1000bocsi
A ebed utan pihiztunk alztan bealudtunk
Nemreg keltunk...embor megy edzeni en meg majd most netezem kicsit.Lehet elmegyunk massage-ra utana aztan meg pakolnom kell
De utalok pakolni
Hetfon meg csak delutan megyunk 5korul indulunk a gep meg 8 vgy8:30-kor megy
Mar szetizgultam az agyam
Vacsi:
Hat ugy semmi kulonos nem volt.Odaertunk szerintem mindenki ngyot nezett,hogy Teruo lannyal van
Ott volt anyuja,apuja,tesoja meg neki a felesege
A tesojanak most volt az eskuvoje Valentin napkor es arra sem vitt el a parom
A szulei azt hittek mindig,hogy embor gay merthogy sosem mutatkozott lennyal
Nem szoros a kapcsija a csaladjaval...nem tom miert szerintem tok aranyosan olyan kis igazi csalad.Eloszor is furi volt latni a tesoja mellett ulni mert ngyon hasonlitanak egymasra sot meg a mozdulatuk is egyszeruen csak amultam es bamultam
A szep szemet az apukajatol orokolte es talan a szajat is de az orr az anyukajatol van.Apukaja japan anyukaja angol szarmazasu...ehhez kepest emberem jobban huz az europaias kinezet fele viszont tobb apukaja van benne,mint anyukaja
Apuja mellett ultem volt pezsgo,bor,fini kaja...sokat beszelgettem az apjaval az anyja csak ovatosan mert kerdezgetnide o amugy is tolem 2-re ult
Arra viszont megkert parom ne mondjam meg egyutt elunk
mert,hogy az meg tobb kerdest von maga utan
Gondolom olyan komolyl kerdesek,mint eskuvo stb. es elsore nem bizti,hogy ezek kellenek ugyhogy nem mondtam
de nem is kerdeztek
Anyukaja most tudta meg,hogy velem megy Ausztraliaba nem pedig egyedul
sZerintem orultek neki es ngyon megvoltak lepodve...a tesoja nem sokat beszelt...a felesege meg csak Japanul beszel ugyhogy ngyon o se beszelt de azert valtottam vele nehany szot...megneztem a naszutjukrol a fotokat a f.gepben
aztan ennyi volt
en adtam magam aztan,hogy ok orulnek-e majd nekem vgy nem azt nem tudom...de nem is az a lenyeg...de kicsi szivemnek ngyon jol esett,hogy embor elvitt es ez a lenyeg
u.i.:Idojaras haat delben keltunk....sutott eleg kellemes ido volt...ettunk olyan 2fele addig hajat mostam furdes rendrakas...
kaja utran bedoltunk a szofan...most meg du.6 van