Kata!
Mi itt mindannyian értjük, hogy miről beszélsz, mert aki közben babás lett, ő ugyanazokon ment keresztül mint mi most. Egyszer mindenkinek sikerül, és én hiszek az orvostudományban, így vagy úgy, de sikerülnie kell, hisz nincs olyan súlyos betegségünk, sőt az orvosok szerint teljesen egészségesek vagyunk. Fiatalok vagyunk azért még ahhoz, hogy feladjuk, én biztos legalább 40 éves koromig próbálkoznék.
Szerintem a környezetünk, vizeink szennyezettsége a sok méreg amit megeszünk, beszívunk nagyban közrejátszik abban, hogy ennyi meddő nő és férfi van mostanában. A sok stressz. Kevés idő egymásra. Már nem tudom mire fogjam. De ezek szerintem a mai kor jellemzői, és nem lehet véletlen, hogy ennyi meddő ember van. Nagyon sok jó példa van előttünk, és miért ne történhetne meg velünk is ugyanaz. Kinek elsőre, kinek negyedikre, kinek az x-edik lombik, de sikerülnie kell, csak nem szabad feladni.
Néha arra gondolok amikor nagyon el vagyok keseredve, ha netalántán mégsem adatik meg a saját gyermek, akkor biztos van valahol egy bébi aki csak rám vár, és az enyém lehet, és én úgy fogom szeretni mint a sajátomat. ezt mi már apával megbeszéltük, mert én közöltem vele, hgoy gyerek nélkül nem vagyok hajlandó leélni az életemet.
Más téma:
Olyan király csintalant sütöttem, mind a 10 ujjatokat megnyalnátok utána.
Csokis - banános, nagggyon tuttttti.
Már hármat benyomtam, és még ennék, de muszály estére hagyni egy kis helyet a pulykamellnek, mert azt is imádom. A rissz-rossz ebéd után, nagyon jól esett az Update 100-as lelkiismeret - furdaló pali, de már bevettem a lesz@rom tablettát, úgyhogy ....