Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ramaty idő van. Kory, nekünk is sárga a hálónk sötétkék kiegészítőkkel. Bükk bútort vettünk, mert azon nem látszik a por, ja és mert a gardróbszekrény színe már kötött minket...
A fekete tényleg mindig poros az én bútorom volt, most Norbi örökölte meg. Mi az előszobába dugtuk a ronda komódot ami a hálóban volt. Kb. 2 hónapja cseréltük le. Fiúk lelkesen kalapálták össze az új szekrényeket. Tényleg ügyik voltak!

Én ab tablettát szedek már 10 éve, kisebb megszakításokkal- konkrétan csak a terhességek előtt és közben nem, de utána is rögtön szopi mellett is lehetett, de már nem emlékszem a nevére.
Most és 10 éve is a Mercilont kaptam. Ez egyforma tabi végig, nincs benne vitaminos körítés, alacsony hormontartalmú és van, hogy 2-3 nap alatt lerendezem a piros betűs napokat, aztán még általában egy kis csepp-csepp 2 napig és slussz.
Nekem is volt gondom legutóbb a hozzászokással, legalább 3 hónapig. Volt, hogy 20 napig menstruáltam, de beállt. Nem szabad rögtön eldobni a tablettát, hogy nem bírod, meg kell szokni. Még mindig ez a legkényelmesebb módszer. Én a spiráltól félek a rák és az erős vérzés miat, de van valami 3 hónapig védő inekció is, szerintem akkor már a tablettának alacsonyabb a hormonszintje. Nem tudom, nem vagyok orvos, az én dokim ezt adta.
Continuin -vagy valami ilyesmi a neve, amit szopi mellet is lehetett szedni folyamatosan.

Ovi: reggel fél 8-tól fél 4-ig vanank. Én is amíg lehetett fél 9-re vittem Martint, de náluk addigra be is kellett érni, mert reggel feladatoznak valamit, esznek és a foglalkozás kezdődik. Norbiék is fél 9-kor esznek.

Most azon töröm a fejem, hogy keresek valami úszótanfolyamot a fiúknak, ami családiasabb és én is nézhetem őket. Találtam is 800 Ft/ alkalom. Ez 2 gyereknél kicsit húzós, de heti 1-szer, nyárig kibírnánk. Szeretném, ha nyáron nem ilyednének meg a mélyvíztől. Legalább valahogy elevickéljenek.

Martin kapott antibiotikumos fülcseppet, miután agy Aktil kúra után sem jött helyre a füle. Az orvos teljesen értetlenül áll a helyzet előtt, már rég rendeződni kellett volna a fülfolyásnak. A portás már előre köszön nekünk a hatalmas kórházban... 5 hete kínlódunk már. Lehet, hogy allergiás a tubusra Martin, de akkor a másik füle miért nem? Norbit is fenyegeti a tubussal, de most nyár előtt nem akarja. Meg mi sem. Ha belegondolok, hogy 6 hónapja dugult füllel van Norbi is, lehet, hogy nem ártana. De ha nem nézné fülész, akkor ki sem derülne, hogy savós a füle. Nem lázas, csak taknyos hol jobban, hol kevésbé. 3 hét ovi egyhuzamban, már rekordnak számít. De ezt csak csendben mondom, nehoy elkiabáljam.

Engem jól lefárasztott az első munkahetem. De sikerélmények is voltak, egész ügyesen levezénylek egy munkát és a megrendelővel pótmunkában is kialkudtunk. És gyártom a költségvetéseket. Remélem sikerrel.

Na most már eldugolok

Éva

KépKépKép
agmano

Nálunk 9-ig be kell érni az oviba...de mióta "jó" idő van elöbb,mert 9-12 ig udvar!!Sőt néha még tovább is már 1-re is alig vannak kész a kajával...
Vendég

Helló!

