Sziasztok!
Veronikusz, a hir az, hogy a Budai részleg március 12-én megszünt és minden átkerült a Központi Honvédba. Egyesek szerencsések voltak - mint én is
- és még a Budaiban hoztuk világra a csemetéinket, mások már a pesti oldalon lettek/lesznek anyukák. Igy teljesen jó oldalon jársz, bár a cimet valóban lassan le kellene cserélni. Én érzelgősségből nem teszem, mert az utolsók közöt voltam, akik még Budán szültünk. Átadom a topik váltás tisztjét, mondjuk, kedves Beha-nak, aki a következő. Beha?
Beha, kitartás! Nemsokára te is dicsekszel majd a pocaklakóval, aki már földlakó lesz. Belőlem kezd kimúlni a császár rossz érzése és a műtét utáni stressz és már eszembe jutott, milyen lesz majd, ha a másodikat várom?
Bár lehet, hogy ez csak a terhesség utáni vágy, amikor is csak én (az egoista
) számitottam és minden körülöttem forgott. Hm...
Szandra! eddig rejtegetted ezt a tüneményes babát? Nagyon édes és hasonlit rád, szerintem.
Clivia, a Sára egyenlőre ingadozik, hogy kire is hasonlitson - fintorai, ásitása, alvás közbeni arcocskája az édesapjára emlékeztet, de nagyon. Ha ébren van és pl. figyel, akkor rám. A szája tuti, hogy tőlem van, az orrocskája ha oldalról nézzük, apjáé, ha szemből, akkor az enyém. Szoval, Sára a mi babánk, egyikünk sem tudná letagadni.
Én nem tudok vele betelni, ezért itt van még néhány kép. Mivel azonban ez már a mániám, mindenkit felmentek a kommentálás kényszere alól
Várjuk a Katik képeit is.
Üdv.,
elike