Új privát üzeneted érkezett!

Emmamami, nagyon jók a képek!!!!! Igazi nagyfiú lett Árminból, de a kis Hanna is kész hölgyemény ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

Josi! Mi újság fog-ügyileg? Mármint, nem Csilláéra, hanem a tieidre gondoltam. Megcsináltattad őket? Akkor lehet már mosolyogni??!! Nekem a napokban letört az egyik felső rágófogam külső fele, pedig nem is haraptam keménybe vele, puff neki. Evvel mit tudnak kezdeni szerintetek, Kihúzzák, vagy raknak rá koronát, esetleg pótolják???? Már esedékes lett volna nálam is a fogorvos, de most már tuti elmegyek. Ráadásul azt olvastam a kemo is gyengíti a fogakat+ a terhesség is , úgyhogy egy darabig kell majd oda járjak!!!4 :cry:

Kép
timesz

Timesz, aranyos vagy, köszi!
Szerintem kapsz rá koronát, kihúzni tuti nem fogják! Egyél sok kálciumot!
Vendég

Télleg, Josi, már én is akartam kérdezni a fogadat. Kihez jársz?
Vendég

Ugyan itt még sokkal kisebb Barnus, csak a játék miatt mutatom :lol: :lol: :lol:
Kép

Jó ízlésetek van Emma :wink:
És boldog szülinapot a kis 1 évesnek. :)
Vendég

Köszi!
A játék apja ízlését dicséri... :wink: Tanuló szerszámpadot akart neki venni, de az drága vóóót. :D
Vendég

áruljátok már el,mit tud ez a bocika!!! :roll:
Emma nagyon szépek a gyerkőceid,Hanna még mindig Kristóf szíve-csücske. Szédület,hogy el tud pirulni,mikor meglátja :lol:
Timesz így már én is jártam,nekem akkor egy érdekes töméssel szinte kipótolták a letört részt-nem valami szép :evil:
De mostmár tuti nem így csinálják,ez kb.15 éve volt.
Érdekes,nekem egyik terhességem alatt sem lett semmi baja a fogaimnak. Igaz,én sok-sok calciumot iszom,allergiára :?
Vendég

Hát a fogaim már készen vannak,és nagyon szupi lett :P most már bátran lehet teli szájjal nevetni :P :P
Timesz ,én úgy tudom hogy ki tudják pótolni,de ha nem akkor lecsiszolják és tesznek rá koronát. Ha az lesz javaslom a fémmentes gradiát. 1-2 fogat tudnak ezzel pótolni,de többet nem,mert gyengébb mint a porcelán. Az enyémnek 17000 volt darabja és kellett belőle 10 :? kész vagyon ,de nekem megérte.
Én Rujder Majához járok,nagyon meg vagyok vele elégedve,nagyszerű szakember!!
Ugye ez Fisher Price-os játék? Noémi Barbie-s háza is 9000 volt,de ezzel legalább játszik is. Bár szerintem nagyon drágák a gyerekjátékok,ami már jó is. Egy sima ki nevet a végén társas is 4-5 ezernél kezdődik :shock:

Kép
Kép
josi

Kép
ilyen lett.
azt inkább nem mutatom meg hogy milyen volt :? :oops:

Kép
Kép
josi

Cseriani,
a bockos kacag meg dallamot is játszik közben ha megnyomod az orrát, meg annyira rezeg hogy szinte ugrál. :lol:
Josi,
szépek a fogaid Laci... ööö .... Josi! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Josi, ez igen!!!!!!!!!!!!!! :) Mint a fogpaszta reklámban lennél, szépek és hófehérek. Megkérdezhetem, miért kellett 10-et csináltatni, azért hogy elöl mind egyforma és szép legyen????

Kép
timesz

Josi, nagyon szép a fogsorod!:mrgreen: :D
Timesz, azért nem kell egy fél fogsort lecsiszolni, hogy szép legyen elöl; 1-1 fogat is tudnak úgy pótolni koronával, hogy olyan legyen, mint az igazi. Egy jó fogorvos legalábbis megoldja... :wink: A Rujdermari is jó fogorvos. :D Ő gyerekfogász is, Josi?
Tényleg, a te lánykáidat meg se dicsértem most. Szép kis barna csajok! A barbiház Hannának is tetszene... :wink:
A boci egyébként 2000 Ft volt, és Fischer Price.
Vendég

Josi tényleg szép a fogsorod.

