Új privát üzeneted érkezett!

Meri, nekem feküdt az anyukám onkológián (sajna többet is mint kellett volna), de nem rémlik ez a gyógyszer.
Tényleg, lehet hogy már mondtad, de hol kezelik nagyidat? :oops: Melyik kórházban?
Mert ha kell én nagyon jó szívvel tudom ajánlani azt az onkológust, aki anyut kezelte. De Ő Pesten van.

Egyébként nagyon sokáig mi sem vettünk semmi Petinek :) Még nem vagytok elkésve :)

Csajszik, a Margit-Szigeten mi lenne a program? Mert én nagyobb sétálást nem vállalnék be. :roll: Bitang hamar kifáradok. :oops: :oops:

Micának Boldog Hófordulót! :) Hihetetlen, hogy ez a kis srác is mindjárt 1 éves :):):)

Marietta, a hülye szolgáltatókon nem érdemes idegeskedni. Idióta mind :) és úgyis csak a saját hülyeségüket szajkózzák.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné: Nyíregyházán van a nagyim. Az onkológussal nincs baj, inkább a betegséggel. A nagyim tüdeje, mája és hólyagja daganatos. A lába rettenetesen fáj és most azt vizsgálják, meg a többi szervét. A culevit nem gyógyszer, hanem étrendkiegészítő egy könyvet is írt róla Dombóvári Gábor. Elég biztatónak tűnik. Egy lefolyás lassítás, valamint életminőség javulás várható. A lába is trombózisos lett, naponta adom neki az injekciót, ha itthon van. Úgy szeretnék hinni benne, hogy úgy gyógyulhat ahogy én szeretném, de 1 évet jósolt az egyik doki neki max. A pszcihológusoz szinte nagyi miatt járok, mert stabilan próbál tartani, ha baj lenne, Mazsolával a lehető legjobban viseljük. Kaptam tőle egy könyvet a haláról beszélget benne pár ember, nagyon szép könyv és sokat segít is, de néha-néha - mint most is - urrá lesz rajtam a keserűség, a dacc. A fél élete azzal telt, hogy ápolta a halálig a családtagjait. A nagyapám 17 évet töltött egy zömmel tudatzavaros állapotban, nem szobatisztaként, mondhatni vegetálva. A nagyim ápolta, gondozta és még előtte 4 embert ápolt évekig, közben dolgozott munkahelyen, itthon állatokat tartott, növényeket termelt, és most élhetett volna, mehetett volna szabadon, élhetett volna kicsit. Erre tessék. Mehet, de hova? Valahogy ha az ember kerül közvetlenül egy ilyen helyzetbe, meginog minden hite, és nem lát tovább, képtelen látni, hogy az ajtó innen kijárat, de valahová az bejáratot jelent. Aztán néha eszembe jut "legyen meg a te akaratod", akkor meg, hogy miért akarhatja így. Remélem hamarosan hazaengedik a kórházból, mert sokkal jobb állapotban van, ha itthon lehet. Ne haragudjatok, hogy ennyire Rátok zúdítottam a keserűségemet. puszik

meriann

Marietta: tényleg ne húzd fel magad a neten. Egyébként én is azt tapasztaltam, hogy nem tudnak segíteni, de ha az embernek elfogy a türelme és felháborodik, valahogy azonnal képesek lesznek reagálni. Szerintem többnyire visszaélnek azzal a helyzettel, ha nyeregben érzik magukat. Nálunk a kábel ilyen. Fizetünk egy csomagot, és sok csatornát nem tudunk nézni, mert "technikai okokból" nem szolgáltatják, de a pénzt azt elkérik érte.

meriann

Bocsi csajok, egy kis off téma, Merinek.

Meri, ezt a táplálék kiegészítőt nem ismerem. Sajna anyumnak hiába írtak fel bármilyen kiegészítőt vagy tápszert, egyiket sem tudta lenyelni. :( Öklendezett tőlük.
Ne haragudj amiért most ezt írom, de amikor olvastam hogy a nagyid mája is beteg, egyből azt jutott eszembe, hogy itt nem sok remény van. :cry: :cry: Túl sok szervet érint a betegség, de a legrosszabb az, ha a mája betegszik meg. Az én anyumnak vastagbél rákja volt, máj és mellékvese áttéttel. A vastagbél beteg szakaszát kivették de a másik kettőn összesen 8 áttéte volt. Reméljük hogy nincs igazam és a nagyid felépül. :roll: :roll:
Az én anyumnak is fájtak a végtagjai, de neki már a csontáttétek miatt. Reméljük, nagyidnál nem ez a gond.
Egyébként ahogy leírtad az "élettörténetét", mintha a saját anyumat láttam viszont. Anyum túlélt 2 vetélést, 1 halvaszülést, majd szült 3 gyereket. Aztán apámmal elváltak, 4 évvel később meghalt a nővérem, de Ő talpra állt, hogy minket kettőnket felneveljen. Közben épített egy házat, dolgozott 2 helyen + suliba járt. S most, mikor mindketten felnőttünk, kirepültünk s már ott tartottunk hogy élvezhetné az életet, a barátait, az unokákat beütött a betegsége. Tudom, mire gondolsz amikor igazságtalannak gondolod a dolgokat, s arra gondolsz miért akarja ezt a Jó Isten? :roll: :roll:
De tudod, én anyum betegségét végig "asszisztálva" jöttem rá, hogy ezeknek a típusú embereknek, mint a Te nagyid vagy az Én anyum (aki egész életében jött ment, tett-vett) a betegség s a vele együtt járó leépülés, fekvés a legnagyobb "büntetés". Sokszor láttam anyukám tekintetében a dühöt, a kétségbeesést amiért nem volt ura a testének.
S egy idő után az elmúlás már mint megváltás érkezik számukra. Az én anyum, amikor elfogadta hogy nincs visszaút, annyira békés lett.

Számodra a legnagyobb "feladat" most az, hogy végig segítsd nagyidat ezen az úton, hogy mellette légy ugyanúgy, ahogy eddig, bármi lesz is a vége. Sosem volt még ennyire szüksége a szeretteire, mint most.

