Sziasztok!
JÓ sokat írtatok! Minden baba nagyon gyönyörű ... gratula!
Nyafi!
Abigél már úszni jár? Nagyon cuki
Melus!
Én is mindig azt mondtam, hogy nem akarok foglalkozni a kilókkal, de mivel volt egy rossz terheléses cukorlaborom azóta diétázom, (nem túl szigorúan de azért odafigyelek) nem akarok úgy járni mint Kismó.
Kismó!
Kitartást neked, sokat gondolok rád ... nagyon rossz hogy a cukrod még a kórházban is rendetlenkedik. De ha megszületik a pici akkor tuti visszafog állni.
Anikó!
Nekem dokim első perctől kezdve mondja a diétát, a cukor veszélye miatt és amiatt, hogy ha inzulinos lennék nem szülhetek nála. Idáig hála minden rendben. Holnap megyek megint a diabetológiára, vérvételre, remélem ez is jó lesz mint a múltkori és akkor nem kell többször mennem.
Én is nagyon szívesen mennék szülőszoba látogatásra, de már nem merem biztosra mondani, mert a múlthéten is elkéstünk az előadásról
Ivett!
Olvasom, hogy a babarucikkal foglalatoskodol. Én is ezt csináltam vasárnap. Hála az égnek, kaptam egy csomó kisruhát kölcsönbe barátnőktől és kiválogattam 56-os és 62-es méret szerint őket. Nem is hittem, hogy ennyi kisruhánk van (pl: 22 body, 23 rugi, kispoló 8, kissapi 4, zokni 5, hálózsák 4 ... stb), így nem kell már semmit sem venni csak amire nagyon szükség lesz, meg kiegészítők.
Ja tényleg meg is akartam kérdezni, nem tudja valaki, hogy mi a különbség kocsikabát és a sima kiskabát között? Levegőztetőszsák? Ez kell nyári babának az elején?
Na megyek eszem valamint. Majd még jövök.
Timi