Sziasztok!
Nalunk szerencsere elmaradt a belazasodas, majd ket het mulva, annak idejen daninal is igy volt, majd fraszt kaptam, mivel ket het telt el az oltas es a laz kozott, a kis buta agyamban nem kapcsoltam ossze a ket dolgot, es megijedtem, hogy mar megint beteg. Most okosabb leszek...
Remelem, Dorkat ezutan sem viseli meg a fogzas, eddig az osszes fogat jol viselte, alig vettuk eszre, hogy jon a foga. A fiam is ilyen volt, volt olyan, kepzeljetek, hogy egyszerre jott hat foga, es nem volt semmi baja, csak az etvagya volt rosszabb, ami Daninal nagy szo, mert egyebkent is nagyon rossz etvagyu.
Tegnap este a lanyom egy ujabb szoval gyarapodott: az apjatol tanulta a cici szot, egesz este kiabalta Dorka, hogy sziszi-sziszi!!!
Annyira aranyos volt, mar azt hittem, hogy alszik, amikor megegyszer megszolalt: sziszi... Ja! es mostanaban enekelget, vagyis ugy alszik el, hogy dudolgat maganak. Annyira edes kismaszat!!
Az evesrol: a fiam meg mindig nem hajlando neha egyedul enni. az oviban eszik rendesen, de itthon neha megmakacsolja magat, es csak akkor eszik, ha etetem. Ma reggel Dorka egyedul maradt a szobaban, es mire visszajottem, kanalazta a tejbegrizt, nagyon aranyos volt,en is orulok az onallosodasanak, ( a szoba allapotat inkabb nem irom le az akcio utan...
)
a fogyokurarol: jegyik sikerelmeny a masik utan: ujra hordhatom a regi nadragomat, es tegnap fel tudtam venni egy csudaszep polot, amit az anyukamtol kaptam, csak eddig, ha felvettem, ugy neztem ki benne, mint egy vitamingolyo: szetfeszult a karomon. Tegnap nagyon jol ereztem magam benne. a fogyas egyebkent annak is koszonheto, hogy mivel az ovoda a felsziget( Tihany) masik oldalan van, ha a fiamert megye, fel kell masznom a hegyre, es tolom a babakocsit is, nem semmi kis edzes elhihetitek.
Az en lanyom is ucsorog a bilin, eddig meg csak egyszer sikerult bele egy kis pisike, de nem eroltetem. Annak idejen a fiam alig egy honap alatt lett szobatiszta, remelem a lanyom is hasonloan konnyu eset lesz.
Dorka mostanaban egyfolytaban cipoket probal, ennek csak egy hatranya van: kiszedi az osszes fuzot a cipokbol. Viszont az nagyon kilassz, hogy mostmar minden gond nelkul vegig alussza mind a ket gyerek az ejszakat. Vegre en is alhatok!!!!!
Csilla! szoptatsz meg??
Udv
Eva