Új privát üzeneted érkezett!

köszi Juci!jobban vannak a lányok??

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Juci!

Kitartás, remélem hamarosan jobban lesznek a csajok!

Bibar!

Gratula a sok tejcsihez! Hogy bírod cipelni a nagy fiadat ilyen súllyal?

Réka!

Tündéri.

Zsókuci!

Egy nagy alvás most segíthet, remélem nem fog sokáig fájni. Kedden megyek én is, két fogam úgy félbetört, hogy már csak a korona jöhet szóba... és még azt sem tudom, hogy Dórira ki tud vigyázni majd, nagyon anyás. Jobbulást!!!

Kép

Kép
sharon

LUki,Zuzmó
Kép

Estrella
Kép

Juci
Jobbulást a csajoknak!Remélem minél elöbb kilábaltok belőle!

Én most eltünök,mert elmegyünk hosszú ideig az utolsó kettesben töltött wellnes hétvégénkre! :D
Vigyázzatok magatokra és a gyönyörű kis pockokra :D Hétfőn jövök :D
gabicsibe

Sziasztok!

Egy kicsit eltűntünk, de mindig akadt tennivaló. Csak gyorsan: Soma bőrével egyelőre minden OK, legközelebb augusztusban kell UH-ra vinnem a Heim Pálba. Egyébként még kedden délben hazajöttünk a kórházból, a körülményeket látva nem maradtunk..

Az utóbbi napokban iszonyú nyűgi van, 2 napja nem aludtam sem éjjel sem nappal, már kezdek nagyon elfáradni.. Ma hívtam a védőnőt, azt mondta, front van. Köszi. Plusz a múlt héten összeszedtünk egy vékony náthát is, köhögött, tüsszögött, folyt a szeme. Szerintem a Heim Pál huzatos folyosóján sikerült megfáznia.. Na röviden ennyi. Ha lesz időm, beolvasom magam :)
ballagyo

Lányok felemásan vannak, Dorka kifelé megy, Lili befelé...Holnap megyünk Dorkával a tüdőgyógyászatra és mivel a doktornőnk is odajön inkább holnap nézetem meg vele Lilit is. Beszéltünk telefonon és azt mondta, hogy nyugodtan inhalálja a Berodulállal őt is holnapig.
Láza nincs, étvágya van, ma már a kedve is jobb, Dorka étvágya is kezd visszatérni. Most éppen Atival pankrációznak a játszón.

Zsókuci, remélem most már minden rendben lesz veled!

Gabicsibe, jó pihenést!

Judit

jucicuki

inhalálja=inhaláljam :oops:

jucicuki

Juci

kúrálgasd a kis csapatot,jobbulást nektek :D

Zsókuci

Te kis hős :D pihengessél :D

Gabi

érezzétek nagyon jól magatokat :D

Réka

hú,a fekete-fehér kép extra-turbó :D :D

Ballagyo

kitartás!Nekem a terhesség alatt tünt fel,hogy egyfolytában front van.... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Zsókuci - jobbulást kívánok Neked, és reméljük tényleg ezzel megoldódik a gyulladásos dolog.

Gabicsibe - Nektek jó pihenést kívánok.
toldikrisztina

Ballagyo, írnál nekem kicsit bővebben, milyen vizsgálatok voltak a kávé-folt miatt? Ahogy írtam, Rami combján is van.

Chesti, a talis klipp alatt milyen szám megy? Képzeld, ha Rami nyűgös elindítom neki a videót és totál megnyugszik!
Ja, és komolyan, nem adnál nekem videó készítő órákat? Már gyűjtöm Rami 1.szülinapjára a legjobb fotókat és szeretném majd megcsinálni. De olyan nehéz így teljesen analfabétán, ráadásul egy kisbaba mellet.

Gabi,
jó pihit!

Kriszti, Ti hogy vagytok?

Juci, hát egyszer csak véget ér ez a betegség hullám! Szegénykém!!

Lányok, az én tündéri, mosolygós kislányom ma egész nap sírt és hisztizett. Már kibukkant a második fogacska is..és még mennyi lesz..

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Jó reggelt!
Tegnap megszületett Kiskakukkné!! :lol: :lol: Kb.ugyanazt "játszuk" a barátnőmmel,mint Luki és Bibar...!4.baba(44éves a bnőm!)és teljesen jól vannak,ma megyünk meglátogatni az asszonykát! :wink: Utána anyósoméknál leszünk vasárnapig.
Minden babának és Zsókucinak jobbulást!
Juci:remélem a dnő jót mond majd a lányok tüdejéről és mire hazajövünk mindenki egészséges lesz!

puszi:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka

Már bocsika,mi az hogy "játszuk"???? :roll: A miénk véresen komoly....... :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)

Zsókuci drága

hogy vagy ma? :D

Kép
lukrécia

Kedves Falatka és Olivér!
Kérlek neharagudjatok, ha bántónak éreztétek a szavaimat, tudom,hogy komolyan gondoljátok a kapcsolatotokat!
Kívánom Nektek,hogy boldogan éljetek!
Sok boldogságot:
Réka

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Köszi Réka! Jó anyósozást.