Vidámítás céljából pedig küldök egy két képet (pótolva a hiányosságomat), Peti szobájáról, dolgairól :)

Forgó, a kiságynál
Kép

A hintánk
Kép

A kádunk
Kép

A pelenkázó komód

Kép

A pelenkázó feltét mintája (Apa nagy kedvence)
Kép

Peti mobil
Kép

Ez az én kedvemcem
Kép

Ez meg apáé
Kép

Ja igen, akartam mutatni még egy képet a dilis macskánkról :) A felvételen a bejárati kapu egy oszlopán alszik, a fél méter átmérőjű virágcserépben :) ez az egyik törzs alvóhelye.
Kép

Na, most már laposkúszásban eltünök, kéne valami ebédet gyártani. :oops: :oops:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné: köszi szépen. A nagyimnál még a megbékélés apró jelét sem látom, sőt. De nyilván ő is eljut majd ebbe a szakaszba. A dokik szerint is nagyon rossz a helyzet. Meg tudjuk is, de az ember várja a csodát, a lehetetlent. Érdekes az életük közötti azonosság. Biztos nem véletlen.
Nagyon klassz dolgokat kapott már Peti baba. Húha, most nézem a vonalzódat.
De édes a cicátok. A mi Jeromos cicánk meg hintaágyazik egész nap. És sakkban tartja a két nagy málé kutyámat. Röhejesen néznek ki, ahogy egy macska felülkerekedik két átlagon felüli méretű kutyán.

meriann

sziasztok,

megjöttünk és JÚNIUSBAN LOMBIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hétvégén megjön és kezdem a fogigátlót, aztán UH és megbeszéljük a továbbiakat.

Ja és kiderült, hogy pajzsmirigy-alulműködésem van és magas a prolaktinom is, ami simán gátolhatta a teherbeesést, párosítva a párom OAT-os spermáival, "sok" esélyünk volt eddig :? :? :?

Az előző dokim szerint tökéletesek voltak a hormonjaim :evil: Még jó, hogy váltottam :D Úgyhogy ha hazajövünk, akkor endokrin kivizsgálás is lesz aztán rendberakunk mindent :D Nyárra meg bebabásodom :D 8) persze ikrekkel :wink:

Pinkiné, köszönöm a drukkot! szuperek a babacuccok! :lol: :lol: :lol:

Meri drága, sok erőt Neked, vigyázz magatokra!

Arwen, mi volt a tervezőnél? Whirlpoolról én sem sok jót hallottam...úgyhogy nem is olyat vettünk semmiből.
Adri, Isten éltesse Gáborkát! :D

Gyuzso, Anyóspajtit nem tudtad elhárítani? Biztos jó lesz a babástali, de így kimaradsz a jóból ...

Orsi, nagyon ügyes vagy! Jöhetsz majd hozzánk is babaszobát festeni :wink:

Szeri, bizony, mindjárt utazunk! Így hamarabb fog telni a fogigátlós hónap is :D Balázs kész nagyfiú a napszemcsiben és a kalapban :D

Kép
vickybabe

Eloszor is Meri,
:cry:
Jaj ugy megrikattal...mert annyira aterzem!
Annyit de annyit sirtam,mikor a Nagymamam megbetegedett...es meg most is sirok,ha eszembe jut....mert sokszor eszembe jut....
Minidg van bennem egy olyan,mikor Anyumekhoz megyunk,hogy majd a Mama jon le a lepcson.....es jon..megolel...es olyan nehez,hoyg tobbet o nem jon le ott :cry:
Tudjatok,hisz nemreg tortent...Neki agydaganata volt,ezt is irtam.5 honap volt,ami neki adatott azutan,hogy rosszul lett....
Es ugy sajnalom,hogy nem lathatja Attilat,ahogy szaladni fog....
De szerencsere meg latta ot,es olelte,5 honapig (csak neki nem volt tiszta mindig minden gondoltat,neha zavart volt ugye)...es mikor elbucsuzott tolunk halala elott,akkor is az volt az utolso mondatainak egyike,ahogy Attilat nezte,hogy milyen apro labak....es en mar nem fogom latni oket szaladni.....(jaj Csajok most nagyon sirok...... :cry: :cry: :cry: :cry: )
Ugyhogy legyel vele amennyit tudsz,en csak ezt tudom mondani...neki es Neked is ez a fontos most!!!!!!!!Sok erot!!!!!++++

Vicky,
nagyon-nagyon orulok Nektek,hoyg kiderult az ok,es hogy indulhat a lombik!!!!!!

Pinkine,
jaj Te is megrikattal.....
Annyira aranyosak Peti cuccai,a pelenkazofeltet szerintem is nyero :wink:
Es a cicatok..kesz vagyok tole!

Gyuzso,
Micanak is boldog hofordulooooot!!!!!Jaj Anyosodnak is pont aznap kell jonnie....!En is nagyon-nagyon drukkolok,hoyg nehogy valami kozbejojjon nekunk,mert en nagyon akarok menni!

Mosogep:tudom,hogy nem tul jo a hire a Whirlpoolnak,az az igazsag,hoyg mi ajandekba kaptuk anno Karacsonyra,total meglepikent,beallitottak vele Sogornoek.De ha mi vezsunk a hazba,hat nem Whirlpool lesz :wink:

Sziget-tali:szerintem egy helyen letaborozunk (persze ehhez kell,hoyg jo ido legyen) aztan aki akar setalni,mehet,pl ha gyereket kell altatni.En siman el tudom kepzelni,ahogy korozok korulottetek Attilaval a babakocsiban,mig el nem alszik :wink:
Ugyhogy szerintem nem seta lesz,inkabb relax(amennyire a gyerkocok engedik :wink: ),pledeken,miegyeb :lol:

Na es most,hogy jol kibogtem magam...
A tervezonel iszonyat joooooo hirek vartak minket,illetve egy szuper terv!!!!Egy-ket apro modositas,de tokeletes!Pont,amit akartunk!Ugyhoyg elesbe fordulunk :wink: Kezdodik az engedelyezes!!!Ugy orulunk!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Arwen, de jó!!!!!!!!!!! Akkor mindjárt indul a "nagyüzem" az építkezéssel! :lol:

Kép
vickybabe

Viki, készülődsz már? Mekkora cuccot viszel? Nem izgulsz? :D (Én izgulnék...)
És: hurrá! Jövő márciusra beírom a naptáromba: "Vikiékhez menni, az ikrekhez".

Arwen, tök jó! Örülök, h megvan álmaitok terve!

Sziget: ahogy Arwen írta, sztem is jó lesz úgy.
(jaj, nekem még meg kell beszélni a nagyszülőkkel, vállalják-e a nagyot!)