Emma nagyon édesek a gyerekeid. Evelin királylány volt, nála ez a menő mostanság. Szerencsére már jobban van. Már a hangja is visszajött és a köhögés is csillapodik.
Vendég

Köszi csajok! Sajnos a Maja nem gyerekfogász :( én Noémivel a Vadász Melindához járunk.....mert már voltunk egy párszor :? valószínűleg szegény Noémi tőlem örökölte a rossz fogakat. Bár vígasztal a dokinő hogy a maradandók nem biztos hogy ilyenek rosszak lesznek.
Azért kellett ennyit csinálni,mert már volt 3 pótlásom elől,ami az ínysorvadásom miatt elkezdett ferdülni,meg a tömött fogaimba amalgán tömés volt,de mivel azokba nem tudta kicserélni fehér tömésre,úgy döntöttem,hogy akkor az egészet megcsináltatom. Igaz ez mind esztétikai hiba volt,de engem zavart. Egyébként nem fájt vagy ilyesmi.

Kép
Kép
josi

Sziasztok!

Bocsi hogy kedd óta nem írtam,de azt se tudom hol áll a fejem.
Bencus belázasodott kedd estére(39,8 volt a láza),úgy hogy mentünk az Bajára az ügyeletre. Ott kapott szurit,hűtő fürdőzni kellett Bencének.Szerda reggelre már nem volt lázas.Így mentünk a fül-orr-gégészetre szerda délelött,mert az ügyeleten a dokinő megvizsgálta a fülét is és Bence fájlalta. A fülészeten meg mondták hogy középfül gyulladása van!Hétfőn kell visszavinni kontrolra.Azóta szerencsére nincs láza,kapja az antibiotikumot és Cataflam-cseppeket.
Ma reggel meg barnás folyásom volt és megijedtem. Fel is hívtam Bakó dokit és átmentünk hozzá Szekszárdra.Kaptam Duphastont és modta sokat pihenjek,ne erőltessem meg magam.De délután már suliba mentem,mert muszály volt menni!
Bakó dokihoz is hétfőn kell vissza menjek,remélem addig nem lesz baj!

Jó éjszakát mindenkinek!
dius02

Dius,ne idegeskedj,nem lesz ott SEMMI baj!! Bencének jobbulást!
Hányadik hétbe vagy? Milyen suliba jársz?
A mi éjszakánk jó volt,most nem ébredt Csilla csak 1x,odaadtam a cumit és már aludt is tovább. Viszont Noémi már fél 6 kor felkelt :? mindegy úgy se aludtam már én se.
Dius,tényleg pihenned kéne!!Nem tudna valaki segíteni,hogy többet tudj pihenni?

Kép
Kép
josi

Dius nagyon drukkolok neked,hogy minden rendben legyen. Kisfiadnak meg jobbulást. Szegényke :cry:
Igaza van josinak,szerintem is sok lesz a fiacskád,meg suli,meg gondolom azért mellette ott van a háztartás is. Meg persze a párod :wink:
Elizám megint kicsit betaknyosodott,ez ugye nála akkor van,mikor jön a foga-legalábbis remélem :roll:
Vendég

Sziasztok csajok!

Olyan Fisher Price-os tehénkénk nekünk is van :)
Zsombor tegnap felállt kapaszkodás nélkül és már öt fogunk van. 8)
Kép
rakok egy képet az úszó bajnokról
Vendég

devcsa,ekkora szemeket,hallod!!!
Szerintem már ti is tudjátok,mivel fog biztosan hódítani a csajoknál :wink:
És nagyon ügyes a kisfiatok!!!
Elizám még mindig nem mászik. Eljut mindenhova,ahova akar,odapörög,de nem mászik. Viszont egyfolytában állni akar :?
Vendég

Devcsa! Tényleg gyönyörű nagy szemei vannak Zsombinak, és irigylésreméltóan hosszú szempillái! :lol: Nagyon mácsó lesz!