Kép Vajon kitől örökölték?

:lol: :lol: :lol: :roll:

jucicuki

Réka
Olivér megbocsát :lol: :lol: :lol: nagyon szép a kisfiad és gratula a kis menyasszonyhoz :P :P

Luki
pusszantalak :wink:

Zsókuci
hogy vagy?örülök hogy túlvagy rajta,sajnálom a fogacska elvesztését :cry:

Sharon
háááát nehezen ,de legalább szép izmos lesz a karom :wink:

bibar

Réka

ok,így már más..... :wink: :lol:

Juci

csúcs ez a kép,tüneményesek a lányok :D

Bibarkám

hívlak :D

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Köszönöm a jó kívánságokat, meg minden kedves szót, nagyon aranyosak vagytok! :D

Réka,
Hű, akkor Te is jól megszenvedtél a bölcsességfogaiddal :shock: Szegénykém…
Nagyon jók a képek Kiskakukkról, na meg Rólatok is :D:D
Gratulálok a barátnődnek Kiskakukknéhoz :D

Sharon,
Ó, akkor neked sem lesz jó az a keddi nap… drukkolok majd! Amúgy tegnap délután durmoltam is 2 órát :wink:

Gabicsibe,
Érezzétek jól magatokat, pihenjetek! :D

Ballagyo,
Örülök, hogy rendben van Soma bőre!

Judit,
Lilinek jobbulást kívánok!
Látom, már most a számítógép rabjai a lányok :lol: :lol: Olyan édesek! :D

Luki drága,
Köszönöm, egész jól vagyok. A fájdalomcsillapítót meg az antibiotikumot nyomatom, így teljesen jól elvagyok. Vettem mellé probiotikumot (olyasmi, mint a normaflore, csak ez szuszpenzió), nehogy bajt csináljon a sok gyógyi odabent. Amúgy a május részemről OK :D:D

Bibar,
Én is örülök, hogy túl vagyok rajta, még akkor is, ha ilyen áron…

Estrella,
Igen, már most érzem a jótékony hatásait az új munkának. Nagyon nem mindegy, hogy mennyi idegeskedés van egy nap. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, és ez jóóó :wink:
Édes Dóri a képeken! :D

Ja, és:

Kép
Chesti,
Nagyon jók a képek Nikiről! :D Olyan szépséges kiscsajééé :D A képeket talán ma, vagy holnap feladom végre :oops: Most írtam ki az előbb :lol:

Zuzmó,
Örülök, hogy rendben van veletek minden! :D

Benszi,
Puszi neked. Jók a fotók nagyon! :D

Na megyek, mert fut a lakás itt is, és már muszáj neki látnom… :roll: Pedig úúúgy nincs kedvem.

Sok puszi mindenkinek, majd még jövök :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Vicuska - köszönöm érdeklődésedet, jól vagyunk. Volt mostanában pár éjszaka amikor nagyon rosszul aludtam, nagyon fájt oldalt a csontom, de aztán kaptam szoptatós párnát, és mióta azt magam alá teszem éjjel, nagyon jó. Leszámitva azt, hogy mostanában egyre sürübben álmodok a szüléssel, mondjuk ez lehet, hogy azért van mert szerdánként a kórházban van szülésfelkészitő tanfolyam és beszoktam menni, és múltkor végigi mutatták a szülőszobát, hát rendesen beparáztam :) .
Esztert van amikor szinte egész nap nem érzem, majd következő nap, pepótolja rendesen. De ezek olyan jó érzések.
Na most megyek mert unokaöcsémnek ma nincs ovoda, és már szétszedi a lakást. Mindenkinek szép napot. :D
toldikrisztina

Zsókuci,
Örülök, hogy túl vagy rajta! Sajnálom, hogy ki kellett húzni végül a fogad, de inkább mint gondot okozzon.

Réka,
A szem, orr, száj kép annyira jó! :D

Gabi,
Érezzétek nagyon jól magatokat! Most irigykedem picit! :wink:

Juci,
Remélem most már kilábaltok ebből az időszakból! A kép az meg egyszerűen tüneményes! :lol:

Vicuska,
El sem hiszem, hogy a kis tündérkéd egész nap nyűgös volt! :wink: Olyan szép kis csaj!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kép

Kép
mamm

Szasztok csajszikák.

Gyorsan visszaolvastam és először is azzal kezdeném hogy csatlakozom az előttem szólókhoz: Én is megemelem a kalapom az ikres anyukák előtt!!!!!! Nagyon sokszor szoktam gondolni a Benszire meg a Jucira egyy-egy szuper nyügisebb napon. :lol: :lol:

BENSZI!!!!

Nagyon jóóóóók a képek!!
Különben is tudod hogy nálam a Baluka az ABSOLUTE FAVORIT!!!

