Új privát üzeneted érkezett!

Hááát, azért viszek egy tesztet magammal, de nem reménykedek.... Nemsokára indulok, - ha nem találok netezőhelyet - akkor hétfőig mindenkinek üdv!

Kép
lyutka

Lona: hát elég hülyeség lenne , ha kérnének igazolást, h beadják a szurit. magát a szurit csak recepttel tudod kiváltani, akkor valószínű, h a tiéd és neked is kell beadni, v nem? :roll:
az első puregonos szurimnál én is 3 percig bűvöltem a kb 1,5 cm-es tűt . miután a párom azt mondta, h végszükség esetén csak akkor adja be , ha én nem tudom, mély levegőt vettem és beszúrtam és rájöttem, h ez nem is vészes! :lol:
sok sikert!!

Lyutka: megy a drukk!!!!!!+++++++++!!!!!!!!!!!

Babszi: megnéztem a blogodat! nagyon csini a menyecske rucid!!! én is ilyesmit szeretnék!!!! a kis koszorúslányotok, meg egyszerűen tündéri!!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Lyutka!

A görbe bíztató!!
11.dpo-n még nem igen lesz pozitív a teszt!
Hétfôn várunk a jó hírrel!

Czinki!
Köszi!
Én is arra gondolok, hogy más is simán beadja magának, csak sikerül nekem is...
lona1

Sziasztok!
Lyutka, azt nem mondtad, hogy még csak a 11 dpo-on vagy! Hát, kis kezét csókolom, ezek után várom a hétfői pozitív tesztet!;-)

Napvirág, norculut és Closty-t én se nem értem! :shock:

Lona, hajrá szuri! :D

Czinki, a palástfű teát rögtön az ovu napjától ittad vagy csak később? (tegnap vettem egy doboz ovulációs tesztet mert rájöttem, hogy öreg vagyok én már a hőmérőzéshez :P szóval este csináltam egyet és full pozitív lett aztán sok tojcsi fehérje is volt)

Babcsika szívem, nem vígasztal! :wink: :lol: Legalább jó munkahelyed van, hogy szombaton is be kell menned? Itt megint csak eszembe jut milyen öreg vagyok:10 évvel ezelőtt egy pékségben dolgoztam, reggel félnégyre jártam dolgozni du. 5-ig szombat vasárnap, minden második vasárnap volt csak szabad és mellette kitűnővel végeztem a főiskolán...most meg alig bírok fel kelni reggel 1/2 6 és 6 között!
Puszi mindenkinek!
Vendég

Bocsánat, átkereszteltelek Babszika! :oops:
Vendég

Na, lányok, még egy búcsúüzi:
Hát, lehet, hogy 11. dpo, de a hőgörbémet a tüszőrepi is befolyásolhatta, az inszemhez képest pedig a 13. dpon-vagyok...
Köszi a drukkokat!
lyutka

Tücsike: továbbra is imádom a humorod!! :lol:
blogodba nem írsz vmi pozitívabban és vidámabbat?? nem tetszik továbbra sem az utolsó írásod, és azóta máshogy is gondolod, v nem?
palástfű: igen! párod elkaptad ?? aztán csak szorgosan!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, ma terveztem hogy írok (tegnap elvitték a gépem, most egy pótgépnél vagyok, de ezen nincs rajta a program amivel dolgozom, így legálisan netezek egésznap!;-) Ja-ja, a párom kapott el!;-) :oops:

Lyutka remélem inszem után rágyúrtatok otthon (a hőmérősben és a Kaálisba ír Sunfika neki most így sikerült, inszem után kb 2(?) nappal!
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást! :)

Mamint-Babszika: Norc.-ot én sem nagyon értettem. Furcsállottam,mert az előző ciklusnál azt mondta,hogy várjunk mensit és ha nagyon nem akar jönni,akkor lesz norcolut.

Rambóka:Hőmet mérem, a vonalzóm alatt van a görbe. Igazából előbb akartam menni,de sajna így kaptam időpontot. :(

Lona: Nekem is úgy tűnt,hogy volt tüszőrepedés. A doki is mondta,hogy lehetett, csak ő nagyon vékonynak találta a nyálkát. Viszont ha volt tüszőrepi,akkor lesz mensi is nem? Vgy rosszul tudom?

