Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Hurráááá!!! Holnaptól hétfőig szabin leszek!!! Kép)) Már be is tábláztam magam kivel mikor talizok Kép
Holnap baba-mama klubba megyünk Danival az Almássy térre szocializálódni. Kép

Tegnap este a következő történt:
Játszunk Danival és el akartam kapcsolni a TV-t, de nem találtam a távirányítót. Felkiabáltam apjuknak, hogy nem láttad a távirányítót? Ő nem látta én is keresem, erre egyszer csak Dani hátulr bökdösni kezdi a lábam kezében a távirányítóval. Nyújtja felém és mondja, hogy TÁ ! Kép
Annyira édi volt Kép

Van egy fa kirakós játéka 0-9-ig rajta a számok, minden számon van egy színes bohóc és a helyére lehet tenni a megfelelő kivágásba. Kis foganytúval fogható meg egy-egy szám. Most az kell csinálni, hogy kiszórjuk az összeset, ő meg visszarakja a helyére. Egyedül az nem megy, hogy néha fejjel lefelé teszi a megfelelő helyre a megfelelő számot, olyankor nyüszög, hogy fordítsam meg. Persze néha magától is megy, szerintem lusta, mert tudja, hogy majd anya rendbeteszi. Egyszerűen hihetetlennek tartom, hogy tudja melyik figura (ráadásul számok) hova tartozik. Rendszerint a 8-assal és a 0-val kezdi a kirakást, szép módszeresen.

Banyóci
Te kinél szültél a Kútvölgyiben? Én Mészáros dokinál.

Betti
Milyen régi géped van, hogy még van rajta reset? Vagy a tűs lyukba dugott vmit?

Sasha
BOLDOG szülinapot Gabinak! Kép KépKép
Nem akarlak elkeseríteni, de te még szerencsésebb helyzetben vagy, mert Dani már 10 hónaposan bolykottálta a 2x alvást, most is már csak 1,5 órát, jó esetben 2-2,5-et alszik, de az elég ritka.

Nyuszi
Én meg olyan savanyúuborka szobatársat kaptam a 2ágyasban, hogy 4 nap alatt annyit beszéltem vele, mint aki utána jött 1 nap alatt. Jöhettek volna fordítottan is. Viszont 1 teljes napig egyedül voltam, ami tök jó volt, mert a férjem egész nap bent volt velünk Kép

Ilke
A Brendont pont tegnap hívtam fel, azt mondták hétvége vagy következő héten jön áru, de igazából fogalmuk sem volt, hogy mikor pontosan ... Tuti mire megyek, addigra megint kis méret lesz csak és 1 modell.

Melyik Reno-ban néztétek a kiscsizmát? Daninak a 22-es pont jó lenne. A Pólusban van egy, én ott vettem a cipőimet, de nyáron, mikor voltunk elég kicsi választék volt még nyári gyerekcipőkből is.

Forti
Végre kezd okésodni Levi! Kép

Rit
Én is imádom a Napraforgó képét!!! Kép Meg a levágott fülű önarcképét, azt főleg azért, mert tudom, milyen történet van mögötte.
Ma nem megyünk pótolni, mert csizmanéző lesz délután, viszont szerintem a jövő héten megyünk vmelyik nap.

Lányok!

Tud valaki olyan helyet, ahol gobelin-t lehet kapni, ahol a választék is nagy és egy helyen van minden?
Karácsonyra szeretnék készíteni párat, és időben el kell kezdenem a hímezgetést.

A nagyszülők kapnak 1-1 általunkkészített Danifalinaptárat. Az adott hónapban Dani nagy fotója mellett lesznek az éppen aktuális név- ill. szülinaposok pici képei. Már beizzítottam a munkahelyi színes nyomtatót Kép Mellé kapnak még Dani praclijáról és tappancsáról színes gipszlenyomatot bekeretezve.
Tesóm nagy gobelines lett, neki gobelin-es könyvet és mintákat ajándékozunk.
A sógornőmék dec. elején költöznek új lakásba, úgyhogy könnyű dolgunk lesz, mert biztosan sok mindenre szükségük lesz.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Csics
Az én fiam 1 évesen 10 kg volt, most 16 hónaposan 11kg, de szerintem egyáltalán nem kövér, pont jó.
Ne aggódj, hogy Petike kisebb súlyú, ő ilyen és kész. Majd belehúz.
A párom is sokáig a legkisebb volt, még szakközépben is majdnem utolsó volt a tornasorban, ma meg délceg dalia. Aki meg akkor a legfejletteb fiú volt, most meg lehet nézni hogy néz ki, mint egy 40 éves.
Sajnos sok osztálytárnőm is van, akiket még a suliban irigyeltem, mert nagyobb mellükk volt, már nőiesebbek voltak, jobban is szerették őket a fiúk, de most ahogy kinéznek, hát nem cserélnék velük. Mint egy túlérett körte olyanok. nyoma sincs az egykori fénykornak, pedig nem vagyunk még annyira öregek.
A férjem mondja is sokszor, hogy akkor nem becsültek meg, azért nem választottak engem, most meg az enyém a legjobb. És tényleg! Valszeg ezért is mentem férjhez hozzá.

Jaj, képzeljétek a Nagy Ő-vel álmodtam, hogy hozzénk jött randizni az egyik csajjal, és a galériánk alatt, ahol most Dani alszik, WC-t kellett pucolniuk Kép
Mekkora baromságokat tudok összeálmodni! Kép
Pedig olyan ronda az a fickó, hogy még... (legalábbis nekem nagyon nem jön be)

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Nem mentünk végül kaszinózni, mert hulla fáradt voltam, meg tök rosszul lettem a kajátólKép! Már egyszer megfogadtam, hogy sose eszem többet idegen helyen tatárt, mert egyszer már herpeszem lett tőle. Tegnap sikerült elfelejtenem ezt a fogadalmamat, és azt rendeltem. Hát nem volt jól megcsinálvaKép. Nem ettem belőle sokat, de az a kevés is nagyon rosszul esett, úgy fájt utána a hasamKép! Szerencsére viszont jól ki tudtam magam pihenni, mert Gyurci már megint 10-ig aludt. Ma azt hiszem újult erővel, frissen és kipihenten megyünk megint játszaniKép! Drukkoljatok, hogy szerencsések legyünkKép!
Tegnap azt hittem, hogy elájulok! Készülődök a szobánkban abban a hitben, hogy Gyurci a Nagyival van a saját szobájában. A Nagyi meg azt hitte, hogy nálam van. Jövök ki, véletlenül ránézek a lépcsőre, és azt látom, hogy a fiatalúr áll a lépcsősor közepén, háttal a menetiránynak, kapaszkodás nélkül és fülig érő szájjal vigyorogva néz rám. Hát a szivverésem megállt egy pillanatra! Még nincs ott biztonsági rács, most ideiglenesen egy bárszéket tettem oda keresztbe, hogy ne próbálkozzon újra!