Lencsilány pedig egyenesen lenyűgöző mint mindig!!! Gyönyörű a kiscsaj!!! :lol:

ZSÓKUCI!!!!!

Örülök ám hogy tul vagy ezen a fogászati dolgon. Szurkolta ám neked nagyon. sajnos tudom milyen. Volt egy nagyon komoly autobalesetünk és kitört szinte az összes fogam. Nekem ugynevezett műgyökerek vannak beültetve 6 db. És abban az időben még minden barabot külön ültettek be. Nem volt semmi.
De muszáj volt ha nem akartam kivehető fogakat. :roll: :roll: :lol:
Szóval gyorsan gyogyulj meg!!Ha nagyon szar Kataflánt neki.

FALATKA gyönyörű törékeny és simogatni valo.

Közben már rájöttem ám csajok hogy a cukor nem valami jo ötlet :oops: :oops:
Ezennel teljesen kiiktatva. Annyira szeret a drágám kanállal enni hogy csak ámulok és bámulok.

Nekem a doktornéni mondta hogy el lehet kezdeni lájtosan a főzelékeket meg a gyümölcsöket mert az én drágám egy honap alatt 1kg 2odkg hizott. Nem semmi. De én is örülök mert igy egy kicsit már mellőzzük a tápszert.
Azért még jollakásig nem adom ám a fözeléket annyira bátor nem vagyok :roll:
Annyit hogy utána még egy 5o gramm tápszert kisziv és ugy van jollakva.

Benszi nálatok mennyi bébiételt esznek a lurkók egy evésre?????

Én nem teát szoktam adni neki hanem minden nap megiszik egy narancsnak a levét. azt nagyon szereti.de nálunk is kicsit konkrétabb lett a kaki miota kapja a főzeléket. nJa és határozottan lehet tudni hogy beszart a drágám mert az "ILLAT" az letagloz!!!
Tegnap is mondja az Anti hogy lehet hogy van csomag a bugyiban .Mondtam neki hogy olyan nincs hogy lehet!!!Ha van azt tutira fogod tudni :lol: :lol: :lol:

Csajok ezt ell kell mesélnem! Tegnam a Bencével elmentünk a Szabinához Pécsre. Csak ugy csavarogni egyet mert nem jön haza a hétvégén. Szombaton is vannak előadásai.Beraktam a babakocsit egyterű autonk van simán befér még összecsukni sem kell..Elmentünk a KIKÁba .A babaosztályon valami hihetetlen meseország van!! Persze hihetetlen árakkal :shock: :shock:

Vettünk a Bencusnak egy nagyon tuti hintát!!" Remélem nem járunk ugy mint Falatka. :roll: :lol:
Olyan hogy kinyithato váza van jo szélesre ki lehet nyitni ugyhogy jo sokáig jo lesz.Rugozik is le fel. Állithato az ülés háttámlája biztonsági öv is van benne! :lol: :lol:
Ma beleraktam egy kicsit és tetszett neki!!!
De csajok ha valaki ott szándékozik bevásárolni a terhessége utolsó heteiben hát!!!!!!!!!!!!!!Bele kell nyulni a zsebbe minimum könyékig. :lol:

Juci asszem te kérdezted hogy már nincs tejem???
Az az igazság hogy nem is volt. Csak egészen kevés. Az volt a nasika.Már annyi sincs. :cry: :cry:

De ez igy volt a Szabinánál és az Antikánál is. Nem ért váratlanul a dolog. Sajnos ez van.

Képzeljétek a fiatal ur 4-5 napja ordit a babakocsiban :shock: :shock:
Mire rájöttem hogy az a baj hogy nem lát ki :shock:
Azota ugy közlekedünk hogy a hordozot rárakom a babakocsira :roll: Azota minden szuper csak az a baj hogy nehéz mint a dög alig birom tolni és folyton attol félek hogy leesik. Mellesleg nem is néznek hülyének az utcán ugye!! :roll: :lol: :lol:
Ugyhogy most eladom a gyönyörű ujonan vett babakocsinkat /be

BERGON CROSS / Bordó-Bézs. ÉS VESZÜNK VALAMI OLYAT AMIBŐL KILÁT A MUKI :shock: :lol:
Aztán majd a jo szomszédok meg jelentik az APEH-nál hogy dőzsölünk. :lol: :lol:
Csak az a baj hogy ez már majdnem hogy nem vicces!! :shock:

Képzeljétek hétfőn eljutottam FODRÁSZHOZ!!!!!!!!!!!
Csinált egy totál melirt némi fru-fru igazitást beszáritást Potom : 72oo forintért!! :shock: :shock:
Szeretném mégegyszer hangsulyozni hogy 72oo :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Remélem az Anti nem olvas bele :roll: :lol:

És ez mind semmi!!!! Volta gyantáztatni is!!!!!

