Karmen!
Csaszi után jó "sokat" sétálni és nem lustálkodni, Persze mértékkel, emelni nem ajánlatos és aerobikozni sem 6 hétig.Eleinte fáj és nyűgös dolog felkelni az ágyból, de hamar-pár nap alatt "fürge leszel, mint a nyúl." Azt érezni fogod, hogy mennyi erőd és időd lesz (szoptatás, fejés,pelenkázás, látogatók).
Edit!
írtam Neked mail-t.
Bocsi, csak mostanában nem jártam az "Elvesztettem a kisbabámat"topikban.
Timea!
Úgy igaz, ahogy Karmen írta.
Amikor telefonáltok, kérdezzétek mi mennyibe kerül, megmondják. Nagyon aranyosak telefonon és személyesen is. A Kaáliban "emberszámba" vesznek.
Bp-en mi az első telefon után két héttel már a dokinál voltunk megbeszélésen. Itt Bp-en A Krizsa dokit imádják a lányok. Mi a Szmatona dr-hoz járunk, fiatal, lelkiismeretes és nála is biztonságban érzem magam.Sok mindenkivel nem beszélgettem, de olyanról nem hallottam, akire rosszat mondtak volna. A Többiek talán többet tudnak. A terhes gondozással nem ők foglalkoznak, a saját dokidhoz fogsz járni és nem szülhetsz Kaális dokinál-sajna.
Na ma megint rohanok,mint már hetek óta, jövő hétig már tuti nem jövök. Sok a munka és közben dokitól dokiig rohangálok. Lassan tankönyvet írhatnak rólam. Holnap újra UH-os HSG, ma megint volt vérvétel. Szerintem már nincs olyan, amit ne néztek volna meg, csak már találnának valamit. Lassan "minden vérem" a klinikákon hagyok és nekem nem marad
Puszi Mindenkinek
JÓ HÉTVÉGÉT
VIGYÁZZATOK MAGATROKRA!
Sac
Adrienn küldök Nektek valamit előre