Forti
Végre jobban van LeviKép! Remélem most nem kiabáljuk el! Továbbra is mennek a gyógypuszikKép!Tényleg jó volt a kaszinó! Múlt hónapban is voltunk, mert havonta jön a pasi. Akkor egyszer 120-at, egyszer meg 70-et nyertünkKépKépKép!
Nálunk is megy ezerrel a toporzékolás, anyukámmal fetrengünk a nevetéstől amikor csináljaKép! De azt én is jobban szeretem, amikor átölel és összecsókolgatKép! Apát is úgy tudja szoritani, hogy ne menjen el dolgozniKép!

Sasha
Cuki lehet Gabi ahogy a fülecskéit fogjaKép!
Nem lehetne valamilyen biztonsági rácsot, v. valami ilyesmit szereltetni az ablakra?

Nyuszi
Remélem nektek is beválik a bogyó!

Ilke, Rit
Ha ez mindig igy lenne, akkor mennék én minden napKép!

Csics
Sokkal kényelmesebb neki ha mindent megcsinálok helyette. Pedig elég szépen és tisztán tud enni egyedül is, de fő a kényelemKép! Még a hápogó, tologatható kacsáját is sokszor hozza oda, hogy én toljam, hogy neki csak nevetgélnie kelljenKép!

Gumicukor
Megáll az észKép! Hihetetlen, hogy napról-napra mennyivel ügyesebbek és okosabbakKép! Gyurcinak is van valami hasonló játéka, neki egy óra, amibe 1-12-ig lehet a számokat beilleszteni. Én beteszem, ő meg kiboritjaKép! Mi mindent mond már DaniKép! Nagyon okosKép!
Dr. Szabó Tibornál szültem, nálam ő a favoritKép! Kedves, nyugalmat árasztó, pont az a tipusú orvos akire nekem szükségem vanKép! A te dokid is szimpi volt az uh-nálKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci
Levi ugyan ezt csinálja csak egy vonattal. Húzható, csillingel meg mozognak rajta az állatkák. Odahúzza hozzám, a kezembe nyomja a zsinórt hogy na anya akkor húzzad! Kép Én meg húzgálom körbe-körbe a szobába, ő nagyokat rötyög rajta. Ja van olyan is, amikor azt veszem észre hogy én játszom a vonattal ő pedig már teljesen mást csinál. Jó fej mi?? Engem leköt ő meg lődörög a lakásban!
Mesélj már egy kicsit erről a kaszinóról. Hol van, mennyi a beugró, stb. Ezek szerint szoktatok veszíteni is? Mivel játszotok?? Mi is kipróbálnánk, úgy is most adtuk el a kérót, gondoltuk eljátszuk a pénzt amit kaptunk érte. Kép Kép Kép

Zsuzsa
Nagyon édi vagy hogy gondolsz ránk! Én is szoktam rátok. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Forti
Kaszinó:
Ez a Las Vegas kaszinó a Hyatt hotelban van. Első alkalommal kellett fizetni ha jól emlékszem fejenként 3000 ft-ot, de azt is bent eljátszhattuk. Akkor rögzitettek minket a számitógépen, kaptunk egy kártyát, azóta nem kell fizetni, csak bemondani a nevet érkezésnél. Ruletten játszunk mindig, a tesóm a nagy pókeres.
Első alkalommal veszitettünk 60 v. 70 ezret, de akkor is csak azért mert a párom közölte, hogy játszani jöttünk és ész nélkül dobálta fel a zsetonokat! Pedig akkor is nyerőbe voltunk kb. 130 ezerrel, de aztán elbukta az egészet. Legközelebb már gondolkodott egy kicsit, és ha bejött 4-5-6 szám, akkor már nem szinben, hanem 10 ezres zsetonban kérte ki a nyereményt. Azokat én őriztem, ő meg csak a szinnel játszott. Igy szépen gyűjtögetve azóta mindig összejött a végére egy kisebb-nagyobb összegKépKépKép! Sosem maradunk 1, max. 2 óránál tovább, nem kisértjük a sorsotKép! És azt is megfogadtuk, hogy csak akkor megyünk amikor jön az ismerősünk! Hát ennyi röviden!
Sok sikert nektek!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci
Ez így jól hangzik, lehet hogy ha megkapjuk a lakáspénzt elmegyünk mi is megnézni. Persze nem akarjuk eljátszani a lakás árát, max. viszünk 50e Ft-ot. Én amúgy nagy parás vagyok hogy veszítünk, a párom kockáztatósabb. Remélem a kezdők szerencséje velünk lesz. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Gumicukor
Ezt most találtam:
http://www.freeweb.hu/ocsidani/images/IM005470.jpg
KépKépKépKép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok,
Most végre van időm..Mendi alszik, apuka meg nézi a Csillagkaput..
Még mindig nem birok a lányommal. Olyan anyás lett hirtelen. Pedig eddig nem volt bújós..még bántam is, hogy miért nem. Most bepótolja...
szülészet:Jó nektek, hogy ilyen sok választási lehetőségetek van.Még az elsővel feljárhattam volna én is, de a következővel bajos lenne. Még gondolkodom, megérné e feljárni Pestre...

dec8,
köszi a képet. Remélem nemsokára lesz alkalmam kitanulni a photoshopot..Én flashben szoktam ügyködni.Bár Mendi születése óta nem sok időm van rá sajnos. Sőt már új verziója van, amit még csak kétszer próbáltam...De ez a világ ilyen..
Anne Geddesnek szeretem a képeit, azért is kérdeztem hogy készült a kép, mert ismerős volt a beállitás.. Szivesen fotóznék én is bébiket.Nagyon jók a munkái, nem?
Mendi akkor csinál ilyet a kajával, mikor jön a foga. Kicsapkodja a cumisüveget, meg kirakja a cumi részét a fogaira, és `rágja`,meg `dörzsöli vele az inyét`.

Manó,
te jó ég, mekkora az a kutya, aki autógumikat harap? De azért nem emberevő, ugye?KépKép
Azért gondoltam erre a sétálóra, mert az egyik szomszéd gyereknek van kompja, és azt annyira lelkesen tolja maga előtt..Stabilabbnak gondolom, mint amit itt láttam kiskocsit a játékboltban.. Most még számit, mert még csak egy hónapja járunk...

Nyuszi,
Hol és mit dolgozik az urad?
Nem is csoda, hogy elfáradsz, hisz egy örökmozgó 15-16 hónapos baba mellett is lefárad az ember. Meg egy várandósság alatt is, de igy hogy mindkét feltétel teljesül....nemirigyellek. Na, jó, irigyellek azért elég rendesen.Kép
Próbáltam a kiskád, kiskád-nagykád variációkat, de nem váltak be. Most lavórban fürdünk, ez igy jó. Persze a szoba közepén, mert a fürdő olyan kicsi...