Lyutka: ez nagyon jóó görbe,nem? Nem lehet,hogy még korán volt teszt, elhúzódott a beágyazódás,nem? Drukk neked! :)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Tücsi: várom az új és pozitív írást!! :wink: és megy a poz csíííííííí és drukk!!!!!!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinke, már meg is írtam és rád gondoltam mikor a címet írtam, és tessék most látom mit írtál: he-he! :lol: Döbbenet! :shock:
Vendég

TÜCSIKÉM :wink: :lol: !!!!! MOST NAGYON TETSZIK!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Tücsök!
Gondoltam ám, h nem hoz lázba, de megpróbáltam (tudod, egyszer bejön, már megérte) :lol: :wink:
Hát, 4-kor kelek és 6-ra járok.... rossznak nem rossz, de éppen betanulok boltvezető helyettesnek, szóval, kemény.
Kedden és vasárnap van szabadnapom. Sosincs szabad hétvéégm, hiába írja ezt elő trv. :?
Ja, és ne kérj bocsánatot, mert úgy tartják, h tovább fogok élni, ha átkeresztelsz (amúgy jót nevettem rajta) :wink:

Czinki!
Köszi, lesz egy másik koszorúslány is, csak róla még nincs kép. De imádnivalók, az tuti!
Köszi a drukkot, de piri az alvégen beelőzött.
Évek óta nem jött meg 28 napra..... :shock: Lehet, h nem is romlik az állapotom, hanem a met most 28 napos ciklust csinál nekem?? :roll:
Hát, kíváncsi vagyok.
De ettől a ciklustól megpróbálom a cickát is. Kíváncsi vagyok, h mi lesz.

babszika

Babszika: Nekem augusztus óta nem volt mensim, ittam cicka+palástot este+reggel kaja előtt 1/2 órával és amikor elkezdem szedni, olyan szép szabályos lett a ciklusom,hogy az csak na! Kiírt a görbe peteérést is,a hő is fenn volt (igaz,elég sokáig), és mensi előtt 1 nappal leesett. Csak a probléma az volt,hogy nem volt tüszőrepedés. :( De én azóta nagyon bízok ebben a keverékben. Régebben 3 hónapig ittam a cickát és egymagában semmit nem javított rajtam. Most,hogy Closti volt,azt mondták a cickát hagyjam el és a palástot igyan a középidőtől.
Bár szerintem ez is teljesen egyénfüggő,hogy kinek mi tesz jót. Én mindenesetre hiszek a gyógyteákban! :)

KépKép

Kép
napvirág

(Ja, ma este vacsi közben kezdek 1/2 mettel)

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág, hajrá Met!:-)

Babszika a gyógynövények tényleg nagyon jók! Régen mikor össze-vissza ciklusom volt nekem is segített a cickafark-palástfű páros!

Nyah, ma is csináltam LH-át és totál negatív lett szóval ma volt ovim, csak az sajnálom hogy ma már nem tudtunk rádolgozni, mert apának be kellett menni dolgozni, pont mire hazaértem ő indult...Nem baj, hátha így is elcsíptük! 8)
Vendég

Napvirág!

Nincs neked némi pajzsmirigy alulműködésed is? Csak mert elég alacsony az alaphőd! Hol méred?

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

Rambóka: a hormonvizsgálatkor úgy tűnt,hogy rendben van....nem tudom....nekem is gyanús volt,mert amikor nézegettem a példagörbéket,sehol nem találtam ennyire alacsony alaphőt. :( Azt miből lehet megállapítani?
Reggel szoktam higanyossal, 10 percig, nyelv alatt. Éjjeliszekrényen van a hőmérő a telefon mellett, a max.mozgásom egy karnyújtás.

Viszont ma megjöttek a görbébe a csíkjaim, úgy tűnik volt pé! :) Tökre örülök neki! :) Bár,tudom,hogy a hőgörbe csal,meg nem 100%-os,de én akkor is örülök,hogy ebben a hónapban megint látok csíkokat is,nem csak pöttyöket meg össze-vissza vonalat! ;)

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág!
Ha volt tüszôrepedés, akkor rá két hétre ha nincs terhesség megjön.
Régebben nekem 10-es mnyhártya vastagságokat mértek 12-14. cn-on és mégsem lettem terhes. Most 11.cn 7mm az elôzô ciklusban 8mm volt "csak" de most hallottam elôször, hogy szép hármas rétegezés? a mnyhártyám. Szóval ezen ne izgasd magad!