Meri, milyen nehéz lehet most Neked! Öntsd csak ki nyugodtan a szívedet nekünk. Mi a címe a könyvnek, amit olvastál?
Sztem is nagyon fontos most a nagymamádnak, h Te így szereted. Azért remélem, más is látogatja a családból, nem Te egyedül viszed ezt a dolgot. Mert a szavaidból kicsit úgy tűnt, mintha úgy éreznéd, teljesen Rád hárul minden.
Nem vagy elkésve a vásárlással! De nagyot néztem, h már az afp-nél tartotok Ti is! Emlékszel, amikor nálunk volt az afp? Épp ma gondoltam rá, milyen aranyos voltál és aranyosak voltatok mind, ahogy támogattatok!
Állatkáitok édik lehetnek, amikor Jeromos a hintaágyból dirigál a kutyáknak!

Pinkiné, nagyon klasszak a cuccok és tündéri a cica! Jól látom, hamuszürke?

Szeri, Bali még mindig nagyon jóképű! Nagyon bírom, olyan szimpatikus, ez a szó jutott eszembe, bár babáról kicsit szokatlan ezt írni.
Nem írtad, milyen helyzetekben akaratoskodik - de ha már nem teszi, akkor fátylat rá, ne bolygassuk! :wink:

Orsi, Te nagyon ügyes vagy!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Lassan mi is megcsináltatjuk Nyunyi útlevelét ki tudja mikor indulunk nyaralni.

Konyhabútor ugy néz ki 5.-re sikerült megtervezni(jó hogy van ez a program)!!!!Ikeás lesz az enyém is Nexus sárga-barna színben.holnap megyünk intézkedni.csak alsószekrény lesz és a kedvencem fiókos!!!!

Meri sok erőt kívánok neked nem egyszerű az biztos.én mostanában 2 nagyon jó ismerősünket elvesztettem ilyen okokból.szörnyű
nálunk a bandafőnök Brunó cica, simán lepofozza a 2 kutyát és ha ő fekszik az előszobában a két kutya nem mert felmenni az ágyra :lol:

ma megyünk Nyunyinak szandit venni :wink:

tali biztos jó lesz mi is voltunk hétfőn az ikeában a júliusi babákkal.nagyon jól sikerült!!

Bridzsi

Kép
esztora

Nán-dorka: Beer Miklós Polcz Alaine Sajgó Szabolcs ÉLET HIT LÉLEK ez a könyv amit olvasok.

meriann

Vicky, hát ez szuper! :):):) Éljen, éljen! :)
A lényeg, hogy most már kiderült mi a baj, s jövő tavasszal ott tyúkanyóskodhatunk körülötted és az ikrek körül :):):) Én annyira drukkolok :)

Orsi Kedves! Te valami hihetetlenül tehetséges vagy! :) Dehát gondolom ezt már sokan mondták. :wink: Nem is csodálkozom rajta, hogy Domin is kitört a rajzolhatnék. :) Én is szeretnék tudni ilyeneket alkotni :) Bár én még a gobleinnel sem haladok. :roll: Időm lenne, de lusta vagyok :oops: Pedig már nem is sok hiányzik belőle.

Meri Drága, ha egyik kicsit is segített a mondandóm, annak örülök, megbántani semmiféle képpen nem akartalak. Csak annyira hasonló dolgon megyünk/mentünk keresztül. Ja, egyébként jó pár hónapig az én anyukám is nagyon derekasan küzdött. Hu, de még hogy, mindenféle kezelést kipróbált, amiről a tv-ben hallott vagy mások mondták neki. Aztán jött a lázadás az elmúlás ellen, majd jött az elfogadás.

Arwen Édes, nem akartunk Téged megríkatni :(:( Dehát Te is átmentél ezen, úgyhogy tudod milyen érzés. Számomra hihetetlen, hogy csütörtökön volt egy éve, hogy elment Anyu.
S nálatok legalább a Nagyid láthatta Attilát, az én anyum már csak fentről látja Petit. Bár Ő ígérte hogy küld nekem egy gyerkőcöt, aki legalább olyan rosszcsont kópé lesz, mint amilyen én voltam :):)
S íme, pár hét és érkezik a Fiam :):):):)
A tapasztalatokat meg majd megosztom veletek úgy is :)

Annak pedig kifejezetten örülök, hogy a tervezőtök megemberelte magát és olyat alkotott, amit Ti megálmodtatok :):):) Hajrá engedélyeztetés és építkezés! :):):) Az állapotokról pedig kérünk majd ám képet! :)

Dorka, igen Cicero hamuszürke. Egy igazi kis bújós macska. Csak sajna most épp náthás, tüsszög így csak kajálni jár be a lépcsőházba, egyébként ki van rakva.

Rakok még 1-2 képet róla, nagyon jó fej.

Itt azt próbáltuk megmutatni, milyen hosszú macska :)
Kép

Itt meg egy jó vacsora után dőlt ki :)
Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Esztora,
wow,szandi :wink:
Esztora ugye jottok Nyunyival a randira?????
Milyen program az a konyhatervezo??Nekem is kell!!!! :lol: :lol:
Ikeas?marmint a program.
Ugyi vagy,hoyg megtervezted!nekem is bonyolult sztori lesz,az biztos.

Meri,
visszaterve arra,hogy meg nem vasarolsz.Dehogy vagy elkesve!!!En szerintem az elos ruhadarabot olyan 25-26.heten vettem,de lehet,hoyg kesobb!Az agyat,azt a 32.heten rendeltuk meg,es 4 het volt,mire meglett.ha jol emlekszem,a "nagybevasarlast" azt olyan 28.het utan inteztuk.
Szoval raersz!Pihenj sokat,ez most nagyon fontos!
Akkor most nem dolgozol,ugye?
Erdekel ez a konyv engem is.

Ugy sajnalom,hogy akik messzebb laknak (vagy mas okokbol) nem tudnak jonni a talira........
Amugy a Szigeten hol fogunk talizni,mert en pl az Arpad hidtol fogok besetalni...gondolom lesz,aki a masik vegebol..vagy?Mert ha mindneki innen,akkor valahol itt az elejben kellene talalkozni,es utana tovabbmenni,vagy iylesmi.Ha meg ket vegerol jovunk,akkor valahol kozepen,vagy nem tudom.Ez csak egy felvetes :wink:

Vicky,
huuuu hat en izgulok helyetted is!Minden miatt!
Az utazas...a lombik.....olyan izgis!!!!!!!!!!!!!!!!
De most kulnosen az utazas!Remelem utana csinaltok majd vmi nyilvanos albumot,ahol meg lehet nezegetni a kepeket!!!!
Pont ferjemmel beszeltuk,hogyha eltorlik a vizumot,akkor mi is megyunk Attilaval,es amenniyre lehet bejarjuk!!!!!
Epitkezes:jaj ne is mond,izgulunk!
Most meg azert meg kell lennie az engedelynek,de aztan...
Most meg vannak dilemmaink,futesrendszer pl...mert mi geotermikus futest szeretnenk,solar tetokkel kombinalva,na meg lesz kandallo.Szeretnenk mindenkepp fuggetlenedni a gaztol(10-20 ev mulva sztem nem tudnank fizetni!).Nem is vezetnenk be (villany,viz van,csatornat kell igy csak bevezetni)Most megyunk beszelni majd egy gepesszel,aki ezzel foglalkozik,meg a ceggel,aki csinalja,aztan hozzuk meg avegleges dontest.
Ugyhogy mi ilyen altarnativ futesi modokban gondolkodunk :wink:

Ma megyunk megint,intezos napunk lesz a valtozatossag kedveert :wink:
Irjatok sokat estere :wink:

Kép

Kép
arwen07

Ja meg azt akartam,hogy irhatnank egy listat,hoyg kik jonnek a talira!!!!