Kory:
én cerazettet szedek a szopi miatt,utánna váltok,ha már nem szoptatok.normál vagyis nem fém spirálom volt fémérzékenység miatt.hát nem tudom,mert volt aki azt mondta,hogy bő vérzése volt kb. 3 hónapig míg nem helyezkedett el normálisan.nekem nem volt gondom vérzés ügyileg az első fél évben.utánna pecsételő vérzéseim voltak,szúrások éreztem,hogy hol van,aztán az utolsó (2 évig volt fent asszem :roll: ) 5 hónapban már folyamatossan volt kevés pecsételős vérzésem nem volt szünet,akkor döntöttem úgy,hogy ennyit erről is és levetettem.egyből megszünt és normálisan meg is betegedtem utánna,igaz ez után már nem,de ez részlet kérdés,mindíg ilyen voltam.fél éventem menstruáltam :shock: . ja igen hozzáteszem,miután felrakatam rá kb 1,5hó múlva lett miómám,ami phuu 4 hónap múlva tűnt el,féltem is,hogy megmarad és akkor műtét.úgyhogy most én is úgy gondoltam jobban járok a gyógyszerrel,jelenleg. :? 8) szoba kérdés :lol: még nem álltunk neki a miénknek,vagyis félig.na ez is hosszú a gyerkőcöké teljesen kész,a miénknél egy gipszkarton fal lett bontva félig,annak az oldala becsinálva gardróbnak,így marad nekunk egy L alakú szoba. a mi szekrényünk is fekete és natúr fa színű,de a szoba színén még gondolkodom :roll: , nem tudom milyen legyen.de most jelenleg úgyis a lenti konyha és spájz fal kibontásán vagyunk túl,hogy nagyobb legyen a konyha.Előbb lent szeretném teljesen készre megcsinálni,hogy ha jönnek a vendégek stb. ott legyen szép. :wink: utánna jöhet a felső szinten,a szobánk állmennyezete tapétázása,festése.fürdő festés,előszoba állmenyezet és festés.szóval van mit csinálni.DE nyugodtan írjatok szín tippeket mert az jól jön. :)
Ügyik vagytok ovi terén. :) Te is megszokod sokkal nyugodtab leszel. :)

Agmano:uhh sajnálak titeket fül ügyileg.nem gondolkodtatok azon ,hogy esetleg megnézetnéd mással is,hátha. Tudod több szem többet lát. Biztos fárasztó volt a heted,de irigykedek a meló miatt. Itthon is van munka bőven nem azért,csak más ha a munka helyén is elismerik az embert,na meg érzi,hogy máshol is szükség van rá. :wink:

Na most L főzöcskézni.. :)
varga tünde

Sziasztok!

Színtippem: halvány ibolyalila hálószoba?
Tényleg, Norbival én is Cerazette-t szedtem szopi alatt.
Most valószínű sikerült eltalálni a terápiát, mert nem folyik végre a fülecske (kopp-kopp). Azért nem mert cseppet adni eddig, mert dec-ben kiderült, hogy érzékeny valamire Martin (talán neomicinre, vagy valami hordozóanyagra) és félt, nehogy nagy kárt tegyen akár csak egy próba is odabent a nyitott fülben. Az antibiotikumot 3. hét után írta fel és 2 hét múlva vártuk a gyógyult fülcsit, de nem jött be. Mivel nem volt láz se gyulladás, se genny, ezért nem előbb kaptunk ab-t, vírussal szemben semmit sem ér.
Én megbízom a dokinéniben, főleg, hogy ő már a második fülészünk. Nem brutális, egyetlen hibája, hogy csak nagyon indokolt esetben cselekszik. Néha pedig az idő ellenünk dolgozik, mint pl most. De végre megvan a szer, amire nem pirosodik Martin arca.
Munka: én még szívesen maradtam volna itthon, persze a sikerélmények nagyon jól esnek, de az sokkal nagyobb öröm, hogy Norbi elkezdte tekerni a biciklit :lol: Második nap reggel mondtam is Sanyinak, hogy szülök még egyet, és itthon lehetek, hát ki volt akadva. :wink:
Azt hiszem innen már nincs visszaút, nehéz lenne tiszta lelkiismerettel kiszállni a családi cégből, és végeleg lemondok a 3-ról :( Persze soha ne mondd, hogy soha.
Tündi, valószínű májusban megünk felétek dolgozni, már előre félek, azokon a napokon mikor érek haza a fiúkhoz.
Úgy hiányoznak, pedig majdnem uganannyit vagyok tőlük távol, de a gondolataim egész nap máson járnak, mikor itthon voltam, akkor meg csak a gyerekekre gondoltam.
Szóval Tündi én szívesen visszacsévélném az órát 2 évell ezelőttre. Nem vagyok egy nagy karrierista.
már megint teleírom a lapot, hagylak benneteket is szóhoz jutni :wink:
Megyek fürdetni, mert a korán kelés korán fekvéssel jár - na meg cirkusszal reggel-este.

