Új privát üzeneted érkezett!

És ez még hozzá:
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Muffin: :( +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Viki ugye te kérdezted?: a kocsi (lábzsákkal, esővédővel) 22290, a hordozó 15900, a mozes 6500
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.03 12:57-kor.
Vendég

Muffin, Veled vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
andkata

Muffin!

Már csak miattad néztem be és örülök,hogy írtál!
Nagyon izgultunk már értetek!
Én is sírva fakadtam és minden elismerésem a tiétek!
Nagyon nehéz helyzet,őszíntén kívánom,hogy a lehető legjobb módon megoldódjon minden!
Nagyon-nagyon szorítunk értetek és várjuk a fejleményeket!

Vigyázz magatokra!

És sok erőt kívánok!

Kép

Kép
ibm

Na, én már megyek, mert ilyen vagyok:
Kép
Mindenkinek a lehető legjobb éjszakát!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

muffin!
Csak azt tudom mondani, hogy sok eerőt kívánok nektek a továbbiakban is!! És le a kalappal előtted is és természetesen a párod előtt is, hogy a legnehezebb időben is melletted áll, és támogat!

d.dodó

Muffin!
Ehhez nem lehet igazán mit hozzászólni, de le a kalappal előtted hogy ennyi erő van benned, mert azt hiszem erre nem minden anya lenne képes. De te tényleg olyan erősnek tűnsz, lehet hogy azért tesz titeket próbára az élet?? Meglátod ezért egyszer még nagy ajándékot kapsz!! Sok sok erőt kívánok nektek!

Kép
linda24

Jó reggelt!

Muffin!

Én is csak maximális tiszteletet érzek irányotokban! Gratulálok, hogy ilyen párod van. Ha tudunk segíteni, meghallgatni, bármit, szólj.

Kép
20150601134430

Kata!
Köszi az árakat! Megmondom őszintén én min. a duplájára gondoltam!
20150601134430

Jó Reggelt Kismamik!

Muffin! Nagyon örülök, hogy írtál! Ebben a helyzetben Én sem tudok okosat mondani, de az biztos, hogy BÜSZKE VAGYOK RÁD ÉS A FÉRJEDRE A POZÍTIV HOZZÁÁLLÁSÉRT! MINDEN TISZTELETEM A TIÉTEK! AZT KÍVÁNOM, HOGY A LEHETŐ LEGKISEBB PROBLÉMÁVAL SIKERÜLJÖN ÁTVÉSZELNETEK EZT AZ IDŐSZAKOT! Ha bármiben tudunk segíteni tényleg szólj szívesen állunk rendelkezésedre!
Vendég

Jó reggelt!

Ha valakinek ki lehetne osztani olyan díjat, ami azért jár: ki tette fel a legtöbb internetes blogot és aranyos képet azt hiszem Viki és Kriszti holtversenyben végezne! Hogy honnan szeditek? Ráadásul mindig ilyen gyorsan aktuálisat? Grat!! :D :D :D :D
(az a hanyattfekvő kutyus és a macik?!)

30. hét betöltve jupijéééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.03 12:58-kor.
Vendég

Vidokata! Csini a pocakod! :D
Vendég

Kata!
Csodaszép a Pocid! Grat a betöltött héthez ;)

A hanyafekvő babásat bevallom egy másik helyről loptam, ahol fórumozok.

A képben lévőségről meg annyit, hogy netfüggő és hírek függő vagyok.

Amúgy ha igazán aranyos dolgokra vágyom, akkor innen csemegézek:

http://cukisag.blog.hu/
20150601134430

Jó reggelt!

Muffin - nagyon sajnálom hogy újabb gondok merültek fel! Remélem ez már csak vaklárma!! Szörnyű hogy ennyit kell idegeskednetek, sajnos a bizonytalanságnál tényleg nincs rosszabb! :cry: Várunk vissza hírekkel, reméljük most már jobbakkal... 1000 drukk és ölelés!

Kata - micsoda szép poci!!! :D :D Grtulálok a 30. héthez!!! :wink:

Kriszta - ezek a képek... :lol:

Később még jövök, csak Apa még alszik, ez a hülye bill.zet meg csattog mint állat.