Kriszta,
Ati is azt mondta, hogy még jó, hogy nem hagyta ki. És bánta, hogy nem vághatta el a köldökzsinórt..Majd legközelebb..Remélem nem sokára lesz..
Ennyire nem jó ez a fürdető ülés?Kép

Kryss,
Aranyos a képKépKép !

Rit,
Irigyellek, hogy el tudtok járni kondizni. Én rendszeresen tornáztam a várandósságom előtt, és egészen a szülés előtti hónapig. Nagyon hiányzik a sport /fitnesst csináltam+bringa/ Próbálkoztam vele most is, de mióta nem alszik csak fél órákat délután, azóta nincs rá alkalom.Jó nektek, hogy Pesten sok a konditerem..Itt nincs semmi, egy aerobik klub meg egy `gyúróterem`/ szószerint/.
De muszáj leszek nekikezdeni valaminek, mert rosszul érzem magam a bőrömben, meg fitten akarom kezdeni az újabb terhességet.
Köszi a linket, szoktam nézni a babaszoba hirdetéseket.

Zita,
Ügyi a fiad, /és szép is, én csak most láttam először/ Hogy tanult meg ilyen hamar egyedül enni?

Csics,
Nem egyszerű a helyzet..Nem gondoltam, hogy ennyire nem egyezik a gondolatmenetetek..Ezt a helyzetet nem is igazán lehet megoldani.Anyukádnak kellene elfogadni, hogy másként neveled a gyermekeid, ahogy ő szeretné, és ezen nem kell csodálkozni.
Szerintem nem lehet, és nem is kell tömni a gyereket, hogy `nagyra nőjön`. Ez régimódi felfogás. Mendi is 8400gr,74cm, és ő elindult már, nem hiszem, hogy aki sovány, az gyenge..
Sőt, általában szivósabbak a vékonyka emberkék..Meg ahogy irták már előttem néhányan, épp a soványabb gyerekek szoktak hamarabb elindulni.

Banyóci,
De jól jönne nekünk is az a nyeremény...Kép
Nem mondtad az uradnak, hogy ebből épp meglesz a jogsid?KépKépKép
Hú, meleg helyzet volt!!!!

Judy,
Boldog elsőszülinapot Gergőnek.
Mi is szenvedünk az alvással. Van olyan nap, mikor elég egyszeri alvás, van, mikor kétszer 30-40 percet alszik. Én örülnék, ha átállna már, mert akkor többet alszik, meg este sem szenvedünk az elalvással...
A státuszvizsgálatról nem tudok nyilatkozni, mert mi csak 3 hét múlva megyünk...

Forti,
Örülök, hogy Levi már jobban van, remélem nem esik vissza.

Beszti,
Köszi, rendes tőled. Ma utánajártam egy bababoltban, és lesz nekik fürdőbigyó. De a barátném megijesztett, azt mondta, hogy 10-15eFt körül van az ára. Tényleg igy van? Mert mi is szeretnénk még 2-3 babót, de ha tényleg ilyen drága, meggondolom...
Igen, ilyen sétáltatóra gondoltam. Cegléden még hirből sem ismernek ilyet..Hülye anyukának meg ilyen kell.KépKépKép ! Majd felmegyek a Brendonba, felviszem anyóst, apóst, megmutatom mit szeretnénk karácsonyra..KépKép!Bár az is lehet, hogy beugrasztom apukát az ebédidejében épp megjárja.. a játszószőnyeget is ott és igy vette anno. SzegényKép!
Néha elgondolkodom, hogy birnék én még három Mendit..Sőt, mi lett volna, ha ikrek lesznek...ÚÚÚ
Cukik lehettek a gyerekek. Alig várom, hogy Mendi beszéljen. Már megy: apa, be/benne/,mama,tita/nem tudom mi, mert macskánk nincs/KépKép

Sasha,
Én is szia neked.KépMegnéztem ám a fiad az ism...be. Ismerem a történeteteket féligmeddig.
Cuki a fiad, látszik rajta, hogy igazi kópé!!Kép
Anyósék? Nem irigyellek, ráadásul 9nm-en!!
Jó tudni, hogy nem csak az én gyermekem ilyen cuki, hogy egész nap szedegetek utánaKépKépKép. Az alvás nálunk is ilyen, de ezt már irtam...
Édes lehet, hogy a fülébe kapaszkodik..KépKép.

Ilke,
sajnos mi is messze vagyunk tőle, mondhatni minuszbaKépKép
Abban reménykedünk, hogy az esküvőn összejön egy kezdőrészlet...
Minden baba ügyesen fejlődik!!!Lili sem kivétel!

Gumicukor,
Van reset rajta, pedig újszerű gép. Nem a turbóra gondoltál??
Jól meg van csinálva a fiad weboldala. Te készitetted?
Édes lehetett a TÁ jelenet..
Egyetértek, a Noszály nekem sem jön be.. semmilyen szempontból..

Lincselésre számitok, a regényem miatt...

KépKép
KépKép
szabobetti

Bocs, ha vmit elirtam, de nincs erőm átolvasni.
Remélem nektek leszKépKép

KépKép
KépKép
szabobetti

Judy!
Nagyon boldog 1. szülinapot GergőnekKép!
Kép

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Judy!

Boldog szülinapot Gergönek!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

nagyon rövid leszek, mert rohanunk:

Judy
NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT GERGŐNEK!!!! \image {cake}

szabobetti
bringa??!! Én két évig versenyeztem!! KépKépKép

Ilke
Beszéltél Rocival?

Rit és Dodi - aki ma megint kondizni megy, viszek gépet, lefotózom!!

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Judy
Nagyon boldog 1. szülinapot Gergőnek! KépKép

Mikulás
Végül mire jutottatok ajándék ügyben? MI azt beszéltük apával, hogy egységes ajándék kellene, mert egyébként egymásé lesz a jobb, és az fog kelleni nekik. Vagy legalábbis az én kicsi lányomból kiindulva. Hiába kap ő is ajándékot, mindig az unokatesóé kell neki, és fordítva KépKép

Kaszinó
Én túl besz.ri vagyok hozzá, nagyon félnék elveszíteni a pénzt Kép

Panda
Jobbulást Kép

Kataa
Gratula a tesódnak Kép

Bocsi, hogy ilyen rövid vagyok, de ezer a dolog, gyerek megint fogzik, nyügös ezerrel.