Puszi mindenkinek!

Éva

KépKépKép
agmano

BÁRÁNY.

SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok

Na..megpróbáltam visszaolvasni 8)

Bogyók.én is Mercilon szedtem (decemberben hagytam abba).és nálam is jelentősen csökkentette a vérzés mennyiségét is és időtartamát is.Lánykoromban is szedtem fogigátlót és tuti jó volt,mert anno nekem is nagyon sok volt és tartott vagy 7napig...és persze görcsölt is a pocim rendesen.Mellesleg a szülések után autómatice lecsökkent a mennyiség...alig van...görcs meg egy szál se..Ki érti ezt?

Kory.örülök,hogy alakultok az ovival.hidd el lesz még jobb ennél is.
A gyerekek most velem kitolnak egy kicsit,mert Zsolti már ottalszik (ő döntött így)-érte így 4felé menek,de Sziszi meg jön haza ebéd után (13felé).

Évi.remélem rendbejön mostmár a fülecske.tuti megértelek.nekem is a fül a mumus :( -én már mindíg attól félek.
Ráadásul most végigment rajtuk egy náthi (még simán oviképesen szerencsére),de Sziszinek délutánonként+este hőemelkedése van :roll: :roll: .Torka,mandulája rendben (ahogy én látom).fülét sokszor kérdeztem...nem fáj.(nem is produkálja a fülbajos dolgokat)---de még az orrából jön rendesen a cucc+naon picit köhög...de már múlthét hétfő óta megy ez a hőemelkedés dolog.
Dokin gondolkodom,hogy vigyem-e...de antibigyót ír mindíg... :?

Nyuff.jó kis husis Maya.de ne aggódj nem lesz azért kövér!!!Ahogy a csajok is mondták nagyon helyesen--majd lemozogja.1év körül úgysem fog már ilyen ütemben hízni.

Dolgozó csajszik:jó munkát!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok.Agmano azthiszem te írtál a injelciós fogamzás gátláról.létezik de borzalmasan meghíznak tőle./barinőm is példa rá
anyóka67

Köszönöm szépen
Vendég

Bárány!

Nagyon sok boldogságot kívánok! Andi, jó nagy szívás így az ovi, miért nem alszik ott Sziszi?
Kory? Ovi rendben?

Éva

KépKépKép
agmano

Bárány!!

Boldog születésnapot kívánok!!!
Kép

Írta valaki az injekciós fogamzásgátlót!! A barátnőm is szedi, ő nem hízott el tőle egyáltalán!!!! És nagyon dicséri. De csak annak javasolják, aki már nem szeretne gyereket, mert elsorvasztja a méh nyálkahártyáját.
A csajok előtt én is fogamzásgátlót szedtem 18 éves koromtől. Én azzal is nagyon meg voltam elégedve. De szoptatás alatt nem voltam hajlandó hormont szedni (nekem ez a mumusom, nem tudom miért).

Évi!!

Ahogy leírtad nekem szimpi a dokinő!!! :lol: :lol:

Megyek, megfürödtek :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Köszönöm szépen csajok

Ez a bizonyos fogamzásgátló(injekció),mennyibe kerül?
Milyen időközönként adják?Havonta?
Vendég

Boldog szülinapot Bari!
Majd holnap írok!

Kép

Kép
kory

Bárány!!
Árat nem tudok, de azt igen, hogy negyedévente van egy szuri.

ágyöngyi

Kori neked is köszi!!!

Gyöngyi az egész jól hangzik..főleg ,ha nem is drága és ha nem is hizlal...
Vendég

Hali.

Barinőm is a szuris fogigátlót kapta....nem hízott meg.annyit még tudni kell róla,hogy az esetek nagy %-ban nincs mensi mellette.