Tücsi!
Ez az Lh teszt dolog jól hangzik!!

Lyutka!
Remélem ezt már + teszttel a kezedben olvasod:
Volt inszem? Fúúú nagyon figyelmetlenül olvasok.
Látom utána is volt hancúr , amit nagyon jól tettetek, mert görbe alapján késöbb volt tüszôrepid. Mikor kaptad a szurit?

Írtó büszke vagyok magamra! Beadtam szerdán magamnak a szurit.
Úgy, hogy az egész család ott ôrjöngött, nehogy beadjam , menjünk adassuk be máshol...Komolyan mondom az a cirkusz megért volna egy filmforgatást! Modjuk magam sem hittem, hogy ilyen egyszer?. Nem a fájdalomtól féltem, hiszem tudtam, hogy nem fáj, hanem a látványtól.
Férjuram már a Kaáliban én meg 11-re megyek.

Lona
lona1

Ilona, nagyon drukkolok !!!! Sikeres randit a fiúkkal :lol:
mniki

Lona++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Lona, már biztosan ott vagy a Kaáliban, mennek a drukkjaim!!!:-)

Mniki, nem írtál a múltkot, pedig 2 dolgot is kérdeztem, brühü-hü! :cry:
Vendég

Lona: Drukk!!!!

Kép

Kép
bettica

Bettica, ha ráérsz leírnád priviben milyen a dokink magánrendelése? Mennyi volt, van-e UH és a pontos cím is érdekelne! Köszi!
Vendég

Tücsi :)

Ne haragudj, nagy ritkán kukkantok csak ide és max. az aktuális oldalt végigfutom, nem szoktam visszaolvasni.

Ha bármiben tudok segíteni, légyszi írj pü-t :wink:

Niki
mniki

Niki, nem haragszom!;-) Írtam privit!
Vendég

Lona!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zazzy

Lona ++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
mamint

LONA!!!!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Mindenkinek nagyon köszönöm!
Ennyi pozitív energia mellett már sikerülnie kell.

Ismét hiba csúszott a rendszerbe több mint egy órát kellett várnom kivetközve-beöltözve. Ráadásul a katéter nem jutott be túl simán csak többszöri próbálkozásra miután már jól megkínoztak (vérzett is rendesen). A lényeg, hogy mindenki a helyén van a többi nem rajtunk múlik.

Tényleg nagyon jólesik, hogy gondoltatok ránk!

Lona
lona1

Lona, és a dr.nő csinálta végül?

Kép
mamint

Még valami. Belenéztem a dossziénkba a citológiám ismét P1-es :)
HIV és Hepa vizsgálati eredmény is megjött, szerencsére negatív minden.
Viszon a párom eredményei nem javultak, pedig azt hittem fog miután ô is szedi a meforalt...
lona1

Mamint!

Igen ô volt.
De nincs következô vele.
Hallgatok rád és Rejora és váltani fogok.
lona1

Megkaptam az inzulin terhelés leletét:

cukor 0' - 4,23
120' - 5,34

inzulin 0' - 4,52
120' - 39,46

Összehasonlításképpen a 120 perces inzulin 1,5 éve 117 volt, fél éve 58.
Ami aggaszt, hogy a cukor ref tartományához 5,50-et írtak. 120 percesnél úgy tudtam, kicsit lehet magasabb. Eddig nekem mindig 6,6 körül volt.

Kép
mamint

Mamint!
Ez nagyon szép javulás!!
Szerintem a cukrod is jó!
lona1

Lona, és miért lenne váltásra szükség? Sikerülni fog ez a mostani! A következő baba-ák pedig spontán összejön-nek! ;)

Kép
mamint

Csajok!