Ja kibújt az első rágófoga, meg tudja mutatni, hol van a fogacskája, és mutatja, hogy 1 éves. Feje felé emeli a kezét, és a mutató ujjával mutatja Kép Nagyon édes. Egyszer mutatta meg neki anyósom, azóta tudja csinálni Kép
Egyébként hihetetlen, mennyi mindent tud már, pl. megkérem hogy a kanalat hozza ki a konyhába, akkor kitotyog egyedül, és leteszi a pultra, vagy elpakolja a játékait a dobozába, vagy beleteszi a cuccokat a zacsiba, ha kérem. Rámszól, ha a babazárral nincs bezárva a szekrény, vagy nincs rajta a cipője. Olyankor kiabál ezerrel és mutatja a lábát KépKép

No most tényleg ennyi, mert jövő héten szülinap, kéne takarítani még sokat KépKép

Szilcsike
szilcsike

Ja és azt akartam kérdezni, hogy a rágófog áttörésénél vérezhet-e az ínye. Mert a múlt héten vérzett a szája (nem tudom hol) erre 3 nap múlva éreztem a fogát, és tegnap este megint felsírt és vér folyt (nem üthette meg), lehet hogy a második is áttört?

Szilcsike
szilcsike

Hahó!

Lányok, köszönjük szépen a szülinapi jókívánságokatKép Jajj, ez sokkal izgibb, mint az ember saját szülinapjaKép
Hú, 1 éve ilyenkor még simán hazajöttünk a ctg-ről, estére meg már hármasban voltunkKép
A buli már tegnap megkezdődött, apája 35. szülinapjával. Emlékszem, Gergővel tegnapra voltam kiírva, de ő ráhúzott egy napot, nehogy együtt kelljen ünnepelniKép Szóval a tegnap csak fincsi vacsi meg ajándék volt apának, ma lesz a tortás-lufis buli. Hát, mindig tudtam, hogy nem vagyok egy konyhatündér, de ez a tortasütés nem az én műfajomKépKép Pedig elhatároztam, hogy én sütöm a tortáját az utolsó morzsáig, de 2 piskóta sikertelen elkészítése után bolti piskótából készült a tortaKép Az első nem jött fel, a második meg kettétörtKép Az első olyan ízű lett, hogy a kutyám vacsizta meg, a másodikból majd csinálok valamit. Mit lehet csinálni elrontott piskótából?
na, szóval így se lett oscar díjas a torta, de a jószándék megvoltKépKép
Kiváncsi leszek elfújja-e a gyertyát. Elméletben már megy nekiKép Remélem tetszik majd neki a babytaxi.

Kaszinó
Én még nem voltam, pedig amúgy szerencsések vagyunk, bálokon mindig nyerünk a tombolán, így nyertük a nászutunkat is külföldre, meg az autósülést Gergőnek.

Szilcsike
Nekünk még nincs rágófogunk, de a metsző vérzett.

Rit
Jó kondizást, várjuk a képet

pusz
Judy és az 1 éves Gergő
Judy

Judy
Nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok Gergőnek! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Judy, nagyon boldog első szülinapot GergőnekKépKépKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok

Sok boldog szulinapot Gergonek!
Kép

Beszti

Edes lehetett Natan, ahogy ebresztgette a batyjat.Kép

Forti

Igen, izgi az uj pocissag, annal is inkabb ,mert mivel sokkal sovanyabb vagyok mint anno, most evesi kenyszerem van. Allandoan ehes vagyok. Reggel olyan hirtelen tor ram, hogy majdnem rosszul vagyok tole.Kép De hala az egnek a hanyinger most is elkerul. Kop kop.

Ilke

Igen, Apa mostanaban nagyon sokat utazik, sajnos. Most is 1.5 napot van itthon es ma delutan megint megy egesz szombatig.Kép
Ugyes Lili hogy egyedul is hamizik neha. Emilia nem nagyon hajlando, csak a kozos evesre kaphato neha.
Azt mondod, hogy teljesen keszen vagytok a felijutassal? Nagyon ugyik vagytok!!!! En elore felek hogy tavasszal lehet indul a tetoter beepites.Kép

Gumicukor

Valszeg nem a Kutvolgyiben fogok szulni, hanem az Istvanban, mert a dokinonek is pici gyereke van es Gyesig oda segit be.
Irigyellek, hogy ennyi idod van sajat keszitesu karacsonyi ajandekot adni a nagyszuloknek.En ezt elinteztem egy szep harmas kepkerettel tavaly.Kép Nalatok O az egyetlen unoka eddig? Mert nalunk mar mindket oldalon nem az egyetlen, sot anyunak negyedik es jon ugye az otodik is. Meg a gobelin is eleg munkaigenyes.Kép
Egyebkent mi szamit regi gepnek? Mert a mienk kb. 3 eves es van rajta reset.Kép

Banyoci

Kepzeld el, nem valt be a homeobogyo.Kép Ugyanugy egyoras virrasztas volt az ejjel, mint mikor nem kapott. Egyebkent fura volt, mert azt mondta a gyogyszertaros, hogy lehet akar felorankent 5 golyot adni, ha nagyon faj neki. Na de akkor ugye hogy tart ki egy egesz ejszaka?
Es nem tudom ti hogy oldjatok fel, de egy orokke valosag mire elolvad vizben, csakugy meg kikopi.

Betti

Az en lanyom is eleg anyas mostanaban.Van hogy jatszik a szobaban a mamaval es egyszer csak anyaanya felkialtassal kirohan hozzam, hogy hol vagyok. Meg jo hogy itt van anyu, aki sokat levesz a vallamrol.
A parom egy multi penzugyi szoftveres ceg nemzetkozi training vezetoje. Tudom, akkor meg mit panaszkodok hogy sokat utazik. Csakhat amig pici volt a mano addig erre valo tekintettel a beosztottjai utaztak sokat. Mert nekik nagyobb gyerekeik vannak. De most itt az evvege es tudod hogy van ez , mindenki kavar ezerrel, hogy meglegyen a kituzott evvegi munkacel.Kép

Szoval megvolt a kukucskalas tegnap. Ez a huvelyi UH tovabbra sem tartozik a kedvenceim koze Kép;deeeeeee Pici nyuszi 9mm!!!J Es lattam ahogy vert a kicsi szive! KépKépKép Kaptam hormongyogyit es 3 het mulva kell megint menni.
Jajj, kepzeljetek, tegnap elvagtam az ujjam es Emilia sirvafakadt tole, mert latta, ahogy bekotottem, annyira verzett. Szegeny gyerek annyira kiborult tole, hogy utana meg feloraig nyugtatgatni kellett, mert folyton az ujjamat nezte es nyafogott, meg mutatta a sajat ujjacskajat.A vegen le kellett szednem a nagykotest es egy kis alig latszot felrakni, hogy ne zavaraja.Kép
Ma megint megszallas alatt van a haz, itt van 4 parkettas, meg egy villanyszerelo.Dehat igy szep az elet, nem?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali!