Csajok!! Majdnem embernek érzem magam :lol: :lol:
Csak még azt a plusz 2o :shock: :shock: :shock: kg kéne ledobni de nagyon és minden rendben lenne!!!!!
Na jo befejezem mára mindenkinek szép éjszakát!!! Hú jo hosszú volta!! Bocsika :roll: :roll:

Puszika :roll:

Kép
fiona66

Ja azt elfelejtettem hogy ha nnem a bébihordót teszem a babakocsira akkor ugy sétálunk hogy egyik kezemben a Bence amásikkaltolom a kocsit :shock: :shock: Remek!!!! :lol: :lol:

Olyankor probálok arra gondolni hogy hátha igy is lemegy egy-két kilo.Bár valószinü hogy csak kicombosodik a karom!! :lol: :lol:

Na puszika!!

Kép
fiona66

Süni és Estrella!

Utólag is boldog szülinapot nektek!

Vicuska!
Gratulálok a 2.fogacskához!

Toldikriszti!
Így a vége felé teljesen normális a szülésről álmodás!Lehet lesznek rémálmaid is.Mondjuk nekem csak egy volt!

Juci!
Egésznap egyedül vagy a gyerekekkel vagy van segítség?Én kétnaponta főzök!Édesek a számítógépnél!Az a jó,hogy legalább étvágyuk van a csajoknak!

Ballagyó!
Jobbulást a bébinek!

Zsókuci!
Remélem mostmár megvan a góc és nem kell tovább keresgélni!

Rékaróka!
Jók a fotók!Gratulálok Kiskakukknéhoz!

Fiona!
Dóra 110,Balu 140 főzeléket szokott megenni cumisüvegből,mert kanállal sokkal kevesebbet esznek,mert levegőt nyelnek mellé!Ja és itatom őket utána ezerrel,mert nincs annyi folyadék a főzelékben,mint a tápszerben!Utána már nem is adok nekik tápot,így kiváltottunk egy étkezést.No sajna nem mindig kajálják a főzeléket és akkor táp van!Örülök,hogy már nem cukrozol!
Szépen hízik a drágád nem mondom!Kaki nálunk is durvább szagú lett!A hordozóról lekapcsoltad vagy hátratoltad a kupolát,mert én igen és akkor jókat nézelődnek.

Ma itthon maradtam Dórival,mert apa bevitte Balut kontrollra a fülészetre!Hát nem találom a helyem,itt hallgatózom,hogy Balu nyüszög-e vagy sikongat-e,de nincs itthon.Már pityeregtem is.Annyir fura,hogy egy babával vagyok itthon,mikor nekem kettő van!Dóri alszik a teraszon és van időm!Nagyon furi!Alig várom,hogy újra ketten legyenek velem,pedig csak pár óráról van szó!
Tegnap elhatároztuk apával,hogy a fél10-es fürdetést előbbre hozzuk egy órával!A skacok ettek 5-kor és a következő kaját 9-re terveztem!Fél9-kor fürci lett volna.Na szóval 8-kor beájultak,gondoltam semmi gond a hasuk úgyis felhúzza őket!Addig csak pihentetem a szemem,no meg apa is,gondoltuk.Hát 11-kor felébredetünk és nem fürdettünk,hanem felkeltettük a skacokat,tisztába tevés és kaja,oszt alvás volt 4-5-ig!Ha ilyen későn esznek,mindig hajnalban felkelnek,de ha 10 körül kajálnak,akkor 5-6-ig alszik Dóri.Balum az aludna már 7-ig is,de Dóri nem hagyja!
Dóri kicsit erőszakos perszóna,mert ha ketten fekszenek egymás mellett a játszószőnyegen és odaadok valamit a kezükbe,Balu elllenne,de Dóri kiveszi a kezéből mindig.Lesben áll,ringatózik és várja az alkalmat,amikor megkaparinthatja Balu játékát,pedig neki is van,de mindig a Balué kell neki!Az a szegény kitert pár másodpercig,nem enged,aztán feladja!De én visszaveszem Dóritól és visszaadom Balunk,Dóri meg kap valami mást!
Vendég

Kép

Kép

Kép

Dóri lesben áll,hogy elvegye Balu játékát!

Kép
Vendég

Benszi

először is álomszépek a skacok,hát tiszta röhely az a kép,ahol Dóri lesben áll. :lol: :lol: :lol: Tüneményesek komolyan :D

Fióna

Vizuális típus vagyok,jó lehet az a séta :lol: :lol: :lol: Anyám is ezt mesélte rólam,hogy a kezében kellett hogy vigyen,mellette megh tolta a babakocsit,mert úgy üvöltöttem,hogy már égett a feje :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:

Bibarkám

mondókáztam(kettőt tudok :oops: )énekeltem és mosolygott végig. :D Ok,így sem bírta 20 percnél tovább :lol: :lol: de majd próbálkozunk :wink: puszika

Kép
lukrécia

Juci

bocsi,elloptam a vonalzóötleted :oops: :P

Kép
lukrécia

Luki!
Köszike!
Nagyon jó a vonalzód!Akkora szemei vannak Falatkának,hogy besz...ás.Én is jártam már így,hogy,mindkét gyerek ölben és babakocsit kellett tolni a parkban az urammal!Ez csak nekik jó móka!Nekünk izomláz!