Miután ma a játszón belefutottam egy csapat bárányhimlős gyerekbe, meg kell valljam kicsit bepánikoltam, úgyhogy amint hazaértünk rohantam a géphez megbizonyosodni, h. nem lehet baj egyikünkkel sem. Szóval miután megnyugodtam, úgy gondoltam közérdekű az infó:
http://www.youtube.com/watch?v=dOxLEcTxvUw
http://www.gyermekbetegsegek.hu/baranyhimlo.aspx
http://www.gyermekbetegsegek.hu/gyik.aspx

Aki pedig nem tud róla, h. volt-e már bárányhimlős v. rubeolás, az kérhet ellenanyagszűrést!!!!!!!!
Aki biztosan nem volt, annak célszerű oltást kérnie! Felnőttként 2 oltás szükséges 6 hét különbséggel és a 2. után még 4 hetet kell várni a babaprojekttel!!!!
De aki végignézi a fent belinkelt videót, annak nem lesznek kétségei, h. megéri!

Gyerekeknek is célszerű beadatni, nem olyan vészes az ára, azt hiszem 6-7 ezer ft.

rambóka

lona bocs de sima levelkhez nem jutottam hozzá még hogy válaszoljak!

párodnak horribilisen rosszak az inzulinértékei, ehhez bika adag meforált kell jóóóó sokáig szednie, több hónap, akár évek, mire lemegy és látszik a javulás a spermaképén is.

nálatok is ugyanaz van mint anyónál, már nem rajtad múlik a dolog...de az inszemet nektek találták ki ilyen esetben, biztos vagyok benne hogy sikeresek lesztek!

mamint ez hihetetlen javulás, gratulálok!! :lol:

Kép

Kép
rejo

Rejo, kivárom a választ, nyugi :D
Én sem tudok mindig egybôl válaszolni a levelekre.
Kicsit neheztelek a páromra, mert egyáltalán nem mozog pedig nagyon ráférne. Na nem a tegnapi eredmény miatt izgat a dolog hiszen megfelelô volt, hanem az egészsége miatt, gyorsabb lenne a javulás. MM-ben kicsit összeszídhatnák.
Gondolkodom a megoldáson. Talán ha megint kölcsönöznék egy kardiogépet akkor használná. Tavaly volt nálunk egy futógép fél évig, így, hogy karnyújtásnyira volt többet mozgott.

Rambóka
Jó, hogy feltetted ezeket az infókat.
Hát elgondolkodtam rajta. Nem voltam bárányhímlôs csak rubeolás.
Vajon a háziorvos tud adni beutalót erre a vizsgálatra?
lona1

Lona: Még mindig drukk! :) Pihizz sokat!
Mamint: mekkora javulás van az IR értékeidben!!!! :) A diétát és a mozgást is betartod? Tényleg kell a mindennapos? Nekem azt mondták,hogy PCO-soknál diéta+mozgás+metformin=baba :) (csakhát én olyan lusta vayok néha mozogni...)

Rambóka: én szerencsére átestem minden gyerekkori betegségen,megnézettem anyámmal a régi papírok között. :)

Én ma voltam egy másik dokinál. Hát elgondolkodtatott. Megnézte az összes eddigi leleteim. Megkérdezte,hogy férjemmel minden OK és hogy átjárható vagyok-e. Mondtam,hogy nem tudom. Szerinte még nem kell szednem a clostit addig,amíg ezek ki nem derülnek,mert ha netán valami probléma lenne,akkor feleslegesen tömnek hormonokkal. Viszont nagyon szimpatikus volt benne,hogy a Metet alapfelvételnek tartja PCO-nál. Pontosabban azt mondta,amikor rákérdeztem,hogy KÖTELEZŐ szedni. Kereste az IR vizsgálatom eredményét. Mondtam neki,hogy az nincs,mert az előző dokim akihez küldött másik orvoshoz (egy diabetológus) csinált egy éhgyomori cukrot és azt mondta,hogy ez rendben van,nem kell inzulin is és nem tudtam vele megértetni,hogy kellene. És hát az is fura volt,hogy igaz, a régi dokim felírta egy szó nélkül a metet,javasolta is,de úgy érzem nincs képben ezzel kapcsolatban. Mert pl.ha nincs IR vizsgálat honnan tudja mennyit kell szednem és hogy javulok-e? Szóval dokit váltottam. :) Csak furcsa,hogy ő egyből kér átjárhatóságit meg spermavizsgálatot....vagy nem furcsa? Szeritnetek?