Nnandorka,
remelem elvallaljak a nagyszulok a Fiadat,de hat miert ne vallalnak? :wink: Max hozod!Vagy azt nem szeretned?Marmint gondolom kettovel nem egyszeru utazni stb...

Kép

Kép
arwen07

Pinkine,
a cicatok gyonyoruseges!!!!!!!!!!!!!!!!
Hu mi akkora cicafanek vagyunk!!!Mar alig varjuk,hoyg legyen kert es lehessen cica,na meg kutyi! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Tali:

Arwen, igazad van a felvetésben, köszi!
(Így, h 2 gyerkőc van most itthon, kicsit azt se tudom, hol áll a fejem. Tudom, mások bírják - hát, le a kalappal. Ja, mert most már marad itthon a héten a fiú, h megerősödjön, és úgy menjen oviba.)

Szóval: 1-kor legyen a Sziget közepén a találka, azt javaslom. (Mi Margit-híd felől jövünk.)
Aki tud jönni, dobjon nekem egy privit a mailcímével és a telszámával, és akkor megbeszéljük, oké?

Kép

Kép
nán-dorka

Mit adtok babák nagymamáinak anyák napjára?

Kép

Kép
nán-dorka

SZiget közepére tegyetek javaslatot, micsoda, én nem jártam mostanában arra.

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen mi sajnos tuti nem megyünk a talira :roll:
a programot az ikea oldaláról le tudod tölteni nem bonyolult megcsinálni vele a tervet
nekem az volt a gond hogy nagyon szerettem volna 1 szekrényt meg is terveztem aztám kiderült hogy az valamiért 86 cm magas lábazat nélkül a több pedig csak 60...
aztán rájöttem hogy sarokszekrény is kell szóval ezért is jó ez a program 3d ben megmutatja a tervet látod a hibákat.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

2 gyerek hipp-hopp kiheverte a betegséget, 24 órán belűl nyoma sem volt. :shock: Bezzeg én................. Van minden. Fejfájás, orrfolyás, arcüregfájás....stb.stb.

Kicsit olvastam vissza, és Vicki, mondhatom nagyon felháborodtam azon, ami veled történt. Hogy lehetnek ilyenek az orvosok! Egy barátnőm a 7 hónapos babáját vesztete el, mert nem működött jól a pajzsmirigye. Ez felháborító! :evil:

Csodaszép dolgokat szereztetek be!

Gáborkának boldog szülinapot!

Bocsi csajok, most csak ennyi...... :(

KépKép
KépKép
fioona

Kicsit vissza kukk mégis. :D

Orsi! Páromnak van egy munkatársa, aki régebben könnyűszerkezetes házakkal foglalkozott. Minket is érdekel, és ő mondta a következőket. Ezeknek a házaknak a gyenge pontja a fa alap. Áztatással kezelik őket, de saját bevallása szerint, amit maguknak építettek, ahhoz több napig áztatták a fa anyagot. Ami eladásra ment, 2 óra. :? Illetve, meghatározott évenként, (sajna nem emlékszem mennyi) ki kell költözni a házból, a kártevők írtására, amik ellepnék a házát, szintén az alapanyag miatt.
Továbbá. A beáztatás másik hátránya, hogy az még a méretre vágás előtt történik, így a vágott felületeken nincs kezelés.
Nem tudom, hogy ezek a negatívumok más forgalmazónál is így vannak e, de érdemes odafigyelni rá. :shock:

Szeri!
Remélem kicsit jobb lesz Balival. Nagyon következetesnek kell lenni velük. Olit pl. be kell kötni a kocsiba, különben kiugrana. :shock:
Ez nekem nagyon furcsa, Lilla mint kistündér ült benne. :lol:
Én is arra készülök, hogy nehéz lesz a lurkóval, ha már önállóan megy. :roll: Bizony nehéz megállítani őket. De épp a kíváncsiságát kihasználva lehet elterelni a figyelmüket a tiltottt dologtól. Én pl. hagyom turkálni a ruhás szekrénybe. Mégis csak jobb, mintha a konektort piszkálná.
Momdjuk nekem könnyebb anyiből, hogy sokszor a 2 gyerek egymást szórakoztatja. Nem cask hátránya van ám. :wink:
Meg Olio nagy szorakozása mostanában, hogy Lilla asztalát tologatja körbe a szobába, úgy sétál. :) Ha elakad írtó rumlit rendez, mi meg jót derülünk rajta. Ja, és közben általában egy játék lóg a szájából is, elvéleg a keze tele van az asztallal. :mrgreen:

Na, tényleg megyek. Pusz!!!!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Dorka, Pinkiné, Arwen! Jól esik, hogy örültök velem...kis öröm is öröm :lol: :lol: :lol:

Fioona, jobbulást neked! Jó hír a rosszban, hogy a gyerkőcök legalább kiheverték!
Én is fel vagyok háborodva, de inkább örülök, hogy mot legalább kiderült. Mennyi felesleges kört futottunk és legalább 200 ezer Ft-unk bánja, nem beszélve a lelkiekről :cry: ...De még mindig sokkal jobb így, mint ha teherbe estem volna nagy nehezen és aztán úgy jártam volna, mint a barátnőd. :cry: Azt hiszem, azt nem élném túl :cry: :cry: Sajnos nincs meg a nyári hormonleletem (nem másoltam le magamnak...), pedig kíváncsi lennék, hogy akkor nézték-e és ha igen, milyen volt a mostanihoz képest.