Szép napot!
Vendég

Teljesen el vagyok keseredve mert mégsem lett a miénk a mérleg ugyanis a csaj átvágott mert azt mondta, hogyha licitálunk akkor lezárja a licitet és a miénk lehet a mérleg! Természetesen ba.....ta lezárni és az utolsó pillanatban ránk licitáltak! :evil: :evil:
Vendég

Babu!
Mekkora szemét! Írj az eladói minősítéshez egy szép kis hozzászólást! ;)
20150601134430

jó reggelkt mindenkinek
annyit írtatok estére hogy képtelenség visszaolvasni
muffin: nagyon sok erőt és kitartást nektek!!

Kép
Kép
h. szilvi

Babuli: nagyon sajnálom! De ne add fel, egész gyakran kerülnek fel új cuccok! (ja és nézd meg az apróneten ott is van baba-mama rész én pl. ott találtam az enyémet!. Ja és van még a babaapro is és ezeken nem kell licitálni, telefonálsz és kész)
Vendég

Viki! Csak azért nem írok mert Anyu van regisztrálva és az Ő nevével nem akarok csúnyát írni!

Vidokata! Köszi megnézem őket hátha rátalálok egyre!
Vendég

Lassan összekapom magam, és elpályázok a védőnőhöz. Kivi vagyok mennyit fog mázsálni.

Írjatok jó sokat! (hiába mondanám, hogy ne írjatok, nem hallgattok rám...... :D )
20150601134430

Viki! Drukk a mázsáláshoz! :wink:
Vendég

Viki: várjuk az eredményt!

Ja a jóhírt még nem is írtam: ezen a héten végre nem híztam! (9kg-nál tartok és ebből hét kiló az elmúlt 7 hétben jött rám (heti egy, ami elég ijesztő ha végig így marad, gondoljatok bele még van 10 hetem hátra :? :? )
Vendég

Kata! Gratula! Jó Neked, hogy nem híztál! Én már +12kg-nál tartok és azért még Nekem is van 7 hetem! :? :?
Vendég

Muffin! Nagyon sajnálom ami veletek történik! Remélhetőleg nem lesz igaza a dokidnak! Kitartás! +++++++++++

Kép
szly27

Muffin, nagyon sok erőt és kitartás+++++++++++++!
bencuri

Jó reggelt mindenkinek!

Kata! Csak sunyiban megsúgom, hogy félig tele van a tárhelyem képekkel. :D
Nagggyon csini pocid van! És gratula a 30 héthez! Onnan már röpül az idő!!! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

újabb szabadkozás: tegnap este visszaolvastalak titeket, de annyira fáradt voltam, hogy már nem írtam, és mára meg egy csomó mindent elfelejtettem :roll:

Muffin, nem tudom, miért kaptatok ennyi aggodalmat és nehézséget, de az biztos, hogy példaértékű, ahogy szembenéztek velük. Nagyon tisztellek benneteket. És kívánom, hogy ez az egész csak a gépek túlműködése okozta vaklárma legyen, és legyen nagyon sok örömötök Eliotban!
És persze küldök rengeteg +++++++++++++++++++++++++-t.

Babuli, sajnálom a mérleget, szerintem se hagyd szó nélkül a portálon a dolgot.

Vidokata, gratula a 30 héthez!

Lányok, a súly miatt meg ne aggódjatok már!!! Ez az egész valami kifacsart trend! Gondolom, a ti testetek sem olvas szakkönyveket... aztán majd jöhet az aggódás, hogy a gyerekek sem úgy híznak, ahogy az átlag. De ki tekinthető átlagnak???

Wera, jó volt a tibeti masszír?

Lehet még jelentkezni a vén pingvinek klubjába? :)

Tegnap jó volt az esküvő, egy rövid polgári szertartás, csupa szerelmes musicalrészletekkel... Nem vagyok nagy musicalrajongó, de egy csomószor elbőgtem magam... mondjuk, az esküvőkön mindig 8) És ez mégis a sógornőmé volt... aki nagyon szép volt, a férjével édesek együtt, a vacsi fini volt (előtte két órával ebédeltem nem kevés tojásos nokedlit, mégis előlem vitték el utoljára a tálat.... :lol: )
Most nincs energiám képeket tölteni - persze rólam megint nem készültek, mert én fotóztam, de majd ma este a szülinapi partin lefotóztatom magam Apával.

Nemsokára indulunk Otival barátozni-barátnőzni. Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Kata! Jó a babakocsi, szép a pocakod és gratula a 30. héthez!
Ma apa Szolnokon van. Behívta az Apeh adóbevallás ellenőrzésre 2002-től! Remélem minden ok lesz. Szegény vett ki szabit, hogykicsit itthon legyen, erre két napja jött a levél. Hát nem örült!

