Sziasztok,
nemrég értünk haza, még semmit nem csomagoltam be, de szerintem 2 napra nem is kell olyan sokat.
Évi,
gondolom nagyon várod már a vv-t
Dita,
te aztán háziasszony vagy a köbön!
Három félét főzni, ez igen...
Zsuzska,
+++++++++++++++++++ drukk a holnapi teszthez, szerintem a rosszulléteid terhes tünetek is lehetnek.
Viki,
szépséges lett a hajad? Lackó hogy viselte a fodrásznál való ücsörgést?
Kata,
képzeld, apa ma leadta a telimet szervízbe, hogy cseréljék az előlapot, magának vett újat a tütühöz, és amíg az enyém szervízben van, azt használhatom. Ez mind szép és jó, de nekem az összes teliszámom a telefonon maradt, úgyhogy van kb 10 db, de a tied köztük van
A hivatalos számaim sincsenek meg, érdekes lesz majd a könyvizsgálót utolérnem amikor azt sem tudom hol hívjam...
Ha Zsuzska tesztel holnap megírnád sms-ben? Mert kifúrja az oldalam a kíváncsiság, és vasárnapig belehalnék, ha nem tudnám meg mi lett a teszt eredménye.
Írtam neked privit
Mara,
én szeretttem az olyan korrekt tanárokat, mint amilyen te vagy
És tényleg zsenipalánták a tanítványaid
Puskázás: én a két főiskola alatt profi szintre fejlesztettem a dolgot, sőt még olyan is volt, hogy a dolgozatot kilopattuk a tanár szobájából, írtunk egy másikat és azt visszalopattuk
Kénytelenek voltunk, mert a tanár közölte, hogy mi akkor is meg fogunk bukni (csak aláírásos tantárgy volt), mert nem azokat a szavakat írtuk amiket ő az előadáson mondott, hanem érettgégi tantágyunk volt és azt a tudást adtuk elő, így segítettünk magunkon.
És nagyon köszönöm mindenkinek aki jó utat kívánt, remélem jól sikerül majd a hétvége.
Puszi mindenkinek, vasárnap este jelentkezem