Képzeljétek!Dóri jól kicseszett velem!
Evett paradicsom krumplit,ami nem ízlett neki,erre letettem a kaját,benne a kanállal!Közben Dórám beszart.Tisztába tevés,láb fenn az égnek,én mosom a szarból,mire cuppogást hallottam.Felnézek és hát a lánykám megkaparintotta a kanalat,amivel szétkente a paradicsomos cuccot az arcán.Közben annyira röhögtem,hogy elengedtem a lábát,mire ő a fehér zoknijával beletaccsolt a szarba.Akkor már minden mindegy volt,mert annyira röhögtem!Rakok fel róla képet!

Tegnap elmentünk anyuval meg a skacokkal shoppingolni a TescobaNem elég korán elkezdeni a pénzköltést,mondja az uram!Dóri is meg Balu is tök jól elnézelődtek,majd anyu gondolt egyet és a kezébe adott egy nylon zacsit,na azóta az összes játéka itthon le van tojva!Olcsó gyerök lesz!

Kép
Vendég

Sziasztok csajszikák,dobok pár képet!!!
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
fiona66

Sziasztok csajszikák.

Ezek a képek még a multkori fotózásbol vannak. Majd délután csinálunk pár frisset. Mondjuk egy pár hintásat.

Totál pipa vagyok. itt nálunk már megint jön a rossz idő. Pont elterveztük hogy 3-kor eszik a Bence és utána kimegyünk valahová a zöldbe.Na ennek most lőttek. lehet hogy talán a végére érek a vasalni valómnak????? :lol: :lol:

Képzeljétek csajok ugynézki a dolog hogy megint egyedül maradok 3 hónapra. Elmegy a párom egy kis pénzt keresni. Muszáj. Aug szept okt. Itt lesz a bolt is meg minden más. A Szabina kimegy Londonba a nyárra diákmunkára. Neki is jol jön a pénz, és a felsőfokut is le tudja tenni szakmai nyelvből. Ugyhogy még őrá sem tudok számitani.Nagyon nehéz lesz.

BENSZI!!!!!!

Tündéri a paradicsomos kép!! Balurol nincs?????????????????????

LUKI!!!!

Nagyon szép a Falatkás vonalzó!!!! Illetve nem is a vonalzo a szép!! Falatka nagyon szép!!!! :lol: :lol:

Most megyek mert a Döbrögi mindjárt éhen fog halni .

Sziasztok puszika.

Kép
fiona66

Benszi, minden nap hármasban nyomjuk a csajokkal fél ötig, ill. egy héten háromszor, mikor Ati sportolni megy, akkor fél hatig-hatig. Anyu hol délelőttös, hol délutános, így vagy reggel v. három körül át tud jönni, ha kell segítség. Főzni bevallom anyu főz ránk még mindig, bár néha már bevállalom, de inkább olyankor, ha Ati itthon van, mert a csajok mellett nem nagyon lehet belekezdeni semmibe, ill. hát elég esetleges, hogy lesz-e belőle kaja időre :wink:
Ati meg minden nap jön haza ebédelni...

Judit

jucicuki

Sziasztok Csajszik!

Dobok egy képet!
Szép estét!!

:D

Kép
mot

Benszikém
nagyon szépek a skacok,ahogy a lánykád vigyorog,annyira édes :lol: :lol: a kendőben gyönyörü
elhiszem hogy hiányoltad a másik bébidet :wink: :wink:

Lukikám
de jó,nagyon ügyi vagy,látod be fog jönni az a hinta,mondokákat meg én tanitok neked :javascript:emoticon(':lol:')
Laughingwink: :wink: jó a vonalzód :lol: :lol:

Fiona
jó nagyfiú már Bence is :lol: :lol:

na én is dobok egy képet: Kép a tavaszi kendő sapink:)))))a kötést még gyakorolnom kell:)) Kép

bibar

Sziasztok csajszikák!!!

S.O.S.!!!! Sürgős segítségre lenne szükségem!! Szerintetek hogyan szedjem ki a narancs az alma a sárgarépa és a paradicsom foltokat a Bence Ruhájábol????? :shock: :shock:
Ma mostam és ezek a foltok mind megmaradtak :roll:
Most kétségbe estem.

BIBAR!!

Nagyon jo a kendős-sapis kép!!!Én is akartam venni de egyenlőre lebeszéltem magam amig nem tud ülni.

Puszi mindenkinek. ja és Jóccakát

Kép
fiona66

Sziasztok Lányok!

Kicsit eltűntem, mert wellnessezni voltunk :) babaúszótáborba vittük Benedeket :):):):)
Hát fantasztikus élmény volt, az úszás is, meg az is hogy ez volt az első közös nyaralásunk. Ben imádta vizet és annyira ügyesen mozognak ezek a picibabák, semmi félsz nem volt benne, lebegett és közben mosolygott rám. Voltam kozmetikusnál is, apa meg masszázson, felváltva szaunáztunk, szóval király volt és Benedek nagyokat aludt délután, ami itthon nem jellemző.