Szopi alatt én sem szedtem bogyót...az orvos rábeszélt,hogy kiírja...de ki sem váltottam.hozzáteszem nem voltam bőtejű,nem akartam,hogy egy picit is lecsökkentse...meg nem bíztam benne.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Akkor nem is kell olyan fogigátló...utálok menstruálni de azért még inkább legyen egy ideig,,,nem vagyok én klimaxos vén nyanya :lol:
Vendég

Sziasztok!
Na,fog.gátló téma.
Én is most járok ebben a cipőben,ugyanis én meglennék az óvszerrel,szem előtt tartva h.annak nincs mellékhatása csak nekem meg valamit muszály a bő vérzés miatt.
Pont tegnap voltam az eredményekkel a dokinál.
Ő mindenképp ezt a viszonylag új hormonális spirált javasolná,bármely fog.gátlóval szemben.
Ez kb.50eFt,és 5évig lehet fennt.Viszont ez csak a méhbe fejti ki a hatását,esetleges mellékhatását.Azt mondta ő se testvérének,se feleségének nem írna fel gyógyit,mert az az utolsó sejtig eljut,és okoz
nem látható károkat.Főleg agyi dolgokat.Ezért is van,h.dohányosnak fel sem írhatnák.
Én mégis a bogyó mellett döntöttem,mert azt remélem,h.egy évig szednem,és hátha visszaállítja,beállítja a mennyiséget,hiszen előtte ilyen bajom nem volt.
Miranella vagy mit írt fel,még rá sem néztem a receptre :roll:

Hálószoba szín:Nekem bejön amit Évi írt,a halvány ibolya szín,csak
milyen kiegészítő színt tennétek hozzá?
A lime zöldhöz pl.én fekete bútort és esetleg narancsos dekort.
Amúgy nálunk szinte minden sárga,mediterán lapokkal.
Nálatok milyen szinek dominálnak?

Ovi!
Hát csajok el sem hiszem,de eddig kopp-kopp minden szupi.
Az első napi pityergés azóta sem fordult elő.
Úgy látom szívesen megy,bár ott továbbra is az udvaron szeret jobban lenni,mint a csoport szobában.
Egyre határozottabban elvan,mióta szokja a dolgokat,óvónőket stb.
Még nem szik ott,9-12ig van.
De tegnap mesélt az óvónő egy aranyos történetet.
Kinga egyszer csak eltünt a homokozóból,és az ovi konyháján találták meg,ugyanis kaját kért :lol: :lol:
És kapott is, egy sajtos tanglit.
Mondanom sem kell,h.még itthon egyszer sem harapott bele ilyenbe! :lol:
2szer is megkérdeztem az óvónőt:"Biztos,hogy Kingáról beszél?"
Hála égnek,wc-s balesete sem volt,mondjuk ettől nem is tartottam,mert itthon sem fordul elő soha.
Úgyhogy elvan a csupa 5évesek közt,bár remélem jövőre vesznek fel pár kicsit,mondjuk nehéz lesz,mert iskolába nem megy így senk közülük.
Hallottátok tegnap az aktívban a buszos balesetett,h.kiesett egy gyerek a buszból,mert hátul a lépcsőn játszott,és eltekerte a vésznyítót?
Sajnos ez a csoport a mi ovinkból volt :cry:
A kisfiú pont ma 5éves.
Na,pofa befog és sziasztok!

Kép

Kép
kory

Kory lécci részletezd azt az öt éves 50 ezres fogamzásgátlót!!!
Mi az pontosan!!

A buszos baleset nagyon gáz!!Én agyon verném az ovónőt,és vállalnám annak minden következményét!!!!!!!!!!
Vendég

Bárány!
Az anyuka is rajta ült a buszon!!!!!!!!
Túl sokat nem tudok róla,mert első perctől idegenkedtem tőle.
Ez a legmodernebb,ennyibe kerül,csak a méhbe fejti ki a hatását,5
évig lehet fenn,és a menstruációt 2-3napra csökkenti,szinte tisztasági
betét mennyiségre,és nagyon megbízható...
Mirena vagy ilyesmi a neve.
Veled mi újság?
Morzsolódnak le rólad a kövek,terhek,hogy halad az idő?

Kép

Kép
kory

Kory akkor az anyuka is megéri a pénzét!!
De nem tudtam,hogy rajta ült ő is

Hááát a paráim megvannak sajnos ugyan úgy ...én nem igazán változok de próbálok
Vendég

Sziasztok!!

Kory!!

Ez nagyon gáz!!! Én már attól is kiakadok, amikor látom, hogy egy gyerek nincs bekötve az autóban :roll: :roll: A busz miatt ezért még jobban parázok. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy lehet, hogy egy gyerek szabadon kóricál a buszon és azt csinál amit akar. Ez abszolút a felnőt felelőtlensége!!!!

Kinga meg kaját kért az oviban :lol: :lol: :lol: Úgy rémlik a csajok ezt megjósolták :lol: :lol: Édes lehetet, de gondolom téged meg evett a fene, hogy otthon kiteszed a lelked, hogy finomat adj neki, az oviban meg "kéreget". De a gyerek már csak ilyen :wink: :wink:

Bárány!!

