Szia!
Köszi a dicsit!
Én 4-el hordtam túl. Lustika nem akart kijönni húsvét előtt, gondolom, félt, hogy meglocsolják!
Nem, nem, nem szeretnénk még kistesót!!!!!!! Juj!!! Majd talán 1 év múlva. MIndketten egykék vagyunk, szóval ésszel mindenképpen szeretnék tesót. De egyelőre még nem hiányzik sem a pocak, sem az újrakezdés. Én elég aggódós voltam + sokáig rosszul voltam, szinte végig fájt a hasam. És tudom, hogy félteném magam és az Timinek sem lenne jó, ha nem emelgetném, keveset mennénk játszira, hogy én pihizhessek, stb. Meg nemigen van segítségünk (én szüleim 200km-re, anyósék helyben, de idősek és nem túl jó eü-i állapotban, más meg nincs is). Én most is kivagyok sokszor, még nem sikerült igazán megtalálni az egyensúlyt a gyerekezés és a háztartás közt, emiatt állandó a kupi, ami idegesít, stb. Meg kb. havi szinten van magamra 1-2 gyerektelen órám. Meg, ha ezeket nem is nézem, csak magamba nézek, akkor sem kívánja még semelyik porcikám sem a kicsit. Most így jó, Timivel, hármasban.
Igen, a tejall-t kinőheti, ezért is kellnagon szigorúan venni, mert elvileg annál hamarabb növi ki, minél szigorúbb a diéta.
Hú, Te aztán sok mindenen átmentél, vetélés, lombik... De a lényeg, hogy jó a vége!