Bibar! Oli kezd férfiasodni:)

Benszi! Dóri egész horrorisztikus azon a pardicsomos képen :) megkaptad a linket a képekkel?

Zsókuci! Borzasztó volt még olvasni is a fogműtétedről. Nekem is azt mondta a fogorvos, hogy húzassam ki a bölcsifogakat, mert nem fognak elférni. De én annyira parázok tőle, hogy inkább megvárom míg elkezd nőni, és csak ha nagyon muszáj, akkor szedetem ki őket. Hátha a helyükön maradnak, és 70 évesen hogy örülnék ha kibújnának :) Remélem már nem fáj neked nagyon. Gyógyulj meg!

Juci! Gyógyulást a lányoknak. Én még így sem tudok minden nap főzni, hogy csak egy baba "akadályoz". Ne pironkodj!:)

Toldikriszta! Hát a szülőszobától én is beparáztam mikor láttam, hogy 7 ágy van egy teremben függönyökkel elválasztva, szerintem eleve maga a kórház sokkoló. Én rendesen lámpalázas voltam mikor be kellett feküdni. Furi, hogy már 32. héten vagy és még két hónap van hátra, nem? Nekem már a 30. hét után olyan volt mintha már nagyon nagyon régóta terhes lettem volna és még onnan is több hónap a végéig.

Néhány kép a tavaszolásunkról:

A kis vizimanónk Kép Kép Kép

Játszótéri móka
Kép

Így vacsiztunk
Kép
gombahölgy

és itt egy videó a kis búvárunkról.
http://www.dailymotion.com/juhabenedek/ ... szik_sport

És még valami, ami sokunkat érint. szeptembertől TB finanszírozott lesz a pneumococcus elleni vakcina és ha jól tudom két éven aluliaknak kötelező oltás lesz. Jó hír, sokat spórolunk :)
gombahölgy

Bibarkám

de édes ezu a sapi,látom Ti is kitavaszodtatok! :D Oli gyönyörű mint mindig. :D Mondókákat taníthatnál tényleg.... :oops:

Gomba

Fantasztikus lehetett és szuperek a képek.A köntösös a kedvencem :D Azért feltűnt,hogy Beni sapka nélkül nyomja??? :shock: :D Mármint nem az usziban,hanem a kertben :wink: A pneumot támogatják az ősztől,de kötelező még nem lesz,úgy tudom csak később.Mi elvileg egy hónap múlva kapnánk :roll: Nem merem kivárni,mert a korababák veszélyeztetettebbek(mire leírtam :roll: :roll: )és mi a meningococcust is beadatjuk a dokink tanácsára :roll: Hát nem tudom.
Tök jó lehetett a kozmetikusnál :oops: :lol:

Fiona

még nincs ebben a mosásban tapasztalatom,de engem is érdekel a válasz :D

Kép
lukrécia

A "Beni sapka nélkül..."-na az nem kérdőmondat akart lenni :oops: :oops:

Kép
lukrécia

Luki, jó a vonalzó :wink:

Gomba, szupi lehetett! A vizilovas helyen voltatok?
Édesek a képek!

Fiona, nálunk a vanis általában bejön, a foltra közvetlenül.

Judit

jucicuki

Sziasztok,

TKriszti,

Hát igen, ez az alvás dolog a fennmaradó 7 hétben sem lesz szerintem könnyebb… kitartás… :)

Rebe,

Hogy vagy? Akartam már írni, hogy hihetetlen, hogy a két lánykával milyen jól bírod a pocakos-létet :D Nagyon ügyi vagy, na meg persze szerencsés is :wink: Sok puszi!

Mamm,
Mizu, hogy vagytok? Képet kérünk :D

Fiona,
Aranyos vagy, hogy szurkoltál nekem :D Hűűű, ez az autóbalesetes dolog elég durván hangzik… nagy szerencse akkor, hogy nem lett még nagyobb baj :roll: Szerintem nem sok idő, és nekem is kell majd beültetni foggyökereket, sajnos nagyon rossz fogakat örököltem… :?
Gratulálok az új hintához, remélem, majd kapunk fotókat :wink: Sajnálom, hogy megint el kell mennie a párodnak, de hát a muszáj nagy úr, tudom…

Benszi,
Nagyon szuperek a képek :D:D:D Behaltam a „Dóri lesben áll” képen… annyira cukiiiii :D:D:D:D:D Nagyon szépségesek a kölkök :wink:

Bibarci,
Édes Olivér a kendőben :D:D

Gomba,
Annyira, de annnyyyiiirra jók a képek! :D:D:D A videó meg fantasztikus! Még Zozónak is megmutattam, annyira tetszett! Neki is! :D Mennyire jól érezte magát Benedek!! Nekem az a kedvenc képem, mikor olyan gondolkodósan néz felfelé az öledben. Nagyon helyes kissrác! :D:D
Megértem, hogy nem szeretnéd a bölcsifogakat kihúzatni. Hát, ha nem muszáj, akkor tényleg inkább ne…