Van a sima spirál 5-7000 ft-ért ami szintén 5 évig lehet fent (lehet már drágább :oops: ), és van ez az új fajta, ami hormonos spirál. Tehát a hatása dupla. Szerintem ami az előnye, hogy valóban csak ott helyben szívódik fel a hormon és nem jut el mindenhova a szervezetbe. DE pl nekem pont a kedvező bőrgyógyászati hatása miatt írták fel a fogamzásgátlót, és tényleg jó volt.
Viszont egy dolgot nem értek: ha a spirál bő vérzést okoz, akkor hogy ellensúlyozza a spirál ezen hatását a hormon??
Arra emlékszem, hogy a tablettától valóban csak 3 napig volt meg nagyon light-osan. A spirállal kb 6 hónapig erős menszeszem volt, de nem annyira , hogy ne tudjak kimozdulni, csak akkor ismerkedtem meg a super tamponnal :lol: Viszont 6 hónap után lecsökkent ez a mennyiség teljesen normálisra (nekem ennyi van alapból, ha nem használok spirált vagy gyógyszert)
Szóval nem könnyű dönteni :roll: :roll: , tudom.

Éva!!

Hogy vagytok??? Eltüntél, gondolom a munka miatt. Nehéz együtt a munka és a család :roll: :roll: Fiúk jól vannak???

Tünde?? Andi?? Csokinyuff??

ágyöngyi

Gyöngyi:én a hagyományos spirál fölrakásától félek!!
A fájdalomtól!!!..holott semmitől nem szoktam félni még a fogdokitól sem :oops:
Hááát nem tudom mi lesz velem...képtelen vagyok dönteni...mondjuk időm mint a tenger

Kory:nagyon talpraesett lányod van!!!
Eggyik gyerekem sem merne kaját kérni...még most sem pedig nagy culák...
Vendég

Bárány!! Milyen fájdalomra gondolsz???? Semmi nem fáj!! Nekem már 2X raktak fel spirált és egyszer vettek le (mert begyulladt a méhem, én erre hajlamos vagyok - levetetem, mert akartuk a Sárát), de egyik sem fájt, mondhatni észre sem vettem :lol: :lol:
Sokan inkább attól a tudattól irtóznak, hogy a spirál a beágyazódást akadályozza meg :oops: Nekem semmi gondom vele, csak ajánlani tudom mindenkinek.

ágyöngyi

Hali.

először egy gyors kérdés: ha kérdeztem volna már ezer bocsi :oops:
Szóval:ismeri-e valaki Dr Huszka János fül-orr-gégészt (Szt István kórház)? kéne valaki aki ismi őt :roll: :roll:

Amúgy,megvagyunk.
Írtam ugye,hogy Sziszi náthi+esténként van egy kis hőemelkedése-elvittem a házidokihoz-hát írt ---volna---antibigyót :shock: .mondom neki,hogy annyit szedett már idén.erre elküldött a fülészetre (szerencsére),hogy majd akkor ott megnézik,hogy kell-e bogyó.
a diagnózis...nátha.. ahogy kivettem...mert nem csúnya a füle (nem 100-as...de semmi gyuszi).azért kell arc+fülmelegítés.inkább mint a gyógyi.majd szerdán kell visszavinni.
Úgyhogy szerencsére most sem marad ki oviból (kopp-kopp)

Spirál:én idegenkedem tőle (pedig különösebb okom nincs rá,hogy miért :roll: )
Igaz,nekem mondta a doki,hogy ha akarunk még lurkót akkor tuti ne tetessek spirált :shock:
Azt a Mirena nevűt már én is hallottam---dicsérik.

Huu...csajok én is olvastam tegnap az ovis buszos balesetet tegnap.hát ez tuti a szülő felelőssége volt-ahogy írták.Szegény ovit most jól megszállta a sajtó :evil: -mert ugye ez micsoda hír :x

Bárány.a topikomban megszült az egyik csajszi-34-hétre.méhszáj gond miatt.és tök édi,formás, és ahhoz képest nagy babója lett :D
úgyhogy csak pozitívan!!!
Mikor lesz kövi doki?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Gyöngyi nekem a rákszűrés is fáj!!!!
Jobban mint a császármetszés az eggyáltalán nem fáj

DE majd erőt veszek magamon,még van időm fölkészülni lelkileg!!