Cseriani, Olivér dettó ezt csinálja, nem akar mászni, de gurul mindenfelé, hátrafelé tolja ki magát, mint egy kis rák - hátra közlekedik. Dugja fel a popóját, négykézlábra áll és rugózik, olyan édes. :P

Kép
timesz

Devcsa,
naggyon jó kép, édes nagyon Zsombibaba! :D
Cseriani,
tegnap megkaptam a Libero-figurát, köszönöm szépen!!!
Dius,
nyugi, nem lesz baj, én is barnáztam mindkettővel. Pihenj amennyit tudsz.
Vendég

Épp tegnap adtam fel áfi
Na mindegy kapsz majd még eggyet.
Vendég

Timesz: Zsombi is előszőr négykézláb rugózott és utánna indult el.
Vendég

Devcsa, akkor van esély, hogy Oli is hamarosan elindul, de jó!!!

Kép
timesz

Az igaz, hogy általában a fiúk később indulnak el (menni) ?

Kép
timesz

Én csak azt tudom, hogy álltalába később tanulnak meg beszélni, mint a lányok. Mert az agyuk bal felét használják többet ( azt hiszem bal :roll: )
Vendég

Devcsa,
bocsibocsi :oops: Csak nem válaszoltál (biztos nem jártál erre) és kértem Cserianitól. De neked is köszi, aranyos vagy!!! :)
Vendég

Devcsa! Nagyon édes csupaszem-Zsomborod! :D
Dius! Pihenj sokat, én a helyedben nem mennék ma suliba, kérd el valakitől inkább az anyagot. Inkább pihenj. De meglátod nem lesz baj, a Duphaston jó gyogyi, Danival én is azt szedtem, Domival meg Utrogestant. Meg szedjél magneB6-ot, az is nagyon jó, főleg ha kicsit görcsölgetne a pocid. Vigyázz magatokra! :)

Mászás: Dani is hátrafelé mászott először, aztán egyszercsak elindult előre is :lol: Nagyon bírtam a rákmászását, de szegény mindennek nekiment :lol: Nem biztos, hogy a fiúk később tanulnak meg menni, a barátnőm kisfia 10 hónaposan már szaladt! Sőt a beszédet is megcáfolom :P , Danim nagyon korán beszélt már, egy évesen is már sok szót mondott, 20 hónaposan megkezdődött nála a "Mi ez?" korszak, két évesen már mondókákat mondott, énekeket énekelt. Fiatalabb volt, mint most Dominik, amikor sétáink alkalmával bogarakat kellett megfigyelnünk, és ő lelkesen kiabált, ha meglátott egyet: Bogá! :lol: Ő hamar kezdett beszélni. Domi már lustább, bár az ő nyelvén beszélget.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Emma! Rólad meg majdnem elfelejtkeztem :oops: Annyira édesek a gyerkőcök! Ármin jó nagy, mik a "paraméterei"? :wink: :D

dadomi

Devcsa,gyönyörű a Te kisfiad is. Mert az Emmáé se kutya :wink: a Hanna Lucáról nem is mondok mást csak annyit hogy a lányok a gyengéim :P kis vöröshajú tünemény!

Kép
Kép
josi

Bizony, bizony, mindegyik kis gyerkőc tünemény a képeken, egytől egyig.

Teszek fel én is 1-2 tegnapi csini ruhás fotót, a nagypapi névnapjáról:

Kép Olivér csiniben Kép Jókedvűen

Kép
timesz

Timesz: Ilyen mellényecskénk nekünk is van. Szettben vettem a c&a-ban van hozzá még egy kising meg egy naci. Olcsinak is nagyon jól áll.
dadomi: álltalánosságba mondtam, hogy a fiúk később beszélnek.
Vendég

Timesz Olivér kész nagy legény. Nagyon csinos ebben a ruhában. Nehezen fogod a lányokat lekaparni róla, nem is olyan sokára.

Devcsa Zsombi édes a medencében.

Dius szerintem is pihenj. Én Evelinnel még véreztem is, de szerencsére minden rendben volt, Rékánál a 9. héten volt egy kis barnázás.
Vendég

Köszi lányok! Igen Devcsa, ez az a C&A-s szettből van, nagyon jó kis összeállítás, mi ajándékba kaptuk.