Luki,

Szuper a vonalzód :D Puszi nektek! :D

Én megvagyok, a fogam helye kevésbé, a műtét és a szurik helye inkább fáj. Ráadásul 2 napja folyamatosan hányingerem van, írtak fel antibiotikumot a műtét után, de tegnap kértem újat a házidokimtól. Ma még volt, de most már jobb. Aztán az is lehet, hogy valami vírust sikerült benyelni… Na mindegy, csak elmúlik… :roll:

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Lukikám
meglátjuk,ha jó kislány leszel mondok mondókákat :wink: :wink:

Zsókuci
szegénykém,igen a szuri helye nagyon tud fájni,a hányingert nem értem :cry: :cry: remélem jobb lesz :oops: :oops:

Gomba
nagyon jó lehetett,szuperek a képek,ügyes kis úszóbajnokod van :wink: :wink:

Fiona
köszi :wink: én nem tudtam megállni,jó ez akkor ha sokat van kézben,fekve persze elcsúszik,de nem baj :wink: :wink:

bibar

FOLTOK ELLEN:

- Vanish szappannal bedörzsölni, állni hagyni, öblíteni, ugyanúgy mosni a többivel

- Ha nem jön ki a folt a fenti módszerrel lehet próbálkozni a Vanish Oxy Action. Ez a legjobb, de vigyázni kell vele, mert a színes ruhákon a szemcsék fehér foltot csinálnak. Eddig bárhogy is használtam, mindig lett valamennyi áldozat.

- A DM-nek van márkatermék folteltávolító szappanja, ami szintén nagyon jó, és árban sem olyan húzós.

Ami még fontos, hogy, ha lehetőség van rá, azonnal vízbe tenni a foltos ruhát, hogy ne száradjon bele. Utána, ha időtök van, lehet folteltávolítgatni.

Sok sikert!

Kép
Kép
share

Ééésss... az ezer éve fel nem rakott táblicsku :oops: :oops: :oops: :oops:

Ha valami nem stimm, szóljatok... :roll:
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sharon,
Nagyon szépek vagytok Dóra babával! Szopi és hozzátápi ügyben a Te véleményedet osztom, ha lesz rá lehetőségem, fél éves koráig én is csak szoptatni szeretném Zsófit. Nem tuti, hogy összejön, mert nagyon ingadozik mostanában a tejhozamom, most épp mindenfélét kipróbálok, hogy szinten tudjam tartani.

Zsókuci drága,

Végre túlvagy azon a fránya műtéten. Tudom mennyire rossz lehetett, nekem is volt rezekcióm… Utána én bkv-val mentem haza, és buszon jött rám olyan hányinger, hogy ihajj… Remélem már jobban vagy!!!

Estrella,

nálunk is volt olyan időszak, amikor Zsófi tök hamar végzett a szopizással, de mostanság, hogy kevesebb a tejcsi, és többet kell melóznia érte, megint 20 percekig eszik.
Aranyos nagyon Dóra baba apus képe! :D

Chesti,

Továbbra is gyönyörű a kis Lencsilányka!!! :D

Juci,

Hogy vannak a lányok? Remélem hamar meggyógyulnak! Küldök gyógypuszikat: cupp-cupp! Szuper a csajszik vonalzója!!! Ja, és nem semmi a számítógépes képük! Pár hónap múlva egyedül nyomják majd az Egyszervoltot! :D :D

Zuzmó,

Talis klippben láttam milyen jól nézel ki! Nagyon jól áll a pocak, és sztem semmivel sem nagyobb mint amekkorának lennie kell!

Luki,

Szuper a vonalzód, Falatka meg zabálnivaló! :D :D

Bibar,

14 hetesen 7,5 kg??? Nem semmi, igazi kemény legényke!!! Kendősapis kép tuti!! :D :D

Réka,

Hogy vagytok? Nátha? Beadattad végül az oltást? Az a szem,orr,száj kép egyszerűen fantasztikus!!!!

Rebe,

Nem is olyan sokára már te is teszed fel a képeket! Elrohant az idő, nem igaz? Nagyon csini kismamik vagytok Gabival együtt, és jó volt látni a klippben a pocakokat!

Benszi,

Mi újság Balu fülével? Minden okés? Szuper képeket tettél fel, édesek a kölkök!!! :D

Gabi,

Wellness hétvége jól sikerült? Kipihentétek magatokat? Merre jártatok?

Ballagyo,

Hogy vagytok? Milyenek mostanság Soma baba éjszakái? Javulgat?

Vicus
,
Gratula a második kis fogacskához! Nem fényképezed le? Biztos nagyon édes! :D

Fiona,

Jók a képek!!! Kis Döbrögi… :D :D

Gomba,

Annyira jó a Búvárbenős videó! Többször is megnéztem! Megkérdezhetem hol voltatok?