Kép
szly27

Szly a következő táblába beírod majd a nevet:Szonja.
köszi!
bencuri

Szly, gondolom mennyire örültetek! reméljük korán hazaér és veletek lehet utána! 8)
bencuri

T. Maria írt: Reggelre begörcsölt, úgyhogy most ínfúziót kap. Délután Uh-ja lesz.

Kép
szly27

Bencuri! Hát igen! Majd beírom Szonját a táblibba.

Kép
szly27

Szorítunk Neki ezerrel! +++++++
bencuri

Mégegyszer köszi!! :wink:
bencuri

Marcsinak megy a drukk! Remélem minden rendben lesz!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt mindenkinek!

Muffin! Továbbra is gondolunk Rád! Irj, ha van valami előrelépés orvos ügyben, hátha még meg tud nézni....

Katus, Neked egy hét alatt brutál sokat nőtt a pocid ( bibi, én láttam egy hete személyesen :). És nagyon szép is!:)

Jelentem, mára összeszedtem magam ( vagy lecsillapodtak a hormonjaim???) Beszélgettünk párocskával, megyünk még májusban valahová 3 napra, jupié!!! ( szigoruan belföld, ahol kórház van- persze miért lenne rá szükség?) A barátnőm elcsábított moziba ( délelőtt!- ő jelenleg munkanélküli pár napja!) És már megcsináltam a túros csúszát is....Most meg a kedvenc Stahl turmixomat fogom. Irtó finom.

Na, mindenkinek hasonlóan szép napot!

Kép
andkata

Drukk Marcsinak!++++++

Szly! Köszi!
Vendég

Sziasztok!

Nemsokára rohanok tornázni, csak gyorsan bejelentkezem!

Babuli, a babaszobán is megnézheted a mérleget, ott is ki lehet fogni olcsón!

Kata, leírhatnád a turmixot! Köszi :)

Bondi, természetesen te is tagja vagy a Nyugdíjas Pingvinek Társaságának!

Viki, sok sikert a védőnéninél! :)

Kép
Kép
patr

Babuli, nem tudom, ez megvan-e még! De érdemes megkérdezni.
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=274797

Kép
Kép
patr

Patr! Köszi megkérdezem! :D
Vendég

Turmix ment a receptesbe....

Kép
andkata

Muffin
Én is sírtam, mikor olvastalak. Annyira furcsa, de azon kívül, hogy szomorú, amiért most ebben a helyzetben vagytok, ugyanakkor úgy érzem, ez a ti kapcsolatotokban egy óriási erős kapocs, egy híd, ami még jobban összeköt benneteket. És az a szeretet, az a biztonság, ami körülveszi Eliotot, az az elfogadás, amit most tanusítotok felé, egészen biztosan "átmegy" hozzá. Érzi ezt. És ez a legjobb, legerősebb gyógyszer, ami átsegíthet majd benneteket a nehézségeken.
Lélekben veletek vagyunk, és várjuk a legfrissebb híreket az orvostól.

Véda
Vendég

Vidokata :D
Szépséges poci :D
Én is 9 kilónál tartok :wink: (Tartottam még hétfőn legalábbis :oops: )

Anyjuk :D
Remélem, hamarosan a kezedben tarthatod a babácskád, amikor már minden fájdalom, és nehézség a múlté lesz!

Ronix :D
Neked is++++++++++++++++++++++++
Legyen egy szép napod!!!

Viki :D
Lackó UH-os méreteit leírnád? Tudod, ezen a topikon én vagyok az abszolút méretmániás, annak ellenére, hogy nagyon jól tudom, nem a méret a lényeg :roll:

Maria++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Apás szülés: nekünk is az volt, mert mindketten egyformán szerettük volna. Főleg, hogy ugye Lilla is lombikbébi volt, mint most Csabi is, és számunkra az volt a természetes, hogy együtt mentünk UH-ra a stimulációk idején, aztán a petesejtleszívások, az embrió visszaültetések, majd a vérvételek, újabb UH-ok. Szóval a küzdelmes első időszak is közös volt, így a finálé is az lett.
És nekem csupa jó élményem van ró, és neki is. voltak pillanatok, mikor haragudtam rá vajúdás közben, de ez természetes, és hamar el is múlt. Pl. mindenáron masszírozni akart fájáok közben, én meg úgy éreztem, hogy akkor ne nyúljon hozzám senki. Ezt nehezen értette meg. De ezt leszámítva édes volt végig! Aggódott és sajnált, ezt lehetett látni, de jó volt a kezébe kapaszkodni, jó volt hozzábújni sírva, amikor a csöpp maszat már a hasamon feküdt, és még el sem vágta a köldökzsinórt. Ezek a közös pillanatok feledhetetlenek számunkra.

