köszi lányok, aranyosak vagytok!
Bessy, most már ordítva gratulálok!!!
Nati, nem főzök este, délelőtt főzök, de nem mindig minden nap, attól függ mi maradt
Este csak szendót csinálok apának másnapra
Vigyázz magatokra!
Ani, nem vagy "rossz kislány" attól, hogy nincs időd mindig táblit írogatni...már tök nehéz lehet kézben tartani ennyi infót
szép lett a szoba!!
Kata, a "dögök" pár percig működnek, csak a pici fiam mindig elbillenti a fejét oldalra, és így kikerülnek a látóteréből
de jó lesz ez! amúgy a ma éjszakánk rémes volt, még a titkos fegyver se jött be most, végigüvöltötte szegényke az etetésig hátralevő időt (előbb is próbáltam etetni, de nem kellett neki) Látom nektek se fontos a centire belőtt etetésidő
reméltem, hogy nemcsak mi vagyunk így...
Tündi, a párom horgászúszókat esztergál Pákozdon
mivel egyéni vállalkozónál dolgozik, annyit melózik, amennyit akar a 8 órán felül, és ennyit kell, hogy kijöjjünk a fizujából
Mi történt tegnap?
Andesz, jobbulást, remélem nem lesz baj! A visszérműtét kellemetlen, anyának is volt...
Enikő, gratulálok, hogy kész lettél, tudom milyen jó érzés végre NEM tanulni
Ildi, mióta is érzed a pocaklakódat? Csuklani amúgy nekem a 27. héttől kezdett, akkor voltam kórházban és kapta a tüdőérlelőt. Szerintem emiatt kezdett csuklani
tegnap minden jól ment a tanácsadáson, a másik baba végigüvöltötte, Kisati csendben volt
3360 gramm, vagyis 1 kilót híztunk mióta itthon van, 3 hét alatt! Tolómérővel 51 centi, egészséges
Oltásra a következő utáni tanácsadáson megyünk.
más: léccci valaki csináljon nekem avatart, mondjuk a szülinapomra
egyszerűen nem sikerül, ami röhej azután, hogy már 2x csináltam...
puszi mindenkinek!