sziasztok LÁnyok!
Dita: sajnálom a múltat, de mindennek megvan a miértje!! már kár rágódni rajta, előre kell nézni!! és össze fog jönni még 1*a baba!!
egyébként nem vagy szemét net ügyben! akkor lennél rossz, ha hagynád netezni a gyereket és ezért még +-ba rontana a jegyein, mert végképp nem tanulna. és különben is ne csak netezni menjen hozzátok!! beszélgetni, játszani is kell !!
Denika: szerintem a pszichomókusnak, mint idegennek jobban kimonja az ember a dolgait, mert lehet, h egy barát előtt szégyenlenéd. remélem mielőbb megtaláljátok a gátat!!
egyébként nekem jó a cukrom (0ás és 120p-es is!!) és ir-em 0ás jó, de 120p-es rossz! további jelekből, nekem csak pcos van, mert pont h alacson a vérnyomásom, normál a cukrom, bár a trigloc...-em nem tudom milyen!
de ! most már úgy gondolom, h az ir fontos, de nem feltétlen kell tökéletesnek lennie, és több tényező is közrejátszhat még mellette!!
Viki: hát nagyon klassz lehetett az uh!!! írigyellek ám!!
írtad, h 13. héttől visszaszoktál a kávéra. van vmi előírás, h nem lehet kávézni babával? mert tegnap és tegnapelőtt kávéztam (nagyon lightosat!) és jobb volt, nem voltam annyira kóma!
mi jól vagyunk! álomkóros vagyok du, 15-körül legszívesebben ledőlnék 2 órát!
most sokat dolgoztam és idegeskedtem, remélem minden rendben van odaben! sajna nem tudtam bejelentkezni jövőhétre uh-ra, gondolom az ünnepek miatt hamarabb beteltek az időpontok.
pedig jó lett volna, megnyugodtam volna kicsit.