Cori ne is mondj nekem ilyet 34 hét NAGYON KEVÉS!!!!!!!!!!!
37 MINIMUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Melyik topik?

Legyen már meleg múljanak ezek a fránya náthák ,fülgyulladások!!!!
Vendég

jövő szerda doki!!!
Vendég

Bárány én írtam a 34hetet. :lol:

Szolnoki topik.vannak képek is asszem 200 v.201old.nézd meg milyen kis fejlett!!!!és meríts erőt :) asszem 2,2 v.2,3kg-val született. :roll:

Persze,persze legjobb a 37.hét után,de épp példaként,hogy nagyon jók ilyenkor már az esélyek.engem bő egyujjnyi méhszájjal a 35+0 héten kiengedtek a kórházból...azzal,hogy most már nem lehet baj!!!

Bárány.szerintem a doki (kal) van a hiba,ha fájdalommal jár.figyi..nekem a 2terhességnél (meg utána is) olyan dokim volt,hogy annyira nyomkodta a hasam,hogy remegett a keze úgy nyomta...és maga a nyomásérzés fájt már....na meg a vízsgálat is szörnyű volt nála.pedig nem vagyok egy merev tipus...és vízsgált már előtte pár doki--de ezek mind fájdalommentes dolgok voltak...bezzek ennél.na...a 6hetes kontroll után búcsút mondtam neki gyorsan :twisted:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo nem tudom miért keverlek Korival :oops:
Mindjárt megnézem a babát!!
De én azért is végigviszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Időre fogok szülni...mert azt akarom!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Cleo a baba gyönyörű és tényleg fejlett,de sajnos ez a látvány emlékeket ébresztett bennem...az enyém is ilyen fejlett volt... :cry:

Majd írd meg,hogy mikor mentek haza a koriból...
Drukkolok nekik,hogy ne legyen semmi baj...
Vendég

ANDI!!!

Boldog névnapot kívánok!!!
Kép

ágyöngyi

Sajnos nekem nem magamtól jutott eszembe hanem Gyöngyitől :oops:
Én is nagyon boldog névnapot kívánok Andinak
Vendég

Sziasztok!!

Dicsekedhetek??????

Képzeljétek: van a sulinak saját újsága és szerepel benne egy cikk az egészségnapról (talán emlékeztek, hogy meséltem róla), és engem is megemlítettek benne!! Tök jó!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

ágyöngyi

Gyöngyi gratula megtaláltalak...mondhattad volna hogy a végén vagy, tudod,hogy nem szeretek olvasni.. :lol:
Vendég

KÖSZI CSAJOK...ÉDIK VAGYTOK :D :D :D :D

GYÖNGYI!!!!!!!!GRATULA.akkor most már híres is vagy!!!! :D

Bárány.oké.majd tudósítok :) :)
rossz emlékeken ne filózz :( :( .tudom elfelejteni nem lehet...és nem is kell.hidd el vigyáz ő a pici tesókájára!!!azért is rendben lesz minden :) :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hali!

Mi megvagyunk. :)

Grat az újságcikkdicsiért Gyöngyi. :)
Rád gondoltam tegnap vásárláskor. Azt mondtad,hogy a hippes kajában nincs tej meg minden féle kutyulmány,mint a kecskemétiben. Na tegnap nézegettem mi van az üveges kajcsikban,lelestem a tartalmukat. 8) Na a hippes 6hós édes.......kajcsiban van tej! Fele tej-fele víz.. Most akkor? Nem is olcsó kajcsi,mert 301ft :shock: .

Andi Boldog Névnapot! Kép :)

Bárány csak pozitívan. :)

Kory ügyik vagytok. :)

Mi elvagyunk. Kép :) egész nap ezt csinálom no meg ások és vetek + minden ami a családdal jár úgyhogy jelenleg így érzem magam Kép. :D
Legszivesebben csak pihiznék,de nem lehet.
Viszont Domi eszik pépeket,gyümiket főzit és így alszik este 7től reggel f7 ig. :) Annyira fura,hogy nem kel éjjel. :shock:
Mondogatja,hogy nem-nem,de meg pápá. :)

Majd rakok fel képet is. :)
varga tünde

Sziasztok!