KépKép

Kép
napvirág

Ja, és 4 mm volt a nyálkahártya. Ő is azt mondta,hogy bizonytalan a menstruáció. De sebaj,iszom a palástot,majd az meghozza! ;)

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág!
Szerintem nagyon jó, hogy kéri ezeket a vizsgálatokat!!
Alapos kivizsgálás nélkül clostit szedetni valakivel szerintem felelôtlenség! Szóval vizsgálatokra fel!
Erre a 4mm-re nem tudok mit írni... korábban is ilyen volt? Mert a closti is vékonyítja, bár nem hiszem, hogy egy adagtól így lecsökkenne.
lona1

Lona, honan lehet futópadot kölcsönözni?
és a fitnessteremben nagyon beleszerettem, de nagyon drágák és félek, hogy csak porosodna.
előtte kipróbálnám, hogy itthon használnám-e.

köszi

ui: úgy néz ki, hogy a PCO mellé endometrióziom is van, ezt a múlt heti UH alapján valószínüsítik.

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Sziasztok!
Lona, még mindig drukk!;-)

Napvirág, ez nem fura!!! Az a fura (de inkább botrányosnak nevezném, ma már szerintem egy mezei nőgyogyi sem adna clostit ha nincs meg az apa vizsgálat és a hsg), hogy Clostit akatak szedetni veled ilyen alapvető vizsgálatok nélkü!:-(

Gizi, úgy látszik a baj nem jár egyedül:-( Sajnálom!!! :cry:

Puszi mindenkinek!
Vendég

Kissgizi!

A futópadot innen kölcsönöztem:
www.virtnesscentrum.hu

Házhoz szállítják, korrektek.
Én biztos nem vettem volna meg egy olyan komoly futópadot amilyet kölcsönöztünk, mert drága és biztos nem használnám egész életemben. Lehet eliptikus trénert és szobabiciklit is kölcsönözni.

Mibôl gondolják az endometriózist? Vannak panaszaid?
Petefészken látták vagy máshol?
lona1

szobabiciklim van, de leginkább ruhainas, a fintesstermit nyúzom :D :D ezért nem merek futópadot venni.

köszi megnézem az oldalt!

az endo-t a jobb petefészkemben látták amikor a múltkor a closty miatt félidős uh-n voltam :shock:
a doki szerint egyelőre hagyjuk, mert pici, és eddig még soha nem látták, a köv uh után visszatérünk a témára :?

panaszaim nincsenek :shock:
mos az utolsó mensi volt nagyon körcsös, de az előbb is jött, és betudtam a bromo-nak. előtte hónapban ketten is uh-ztak, és nem említettek endo-t

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Lona: Előtte is vékony volt,ezért nem igazán értettem,hogy miért írja fel. Jauárban 3(!) mm, aztán jött a diéta,mozgás, egy ciklus, 8 mm-esnyh.-val és utána mondta,hogy akkor most jöhet a closti.

Kisgizi? PCO+endo? :shock: :(

Házitücsök: valahogy én is így éreztem,mikor kijöttem ettől az új dokitól...de most már remélem jó kezekben vagyok! ;) Férjemnek mondtam a hírt,hogy mennie kell neki is. Hát először meglepődött,elgondolkozott, és mondta,hogy hát igen, ez tényleg így logikus! :D

KépKép

Kép
napvirág

Most legalább,amíg várni kell a vizsgálatokig és "le vagyok tiltva" a Clostiról, marad a cicka+palást kombináció, mert az már 1x bejött nálam,csak a closti miatt abbahagytam. Kíváncsi vagyok,most is hatásos lesz-e! :)

KépKép

Kép
napvirág

Kissgizi!
Akkor reméljük legközöleb már nem lesz ott semmi erre utaló jel!

Napvirág!
Hát állítólag a méhpempô jó a méhnyálkahártya vastagságára...
De miért nem mond erre valamit a doki?
lona1

NApvirág: a férjek már csak ilyenek, kell az észérv :wink: de jó hogy így áll hozzá :D az enyémnek olyan helet kerestem, ahol nincs prosztatavizsglat és hozott anyagból dolgoznak, mert nagyon be volt tojva :twisted: végül az utcánk végében lévő rendelő volt a nyerő :D

még bízom abban, hogy nem lesz endo, csak valalmi ciszta kavart be... az azért már sok lenne...épp elég a pco :cry: :cry: :cry: :cry:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?