Sziasztok!
Voltunk szemésznél.Igaz maszek uton,de Zsolti azóta morog,mivel a doktornő igazából nem látta a kancsalságot,de írt fel szeműveget,amit kb.napi 4 óráig kell használni.Összesen 10500 volt a szeműveg,a vizsgálat meg 2000.
Most elviszem a kórházba is megmutatni,mivel a doktornő elérakott egy kis lapot amin egyszínbe, dimenzióba voltak rajta hold,csillag,autó,elefánt,repülő és mondta Laurának mutassa meg az autót és ő nyomba megmutatta,míg Én még csak keresgéltem.Erre azt mondja térbe nagyon jól lát,de mivel mondjuk,hogy kifelé kancsalít ezért kell 3 hónapig szeműveg.
Hiába mondtuk,hogy csak ha fáradt akkor látni,meg ha bambul.
Cumi:
Ágival Értek egyet,hogy még nem értik és nem beszélnek,akkor könnyebb leszoktatni.Én Danitól 9 hósan elvettem nappalra/csak babakocsiba volt neki/,mivel Én 3 éves koromig nem beszéltem és féltem,hátha ő se fog.Meg nagyon nem tetszik mikor cumi a szájba lóg és mondani akar valamit.Meg valahogy elrettentő látvány egy 4-5 éves szájába.Daninak van egy ovis társa,aki tudja,hogy nem viheti be a csoportba és reggel berakja a szekrényébe délután meg az első hogy beveszi.
éjszakai cumiról meg kb.1,5 éves volt,hogy leszokott apránként.MInden elalvása után kivettem a szájából és kiraktam a polcra,hogy ha felkel ne vegye be.Végére már nem kellett neki,csak lássa,hogy a polcon van.
De ez szerintem a szülő akaratától függ,hogy milyen erősen akarja leszoktatni.Mivel egy gyerek a bizonytalanságot megérzi.
Laurának már csak ez miatt az elejétől nem adtam nappalra,de mostanába kezdte el,ha megtalálja a helyén a cumit akkor beveszi és azzal játszik.
Lehet megérett a leszokásra.
Timi
Sajnálak a korai kelésért.Laura kb.1 hónapja 6-kor kel.Nekem ez is korai.
Hú ez a játszis jelenet után szerintem felment volna bennem is a pumpa.Sajna kikerülni tényleg nem lehet,meg ha szólsz a végén te leszel a hibás miért viszed játszóterezni.
Irigy a kimenőért.Merre voltatok?
Május
Nagy-nagy gratula Kelének.Most már ő is belépett a tipegők klubjába.Tényleg sokat segített a torna.Meddig kell még járnotok?
Nem lehet,hogy a nyüszi ennek a következménye?
Ria
Én is reménykedek a negatív eredménybe,mivel Laura csak 2-szer evett pár kanál kefirt,majd joghurtot 4 pohárral az életébe.Tojást nem is látott,csak a süteményekbe,kekszekbe.
Sno
Szerintem te könnyen vennéd az akadályokat ha megszületne a kistesó.
Csak nem foga jön Sebinek?És így a kajákat is ugyanannyi mennyiséget eszi?
Lorca
Ettől a ridegségtől,ahogy leírtad még a hideg is kirázott.Sógórnőm testvére még 6 évesen is etette a gyerekét kanállal.
Azért neked se könnyű egész nap a két gyerköccel.Ebből a helyzetből kimaradnék.Már előre félek milyen lesz a nyári 2 hónapunk,mikor Dani is itthon lesz.Vagy a lakás fut,vagy a gyerekek üvőltenek.
Lora
Lehet rossz paszba volt a néni.Ők már nem nagyon emlékeznek miket szoktak csinálni ekkora gyerekeikkel.Akkor nálam látta volna mikor a fehér kabátjába a játszin a földön ette a banánt és majd a ruhájába törölte.Igaz Én se voltam boldog miatta.
Panka
Szerencsére a nagyméretű esőkabát miatt Laura egyáltalán nem ázott meg,inkább élvezte,De Én annál inkább.
Sajnálom a fog miatt Emilit.Ahova mentek fürdőhely?
Mi is a 4 napos ünnepbe készülünk Zalakarosra,Zsoltinak ez a szüli és névnapi ajándéka tőlem.