Jó sokáig tatott, mire végigolvastalak Benneteket!
Andi utólag én is csatlakozom és boldog névnapot kívánok!
Tündi kitartás, ezt én is végigcsináltam, csak Norbi közben már 1-1,5 éves volt és égetnivaló rossz, mindne nap egy rémálom volt az építkezés alatt, hogy mikor történik baleset, de megúsztuk.
Most az udvari játékokat mázolgattuk ebben a jó időben, illetve csak én, mert Sanyinak határidő volt, és melózott. Lassan fürcsi és kezdődik egy újabb hét.
Ééééésss megszereztem az első kis megrendelésemet! Lassan bejefejem az első önállóan leszervezett munkámat, úgyhogy nem unatkozom, tök jó dolgozni, persze bakik is vannak szépen, de nagyon hiányoznak a fiúk és este már KO vagyok. Alig van időm a háztartásra, de most leültem netezni. Úhh még vasalnom kell.... Gyöngyi gratula a sikeredhez!
Tv-t sem nézek, nem is hallottam a buszos dologról, nem esett baja a gyereknek?
Én a helyi újságban olvastam - azt is le fogom mondani, mert szinte bele sem nézek, hogy egy kisfiú ellógott az egyik oviból, buszra szállt, és elsétált a városban talán hazafelé. Az összes rendőr őt kereste Pécsen, mire meglett. 5 éveske volt. Hogy a buszon senkinek nem tűnt fel egy egyedül utazó 5 éves?!
Sziszi füle rendben? Nálunk mind a 4 fülecske oké. Segített a fülcsepp, most megjegyezzük a nevét. Norbinak pedig a jóidő segített. Sajna a szemölcsökkel még mindig hadilábon állunk, uszi tolódik, pedig jó lenne nyár előtt pár órát venni.
Az oviban skarlát van Martin csoportjában. Mindenkinek szóltak, hogy keresse fel a gyerekorvost, mert megelőzésképpen ír fel valamit. Nekem nem szóltak, mert reggel korán vittem és akkor még nem derült ki, du. pedig már összevonták őket és a másik óvónő nem tudta, hogy én nem tudom. Egy barát-anyuka hívott fel este más okból, tőle tudtam meg. Aggódom, remélem megússzuk, száj aftánk már volt, azt mondják ez is a dolog része, úgyhogy rettegek, mert az borzasztó. És ugye Martin tartalékai sehol sincsenek.
Megyek vasaln, meg fürdetni, de jó, hogy tegnap már lekörmöztem, csak a hajmosás van vissza.
Pussz!

Éva

KépKépKép
agmano

Domi, már gügyög?! Az enyémek 1 évesen kezdték.
agmano

Sziasztok!
Agmano örülök,hogy végre rendben vagytok mármint a fiúk füle!!
Mondtam én neked,hogy a tavasz renbe teszi őket...
Skrlát:állitólag a mai világban nagyon light betegség...
Azért én szóltam az ovónéninek,hogy szóljon ha van mert nekem terhesen állitólag nem jó,akkor inkább nem viszem a gyereket!
Itt keszin úgy halottam rubeola van...na nem mintha az túl jó lenne terhesen!!

Buszos kisfiú asszem könnyebb sérülésekkel, úszta meg!!
kérdezted ugye?
Vendég

Köszi Bárány! Már lassan 32 vagy?! :shock: :shock: :shock:

KépKépKép
agmano

igen pontosan holnap :lol:
Megyek dokihoz is majd írom mi volt :lol:
Vendég

Bárány!!

Rubeola??? Az hogy lehet, hiszen oltva vannak a gyerekek ellene!!!???
De ha tényleg az van, akkor az gáz, ha Te nem voltál!!!
Skarlátot baktérium okozza, antibiotikum jó ellene. A környékünkön már nem kapnak megelőzésre a gyerekek, csak az, aki beteg (esetleg a közvetlen családtagok, ha szükséges)
Ősszel volt a mi csoportunkban is, de cak 2 gyerek volt beteg, a többiek nem kapták el.