Kép
vickybabe

Vicky neked nem is írtam hogy mennyire örülök hogy sínen vagy végre!!!
tudom mit érzel nekünk Nyunyival ez a félév igaz pénzbe nem nagyon került de nem kívánom senkinek.
szerintem soha nem felejtem el Szabó Krisztina drnőcske (direk írtam ki a teljes nevét :twisted: )odavetett mondatát anyuka mondták hogy baj van a babával???

Orsi ezeket én is hallotam amit Fioo ír ez a könnyűszerkezetes nem ugyanaz mint amiről szólnia kellene!!

Fioo neked jobbulást!!!!
édes lehet Olio ahogy közlekedik Nyunyi egy székkel megy amerre szeretne.és van egy kedvenc száma amire végig rázza magát és felváltva lengeti a kezét

Bridzsi

Kép
esztora

Én is sírtam Pinkiné és Meri történetein..

Vicky,
én is, én is nagyon örülök, hogy kiderült és segítenek!! meg, hogy lassan mehetünk ikrezni Hozzátok! :wink:

Fioo,
gyors jobbulást!!! gyógymanók elküldve!!

Esztora,
én nem tudom az előzményt, de bármi is, ilyen mondat még az én nyugis természetemnél is kivágná a biztosítékot! :twisted:

Arwen,
szuper, szuper!!! ha építenénk, mi is sok alternatívot építenénk be.. mivel most ez nem esedékes, így marad a szigorú szelektív, párom kedvenc vaskályhája és a komposztálás..
talán napkollektor majd lesz eccer :lol:
meg szélerőmű sem ártana itt a dombon :lol:

Pinkiné,
édes a cica, "sanyarú" sorsa van! :lol: :lol:

vettem ma hangszereket drága kisfiamnak: csörgődob és társai, hátha az újdonság leköti a figyelmét és a muzikalitását :lol:
anyóst már nem tudom pattintani, nem túl gyakran jön (pedig 30 km-re laknak Budán), de azért nem hangosan sírok emiatt...
szép estét!!

KépKép
Kép
gyuzso

Köszi csajok, igyekszem megmaradni. :twisted:

Arwen ez a geotermikus dolog nagyon jó. Mondani is akartam. Párom másik munkatársa (hogy valami jó is legyen a gyárba :twisted: ) ilyesmivel foglakozik maszek. Csak ők fűtésrendszereket építenek ki. Klima helyett. Állítólag huszon 1-2 fokot tart a legnagyobb melegbe is. :wink:

Esztora. Édi lehet Nyunyi is. Hiába, pasik. :lol: Oli még csak 1 kézzek integet, nála a tapsikálás most a sztár. 8)

Gyuzso, komposztálás engem is izgat. :D Egyszer a végére kéne járni.

KépKép
KépKép
fioona

Nem fűtés, hanem hűtésrendszert, cask szokás szerint kapkodok...... :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Viki, a legjobb amit tehetsz, amit mondasz is. Így kell hozzáállni. Hajrá, és csak előre!

KépKép
KépKép
fioona

Esztora, Gyuzso, Nektek is köszönöm, aranyosak vagytok! :D
Igen, sok orvos úgy gondolja, hogy bármit megtehet, úgysem jár következményekkel. A meddőségi központot, ahová eddig jártam, szerintem nem is motiválja, hogy kiderüljön az ok - minél tovább jársz oda, annál több nekik a lóvé :evil: Legjobb azt mondani, hogy nincs semmi gond, mert akkor mész jó pénzért inszemre vagy lombikra, ami persze soha nem fog sikerülni, ahelyett, hogy kikezelnék az alapproblémát :?

Arwen, ne is mondd, kezdek nagyon bepánikolni, hogy milyen sűrű időszak áll előttem...ma nagyon pánikhangulatom van...
Jól teszitek, hogy alternatív fűtésben gondolkodtok, hosszú távon bőven meg fog térülni :D

Pinkiné, tényleg édi a cicátok! Vajon Petihez mit fog szólni? :D

Kép
vickybabe

Viki, megkérdezhetem, hogy mi az avatarod? Egyszerűen nem tudom kinézni.... :oops:

Ezt még nem is mutattam. :D

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok, csak jelentkezem, minden rendben, csak nem tudtam jönni. Nikó

Kép
nikóska

sikerült az ebay-n megnyerni az álom babakocsit!!!
quinny zapp-ot szerettem volna nagyon régóta.nyaralásnál nagyon ideális lesz meg egyre kevésbé alszik Nyunyi a kocsiban inkább nézelődik. :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Niko,
de aranyos vagy,hogy bekoszontel!Tudod mar,milyen panikolos a csapat :lol: :lol: :lol: :lol:

Fioona,
ez a fius kepsorozat csucs!De edesek!!!!
nekunk is vannak ilyen apa-fia kepeink,rengeteg,imadom oket!!!
Az a jo a geotermikus futesben,hogy nyaron huteni is kepes :wink:
Orulok,hoyg a gyerkocok kihevertek hamar!Neked meg jobbulast!
En is kivoltam mult heten,de nekem megfazas volt "csak",folyt az orrom ezerrel....
Baratnod :cry: :cry:
Olio sem semmi,kepzelem,ahogy kozlekedik!Az viszont nagyonjo lehet,hoyg mar lefoglaljak egymast.En is latom,hogy az unokatesokkal hoyg elvan Attila,orakig!!!Szo szerint jatszik veluk!Halaliak!Nagyon elvezi!
Babakocsi:hat megiscsak fiu a lelkem :lol: Lilla meg igazi kis hercegno :wink:
Nalunk is hagyom Attilat jataszni minden olyan dologgal,ami a mienk es nem veszelyes,hisz ugyis az erdekli alegjobban.
Imadja lepakolni a dvdket,kipakolni az o ruhasszekrenye aljat...miert ne hagynam?Olyan jol elvan vele! :wink:

Vicky,
nananana,ne tessek panikolni!Tok joooo lesz minden!!!!!!!!
Jaj ne is mondd,en nem is szeretnek nagyon beleszallni ebbe,hoyg nem derult ki elobb ez a pajzsmirigy-dolog...mert nagyon felidegesitenem magam....De ilyenkor en azt szoktam mondani,hogy akarhoyg is volt,akarmilyen duhito is,nem szabad hatranezni,csak elore!!!!!!!!!!Es nem szabad azt mondani,hogy miert nem derult ki ezelott,hoyghogy nem lattak stb...csak azt,hogy de jo,hogy kiderult!!!!!!Okes? :wink:
Es most ezerrel utazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas! :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8)

En latom mi van Vicky avataran :wink:
Szerintem O fekszik hanyatt egy padon,felenk a felhuzott laba :wink: Jol latom? :wink:

