Sziasztok!
Sajnos holnap mégse tudunk menni.
Tegnap Apa munka után mondta,hogy nem engedik el,mivel nincs olyan ember akit helyette be tudnának rakni.Meg még a mai napot is megnyerte,és így dolgozott.Összeszámoltuk összesen 16 napot dolgozik csütörtökig 1 szabadnappal.
MINDENKINEK NAGYON JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK!
Én nem merem beválalni a vonatozást,főleg a sok hercehurca után.Laurának kiderült vérszegénysége is van/sajna sokat nem tudok róla/és holnap vihetem dokihoz újból.állítólag vasat fog kapni.
Nanica
Ha jól emlékszem ti szedtétek.Állítólag cseppekbe van.Linus megitta?És a széklete nem lett tőle szorulásos?
Lorca
Ezt a beosztást.Nekem is ilyet kéne kitalálni.1 nap gyerekmentesen.Engem nagyon felvidít ha dolgozhatok.
Timi
Még nem kaptuk meg a szeműveget,esetleg szerdán,ha a lencse kész lesz.Majd rakok fel képet.
Laura ilyet éjszaka 2-szer csinált.Volt olyan hogy az ágyunkba hancurozott,és fél óra után meguntam,majd beraktam a kiságyába.
Bigsister
Gratula a szavakhoz.Laurának mostanába minden ata,ada.De a nemet az nagyon jól tudja mondani.
Lora
Sajna tényleg tisztességtelen árak vannak.És még ez ESZTK-s kerettel lesz.
Gratula a bölcsibeíratáshoz.Nem lesz olyan,hogy a Dadákkal el is tudtok beszélgetni?
Pann
Hogy vezetted be a délutáni alvást?Ha nagyon nyüszi,hogy sikerül kitartanotok délig?
Mazsi
Gratula a szépségversenyhez.Szavazok.
Milyen géppel nézték Lea szemét?Nálunk számítógépen nézte,de valamilyen kütyüt rakott elé és az kellett néznie Laurának/bohoc arc volt rajta/Majd mikor beazonosította neki a szemgolyókat úgy írta ki az adatokat a gép.
Köszi a honlapokat.
Panka
Nagyon jó helyre mentek.Picit irigy vagyok Korfu miatt.Dani modogatja nekem is,hogy most tengerpartra menjünk,ne Balatonra.Csak kicsit félek tőle.
Ria
Remélem tudtok talira menni.Akkor lehetséges Beninél 3 napos láz volt?
Helga
Gratula Áron ügyeskedéséhez.Mi is két kanalazunk,de sajna Laura rájött milyen jó ha teli kanalat legyezi.
Ha már félig tele a pocija,mindig nekiáll csinálni.
Kullancs oltás:Nálunk 2 éves kor után adják be csak.Hogy-hogy elöbb is lehet?
Tegnap Dani szülinapját megtartottuk.Szegény már annyira kimerült az izgalomtól,míg az Apja haza nem jött a munkából,hogy még le kellett raknom aludni 1 órát,míg a vendégek meg nem jöttek.Nagyon örült az ajándékainak.
Ma virágvásár uton voltunk.Laura nagyon élvezte és egy játszótér mellett még lehetett lovagoltatni is.Álló helyzetbe felraktuk alig akart leszállni róla.