Véda
Vendég

Jó reggelt csajok!

Picit jobb éjszakám volt mint tegnap!
23-kor elaludtam egész hajnal 3-ig!
De akkor Áron babaám úgy beindult,hogy hihetetlen!
Aztán 6-ig,aztán még 9-ig sikerült!
Szokkom a 3 órákat úgy látszik!

Ma megúsztam az okmányirodát ugyanis Apa tegnap hazafele defektet kapott a mototron,a kocsijában meg nincs aksi mert tölti,így kénytelen volt elvinni az enyémet.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd hétfőn elmegyek!

Mosógép már megy ezerrel!

Amúgy jól felhúztak már reggel!
Aláírtunk a fibernettel 2 éves internetet 3490-ért erre küldtek 6000-es számlát! Felhívtam őket 2 hete,azt mondták fizessem be és majd a következőn jóváírják és felhívnak!
Nem hívtak és ma megjött az újabb 6000-es csekk!!!!!!!!

:twisted:

Újra felhívtam,hogy mit ígértek és mit tartottak ebből be és nem vagyok hajlandó még 1X 6000-et befizetni!
Megígérte a csaj,hogy ma visszahív!
Kíváncsi leszek,elkértem a nevét!
Azt mondja: nem tudok bemenni személyesen vagy levelet írni???????????,
A rohadt anyjukat még majd én fogok rohangálni!!!!!!!!!

Na! Ez jól esett!!!!!

Marianak mennek a drukkok,remélem minden rendben lesz!
Csak jobb,hogy befeküdt!!!
Várjuk a híreket!

Babuli! Ez egy köcsög!!!!

Andkata! Örülök,hogy jobb a helyzet!!!

Vidokata! Gratula a 30. héthez!!!

Remélem írtam mindenkinek,bocsi akinek nem dehát mindent elfelejtek!!!
Majd a következő körbe! :lol:

Mi ma du. megyünk Apával szőnyeget nézni!

Annyira jó idő van!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Csövi!
Mi ez a lazaság? Alig írtatok!

Védőnéniél minden oksi volt, vizelet oké, poci nő. Meghallgattuk a kölök szívét, elsőre elkaptuk. Imádom! Meg rugdálta megint az uh fejet! Büszke vagyok rá!

1,5 kg-ot híztam, eddig 6,5-nél tartok.

Véda!
Nem tudok neked méreteket írni, mert a doki nem mondta, csak anyit hogy 26+4-nek felelek meg az uh szerint (tegnap voltam 27+0).

Marcsikának kitartást!!!!!

Szly!
Megkaptad tegnap a mekidet?

Én most jól megeszem a kakaóscsigumat, mert már 4 napja nem ettem édességet :D

Ja!
Voltam turizni, vettem a kölöknek 3 rugit + 1 kis puleszt + 1 bodyt. Estére teszek fel képeket.
20150601134430

Ami!
Mi a upc-vel jártunk így, mert lejárt a 2 éves lekötés. Közben ugye Szőke kapitány meg jó árasította a netet is...., velünk meg fizetteték volna a magasabb árat.

A férjem bement, rácsapott az asztalra. Természetesen nekünk is járt az olcsóbb net, és kompenzáltak 1 hónapot.
20150601134430

Ibm! Nálam is zúg a mosómasa! Hát nem irigyellek az internetes sztoriért de remélem minden megoldódik!

Viki! Gratula a kilókhoz! Pocak Lackó focista lesz? Várjuk a képeket! :D

Rakok egy képet Nektek! Szerintem nagyon ari!

A címe: Topik Tali
Kép
Vendég

Persze a címet Én adtam Neki! :D

Remélem a helyszín Mindenkinek megfelel! :D
Vendég

Babuli! CSúúúúcs! Mikor lesz? Vagy ez már a talin készült? Én hol voltam????

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?