Esztora,
jaj Nyunyelloval is mik voltak....hogy ti is miken mentetek keresztul....aaaa,en megpofoznam azt a dokit!!!!!!!!!!!
Kiraly lehet ez az Ikeas progi,majd letoltom,plane,ha onnan lesz a konyha,de ez meg erlelodik....sajna arrebb van az meg :?
Sajnalom,hoyg nem jottok a talira.....
Nem semmi,hoyg Nyunyi is mar kozlekedik :shock:
Szandit sikerult venni? :lol:
Mi ma vettunk nyarra neki egy tengerparti "szandit",ami gumibol van,hogy tudjon kozlekedni a kavicsokon,vizben.... :lol: :lol: Halali rajta :lol: Leginkabb klumpara hasonlit,csak lyukacsos,nem zart,majd lefotozom!Kivancsi vagyok a szanditokra,kerunk kepet :wink:

Gyuzso,
kerunk kepet a dobolo Micarol!!!
Attilam is imad mindent,ami hangot ad!Tok vicces,mert mindent utoget valahova,vagy raz :lol: :lol: Hatha... :wink:
hat Anyos is tud idoziteni,de majd legkozelebb remelem el tudtok jonni :wink:

Csajok,hetfore tok jo idot mondanak,olyan 20 fokot :lol: :lol: :lol:
En sem tudom,hogy mi van a Sziget kozepen...anniyra nem vagyok ismeros,plane innen az Arpad hidtol....de majd csak megyek az ut mellett :lol: ha valaki jon az Arpad hidtol,azzal mehetnenk egyutt befele a Szigetre :wink:

Nandorka,
mindjart kuldom a privit az adatokkal :wink:
Anyak napja:mi csak viragot szoktunk adni Anyak napjara,igy Attila is azt fog adni egyelore.
Majd ha mar tud rajzolni,akkor meg azt,es igy tovabb...ugy ertem,ha tudok mar vmit kesziteni vele a Nagyiknak,akkor majd alkotunk.Pl kiegetheto gyurmabol vmit,amit o keszit,festmeny.... :wink:

Kép

Kép
arwen07

Esztora,
huuu de jo!Gratulalok!!!!!Az szupi babakocsi!
Nekunk is kellene majd nyarra vmi konnyu szerkezet :wink: Azaz mar most,csak meg nezelodok...regota :roll: :roll:

Kép

Kép
arwen07

Egyik nap mi is próbálgattunk szandit, és nagyon ledöbbentem. A 18-as már kicsi rá. :shock: Az a cipi jó, amit Lilla 1 évesen és 3 hónaposan hordott. :shock: Szóval cak szandi kell majd.
Akkor Atinak kell kistesó. :D Nagyon jó, ha ilyen szoros kapcsolatba van az uncsitesókkal. Lillának és Olinak sajnos nincs.

Tippelni én is ezt tippeltem volna Viki avatarára, de bizonytalan vagyok. :?

Akkor a fűtés és hűtésrendszer egybe van? Lehet. Akkor még jobb. :wink:

Esztora gratula, ügyi vagy. Kép a kocsiról? :lol:

Viki, mikor én panaszkodom valami múltbeli dolog miatt, a párom mindig azt mondja, hogy milyen jó, hogy így történt. Mert ha nem, akkor nem itt lennénk, vagy nem így.
Neked is lesz egy kisbabád, akire tekintve majd azt mondod, de jó, hogy így alakultak a dolgok. Csak addig nehéz. :( De úgy tűnik lassan helyre jöhetnek a dolgok. :wink:
Ahhoz, hogy meglegyen a babád, ezeken keresztül kellett menned. Nem tudni miért, de én hiszem, hogy mindennek értelme van. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Ja, a babkocsiról jut eszembe. Egyik helyi boltba a csaj merkérdezi a szállítójától a Pierre Cardin forgalmazójának elérhetőségét. Megéri tőrzsvásárlonak lenni. :D

KépKép
KépKép
fioona

Kép

íme ő lesz az!

szandit nem vettünk 1 boltban voltunk csak mert Nyunyi nyüglődött de ott nem volt jó a 19-es és nem volt nagyobb mert nem lesz több gyerekcipő náluk.majd nézünk még máshol is .védőnő a Dr. Leó-t javasolta.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
jo kis kocsi!!!!!!!!!
Majd ha meglesz a szanid,kivancsi vagyok ra!!!

Attilanak meg nincs rendes cipoje,csak olyan puhatalpuak,de azokbol neki mar 19es kell...sot!

Fiona,
akkor remeljuk meglesz az a kerek! :wink:
Latod,Attilam is nagy labon el :wink:
Lesz kisteso :wink: Pont ma beszeltuk,hogy jovo nyaron indul a projekt :wink:
Neha ugy erzem,hoyg akar mar most is indulhatna,de neha meg nem erzem magam kesznek egy ujabb terhessegre...... :roll:
Szinte minden heten talalkozunk Sogornoekkel,es a 3 gyerek imadja Attilat,mondjuk nem annyira korosztalya (3 es fel ,6 es 10 evesek)de a legkisebbel kivaloan elvannak,pedig az kislany, a kozepso fiu,vele ezert, a nagy meg szinten lany,igy o mar anyaskodik felette!Nagyon edesek egyutt!

Lanyok: bentre is adtok cipot,szandit a gyerkocre?(onnantol,hoyg elindul)
Mert az orvosok velemenye ebben nagyon megoszlik...van,aki azt mondja az elejen mindenhova kell cipo.
Van,aki azt mondja,hogy a termeszetes talajra (fu,homok,fold stb ) nem kell,de a szobaba IS,na meg ugye utcara :lol: , kell...

Kép

Kép
arwen07

Angyalkrisz, írd meg, lécci, Te is az elérhetőségeidet (tel, mail), és aki jön még hétfőn!!! Ragota, Pinkiné, Porsika, Adri?
Arwen, kösz, Tőled megkaptam.

Pinkiné, édi ez a macs!

Nikó, de jó, h jöttél, majd bővebben is várunk!

Viki, ne pánikolj, minden jól fog menni! Most írom, ha vhogy addig nem tudnám megírni, h ÉREZD MAGAD FANTASZTIKUSAN ott az Óperencián túl!!!!!!!!!! :wink:

Esztora, mekkora lába van ennek a fiúnak!!!
Irtó jó a babakocsi! Hány kiló?

Mi is mostanában veszünk szandit, de kicsit aggódom, nem nő-e meg majd nyárig úgy, h már ne legyen jó. Mert most még nem nagyon kell, nem járkál még kint.

