Új privát üzeneted érkezett!

wera!
Előtte sem rontottad el, hogy banán!! :lol: :lol: :lol:

d.dodó

Csajok!

Én nagyon nyomi vagyok!
Tökre fáj a hátam,a derekam,a fejem!
Álmos vagyok és nyűgős!!!!!!!!!!!! :oops:
És az egész hasam úgy feszít!
És egyedül vagyok,és tv-ni sincs kedvem,és olvasni se és semmit se....................
Kifőztem a tejszívót meg a cumisüvegeket,cumit!
:wink:

Kép

Kép
ibm

itt mindenki a kajárol beszél én mostanában nem tudok enni nem igazán kell semmi
:( :(

örökké ég a gyomrom lassan már mindentöl éjjel arra ébredek hogy végem van marékszám eszem a renét és a szodabikarbonát-
nagyon sokat van hányingerem :( :(

istenem csajok mi jöhet mégggggggggggg
irigyílem azt aki tud enni
a másik 3 babyvel nem voltak ilyen gondjaim
ez is a korral jár????????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Dodó - de, rögtön az elején. Utána már sikerült! :lol: Csak pillanatnyi elmezavar volt! 8)

Ami - nekem is nagyon feszül ma a hasam, nem tudom mi a fene van :?.

Popdaráló: jó lenne a műsor, de én hányok a műsorvezető csávótól. Nem tehetek róla, de annyira idegesít, hogy addig ütném amíg mozog... :twisted: Tudom, iszonyat kemény csaj vagyok... 8) :lol:
Vendég

ami én is nyügös vagyok
egy hisztis pi.................

Képimg][/url]
Kép
ronix

Lányok :D
A túrógombócvírus ide is elért dél Budára, így ma ez volt a... hm, mi is? Uzsi!!! Aztán jött a vacsi: vöröshagymás tepertőkrémes barnakenyér uborkával... :roll: De a túrógombócból jelentem, csak 3 db-ot ettem és nem tejföllel, hanem joghurttal :wink: Azért inkább nem dicsekszem. 9 kilónál tartok :oops:

Maria+++++++++++++++++++++++++

Muffinért úgy aggódom... Ki van/volt vele olyan kapcsolatban, hogy küldjön neki egy SMS-t? Mert lehet jól esne neki, ha érdeklődnénk. Vagy jobb, ha most békében hagyjuk :roll: Annyira rossz érzésem van, hogy nem jelentkezik :(

Wera :D
A cukrászdát én igyekszem elkerülni, mert onnan olyan fennséges illatok tudnak előjönni :roll:

Ami :D
Unatkozni rossz :? Remélem, Apa hamar hazaér!!!

Véda
Vendég

és a fejem is fáj :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Képimg][/url]
Kép
ronix

ronix!
Én ugy hallottam terhesen nem szabad szodabikarbonát enni (lehet tévesen tudom) de renét lehet! Nekem egy ideje ujra nem ég a gyomrom, nincs savam...pedig egy jó darabig küzdöttem én is vele, főleg lefekvésnél.... ilyenkor mindig megemeltem a párnám, de ugy meg aludni nem tudtam!

d.dodó

Sziasztok

Én mindig éhes vagyok, úgyis fogalmazhatnék, hogy egyszer eszek egy nap reggel elkezdem és este befejezem.
Húú de ez így nem lesz jó én +12 kg -nál tartok.
És a legszörnyűbb hogy rettenetesen kívánom a sima fehér szalonnát pedig tudom hogy nem szabadna ennem, soha életemben nem szerettem még kóstolás erejéig sem most meg mindig azt ennék paradicsommal.

Nektek szokott lenni olyan méhösszehúzódás szerűség, nekem naponta van többször és kb fél percig tart ez vajon nem gáz?

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik

én is 9 kilot hiztam de azt modják hogy ebböl a fele viz
áááááááááááááá

Képimg][/url]
Kép
ronix

Biztos valami ftont van.lesz!
Áron baba is inkább lightos de nagy mozgásokat csinál,néha már fáj!
Hányinger nekem is visszatért!
Én úgy érzem magam kb. mint az elején csak 18 kilóval nehezebben és nemtudok jókat aludni!
A nővéremnek soha semmi baja nem volt,azt mondta ő akár 20 évig is lenne terhes annyira élvezte!
IRIGYLEM!!!!