Szép az idő nálunk (a tegnapi vihar ellenére :lol: ) nagyon vágyok kimenni. Kellene gazolni is, de arra nem vágyok :roll: :roll:

Pusi

ágyöngyi

Gyöngyi itt állitólag minden évben van sajnos :lol: :lol: :lol:
Állítólag az első 16 héten nagyon gáz...
És sajnos anyámnak fogalma sincs,hogy voltam e..ugyhogy úgy vesszük,hogy nem
Vendég

Élünk..... :roll:
Csak ugy minden volt itt nálunk de mostmár vagyunk meg anet is carakodottt :roll: :wink: :wink: :wink:
Nagyjábol viccaolvastam.... de most nincs idöm :shock:
Potolom még ma
pucc mindenkinek :wink:
Vendég

Megjöttem a dokitól csak vizsgálat volt se ultrahang se semmi...
méhszáj3000
ctg máj 14-től
Vendég

Bárány!!! Super!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Gyöngyi én is úgy örülök,azt mondta ez már tuti nem is fog kinyilni...ilyenkor a 3000 az tutkó jóóó
Vendég

Sziasztok!
Szomorú vagyok csajok,olyan keveset írtok,pedig olyan jó nagy dumcsijaink voltak :(
Hiányzotok!
Na,akkor én írok.
Hétvégén tervezzük,hogy elmegyünk ide a helyi állatkertbe.
Kinga folyton azon nyafog,h.kirándulni menjünk.
Ha máshová mennénk,vagyis utaznánk akkor Olikának kellene nagymamás segítség az evések végett.
Így meg majd megoldjuk.
Már szóba került,a barátunkékkal akikkel összejárunk a nyári gyerekes 4napos nyaralás is.Úgy néz ki Gyulára mennénk,tavaly Hajduszoboszlón voltunk.
Csak augusztusba tudunk menni,akkor van szabi.Tudja v.ki,h.milyen időt jósolnak??
Gyerekekről:
Olivérke toábbra sem fogad el SEMMIJEN ízt,így tápszerezünk.
Bár már ezt is egyre jobban utálja,mára elértük azt,h.csak akkor issza meg a kb.170ml-t ha elalszik rajta.
Ha nem alszik el,akkor jön a huzakodás,feszergés,morgás...
Úgy látszik nálunk erre vannak kódolva a gyerekek. :roll:
Amúgy a lakásban forogva közlekedik,nagyon sebesen forog minden irányba.Ágy mellett megáll(persze nem áll fel önállóan),viszont ülni nem akar,mient leültetem megfeszíti magát,h.állna fel,vagy erővel vágja hátra magát.
Ja,és 2foga van.
És imádnivaló mosoly album.
Kinga:ő éli az ovisok kis életét,így 3hét után már megfordul a fejében,h.inkább ő nem is menne,meg pár perces pityergés is van reggel az oviba,de amikor már megyek érte akkor már jó kedvű.
Ami bosszant,h.mióta oviba jár folyton folyik az orra,hol víz szerű,hol ez a sűrű zöld váladék(bocsi).
Előtte a 3év alatt,ha 3szor volt náthás akkor sokat mondok.
Most vettem orrszívó-porszívó készüléket.
Ez miért lehet,hogy nem képes elmúlni a nátha?
Na,mennem kell ,ovi előtti rendrakásra!
Puszi nektek!
És ami a legfontosabb ÍRJATOK!

Kép

Kép
kory

Kory!
Én mostmár minden nap felnézek....
Majának kibujt az egyik felső metszőfoga tegnap egész nap orditott éppen kezdett minden kötél szakadni legalábbis az agyamban biztos... de legalább jol aludt ugy kifáradt az egész napos orditásba :roll: :lol:
Oliévérnek van foga?
Vendég

Kory szijja!!
Többiek is szia!!

Szerintem már az is tök jó,hogy 3 hetet kibírt Kinga az oviban...az első év ilyen!!!Mindenkinek ilyen...takony minden gyereknek lóg az orrán...ez a természetes.
Szilveszternek az arcára volt száradva,szindi a mellkasán a pólójában kente...persze csak eleinte.. :lol:
Ovónéni nem igen fujja nekik...amúgy a zöldnek én örülni szoktam mert az már mindíg olyan hamar elmúlik...pedig azt mondják a bacitól zöld!!!
Na jó remélem senmi nem eszik miközben olvas!!!

Olivér hááát nem sértődsz meg???
Amondó vagyok,hogy más család nevelte volna akkor átlagos jó evő lenne....Szilveszterrel is ez volt az érzésem :?
Vendég

Ja időjárás:szerintem ennyire előre senki nnem tudja!!!
De forró nyarat jósolnak!!
Mi nem megyünk nyaralni...baba is pici lesz alakom is szörnyű lesz pénztárcánk is lapos lesz
Vendég

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?