Boni
Pandával nem babaruhákat vásárolunk, hanem vasalunk
A vásárláson szerintem, túlvagyunk. Főleg Panda
Te mikor akarsz vásárolni? Szerintem olyan nagy élmény! Ne hagyd nagyon a végére, mert akkor a sok "kín" mellett, mint pl. derékfájás, keményedés, stb. már elképzelhető, hogy nem olyan örömteli, hanem inkább elkapkodott lesz. Vagy babonás vagy?
Jah, most olvasom, hogy Pünkösd, felújítás, és utána... Akkor hajrá, az mindjárt itt van!!!
Katica
EDA használatával kapcsolatban nagyon megoszlanak a vélemények. Abban azonban megegyeznek az orovosok, hogy nagyon gyakorlott szakember kell, hogy adagolja. Az adagoláson múlik ugyanis sok minden. Ha nem csökkentik a kitolási szak közeledtekor az EDA-t, akkor nem érzed a tolófájásokat, vagy nem eléggé, és nagyon elhúzódhat az utolsó szakasz. És állítólag az sem jó, ha nagyon magas dózisban adják, és egyáltalán nem érzed a tágulási fájásokat. Valahogy lelkileg is nehezebb utána átélni azt, hogy anya lettél. Nem tudom pontosan elmagyarázni, de ahol erről olvastam, úgy írták, hogy nem jó, ha "átesünk" úgy a szülésen, hogy elvették tőlünk teljes egészsében a kínlódást. Tehát, hogy ennek azért megvan a maga jelentősége, és ha van is EDA, nem mindegy, milyen mértékű.
Nekem nem volt, így csak azt tudom, amit hallottam, olvastam róla. (Nagyon hosszú 12-24 órás vajúdásnál elképzelhető, hogy erőgyűjtés céljából jó, ha alkalmazzák. De eleve ezzel indítani, talán nem a leghelyesebb.)
Ez jó kis vitatéma
Véda