Kép

Kép
ibm

dodo már 2 párnával alszom
ALSZOM????????????
dehogy imitálom az alvást :x :x :x
minimum 2*pisi nekem is fáj a csipönél a másik oldalt meg nem tudok aludni áááá

most mondjam azt ez a terhesség nekem még nem okozott örömöt
csak mikor megcsináltuk :oops: :oops: :oops: :oops:

Képimg][/url]
Kép
ronix

ami ,dodo-
neketek már nem sok van vissza

én ugy tudnám elöre tolni az idöt

Képimg][/url]
Kép
ronix

jeneik!
Hisz már a 33. hétben vagy!! :) nekem a 27. héttől mondta a dokinőm, hogy normális a napi 10-15!!!!! méhösszehúzódás, ha egyidejüleg nem társul deréktáji fájdalommal.. és ez a 10-15 összehuzodás nem hirtelen egymás után jelentkezik, hanem egész napra elosztva ennyi!! Szóval nyugi!! Meg a 26. hétig lehet magne b6-ot szedni rá.... utána nem ajánlatos, mert akkor a méh nem tud kellően felkészülni....

d.dodó

Képimg][/url]
Kép
ronix

ronix!
Azért 10 hét még nekem is visszavan! :)

d.dodó

dodo bocs de én sose számolom a végét csak a 36-ig hétig
nekem ugyse engedik tovább az is csoda lesz

Képimg][/url]
Kép
ronix

Halihó!

Megjöttünk a kiscsávó nézésből. Csodaszép és izgága még mindig. Szépen fejlődik. Láttuk a buksiját, agykamráit, máját, stb. Naná, hogy most is megrúgdosta az UH-t. Büszke voltam rá!
A dokim megörült, hogy végre tp-rem egyek. Megkaptam dicséretként, hogy milyen pörgős kismama vagyok.

A dokim szerint ne lepődjünk meg, hogy már sokkal kevesebbet bírunk!

Katáim!

Puszi Nektek! Tényleg mondta a doki, hogy ne tulajdonítsak jelentőségeket a magasabb értékeknek! Szuperek vagytok! Mikor írtátok már akkor megnyugodtam.

Véda!

Még jó, hogy ettem mielőtt a hsz-det olvastam a hamidról.
20150601134430

d.dodó köszi így már megnyugodtam! nekem azt mondta a védőnő hogy a 36. hétig lehet szedni a magne b6.-ot.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik

ronix!
Értem... amugy nekem is volt már olyan megérzésem, hogy ugysem huzom júli 11-ig.. szerintem juniusban megszületik! Végülis juni 18-án betöltöm a 37. hetet!

d.dodó

Ja!
Képet nem kaptunk, mert állandó mozgásban volt a kiscsávókám.
20150601134430

jeneik!
Én is 36-ot akartam irni! :lol: Csak elgépeltem!

d.dodó

tudod mikor terhes lettem volt egy olyan érzésem hogy juni 10-én fogok szülni ez azota is folyamatossan bennem van nem tudom miért de juni 10

ez elég korai ha azt mondom hogy JULIUS 22 NEM????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Akkor csak az eleje és vége a jó mi????????? :lol:

Tényleg nem sok már az az 58 nap,de még 8 hét!
Hamar eljön az idő!!!!!

Kép

Kép
ibm

Nekem május vége,június eleje a szent meggyőződésem!
juni21 helyett!
Lehet,hogy azért mert akkor szeretnék???????? :roll:

Kép

Kép
ibm

ami nem is tudom de igy van valahogy az elején még nincs semmi bajod a végén meg megszületik :) :) :)

nálunk január ota nincs szex

apa elég jo birja nekem pedig nem is hiányzik ennyi nyavaja mellett

hova jutottunk?????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Képimg][/url]
Kép
ronix

ronix!
Júli 22-re vagy kiirva?? (házassági évfordulónk :lol: ) De az tényleg korai még kicsit, mert ugy számolom akkor még csak betöltött 34 hetes lennél juni 10-én.

d.dodó

nem tudom tudod mikor a lányomat vártuk nov 13-ra voltam kiirva és tudtam hogy okober 24-én meg fogok szülni nem ért váratlanul mikor 23-án este 10-körül kezdödött

Képimg][/url]
Kép
ronix

igy van a doki is egyenlöre a 32 ik hetet célozta meg nem tudom végig kihordani ezt mondta és én is tudom érzem mert nam vagyok jol

Képimg][/url]
Kép
ronix

Nálunk se nagyon van,amióta voltam az ügyeleten és megkérdezték volt e azóta pláne!
Én már nagyon nehezen viselem!
Pedig még odébb van!
Apának mondtam az lesz a szülinapi ajija (aug.29.)
Karácsonykor is ezt mondtuk,mert akkor meg letelt a 3 hónap,dehát valjuk be azért terhesen mégsem az igazi!!! :oops:

