Halihó!
Én is hazaértem, de még megyünk majd sétálni egy nagyot...
Lefujták a stimumat, mert a négynapos hétvége miatt nincs aki megnézzen UH-n. De utána hétfőn mehetek megnézetni a kórházba, és ha magától megnő, akkor lehet még belőle inszem. Új dobozt már nem kezdek, de még van egy adag maradék gonalom.... szerintetek azt még beadjam magamnak...
Két adagtól (a tegnapival együtt) még nem leszek túlstimus, vagy hagyjam veszendőbe?
Kata: Szerintem nem vagyok szigorú tanár a puskázást illetően. Ha észreveszem elpakoltatom a táskába, de ennyi. Matekból puskázni elég nehéz egyébként is. Én arra törekszem, hogy oldaott legyen a hangulat az óráimon. Egyébként is nehéz tantárgy, ne utálják még azért is, mert a tanár egy mocsok... Viszont azt hiszem maximálisan igyekszem korrekt lenni. Egy ponton nem múlik jegy nálam, ha lehet összekaparom, de ha nem, akkor nincs mit tenni. Lehetőséget mindenki kap a javításra is, szinte korlátlanul. Viszont év végén szigorúan átlagolok.
Tudják, hogy meg kell dolgozniuk a jegyért, és nem is háborognak ellene.
Nekem egyébként könnyű dolgom van, mert tényleg nagyon jó "gyerekanyaggal" dolgozunk. A mostani érettségizőim közül a próbaérettségin egy 4-es született, a többiek ötöst kaptak. Remélem élesben is hasonlót produkálnak! Ők az első csoportom, én nagyon izgulok értük...
Kérdezz egy tanárt a munkájáról, és le se lehet lőni....