Sziasztok!
A héten nem tudom mi volt velem, de semmi kedvem nem volt netezni. Még be sem kapcsoltam a gépet.
Olvastam, tv-tem, szerdán vendégem volt, kaptam egy gobleint, Malackásat, amit már majdnem teljesen kivartam. Kaptam két nagy szatyor babaruhát, nem mind használható, de van benne pár, ami igen. Kaptam egy könyvet is, Az első 12 hónap a címe. Úgyhogy elvagyok. Kedden nyűglődtem nagyon, de azóta megint elvagyok. Sajnos én sem tudok menni a fekvés miatt a Szigetre, pedig jó lett volna, de most még a boltig sem megyek el, még a dokiig is fárasztó elmenni.
Egyébként jól vagyunk, semmi hányinger, rókakoma, csak gondolom a fekvéstől nem úgy dolgozik a gyomrom mint kéne, és minden kaja megüli a gyomromat. Ez nem a legjobb, attól szenvedek.
Tesóm olyan aranyos, színezett nekünk egy képet, nekem, a babának, meg Zolinak. Meg minden alkalommal megnézi, hogy nőtt--e már a hasam, meg majd a doktorbácsi segít a babának, hogy kijöjjön a pocimból. Már alig várja, hogy megszülessen. Tudjátok, tesóm éretelmi fogyatékos és iszonyú aranyos, hogy mennyire várja a babát.
Nagyon édesek ezek a gyerkők a képeken.
Gábornak megkésve, de boldog szülinapot, majd kérünk képeket.
Fio gyógyulást kívánok!!!!
Vickynek meg jó utat, bár valószínűleg csak a hazajön, ezt már akkor olvassa, de remélem nagyon jól sikerül az út!
Pinkiné, ugyanilyen cicánk van nekünk is. A képen amit felraktál, jól láttam, hogy hinta? Pont ma láttam a Babavilágban hasonlót. Hol vettétek, és mennyiért? Megfordult a fejemben, hogy én is szeretnék egy ilyet.
Nekem a halállal kapcsolatban van egy felfogásom, szerintem mindenki saját maga választja a sorsát is meg, meg azt is, hogy mikor akar kiszállni az életből. Erre van több "vásztási lehetőség" is, mindenki maga dönti el, hogy mikor. Ez persze nem tudas választás, hanem tudatalatti. 3 éve, mikor Apukám meghalt, nekem ez segített, hogy az ő döntése volt, ő vásztotta ezt. Meg tudtam azt, hogy lélekben itt marad mellettünk, és segít mindenben. És lám, tényleg. Elvégeztem a fősulit azóta, Golyó beköltözött, és csupa jó dolgok történtek azóta velünk. Jó, voltak nehézségek is, de alapjában véve jól alakult az életünk. És meggyőződésem, hogy ehhez neki is köze van.
Esztora, gratulálok a babakocsihoz. Biztos nagyon akartad, és nagy szükségetek van rá, ezért Te nyerted meg!!!!!!!!!!!
Adri, de jó hogy jöttél, nagyon el voltál már tünve!
Lakástervekről nyugodtan írjatok, engem mindig izgatott, hogy másoknak milyen ötleteik vannak, és merítek belőle majd a sajátomhoz.
Orsi, nagyon jó a képek!!!!
Szeri, örülök, hogy lakásgondok ilyen jól megoldódnak.
Pocifotót már Zoli egy hete ígéri, hogy csinál rólam, ha kész lesz majd feljrakom. Anyukám közölte, hogy mint aki már négy hónapos terhes, úgy nézek. Hát sajnos ez igaz is, aztán még csak a 10. héten vagyok, de ez előtte való termés.
Kicsit változott már a hasam, azt látom, jobban ki van kerekedve, de még úgy vettem észre, hogy nem híztam. A nadrágomat még fel tudom venni, bár, szerintem mire a dokihoz kell mennem, már lehet, hogy nem lesz rám jó, de valamit csak találok, amiben el tudok menni.
Meri, szerintem sem vagy még elkésve semmivel, hogy nem vettetek semmit. Végülis én is csak pár ruhácskát vettem a turiban. Szerencsére elég sokmindent kaptunk. Csomó ruha, gyerekágy, fürdőkád, már ígértek hordozót.
Most más nem jut eszembe, akinek esetleg nem írtam, annak is sok pusz
Nikó