Kép

Kép
ibm

igy van el vagy torzulva ha bebujna a lábam közé a hasamtol semmit se látnék :oops: :oops: :oops: :oops:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Én nem panaszkodom, mert nekünk ugyanugy rendszeres maradt...talán kicsit csökken a "mennyisége".....de én még kívánom is! :oops:

d.dodó

örülj neki dodo

én sajnálom apát de ös is fél nehogy gond legyen és esetleg ettöl beinduljon a szülés
nem ér annyit azt mondja
ha nincs gond a terhességgel szerintem semmi akadálya

Képimg][/url]
Kép
ronix

a mehosszehuzodasok termeszetesek, ez a meh termeszetes tevekenysege- ezt mondja nekem mindig a doki.
Csak kinek erosebb kinek kevesbe eros, es amig ettol nem nyilik a mehszaj, addig nincs mas mint turni.
Mindenesetre nalam egyre durvabbak. Kezdem sejteni mennyire oruletes nagy fajdalom lesz szulni!
Nekem is a cel a 36.het elerese!Az jun 18. Nem tudom tobbszor ereztemmar azt, hogy nem fog menni.
De sajna mar nekem sincs semmi lehetosegem- a doki szerint- mint korhazba vonulni ha nem birom tovabb.
Es azert host sem akarok jatszani, hogy fogakat osszeszoritom hogy ne kelljen korhazba mennem, aztan emiatt legyen koraszules a vege.
Nalam minden het oriasi ajandek!
Es a 10es napfordulokat is beirtammar a naptarba.
Lehet kicsit bogaras vagyok, de eleg hosszu ido ota szenvedek es emiatt ez a gondolat ugysem fog kimenni a fejembol.
Egyet tudok, ha ujra babat fogok varni nem fogom eltervezni, hogy mennyire szep es jo dolog babat varni- mert a baba miatt az- hatha akkor nem lesz ekkora csalodas, hogy a legkevesbe sem szep es jo, hanem nagyon fajdalmas, es megviselo dolog.
Mennyi alomszep sztorit olvastam mindenutt egesz eddigi eletemben arrol micsoda nagy csoda ez a 9 honap, de a kutya nem irta azt le ezekben a gyonyoru idilli konyvekben, hogy nemmindnekinek ilyen.
Persze mikor kezdodtek a gondok, sorra mindenki nyugtatgatott, hogy neki is ilyen volt, o is fekudt, o is gorcsolt, korhazban volt heteket...ezt elore miert nem mondta senki?
Mert akiknek a terhesseget meg kozelrol nyomon kovethettem nekik szuper konnyu gondtalan volt...

No de most mar ezen ugysem lehet valtoztatni! A jo napoknak orulok, a rosszaknak meg orulok ha vege!:)

Azt nem mondom hogy majd addig probalkozunk mig lesz eg yjo elmenyu terhessegem, de azert probalkozunk meg:)
Vendég

Na, manóm megint csuklik! :)
Nekem meg fáj lent a csontom! :shock: Kb ugy mint mensi második napján...(a hüvelyemnél).

d.dodó

hat a szexet ha nem is teljesen- lehetoleg kerulje a hazas eletet mondta doki- a 14 hettol "tiltja" a doki.
Neha nekem is nehez, de nem is birnam, parom meg hosiesen birja es ha en emiatt depizek, o nyugtatgat, hogy most nem az a fontos, es majd jol bepotoljuk....
Mokas, betartjuk hogy eskuvo elott -nem tudom hany honapot szoktak mondani- egy evig nincs sex.Mert mire letelik a gyermekagyi ido is, plussz ki tudja mit fogok akkor kivanni...
De inkabb mi sem kiserletezunk, nem eri meg!
Vendég

nem tudtam befejezni a fejvedot, mert a szego anyag amit a szele rakok elfogyott:( remelem lesz meg holnap ugyan ez a szin a meterearuban!
Vendég

Anyjuk! Ha ezt mind elmesélték volna akkor is vállaltad volna,mert azt is elmondták volna,hogy megérte!!! :wink:
Szerintem itt egy olyan sincs akinek problémamentes könnyű terhessége lenn,na de majd ha beindulnak a babák!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Na ne már csajok!!! Azért ennyire ne keseregjünk már! Én igenis jól érzem magam. Vannak rossz pillanataim, de imádom hogy itt van ez a kismaki a hasamban! Ha nem paráznánk ennyit hülyeségeken, fele-ennyi bajunk se lenne!!! HM??

Én elvileg júni 11-re vagyok kiírva. És szerintem júni 13-án fogok szülni. Nemtom miért. Talán mert péntek? :lol:
Vendég

Sziasztok! 196. oldaltól kellett visszaolvasnom!

Ági: nagyon boldog szülinapot kívánok!