Általános megfigyelésem az Olivernél, hogy minnél később fekszik le annál korábban kel, és fordítva, ha korán fekszik későn kel, nem értem az összefüggést. Vagy ne is keressek??????????????????? :lol:

Kép
timesz

A játékokról jutott eszembe. A mamától kaptunk egy kínai zenélős játékot az a "occsó" féle. Ha meg nyomod a maci fejét brekeg. Ennyit a nagyon olcsó játékokról.
Vendég

hú csajok,úgy kiakadtam az elöbb....ugye van egy szép,új játszóterünk,mint már régebben írtam is. Mikor Kristófot hozom el az oviból megállunk ott,megeszik még egy pogit a padon,majd csuszik párat,és jövünk haza. Erre ma:lejöttek a nagy ló hetedikesek a játszótérre,ott tartották nekik a tornaórát,ami focizásból,ökörködésből,és játékok teljes leamortizálásából állt. indez a tanár orra elött,aki egy szót nem szólt. A babakocsinak kétszer úgy nekirúgták a labdát,hogy az majdnem feldőlt Elizástól,a mérleghintán meg egyszerre kb.hatan ültek. Na,nem hagytam annyiban a dolgot,kinyitottam a szám rendesen. A tanár meg csak telefonálgatott,a gyerekek meg jóformán kiröhögtek.
Szóltam a védőnéninknek,majd lép a gyerekek érdekében :P
Ez a tanár még engem is tanított,akkor aztán volt fegyelem,de mostmár :twisted:
Reggel meg,ránkszólt egy néni,hogy álljak már félre a babakocsival,mert nem fér el-a járdán mentünk,ő meg ott biciklizett.
Szóval,jó kis napom volt...
Ha ma még valaki beszól,annak leharapom a fejét :x
Vendég

Cseraini,nekem meg tegnap volt ilyen napom:vettem DM-ben valamit(most lényegtelen hogy mit) 499ft-volt. én meg az ennikékkel akartam fizetni(500ft). Erre mondja az eladó csaj,hogy nem tudok ezzel fizetni,mert nincs átállítva a gép. Nézek rá nagy szemekkel :shock: mondom neki de ez a kerekítés szabálya szerint 500ft,nem? mondja de de ezzel akkor se tudok fizetni. Mondom neki ha adok egy 500-ast az jólesz mondja hogy igen. Mondtam neki hogy ezt akkor se értem és hogy mi köze a gépáttálításnak ehhez????Hiszen nem kellett hogy visszaadjon. Erre varrjatok gombot!

Kép
Kép
josi

Mellesleg fizettem már ennikékkel pont a DM-ben (is) úgy hogy még volt pár forint,de visszaadtak belőle.
Timesz nagyon boldog kisfiad van,ez látszik rajta.

Kép
Kép
josi

timesz már akartam kérdezni:adod Olivérnek a maltofert?
Vendég

Mecsoda sztorik csajok... :evil:
Olivér és Zsombor változatlanul drága kismanók!
Betegeknek jobbulást; Dius, a progeszteron biztos segít! Pihenj sokat.
Dadomi, nálunk is így van: Hanna nagyon korán beszélt, 2 évesen ő is mondókázott és verseket mondott; Ármin nem beszél semmit, illetve, a maga nyelvén igen; édesen gesztikulál és úgy hangsúlyoz, mint mi, de abszolút értelmetlen ö-ö-ö avu avu avu, meg ilyesmik jönnek ki belőle... De ezek folyamatosan. :P
Köszönni jöttem csajszik egyébként; mostanában nem tudok jönni; egyelőre törlöm a regisztrációmat is. Lehet ám, hogy nem bírom sokáig nélkületek, és visszajövök... Előbb-utóbb szinte biztos. :D Ne agyaljatok, mi lehet, minden okés velem.
Jók legyetek, pusza! :D
Vendég

Emma........ne már,.........ezt nem teheted velünk.........hogy csak így hipp-hopp eltűnsz....... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
josi

Emma, ne tünj el örökre, és ha tudsz írj, így névtelenül is!!!! Felismerünk ám!!!!!!!!!!!!!!! :)