Mi jól vagyunk, Zsófi baba szépen növöget, egyre többet beszélget, kacag (van is egy tök jó videóm, csak nem tudom, hogyan kell feltenni…), folyamatosan nyüstöli Berci bogarat, és minden elérhető dolgot próbál belegyömöszölni a kis szájába… :D :D Az önállóan elalvás továbbra sem megy sajnos, nem tudom miért… :?

Na, dobok pár képet aztán megyek, mert lassan ébredezik az én kis Tündérkém (mostanában a Bóbitát énekelgetem neki, és nagyon szereti). :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Gomba, ez a videó Benedekről szuper! Többször is megnéztem!
Mi most hétvégén megyünk először 2 napra Enyingre ismerősökhöz, izgulok, mert még soha nem aludt máshol Ramika.

Mamm, Zsófi baba nagyon szép és cukimuki!

Luki, Bibar, szuper édes a topic párja! :lol:

Nálunk nem tudom mi van. Rami cicin alszik el olyan fél 9 fele. 10-kor már sír és csak a cici segít. Aztán 2-kor újra és fél 5-kor újra..és köztünk alszik..kivagyok.

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Mamm

nagyon szép a kislányod :D

Vicuska

nem tudom mi lehet Ramival :roll: már végigaludta az éjszakát,ugye jól emlékszem?Nem lehet hogy estére már nem elég neki a tejcsi és azért ébred fel?Te már hozzátáplálsz? :roll:

Zsókuci

hogy vagy???

Timy

most megint eltűnsz egy évre? :wink: :D

Kép
lukrécia

Jesszus,azt írja a vonalzóm,hogy 6 hónapos nagykislányom van :oops: :oops: :oops:

Kép
lukrécia

Vicus, Luki,
köszi a dícséretet! :D

Luki,
bizony-bizony, már csak pár nap, és fél éves lesz az a gyönyörűség!!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Vicus,
szerintem a foga miatt... sógornőméknél is ez volt... :roll:

Kép

Kép
mamm

Benszi,
Nagyon tutik a képek, a gyerekek gyönyörűek! A paradicsomos kép meg be…ás! :lol:

Bibar,
A kendős képen nagyon vagány Oli! :wink:

Fiona,
Nekem a foltok mosogatószer segítségével jönnek ki nagyon könnyen! Azt nem tudom hogy a gyümölcs foltokra is jó-e, de pl a zsírfoltokra kiváló! Aranyos Bence!

Gomba,
Nagyon jó lehetett! Ahogy meg vigyorog Benedek az apja kezében, zabálnivaló! :D

Zsókuci,
Köszi kérdésed, jól vagyunk! :D Igen, azt hiszem eddig szerencsés voltam, mert én is úgy érzem egész jól viselem a terhességet. Na persze nem akarom elkiabálni, maradjon ez csak így továbbra is! :oops: Azért most már sokkal többet pihenek, fekszem, mint korábban, és így jól bírom azokat a napokat amikor program van! Végre ezen a héten kiköltözünk a házba is, utána már tényleg csak a pihi van!
Biztos hogy nemsokára jobban leszel, szorítok!

Mamm,
Köszi, aranyos vagy! :D Igen, úgy elrohant az idő, hogy csak na. Pont arról beszélgettünk Gabival is, hogy hihetetlen milyen gyorsan telik az idő, mindjárt itt lesz a vége. :shock: Persze a cél, hogy minél tovább bent maradjanak a picurok. Azért mit ne mondjak, kezdek már parázni, hogyan is fogok boldogulni. :roll:
Zsófi tündérke olyan szép, kis mosolygós!

Lippa,
Nagyon boldog szülinapot kívánok neked!

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe,
ha sokat pihensz, biztos sokáig bent maradnak a kis Törpikék! :wink: És ne aggódj, boldogulni fogsz, látod, minden ikres mami nagyon jól belejött! Csak hát az elején lesz nehéz, de ketten a pároddal, szépen megoldjátok majd! :wink:

Csajok (Bibar? :) )
,
hol találhatnám meg annak a mondókának a dallamát, hogy "Erdő szélén házikó, abban lakik nagyapó..."? Nem akar beugrani, pedig úgy szerettem amikor kicsi voltam...

Kép

Kép
mamm

Lippa
boldog szülinapot :P :P :P :P képet a csajokról kééérünk :wink:

Mamm
tündéri Zsófi baba :wink: :wink: majd megkukkolom az ovis könyvemben benne van e de szerintem nincs :oops: :oops: megnézem délután :wink:

Vicuska
szegénykém,tuti hogy a foga lesz szerintem,akkor szoktak ilyet csinálni :oops: :oops: kitartás :oops: :oops:

Lukikám
hivhatsz már itthon vagyok :wink: :wink:

köszönjük mindenkinek a kendős dicséretet :lol: :lol: :lol: :lol:

Rebe
nagyon ügyi vagy,már 32 hét :P :P 36 ig tartsál ki :wink: :wink:

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?