Marcsi: örülünk, hogy jól vagy!

Sipiné: jó hogy hallunk (látunk) felöled, jó a poci!

Muffinért izgulok én is!

Megvettük a kocsit végre, teszek fel képeket ha nem bánjátok, remélem nem túl sok, csak teljesen bepörögtem (annira, hogy úgy begörcsöltem, hogy azt hittem nem érem meg a 3-assal kezdődő heteket!) Most már jobb!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.03 12:54-kor.
Vendég

ibm: ebben igazad van! es en is ezt fogom mondani, eppen azert fogom ujra vallani!

de ez olyan mint amikor az embernek minden baratnoje azt mondja mennyire jo az elso csok- vagy barmi- es ez dol mindenhonnan, hog ymilyen megahtarozo, szep elmeny, es amikor te megeled es megsem az akkor osszedol a vilag szamodra.

Annyit almodoztam rola milyen kismama leszek, aktiv tornazni fogok, dolgozok, teszek veszek enekelek meselek a babamnak, es a sok felelem es fajdalom miatt ez mind elmaradt:( ( tudom meselni es beszelni ulve is lehet, de valahogy nehezen teremtek a picivel kapcsolatot pont amiatt hogy nagyon sokaig nem hittem el, hogy velunk marad( neha meg most sem) )
Es persze ettol ezerrel lelkiismeretfurdalasom van, hogy szegenyemnek milyen anyja vagyok...
Vendég

ibm!
Hát nekem szerencsére viszonylag problémamentes... nálam az eleje volt para a 9. héttől hogy barna folyásom volt (és meg sem vizsgáltak). Hisz mondták hogy ami keményedés van, az már normális... én inkább csak a túlzott mellfájdalommal, küzdök, és a folyó tejemmel (16. hét óta) (de ennek inkább csak örüljek hogy van) csak néha elég kellemetlen tud lenni!

d.dodó

Kata! Tényleg szuper a kocsi,gratula hozzá!

Wera! Komolyan?
Akkor én is -én is -én is! Mi Apával péntek 13-án jöttünk össze!!!!

Kép

Kép
ibm

hu de szupi a kocsi!
meg konnyunek is tunik!
ha en ezt elobb latom....:)
Vendég

Sziasztok!!!!!

Képzeljétek kaptam 2 hét kimenőt. De szigorú pihenés javasolt.
A babákat koruknak megfelelőnek találták,de valószínű az idő nem egyezett így abban egyeztünk meg a dokival,hogy 29.héten tartok.
A lepény g2 érettségű. Erről tud valaki mondani valamit? Ott nem mondtak semmit, de neten elég rémisztő infók vannak.

Majd igyekszem visszaolvasni,de úgy látom reménytelen.
Muffinnal mi történt megint?
Többiek jól vagytok?
Vendég

Bocsi Dodó! Vannak kivételek!
Irigylésre méltó!
De persze minden probléma és nyavajgásom ellenére én is nagyon élvezem!
De még jobban fogom ha eljön az idő és kinnt lesz!!

Kép

Kép
ibm

na ez jo hir, hogy kicsit lehetsz otthon! de tenyleg tarsd a pihit!
Vendég

Ó MAVERIK!!!!!!!!

De örülök neked!!!!
Végre valami jó is történik ma!!!
Sajna lapényre nemtudok mit mondani,de ha nagyon gáz lenne biztos mondták volna!!!!
Jaj!!!!!!!!! Pihenj nagyon sokat és nagyon vigyázz magatokra!

Muffinéknál sajna megint találtak valamit,de nemtudjuk konkrétan,hogy mit mert azóta nem jelentkezett!

Nagyon várjuk!!!!

Kép

Kép
ibm

Anyjuk: megértem amit írtál, kicsit én is így vagyok vele, mert hát azt hittem vagány dolgozó boldog kismama leszek. Ebből a boldog az megvan de az első baba elvesztése után sokáig én is nehezen hittem el hogy most sikerül és hát a 8. hét óta nem dolgozom. De szerintem most sem késő, még van hátra idő, kezdjél vele beszélgetni és mesélni és most már tessék elhinni, hogy lesz kisbabád, mert igenis lesz!!!!!!!!!!!
Én nagyon gyorsan adaptálódtam, az itthonléthez, mert most tudok olvasni amire eddig nem volt időm, meg finomakat főzni a férjemnek, meg varrni, amit nagyon szeretek, szóval én élvezem az itthonlétet! :D
Vendég

maverick!
De jó hogy kaptál kimenőt!! Pihenj sokat! :) de élvezd ki hogy otthon lehetsz!!

kata!
Jól néz ki a babakocsi!!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?