Cseriani, ki sem bontottam a Maltofert, nem adom Olinak, mert nem látom sem értelmét sem okát amiért adjam neki, így feleslegesen nem tömöm olyannal, ami fel sem szívódik benne!!!! Igazatok van!!!! Ha visszamegyek a dokinőhöz, majd biztos mondja, hogy látom használt a Maltofer - én meg majd csak bólogatok!!! :lol:

Kép
timesz

Emma, remélem azért tényleg nincs semmi baj veled, veletek. Valld be, hogy ránk úntál és ezért hanyagolsz minket.... :P (nem gondoltam ám komolyan)

Kép
timesz

Lányok,
holnap lesz búcsú a falunkban. Nincs ötletetek 4,5 éves lánynak mit lehetne venni kinti játékot? A lányom úgy kell kikönyörögni az udvarra, pedig van 2féle hinta, homokozó, bicikli, roller, labda... egyéb ötlet?
Vendég

Emma! Tudom, hogy ha alkalmad van leskézel majd :wink: , szóval csak annyit: könnyen nem szabadulsz tőlünk :lol: , hiányozni fogsz itt a topikban, de komolyan! Meg a csodaszép gyerkőceid is :D Ha majd tudsz, gyere vissza ide, várni fogunk!
Timesz! Azt kell, bólogatni hevesen, sok doki szereti azt hallani, amit ő "reklámoz", de azért az anyai ösztönök sokszor okosabb dolgokat súgnak, mint amit egyes orvosok állítanak! Én a pulmonológusnak szoktam azt mondani, amit hallani akar, közben magamban meg jót röhögök, hogy milyen hü...e! :lol:

dadomi

dadomi kifelejtetted a ly-t :lol:
Emma,nagyon-nagyon fogsz hiányozni :cry:
Hát,Áfi,nem tudom. Én meg alig bírom becsalogatni a Kristófot. Az sem jó ám :?
Nálunk is van hinta,csúszda,homokozó,2 mászóka,hintaágy,kisházikó-ott eszünk,ha jó idő van,stb...
Esetleg egy kinti sátor? Kristófnak tavaly felállítottuk apja 2 személyes régi sátrát-vettük már egy 4 személyest :D -,hát,nagyon élvezte. Alig akart kibújni belőle :?
És ha nyáron tesztek ki medencét,az sem vonzza?
Egyéb ötletem egyenlőre nincs,de majd még gondolkodom. Tényleg,aszfaltkréta??
Kristóf most éppen falat bont az apjával :D
Vettünk egy kocsit-már februárban,csak még nem jött meg,és kell még garázst csinálni. Elbontjuk a tyúkól falait,és ott lesz a garázs :lol:
Tyukot már úgysem akarunk,bár anyu igen,de megmaradt így is a kisebbik tyúkól :D
Mi holnap Szedresbe megyünk,fogathajtó verseny lesz :D
Vendég

Áfi te azért ha esetleg találkozol Emmával,akkor puszi neki :wink:
Vendég

Áfi még ötlet: íj,nyíl,darts...
josi Csillának boldog hófordulót :D :wink:
Vendég

Cseriani,
köszi az ötleteket!
Aszfaltkrétája van. :P Medencét szereti nyáron, de max. 20-30 percig köti le. Utána jön is ki belőle. Bár idén nyáron már mehet mellé az öccse is, lehet hogy jobb lesz. :roll:
Ez a kinti sátor jó ötlet, majd körülnézek.
Vendég

Emma hiányozni fogsz, de nagyon. Talival mi lesz?

Áfi Evelint is nagyon nehéz kicsalogatni. Legszívesebben számítozik v. mesét néz.

Dius jobban vagy? Moni minden rendben van? NST-re mikor mész?

Az én két "jó" lányaim tegnap bealakítottak. Van a vitrinünkben kiüveges martini, már legalább 8 éve, fele hiányzik. Evelin adott a Rékának belőle. Szerencsére nem sokat, még időben megláttam mit művelnek. Rékának nagyon izlett, mert még kért volna.
Vendég

Rékababa,
ez nagyon jóóóó sztori!!! :lol: :lol: :lol:
Legalább tudom hogy nem csak az enyém ördögfióka! :twisted:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?