Sziasztok!
Kemény 5 oldalam van,úgyhogy nem leszek rövid előreláthatólag...
Szóval olyan dinnye voltam,hogy még
Zsanettet sem üdvözöltem a körünkben.
Nagyon aranyos a kislányod az első felrakott kép a kedvencem.
Dinnye:)
Hogy álltok a házkereséssel? (Mire a végére jutok lehet,hogy már találtatok is ,de még nagyon az elején tartok a hsz-nek)
Szandra!
Tüsszög:):):)
Nagyon jó az a játéktartó doboz, és természetesen a csajok gyönyörűek,nekem is be kéne újítanom valamit.láttad micsoda káosz uralkodik a gyerekszobában.
Katus!
Jó lehetett Petneházán,de már Gyuláról is visszajöttetek közben:)
Köszi a talit,bocsi,hogy csak beugrottunk,de muszály volt Apeh-ozni.
Akkor most gyönyörűséges füvetek van?
sajnálom,hogy nem jöttetek,de bepótoljuk.
Évi!
Örülök,hogy ilyen szépen veszitek az első akadályokat és a szülés sem vette el a kedvedet a kistesó gondolatától,meglátod a szopi is befog indulni,olyan ügyesek voltatok végig. Sok sok folyadék és pihi.
Zéti csodaszép baba és imádnivaló!
Az én sms-et megkaptad? Remélem igen.
Jaj micsoda lábacskák,épp a kékfényeset nézegetem közben:)
És a többit is,most aztán csemegézhetünk kedvünkre egyik aranyosabb,mint a másik. Úgy megfogdosnám én is,olyan kis aranyos.
És apa hogy viseli,hogy már nemcsak az övé vagy? Fürcsi megy?(mármint ha apa fürdet)
Aztán nagyon figyeld a szomszédot,nehogy itt észrevétlenül elosonjon szülni:)
és örülünk,hogy tetszik az ajcsi. Hidd el nem véletlenül keveredtél ebbe a topikba;)itt csak aranyos,kedves,önzetlen és szép gyerekű anyukák vannak. (amilyen te is vagy!)
És főleg nagyon szerények!
Ibolya!
Jó lehetett az Állatkertben,te is jó rég raktál fel képet magatokról.Jól van na látom már,nagyon édi Geri.
Nagyon fini a kolbi a piaci,amit mondtál,köszi a tippet. Már mást is vettem és bevállt. Mostanában a csütörtök piacos napom lett,olyan fini friss zöldsiket tudok venni.
Ja meg kell hogy mondjam neked,hogy Ancsi már foglalt:) bocsi.
Anita!
Boti egy igazi férfi:) azon a borotvás képen hallod nagyon cukker.
Gratulálok a wc-be pisiléshez!!!!Köszi a tulikat!
Én is visszasírom a szopis órákat....nem kell semmit elkapkodni,úgyhogy ezt sem.....
GyöngyI!
Milyen fiatal a déditek:)
Jót röhögtem a wellnes hétvégés szöveged miatt:)jó vót!
micsoda egy hirős személy lettél Gyöngyi néni,gratula az újságcikkhez,büszkék vagyunk rád!!!!!
sztem tök aranyos dolog,hogy hozzád küldik a "rossz" gyerekeket,majd te "meggyógyítod " őket:)
Andi!
Mi volt a tesóddal? Mivel műtötték? Hogy van?
Lábad?
Manó!
Hát veletek mi újság? Levi baba?
Adri!
Nem csodálom,hogy várod már a pici Dórit,hogy megszülessen,kitartás még egy kicsi:)
Kata!
Örülök,hogy végre sikerült hazajutnotok,Marci főnök egy tűnemény!!!!
Anett!
Örülök,hogy megint beszéltél a fejemmel!Lányok neki köszönjétek (vagy lehet hogy nem?) hogy írtam. (És Évinek,hogy ma be is fejezem vagy holnap)
Szonjusos kép:) horkol tényleg fura leírni;)
Anikó!
Micsoda gyep,ez nálatok van? Nagyon aranyos MAja. Nektek is gratulálok a pellusmentes nappalokhoz. Én nem erőltettem a Dávidnál,magától lett szobatiszta,így minimális baleseteink voltak és az ágya sértetlenül megúszta az egész szoktatós időszakot.
Judit!
Milyen volt a húsvét?Zorka hogy bírta az utat?
Aranyos a videó:)
Kriszti!
Hogy vagytok?
A lányok nem direkt hagyták figyelmen kivül a hozzászólásod,ha ráérsz gyere nyugodtan,nekem hiányzol.
Tudom,hogy még akartam valamit,de kész vagyok,zsibbadok és 1 elmúlt.
Puszika Mindenkinek,remélem mostmár nem zuhanok magamba egy darabig
Ildikó