Ajándék:
Szerintem az egységes jó lenne, ha valaki vállalja a beszerzését.
A férjem cégénél ezt úgy csinálják (nem csak a hagyományos egyenmikluáscsomagot kapjákKépKép), hogy 2 v 3 korosztály számára vásárolnak (ott nem ennyire egykorú gyermekek vannak), igaz nem mindig teljesen ugyanazt kap 1 korosztályon belül, de azért nagyjából. Pl. volt év, amikor minden Beni korú ugyanazt a mesekönyvet kapta.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Lányok
Aki BÉBITAXIT vett az Auchanban, nagyon figyeljetek oda, mert az én lányom egyszercsak elémállt egy pici anyacsavarral. Megkérdeztem, honnan szedte, és mutatta a bébitaxi kormányrúdját. És tényleg ott volt egy pici anyacsavar egy nagy csavaron. Nézzétek meg, nehogy baj legyen!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!
Judy!Boldog KépKépKépelsöKépKépKép szülinapot Gergönek!!!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Judy!

Boldog szülinapot a nagyfiúnak!Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Betti!

Nem emberevő kutya, csak egy német juhász-labrador keverék, szerintem tők átlagos magasságú házörző kutyu, kb 20-25 kg, nem egy óriás. De a száját nagyra tudja nyitni és szép nagy foga vanKép

Ajándék: Tényleg egységes kéne, csak mki kéne találni hogy mi és kb mekkora értékben gondolkozzunk egyáltalán.

Szilcsike!

Hogy milyen ügyes! Én is mutattm már Emmának hogy mutassa hány éves, de nemKép Viszont ha mondjuk hogy adj puszit, akkor adKép

Gumicukor!

Noszály-fúúúúj! nekem nagyon nem jön be, külsőre se, de ez mondjuk ízlés kérdése, de ahogy viselkedikKép

manó

KépKép
manó

Ja, Csics!

Én is ezertném megvédeni a 10 kilós gyerekek becsületétKép, Emma 1 évesen 10100 gr volt és 77 cm és egyáltalán nem kövér! Sőt, mióta jár elég sokat fogyott úgy ránézésre. mert ugye enni nem eszik többet. Lényeg hogy jól fejlődjenek és jókedvűek legyenek, mindegy hogy hány kilósakKép

Manó

KépKép
manó

Judy,

Nagyon boldog szülinapot kívánok Gergőnek!KépKépKépKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

JudyKép

Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok GergőnekKépKép

Tüni
tüni

gumicukor
Az én anyum is készített ajándékot kap: egy fürdőszobatükröt, aminek a kerete egy 7cm széles üvegcsík körben és az alá lesznek képek téve: az ő esküvőjük, lánykori képe, én kicsinek, a mi kis családunk, Dodiról pár, stb + üvegfestéssel Dodesz mancsa, hajtincse ilyesmi. Azért ízlésesen, nem túlzsúfolva. Igy mindíg láthatja majd őket Kép

Manó
Azért nem egészen.... az én lányom még mindíg nincs 10 kiló, de leszakadt ma a vállam a hátihordozója miatt. Vagy az edzés miatt ??! KépKép

Judy:
Kép Kép

Rit*Dodo

rit

anemona7

Judy,
boldog szulinapot GergonekKép

Lanyok,
tavaly egy masik csapat is csinalt mikulas unnepseget, ott eleg jol osszeszedtek a szempontokat, akinek van ideje, esetleg nezzen bele: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/283/8053.html?1036941885

-Afonya
afonya

Forti, Conti, Nyuszi, Kryss, Manó, Zulu, Tüni (remélem nem hagytam ki senkit)
Szóval Gergő Nektek is köszöni szépen a jókívánságokatKép

Kár, hogy ilyen tré idő vanKép Szegény fiam ittbent rostokol a szülinapján. Tavaly nem így volt, vékony kabiban mentem szülni. Igaz haza már hóesésben érkeztünk.

Télapó
Szerintem is legyen egységes az ajándék. Mondjuk édességet az én fiam se eszik még nagyon. Bezzeg az anyjaKépKép Remélem a tortáját megkóstolja. Bár külcsíny alapján én nem tenném a helyébenKép Majd próbálom a marcipán figurával enyhíteni a látványtKépKép

Viszont az elszúrt piskótából tök fincsi golyókat csináltam, dióval, lekvárral konyakkal összekavarva és kakaóba forgatva. Kissé konyakos lett, de legalább vigyorgunk a bulinKép

Egyébként meg itt bőgök, anyuék küldtek lapot a férjem szülinapjára és olyan szép idézet van rajta:

"Mint észrevétlenül álomba hull az ember,
úgy hull ifjukorból a férfikorba át;
már múltja van s leül szemközt komoly szeszekkel
s apányi lett körötte már egyre több barát.

Apa és kisfia most együtt látogatják,
s a kisfiú lesz lassan, ki jobban érti őt,
ki érti még lobos szívének sok kalandját,
s kijátsszák lent a padlón hintázó időt."
(Radnóti Miklós: Mint észrevétlenül)

Nagyon találó. Küldtek a Gergőnek is, de az még nem érkezett meg. Ilyenkor is rossz, hogy távol laknak.

Nyuszi
Az LLL is az István kórházat dícsérte, a Kútvölgyit nem annyira. Bár Te már profi leszel a szoptatásban. Az én fiamat a Kútvölgyiben tápszerezték ezerrel az alacsony vércukorszint miattKép 9 mm-es? De jó, jó pocakosodást. Nekem is farkasétvágyam volt a fiammal, ahhoz képest csak 2750 gramm voltKép

Szilcsike
Köszi, hogy szóltál, bár mi a KIKÁ-ban vettük, de majd figyelünkKép

Rit
Sportoló lesz a kiscsaj, már most barlangászkodik, kondizik, nem semmiKép

Hát nekem semmi kézügyességem, úgyhogy marad az ajándékvásárlás kariraKép

pusz
Judy és Gergő
Judy

Sasha
Hát igen. Hanna is csak egyszer alszik ált. délig aztán jön az örjöngés, de hálistennek du. 5-6 ra teljesen elájul és megy aludni, alszik is reggelig Kép
A múltkor nálunk is ment a gép, egyszer csak hallom, hogy tárcsáz, valahogy addig nyúlkált a billentyűzeten, amíg sikerült ezt elérni, erre még én sem vagyok képes egér nélkül Kép

Rit
A múltkor voltam Balogh dokinál gyógyszert iratni, jót poénkodtunk Kép.

Gumicukor
Tök jó ötlet ez a naptár. Lehet, hogy én is csinálok, most kaptam egy nyomtatót a cégemtől (tök szép fotókat lehet vele nyomtatni, ami "rettentően" fontos a munkámhoz. Kép

Csics
Egy dolgoban bízhatsz, mindig lesz kisebb súlyú gyerek Petinél, az én Hannám Kép

Judy
Boldog szülinapot Gergőnek!!!

Én attól őrülök meg hogy folyamatosan a cipőket hordja szét, én meg szedem össze a lakásból. ha meg el akarok menni valahova, keresem fel-alá.

