Úúúúúúúú de sokat írtatok,majd próbálok reagálni mindenre.
Először is a lakásról:Tegnap negyed 8 körül jöttek nézni a lakást a fiatal pár hölgytagja meg neki a szülei meg a testvére és a férje.Így össz. 6-an az ingatlanossal.
Tetszett nekik még átrágják a dolgot meg még alkudoztak az ingatlanossal és majd vasárnap jelentkeznek hogy mire döntöttek.
Majd elválik.Köszi a drukkot mindenkinek!
Olimami:
Köszönöm szépen neked is a köszöntést.
akkor tiszta állatkert van nálatok.
Olivér mindenféle tücsköt-bogarat összeszed,anya örömére ,gondolom.
Ti is újítjátok a fűrdőt?Képet várjuk meg a Száva szobájáról is.
Panka:
Jaj szegény Emilid kis fogacskája.Nagyon sajnálom de ahogy már írták is lányok ezek néha kivédhetetlenek,egy fél pillanat és már meg van a baj.Én csak tudom az én kisfiammal is mindig történik valami,amikor begyógyul egy púp vagy seb már jön a következő.Persze nem kis riadalmat okozva ezzel nekem.
Ne emészd magad,már úgyis megtörtént ,és gondolom azért a fogorvos is szépen lecsiszolta neki és mnem olyan vészes.
Egyébként én úgy tudom hogy Kovács K. nem ment nyugdíjba mert én találkoztam a védőnővel és mondtam neki hogy majd mennék és adott ia egy tel. számot hogy kérjek időpontot,de nem mondta egy szóval sem.
Pintyus:
Na akkor most már szép barnás a bőröd,nem vagy fehér.Még egy két ilyen szép napsütéses nap és kész néger leszel.
Ne mondjál már ilyet hogy balfasz vagy,nem vagy te az .Egyébként sem tehettél arról hogy megadta magát a mosogató.A COLA is véletlen volt,csak jól esett vele cukkolni,de ugye nem haragszol érte?
Tényleg ittál mostanában COLÁT?
Én gyerekkoromban ekcémás voltam évekig ,és bizonyos időközönként kijött akkor írtak fel kenőcsöt Calcium pezsgőtablettát és attól helyre jött..Mondták a bőrgy. hogy tinédzser korra elmúlik és nekem tényleg elmúlt.Azóta szerencsére nem volt.
De írnak majd fel neked krémet és elmúlik.
Andikám:
Nagyon Menő lezs a fürdőtök ,tök modern nagyon tetszik.A fürdőkád felett lesznek a spotok?
Nagyon csinik vagytok mind 3-an.
Jó lett a hajad,nagyon jól áll,tényleg.
Akkor még pár nap és kész lesz minden.De jóóóóóóóóóóóóó!
Zsu:
Drága Pannikád kész NŐ ,már menne szoliba,de édes.
Nekünk is van habtapink és a miénkbe is 10 db van ,biztos még a régebbiekbe csak 9-et raktak.Kispóroltak 1-et.
Gondolom mennyire élvezi a mocorgást rajat.
Most nézem hogy már 4 hónapos lesz a kicsi lányod.Eszméletlen hogy telik az idő.Lassan már forgolódni is fog rajta.
Awe:
Na akkor nemsoká kész a kis otthonotok.Tök jó.
További jó pakolást neked és várjuk a képeket.
Anita:
Jaj sajnálom hogy nem lett jó a mosdópult, de nemsoká megcsinálják és ez tök jó.
Edina:
üdv itt!
Nekem az egyik barátnőmnek hónapokig találgatták hogy mikor lesz a szűlés időpontja ,de végül is az első megállapítás jött be.
Amúgy ide vagy oda akármilyen számítás teljesen pontosan úgysem lehet tudni,meg persze a babától is függ.
Ő majd eldönti.
Na most már befejezem,megyek vasalni mert képzeljétek Balázs még alszik,bár igaz tegnap 10 óra is volt mire elaludt mert még az ágyon tapsolt meg ugrált a Csináljunk fesztivált c. műsorra.Buli volt este.
Azért sem volt álmos még mert du. fél 3 körül aludt el és 2 órát aludt(kivételesen),mert itt volt anyósom és kiugrándozta magát vele.
Na puszika.