Kép

Kép
nán-dorka

Jónevű és más orvos által is ajánlott ortopédorvos mondta, mikor vittük hozzá a fiút, h jó bentre cipő nélkül, kintre pedig oylan cipő kell, aminek jól tart a sarka + rugalmas, hajlik a talpa.

Kép

Kép
nán-dorka

Ndorka 6kg a b.kocsi nagyon kicsire össze lehet csukni még táska is van hozzá ami a repülön kölön jó lesz.

Bridzsi

Kép
esztora

Nándorka!
Reggel írtam privit az elérhetőségekkel. Nem kaptad meg? :roll:
Sziget közepe: talán a palatinus strand? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Hát csajszik, én szerintem - fájó szívvel - de kihagyom a hétfői Margit-Szigetet. :oops: Mostanában nem alszom túl jól (sokat járok pisilni, éjjel minden fordulásra felébredek) és nappal is hamar elfáradok :( :roll: Hiába na, lassan 8. hónap.

De gondolok rátok és a nyári nagy randira ígérem megyünk :)

Porsiról nem tudok, nem beszéltünk a héten. :oops:

Viki, nektek nagyon szuper utat, érezzétek jól magatokat és vigyázzatok nagyon! :)

Esztora, szupi a babakocsi! :)

Nikó, gyere és mesélj bővebben is magatokról :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

sziasztok,

vigyázzatok magatokra és a babákra, már nem fogok tudni jönni a héten és utána 8) 8) 8)

Sajnos mégsem lesz lombik, korai volt az öröm :( Nem sikerült endokr. dokival beszélnem a héten, addig meg nem merek belevágni :(

Pusz
V.

Kép
vickybabe

Vicky,
erezzetek magatokat nagyon-nagyon joooooooooooooool!!!!!!
Lombik meg lesz,csak kicsit tolodik,nem? :wink: :wink:
Tudod,pozitivan!!!!Csakis!!!!

Pinkine,
jaj de kar,hoyg Te sem jossz..... :(
De megertem!

Ki jon???????

Nandorka,
hoyg van Doro?
En tudom Ragota szamat

Esztora,
a babakocsival en is szemezek,csak egy hibaja van,hogy nincs karfaja,en azt nagyon szeretnek...de szuper konnyu es kicsire csukhato,ami oriasi fegyverteny!

Palatinus kb a kozepen van,tenyleg!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

A héten nem tudom mi volt velem, de semmi kedvem nem volt netezni. Még be sem kapcsoltam a gépet.

Olvastam, tv-tem, szerdán vendégem volt, kaptam egy gobleint, Malackásat, amit már majdnem teljesen kivartam. Kaptam két nagy szatyor babaruhát, nem mind használható, de van benne pár, ami igen. Kaptam egy könyvet is, Az első 12 hónap a címe. Úgyhogy elvagyok. Kedden nyűglődtem nagyon, de azóta megint elvagyok. Sajnos én sem tudok menni a fekvés miatt a Szigetre, pedig jó lett volna, de most még a boltig sem megyek el, még a dokiig is fárasztó elmenni.

Egyébként jól vagyunk, semmi hányinger, rókakoma, csak gondolom a fekvéstől nem úgy dolgozik a gyomrom mint kéne, és minden kaja megüli a gyomromat. Ez nem a legjobb, attól szenvedek.

Tesóm olyan aranyos, színezett nekünk egy képet, nekem, a babának, meg Zolinak. Meg minden alkalommal megnézi, hogy nőtt--e már a hasam, meg majd a doktorbácsi segít a babának, hogy kijöjjön a pocimból. Már alig várja, hogy megszülessen. Tudjátok, tesóm éretelmi fogyatékos és iszonyú aranyos, hogy mennyire várja a babát. :lol: :lol: :lol:

Nagyon édesek ezek a gyerkők a képeken.

Gábornak megkésve, de boldog szülinapot, majd kérünk képeket.

Fio gyógyulást kívánok!!!!

Vickynek meg jó utat, bár valószínűleg csak a hazajön, ezt már akkor olvassa, de remélem nagyon jól sikerül az út!

Pinkiné, ugyanilyen cicánk van nekünk is. A képen amit felraktál, jól láttam, hogy hinta? Pont ma láttam a Babavilágban hasonlót. Hol vettétek, és mennyiért? Megfordult a fejemben, hogy én is szeretnék egy ilyet.

Nekem a halállal kapcsolatban van egy felfogásom, szerintem mindenki saját maga választja a sorsát is meg, meg azt is, hogy mikor akar kiszállni az életből. Erre van több "vásztási lehetőség" is, mindenki maga dönti el, hogy mikor. Ez persze nem tudas választás, hanem tudatalatti. 3 éve, mikor Apukám meghalt, nekem ez segített, hogy az ő döntése volt, ő vásztotta ezt. Meg tudtam azt, hogy lélekben itt marad mellettünk, és segít mindenben. És lám, tényleg. Elvégeztem a fősulit azóta, Golyó beköltözött, és csupa jó dolgok történtek azóta velünk. Jó, voltak nehézségek is, de alapjában véve jól alakult az életünk. És meggyőződésem, hogy ehhez neki is köze van. :lol:

Esztora, gratulálok a babakocsihoz. Biztos nagyon akartad, és nagy szükségetek van rá, ezért Te nyerted meg!!!!!!!!!!!

Adri, de jó hogy jöttél, nagyon el voltál már tünve!

Lakástervekről nyugodtan írjatok, engem mindig izgatott, hogy másoknak milyen ötleteik vannak, és merítek belőle majd a sajátomhoz.

Orsi, nagyon jó a képek!!!!

Szeri, örülök, hogy lakásgondok ilyen jól megoldódnak.

Pocifotót már Zoli egy hete ígéri, hogy csinál rólam, ha kész lesz majd feljrakom. Anyukám közölte, hogy mint aki már négy hónapos terhes, úgy nézek. Hát sajnos ez igaz is, aztán még csak a 10. héten vagyok, de ez előtte való termés. :lol: Kicsit változott már a hasam, azt látom, jobban ki van kerekedve, de még úgy vettem észre, hogy nem híztam. A nadrágomat még fel tudom venni, bár, szerintem mire a dokihoz kell mennem, már lehet, hogy nem lesz rám jó, de valamit csak találok, amiben el tudok menni. :lol:

Meri, szerintem sem vagy még elkésve semmivel, hogy nem vettetek semmit. Végülis én is csak pár ruhácskát vettem a turiban. Szerencsére elég sokmindent kaptunk. Csomó ruha, gyerekágy, fürdőkád, már ígértek hordozót.

