Szasztok csajszikák.
Gyorsan visszaolvastam és először is azzal kezdeném hogy csatlakozom az előttem szólókhoz: Én is megemelem a kalapom az ikres anyukák előtt!!!!!! Nagyon sokszor szoktam gondolni a Benszire meg a Jucira egyy-egy szuper nyügisebb napon.
BENSZI!!!!
Nagyon jóóóóók a képek!!
Különben is tudod hogy nálam a Baluka az ABSOLUTE FAVORIT!!!
Lencsilány pedig egyenesen lenyűgöző mint mindig!!! Gyönyörű a kiscsaj!!!
ZSÓKUCI!!!!!
Örülök ám hogy tul vagy ezen a fogászati dolgon. Szurkolta ám neked nagyon. sajnos tudom milyen. Volt egy nagyon komoly autobalesetünk és kitört szinte az összes fogam. Nekem ugynevezett műgyökerek vannak beültetve 6 db. És abban az időben még minden barabot külön ültettek be. Nem volt semmi.
De muszáj volt ha nem akartam kivehető fogakat.
Szóval gyorsan gyogyulj meg!!Ha nagyon szar Kataflánt neki.
FALATKA gyönyörű törékeny és simogatni valo.
Közben már rájöttem ám csajok hogy a cukor nem valami jo ötlet
Ezennel teljesen kiiktatva. Annyira szeret a drágám kanállal enni hogy csak ámulok és bámulok.
Nekem a doktornéni mondta hogy el lehet kezdeni lájtosan a főzelékeket meg a gyümölcsöket mert az én drágám egy honap alatt 1kg 2odkg hizott. Nem semmi. De én is örülök mert igy egy kicsit már mellőzzük a tápszert.
Azért még jollakásig nem adom ám a fözeléket annyira bátor nem vagyok
Annyit hogy utána még egy 5o gramm tápszert kisziv és ugy van jollakva.
Benszi nálatok mennyi bébiételt esznek a lurkók egy evésre?????
Én nem teát szoktam adni neki hanem minden nap megiszik egy narancsnak a levét. azt nagyon szereti.de nálunk is kicsit konkrétabb lett a kaki miota kapja a főzeléket. nJa és határozottan lehet tudni hogy beszart a drágám mert az "ILLAT" az letagloz!!!
Tegnap is mondja az Anti hogy lehet hogy van csomag a bugyiban .Mondtam neki hogy olyan nincs hogy lehet!!!Ha van azt tutira fogod tudni
Csajok ezt ell kell mesélnem! Tegnam a Bencével elmentünk a Szabinához Pécsre. Csak ugy csavarogni egyet mert nem jön haza a hétvégén. Szombaton is vannak előadásai.Beraktam a babakocsit egyterű autonk van simán befér még összecsukni sem kell..Elmentünk a KIKÁba .A babaosztályon valami hihetetlen meseország van!! Persze hihetetlen árakkal
Vettünk a Bencusnak egy nagyon tuti hintát!!" Remélem nem járunk ugy mint Falatka.
Olyan hogy kinyithato váza van jo szélesre ki lehet nyitni ugyhogy jo sokáig jo lesz.Rugozik is le fel. Állithato az ülés háttámlája biztonsági öv is van benne!
Ma beleraktam egy kicsit és tetszett neki!!!
De csajok ha valaki ott szándékozik bevásárolni a terhessége utolsó heteiben hát!!!!!!!!!!!!!!Bele kell nyulni a zsebbe minimum könyékig.
Juci asszem te kérdezted hogy már nincs tejem???
Az az igazság hogy nem is volt. Csak egészen kevés. Az volt a nasika.Már annyi sincs.
De ez igy volt a Szabinánál és az Antikánál is. Nem ért váratlanul a dolog. Sajnos ez van.
Képzeljétek a fiatal ur 4-5 napja ordit a babakocsiban
Mire rájöttem hogy az a baj hogy nem lát ki
Azota ugy közlekedünk hogy a hordozot rárakom a babakocsira
Azota minden szuper csak az a baj hogy nehéz mint a dög alig birom tolni és folyton attol félek hogy leesik. Mellesleg nem is néznek hülyének az utcán ugye!!
Ugyhogy most eladom a gyönyörű ujonan vett babakocsinkat /be
BERGON CROSS / Bordó-Bézs. ÉS VESZÜNK VALAMI OLYAT AMIBŐL KILÁT A MUKI
Aztán majd a jo szomszédok meg jelentik az APEH-nál hogy dőzsölünk.
Csak az a baj hogy ez már majdnem hogy nem vicces!!
Képzeljétek hétfőn eljutottam FODRÁSZHOZ!!!!!!!!!!!
Csinált egy totál melirt némi fru-fru igazitást beszáritást Potom : 72oo forintért!!
Szeretném mégegyszer hangsulyozni hogy 72oo
Remélem az Anti nem olvas bele
És ez mind semmi!!!! Volta gyantáztatni is!!!!!
Csajok!! Majdnem embernek érzem magam
Csak még azt a plusz 2o
kg kéne ledobni de nagyon és minden rendben lenne!!!!!
Na jo befejezem mára mindenkinek szép éjszakát!!! Hú jo hosszú volta!! Bocsika
Puszika