Üdv
dec8
dec8

Sziasztok,
Télapóbulival kapcsolatban vannak fejleményekKép. Beszéltem a Mikulással, aki azt mondta, hogy elvállalja a bulit. Mit szólnátok december 8-án (hétfő) délutánhoz 2-6-ig(ez a mikinek is megfelelne)? Az ár akkor 10 ezer forint és ő 3-ra jönne és kb. 1 órát maradna. Holnap le kell vele véglegesen fixálni az időpontot, ezért kérek mindenkit, hogy holnapig írjatok, hogy ki jön és jó-e az időpont! Helyszínnel kapcsolatban viszont lenne egy szerintem jobb hely, mint a Mikkamakka. Ma voltam a Soroksári MegaToysban és felfigyeltem mellette a KölyökPark nevű helyre. Be is mentem körülnézni és szerintem elég jó kis hely (van pelenkázó is). Szerintem a mi kis örökmozgó manóink már nem biztos, hogy jól fogják érezni magukat bezsúfolva egy szobába a Mikkamakkába. Itt egy óriási építmény van körbehálózva, amiben mászhatnak, csúzdázhatnak… a gyerekek. Ha pedig azt a variációt választjuk, hogy szülinapi (ez csak egy elnevezés) rendezvényként leszünk jelen, akkor kapunk egy tortát és gyerekenként 1 szendvicset és 3 dl üdcsit is. Ez gyermekenként 1600.- ft 4 órára. Szülőknek ingyenes. Igaz nem csak mi lennénk, de azt mondta az ottani hölgy, hogy hétköznap napközben 1-2 vendégük van csak, igazából ott a hétvégék zsúfoltak. Mit szóltok hozzá? Jelenleg 12-en vagyunk, ez 2433.-ft jelenleg/fő télapó+az 1600.-) Írjátok meg a véleményeteket!
Ajándék ügyben, jó ötlet, hogy egyforma legyen, de mi? Látott már valaki esetleg szépet valahol? Lehet valami plüs is, de olyan kellene talán ami a télapóval kapcsolatos.

Conti,
Köszi a címet, szerintem én is fogok rendelni.
Elnézhetünk majd az alacskai játszóra is.

Gumicukor,
A WestEndben volt régebben egy jó kis gobelin bolt (a vízesésnél), de nem tudom hogy ott vannak-e még. Én általában Újpesten vettem a hozzávalókat, ott is van egy kicsi bolt (az Újpesti piacnál)és az elég olcsó is.

Judy,
Boldog szülinapot Gergőnek!

Nyuszi,
Tetőtér beépítés, hűhaKép! Mi nem nyúltunk hozzá a házhoz idén csak felújítottuk, ezért vagyunk már kész. De majd meglátod, nem nagyon extra, de mi mégis olyan büszkék vagyunk rá, hisz mindent mi csináltunkKép. Apa annyira belejött a szekrénygyártásba, hogy most egy cipős szekrényt készít, tegnap el is hozta a lapszabászatról az anyagot, lehet ma este amikor már leraktuk Lilit, össze is rakjuk. Csak hát tanulnia is kellene esténként, mert jövő héten államvizsgázik.
Nagyon jó lehetett az UH, milyen bogyót kaptál?

Áfonya,
Köszi a linket, átolvastam.

Most megyek, mert kenyeret sütök a páromnak.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke
Nekünk jó az időpont és a hely is jónak tűnik, ahogy írtad. Igen, erre én is gondoltam hogy most már nem csak feküdnének a földön a manók, és akkor is elég nehezen fértünk el. És tök jó hogy kapunk ücsit és kajcsit is. Ja meg tortát. Kép Szóval én benne vagyok, nekem megfelel.
Ha gondoljátok az ajit beszerzem én, pl. ha olyat találunk ki amit mondjuk a Tescoban is lehet kapni. Szállítanám is kocsival.
Egy ötlet: Kemény mesekönyvhöz mit szóltok? Pont ma néztem a Tescoban, télapós. Pár száz forint az egész. Vagy nézzek valami mást? Az értéket is beszéljük meg szerintem!

Nyuszi
9mm?? Jajj de kis picike! Kép nincs? Egyél csak egyél, nőjön az a manócska a pocidban! Kép Kép

Rit
Nagyon édes Dodo, ahogy kondizik! Belevaló kiscsaj!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Forti
Még az 50 e is sok szerintem. Nem érdemes annyit vinni, mert ha ott van az embernél, akkor el is játsza! Tapasztalat! Mi 10 ezret szoktunk beváltani mostanában, és azt beszéltük meg, hogy ha abból nem jön be semmi, akkor max. még egy 10-est. Tegnapi termés 60 e KépKépKép!

Betti
A jogsi az meg lenne másból is, csak bele kéne vágniKép!

Szilcsike
Nagyon ügyi a kiscsajKépKépKép!
Igen, vérezhetKép. Nálunk is vérzett az egyik metszőfognál, és most a rágónál isKép!

Judy
Lehet, hogy érdemes lenne nektek is kipróbálni a kaszinót ha ilyen szerencsések vagytokKép! Várjuk majd a beszámolót a szülinaprólKép!

Nyuszi
Mi nem oldjuk fel a bogyót! Nekünk úgy mondták, hogy a kupakból kell betenni a szájába! Ez nem mindig sikerül, mert van, hogy telesen összenyálazza, ilyenor műanyag kanálra teszem neki! És csak 3-at mondott a doki, ha nagyon szenved, napi max. 2-szer. Gyurci szerencsére nem köpi ki, ő amúgy is imáda az orvosságot! A Panadol szirupra is telesen rá van izgulvaKép! Nem értem miért köpi ki, mert állitólag nagyon jó ize van. Próbáld meg te is műanyag kiskanállal!

Mi tavaly leptük meg a nagyikat Gyurcis naptárral! Nagy sikere voltKép!
Lányok, kérdeznék valamit! A ti párotok is érdeklődik, hogy miket irtok ide, illetve, hogy nektek ki és mit ir? Mert az enyém már kezd kiakasztani ezzel a szokásával! Már többször kaptam azon, hogy ezt az oldalt böngésziKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Azt elfelejtem már napok óta leirni nektek, hogy Gyurci fújja az orrátKép! Ha tartom oda a zsepit az orrához, hogy megtöröljem, akkor ő nagyokat fúj beleKépKépKép! Olyan aranyosan csináljaKép! És az a legújabb még, hogy az ülőgarnitúrán bukfencezikKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Megint énKép,
Nem is írtam az előző levelemben, hogy sajnos Lili már 3 napja nem hajlandó este szopizniKép. Így már csak reggel van 1 szopi és slussz. Elég rossz érzés, de helyette mielőtt beraknám a kiságyba odabújik hozzám és tiszta nyugodtan bámul rám és mosolyog. Annyira édes, hogy szinte kárpótol a szopi kimaradásért. 15 hónap alatt nagyon hozzászoktam, hogy nincs este szopi nélkül, aztán most egyik napról a másikra ez megváltozott. De a lényeg, hogy neki ez így jóKép.