Most más nem jut eszembe, akinek esetleg nem írtam, annak is sok pusz

Nikó

Kép
nikóska

Hahó Lányok!

Eltűnésem csak mellékes oka, hogy nem volt net (elfelejtettem befizetni :oops: ), de Csongi egy kicsit változtatott nappali programján, szóval nem tudtam jönni amúgy sem.

Holnap próbálok jönni bővebben írni.

Arwen, Apukámék is most fognak építkezni, terveztek, megtervezték álmaik házát geotermikus fűtéssel, stb. és egy viszonylag egyszerű téglaházzal. Hát kb. 60 millióra jött ki csak a ház + a geotermikus rendszer...nagyon kivagyunk. hirtelen úgy felmentek az áralk... Ja, és minden engedély megvan már, amikoris kiderült ez az összeg. Elkeseredtek, és azt mondták, nem éri meg ennyit áldozni rá (ráadásul eladni sem lehet piaci áron), szóval a lényeg, hogy Ők most könnyűszerkezetes házat vesznek, kulcsrakészen pontosan a feléből. Itt meg lehet oldani a passzív ház technológiát is, vagy akár elekrtomos fűtést is, mindkettőt nagyon ajánlják.
Szóval ha javasolhatok, előbb kalkuláltassatok valami árat, nehogy több millió elköltése után jöjjetek rá, hogy basszki ez milyen drága.

Nálunk 60 milla, és semmi, de semmi nem volt benne (medence vagy ilyesmi), máig nem értjük.
Én úgy hallottam, hogy a tégla gyorsabban ég le.
Orsi, elmondom, hogy melyik cégek versenyeznek nálunk könnyűszerkezetes ház terén, ha érdekel. Arra pedig rákérdezünk, amit Fio írt... :roll:

Jegyzeteltem, holnap írok is.

Jól vagyunk, Csongi elesett a betonon, olyan a nózija, mint a bádogembernek.

No rohanok, mert rám várnak a Fiúk.

jaaaaaa, mi is megyünk hétfőn! írom a számom!

pussszancs

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Nikó, igen jól láttad, az egy hinta :) Fischer Price akváriumos hinta. A március 29.-i Babymartk börzén vettük 25e Ft-ért. Egyébként ott ez volt az uccsó darab, s a leányzó azt mondta, hogy monstanában sajna nem kapnak, így nem tudja mikor lesz megint.
De a www.jatszvelem.hu-n nézz körbe, ott vannak hasonló hinták, ha ezt nem tudtuk volna megvenni, mást néztünk volna.
Egyébként én is ritkábban kapcsolom be mostanában a laptopot azért, hogy letöltsem a leveleket :) Valahogy nem vonz a dolog. Naponta egyszer nézem meg Apa gépénél a fórumot, aztán kész :)

Tesód nagyod édes lehet, ahogy várja a babát. Nekem anyósom mondja el mindennap, hogy mennyire édes a pocakom és mennyire szereti. Ja, mert nem Ő viszi :) Egyébként múlt hét szombat óta megint nőtt 4 cm-t.
A halállal kapcsolatos felfogásom nekem is hasonló, a pszichológusom mondta, hogy anyu halála nem az Én döntésem volt, hanem az Övé, elfáradt, "megunta" az örökös harcot, pihenni akart. S így felfogva tényleg könnyebb volt az elfogadás.

A pocifotót várjuk! :):):)

Arwen, köszi a megértést. Ma du.-ra teljesen kipurcantam, pedig csak reggel elsétáltam a boltba, aztán reggeliztünk, kimostam egy adag ruhát és megsütöttem tesóméknak a szülinapi tortáját. Ennyi. Aztán du. feküdtem vagy 2 órát. Majd most este sétáltunk kb. 30 percet Apával.

Vicky, még ha tolódik is a lombik, akkor is meglesz és megyünk babázni :):):):)

Ragota, Te jesszus! Szép összeg. Anyósomék egyszer felértékeltették a házat ahol lakunk (2 generációs családi ház) plussz a presszót ami a telek másik felén áll. Az ingatlanos szerint kb. 50M az ára, de ha a piacon 30M-ért el tudnák adni, már jól járnának. Úgyhogy inkább maradtunk, mert egy időben szó volt róla, hogy beköltözünk Kőbányára, abba a házba ami anyósom szüleié volt. Persze ráhúztak volna egy emeleti szintet nekünk. Így költözés helyett azt adták el és az árából felújítottuk ezt.
Szegény Csongi nózija! :roll: :roll: De biztosan gyorsan meggyógyul :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Arwen jó hírem van 14,99 Eur-ért lehet hozzá karfát venni!!

Nikó igazad van nagyon akartam egy ilyen járgányt Nyunyikámnak! :wink:

A házakról jut eszembe amikor mi épitkeztünk mondta egy nagyon jó barátnőm hogy mennyire gondoltunk hogy elég lesz, hát mi kb 3-4 millióra erre mondta hogy akkor szorozzuk meg kettővel mert annyi lesz a vége.igaza lett...

Bridzsi

Kép
esztora

Csajok,akkor hol talizunk a Szigeten belul?A Palatinus elott?Vagy hol?

Ragota,
hat igen,az szep osszeg.Az az igazsag,hoyg en ismerek olyat is,aki a konnyuszerkezetes hazat is meg tobbol epitette meg,mint amit irtal...szoval hatar a csillagos eg.
Persze elso az arajanlat,lehet,hoyg olyat mondanak,hogy.....
De a hazra mar kertunk kivitelezotol,de meg van a tarsolyunkban legalabb 2 ceg akikkel meg fogjuk.De kozel semm ennyi az osszeg,mint amit irtal.Az tenyleg sok,ha semmi extra nincs. :shock:
Mi konnyuszerkezetest tuti nem.
Plane,hogy mar megvan a terv,es mi kivul is olyan burkolast akarunk,amit konnyuszerkezetesre nem is lehetne.Meg meg ezer okbol.
Szegeny Csongi!Mar maszkal???

Niko,
pihenj csak!!!!Tesod de aranyos lehet!!!
Meg meg is szidnank,ha eljonnel a talira! :wink: Tessek csak pihizni!MOst ez a legfontosabb!
Pocifotot varjuk am!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Oké, Palatinus, azért kukkantottam be, h egyeztessünk.
És 1 órakor, de akkor listán mindenkinek elküldöm mindenki elérhetőségét!

Fio, helyesek a fiúk! :wink:

Puszi mindannyiótoknak, most csak ennyi.

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?