Nagbri, hát én is kíváncsi vagyok, mit mond majd...
Szerintem kérdezd meg te is a dokit, bár lehet, még ők is csak most puhatolóznak majd, mit is mondjanak az anyukáknak...
Honey, köszi!
Nem semmi Patrik! Hallottam már ilyet, hogy egyszer csak elindul, és akkor napok alatt szinte mindenre rájön! Nagyon ügyes!
Inni: főleg anyatejet, de néha almalevet vízzel hígitva. Egyik tea sem jött be Bendének, ezért maradtak a gyümilevek. Illetve majd vizet gondoltam neki adni, hogy ne szokjon hozzá az édeskés ízhez. (de lehet, már késő.
)
Lehet, akkor én is veszek fekete teát. Bár mi sem isszuk... na jó, ezt még meggondolom....
Nagyon édes Patrik! Igazi kis kópé.
Timcike, jó lesz nektek. Gondolom már nagyon várod anyudékat!
Valami biztos van, mert megérzik szerintem is, ki szereti őket és ki nem.
van már fejlemény babakocsi ügyben?
Noémi, örülök, hogy javult a helyzet.
Akkor TI is hasonlóan álltok a pneumoval. Kíváncsi vagyok, neked mit mond a doki.
Erika, nem semmi ez az egyház. Nálunk is elég körülményesre sikerült, szintén a távolság miatt. De mindegy!
Örülök, hogy javul Józsika popója. Fáj még neki nagyon?
Én is az igazat mondanám, persze az ő értelmi szintjén. valami hasonlót, amit Nagbri is mondott.
Bende is már előre kúszik, meg felemeli a popóját, és 1-2 "lépés" már mászáshoz hasonlít, de utána feladja és lehasal inkább.
Még erősödnie kell, szerintem. De már nincs lehetetlen cél, mert utánam kúszik-mászik a konyhába. Csak akkor kapok frászt, amikor a kövön meglátom (nagyon hideg
). Már szőnyegezem, legalább valami rongyszőnyeggel....
Mogyó, lassan már szalad majd Ágika! Komppal meg biztos hamarabb elindul... Kíváncsi lennék arra az arcra, amint felfedezi, hogy ezzel nagyon klasszul lehet haladni...
Szerintem nem fázik meg. Egyébként most már lassan odakinn jobb idő lesz, mint a lakásban.
Nóri, Brigi, nekem sem egy az anyatanya.