Ma totál bevásároltam a MegaToysban, szerintem idén már nem nagyon kell ruhát vennem LilinekKép. Vettem garbós bodykat is a nagy zimankóba. Megjelentek úgynevezett kék címkés termékek a Kengurun belül, amik nagyon jó áron vannak. Vettem is egy nadrág és pulcsi szettet 2000-ért. Kicserélték a törzsvásárló kártyámat is. Néztem csizmát, de hihetetlen, hogy ami vízhatlan az nem bélelt, ami meg bélelt az nem vízhatlan. Azért remélem, mire leesik a nagy hó, találok valahol. Megbeszéltük apával, hogy veszünk majd szánkót is Lilinek. És ha lesz hó, akkor építünk egy hóembert, amit az ablakok elé fogunk rakni így mindig láthatjuk majdKép. Imádja Lili azt, amikor megyünk reggel a konyhába és megállunk a kisszoba ablakánál és megnézi a kertet (mutogatja a kis kezévelKép), hogy előbújt már-e a cica, hogy kinyílt-e már a rózsavirág, ott áll-e apa autója, hogy hol is van a kicsi madárijesztő az évelő növénykék között...Kép

Rit,
Bocsi, meg sem köszöntem a mikulás elérhetőségét, köszikeKép.

Judy,
Nagyon szép az idézet!

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Forti,
Nagyon jó ötlet szerintem a kemény lapú mesekönyv, Lili imádja őketKép. Most már lassan biztosan lesznek télapósak is. Összegre nem is tudom, talán max. 1000 forint, hisz nem az ajándék lesz a lényeg.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke, Mikulásos dolog

Nekünk a helyszín és az időpont is tökéletes. Kérdés: sógornőm jöhet a fiával?

Szilcsike
szilcsike

Banyóci
Én is 10eFt-ra gondoltam, hogy annyit írok neked is, mármint hogy annyit viszünk magunkkal fejenként, erre apa idejött beleolvasott és lehurrogott, hogy ő szerinte 10eFt-tal kinéznek minket. Ezért írtam 50-et. De akkor én gondolkodtam jól. Meg is szakadna a szívem ha vesztenék 50-et. Ha bukunk 10 bőven elég.
Amúgy nálunk is nagy érdeklődés van apa részéről a babanet iránt. Mindíg mesélek neki hogy miről beszélünk, kivel mi van. Egész jól képben van.
Te nem örülsz neki hogy a párod érdeklődik?

Ilke
Gondolom hogy hozzászoktál az esti szopihoz ennyi időn keresztül. De hát Lili a főnök!!! Kép Ő dönt.

Forti

Kép
Kép
forti

Megint én: KépKép
ajándékhoz annyit, hogy egy zörgős zacsiból szedegethessenek ki cuccost, szerintem ez a lényeg még náluk. Nem az ajándékon lesz úgysem a hangsúly. Mit szólnátok egy kicsi plüss mikuláshoz, mellé egy túró rudi vagy hasonló. Az igazi ajándék úgyis otthon lesz, nem?

Szilcsike
szilcsike

Ilke
Levi is imádja a mesekönyveket, mindíg hozza hogy meséljek belől. Pont ezért néztem ma amikor vásárolni voltam és tökre megörültem neki hogy már van télapós is. Gondoltam is hogy veszek, de elhalasztom télapóig. Kép

Lányok én egyszerűen nem tudom megállni hogy ha vásárolni megyek ne vegyek valamit Levinek. Vagy játékot vagy ruhát, de valamit mindíg viszek haza. A múltkor is vettem neki még 1 labdát (már van neki 3 de egyszerűen imádja őket), aztán egy kertészgatyót, játékot stb. Ezzel ti is így vagytok, vagy csak én lettem ilyen lüke?

Forti

ui: Ja szerintem kezdjük el összeírni hogy ki jön a télapóra! Ok?

Kép
Kép
forti

Áginak nem tudja senki a számát? Szerintem ők is szívesen jönnének Petrával!

Szilcsike tök jó hogy keresztbe írogatunk. Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Forti
Csak hogy keresztbe írjunk KépKépKépKép

Szerintem is kezdjük el összeírni:

Szilcsike és férj + Szilvike
Ildi (sogornő) + Krisztofer ...... ha jöhetnek

No mostmár tényleg húzok aludni, jó éjt Mindenkinek Kép

Szilcsike
szilcsike

Forti és férj + Levi

Forti

Kép
Kép
forti

Afonya
Elolvastam a mikis topicot, kb ennyit kéne megbeszélni: hol, mikor, kik + mit is adunk a gyerkőcöknek, mennyibe kerül fejenként (mármint terembérlettel, mikivel együtt) + viszünk-e kaját, üditőt - ha igen akkror ki mit vállal v. azt is osszuk le és valaki megveszi.

Judy
Ne aggódj a torta miatt Kép Nálunk sem volt egy szépség, de az első morzsától az utolsóig én csináltam - és nekem ez sokkal fontosabb volt(meg szerinetm ős is jobban értékeli majd, mikor visszaolvassa a babanaplójában) - és az íze meg fincsi volt! KépKép Nekik amúgy sem az a fontos, hanem a buli, ami körülötte van KépKép

dec8
ugye milyen jó fej??
Mi is voltunk a rendelésén, vittema csajszit is, erre kihozta mutogatni a várakozóknak, hogy itt ilyen szupcsi gyerkőcök készülnek, tessék megnyugodni KépKépKép

Ilke
Mi mennénk mindenképp a hétfő du jó is KépKép viszont a Soroksárival kapcsolatban: akinek nincs kocsija, azért elég gázos odamenni + a kocsival meg elég kicsi a parkoló (csak ott van, ahol a vásárlók is parkolnak, nem?) + költség
Akkor 12 főre a miki: 833/fő + 1600 a terem = 2433/fő és nem 2433 + 1600 csak rosszul lehetett értelmezni, nem? és akkor ebben még nincs benne az ajándék....
szerintem valami jópofa könyv jobb lenne, mint a plüss, nem? legalábbis nekünk kb hatmilliárt plüssünk van - azt ugyanis a legegyszerűbb venni és mindenkitől azt kapunk.

banyóci
az én párom nem... max néha azzal, hogy mostmár lépjek, mert kellene neki is a gép. Amúgy 1x kérdezte, és én szépen elmeséltem neki, hogy mióta itthon vagyok, nincs körülöttem akkora társaság, így beszélgetek. Ő is beszélget a munkahelyén, vegye úgy, hogy ez az. Azóta tökre megérti. KépKép

miki
úgy látom, nem csak szerintem jó ötlet a könyv KépKép

Az összeírás is jó ötlet, sőt szerintem a pénzt is össze kell gyűjteni mondjuk nov végén, addigra mindenki el tudja dönteni, hogy jön-e. Így senkinek nem kell megfinanszírozni egy nagyobb összeget.

Egyébb:
ha gondoljátok én még tudok segíteni egyebekben is, vagyis megpróbálhatom, és időben szólok, ha menni fog. Szóval ugye én beszerző vagyok/voltam a Tescoban, így van némi kapcsolatom. Szóval ha kinézünk mondjuk könyvet, akkor talán meg tudom szerezni olcsóbban, mintha azt ott megvennénk. Játéknál ez 100% működik, esetleg csinálhatnánk olyat is, hogy játék+könyv. Csak tudnom kell, pontosan mi és pontosan hány db.

Dodesz örökölte az apja mászó tehetségét: már az íróasztalra is majdnem teljesen felhúzza magát, a könyvespolcról meg már rutinszerűen rámol, pedig magasan van, csak aláhuzkodja az autósülését és arra áll, sőt annak a karfájára is felmászik, de láttam már a fejtámlán is. Én kb szívbajt kapok, de nagyon ügyes Kép

Rit és Dodo

ja:
Forti és férj + Levi
Rit + Rol és természetesen Dodesz

rit

anemona7

+ még annyi:
beszéltem Roci télapóval, csak megnyugtatásképp (gumicukor!Kép kinézet-ügyileg:
bársony kabát, paróka+szakáll (normális), sapi, zsák, szemüveg, pocak és semmiképp sem sportcipő Kép! így jó?? egyéb? - ja és no kvarcóraKép
+ azt is meg kéne vele beszélni, hogy melyik gyerkőccel mennyire bizalmaskodhat v. ilyesmi, nehogy bőgés legyen. Vagy esetleg először csak jöjjön be és üljön le, hagy próbálják ők megközelíteni, utána barátkozhat jobban. Dodi pl. ismeri személyesen, sőt valami okból kifolyólag még extrán barátkozós is vele - értem ezalatt, hogy a multkor még az ölébe is belemászott+dobáltatta magát, de így beöltözve tutti gőze sem lesz róla kicsoda, és nem tudom, hogy fogja lereagálni, mivel ő pl. abszolút nincs szokva a szakállasokhoz és a saját nagyapjának is mindíg bőg - ebből is látszik, milyen sűrűn látja, pedig itt lakik Csillaghegyen Kép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Télapó:

Hát nincs közel, de azért a Megatoys szerintem viszonylag könnyen megközelithetö, mert van busz és HÉV is a Közvágóhid felöl. Ide talán Tüni és Panda is könnyen el tudna jutni (épp a HÉV miatt).
Igaz, a város másik végéböl nehezebb, de szerintem aki kocsival jön, azoknak össze kéne beszélni a kocsi nélkül levökkel.
Szerintem az ár korrekt, föleg ha esetleg nagyobb gyerek is jönnek (én örülnék, ha Beni is jöhetne).

Beszti

Forti és férj + Levi
Beszti és férj (?) + Nátán + Beni

KépKép
KépKépKép
beszti

Télapó
Én a "leül, és várj, míg a gyerekek barátkoznak"-ra szavazok, nálunk ugyanis ez jön be. Ha jön hozzzánk valaki, és elkezdi tutujgatni a gyereket azonnal, sírás van belőle. Ha köszön neki, és utána nem foglalkozik vele, kb. 5 perc kell, hogy az ölében kössön ki, vagy játszon vele.

Akkor mi legyen a sógornőmmel? Itt csesztet a család, hogy ők is szeretnének jönni KépKépKép számomra kicsit érthetetlen módon KépKép

Ajándék
Oksi, rábeszéltetek a könyv + játék verzióra.

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Mi is mennénk, Conti+Betti

Szerintem egy télapós könyvecske tökéletes, esetleg hozzá valami, de a túró rudi szerintem macerás.(van aki nem adja a csokit róla)

Forti, nyugodj meg, mi is ilyenek vagyunk. Sőt a nagylányom is mindig kap valamit, nem bírom megállni. Pedig vissza kéne fogni magam, mert sok felesleges dolgot veszek meg.

Banyóci, bukfencezés Kép engem a frász kitörne, de az orrfújás szuperKép

Nálunk megint gond van az evéssel. Sajnos a főzelék nagyon nem megy, inkább a darabosat eszi szívesen, csak az a baj, hogy azt meg csak egy pár falatot, aztán játszani kezd vele, dobálja stb. Főzelékből max 100 gr-ot eszik meg. És hát a súlya sem egy világverő. Próbálta már valaki a vitacolant adni? A tesóm adja a másfél évesének így a téli hónapokban.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Forti és férj + Levi
Beszti és férj (?) + Nátán + Beni
Conti+Betti

Én is arra szavazok hogy a télapó üljön le először és a gyerekek menjenek oda hozzá. Mivel ez az első igazi télapó ünnepségük, foggalmam sincs hogy Levi hogy reagálja le. Ezért tartom ezt jó megoldásnak. Lehet ha odajönne a Miki akkor tényleg csak sírás lenne az egész társaságban. Az meg kinek jó?

Rit
Tök jó hogy tudsz árengedményt intézni. Akkor a könyv az már fix? És milyen játék legyen mellé? Vagy az már nem kell? Valami apróság kéne, de tényleg nem plüss. Abból nekünk is van sok, de nem nagyon játszik vele.

Szilcsike
Az én részemről jöhet a sógornőd! Többiek?????

Forti

Kép
Kép
forti

Hahó!

Mi is szeretnénk feliratkozni a listára:
Judy és Gergő (férj?)
Gergő is a könyveket szereti, a plüssökkel nem játszik, bár van egy plüss mikulása, azt néha hurcolja magávalKép

Forti
Mi is mindig veszünk valamit a Gergőnek, mi meg már le voltunk rongyolódva, úgyhogy múlt héten végre magunknak is vásároltunkKép

Ilke
Nálunk is az az első reggel, hogy elhúzzuk a függönyt, kertben megnézzük a kutyát, hintát, madarakat...Kép Szánkót mi is szeretnénk mindenképpenKép

Szilcsike
Tőlem is jöhet sógornőKép

Rit
Igazad van, nagyon örült mindennekKép

Szóval jól sikerült a szülinap. Apa elkészítette a lufikat, szalagokat, elővette az ajándékot és a tortát, gyertyát meggyújtotta, villanyt lekapacsoltuk, így jöttem le a Gergővel. Hát meglepődött rendesen. A gyertyát nem akarta elfújni, mert a marcipán mackót akarta megkaparintani. Kétpofira tömte magába a tortát, de szerencsére nem lett baja tőle. A babytaxi is tetszett nekiKép nagyon megilletődött egyébként, 1 órán át a hangját se hallottuk, nevettünk is apával, hogy most hogy 1 éves lett, varázsütésre megkomolyodottKép Azóta már visszaváltozottKép

a torta így ízlett:

Kép

pusz
Judy
Judy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?