Új privát üzeneted érkezett!

köszi, máris nézem. Liza játszik velem és iszonyú nagyokat rúg!!!! Most már mégjobban kötődöm hozzá. Kár hogy a pasik nem érezhetik azt amit most a terhesség alatt én
magdolnam

Patr!
Sztem a belépőkből már éttermi ebédre is telne! ;)

Kike!
Jó ügyintézést!!!
20150601134430

Magdi!
Nálunk este mindig "hancúroznak" a Lacik. A párom dumál neki, a kölök meg rúgdos.
20150601134430

lassan lépek felkelt Bence!
bencuri

jó reggelt, termeltetek ám, nem is tudtam végig olvasni :D
menni kéne angolra, de ez a nyavalyás torokfájás és a fejem mellé olyan mint a méhkas :?
nem is tudom lehet hogy az orvoshoz kéne mennem??!! alig akar mozogni, 3napja szinte semmit, ami eddig zavarta az most mindegy neki...nem tudom mitől lehet ez.....mindenkinek mozog rendesen?

Kép
Kép
h. szilvi

Én úgy gondolom,hogy mindenkinek kellene legyen annyi esze,hogy tudja mikor,mit lehet csinálni!
Majd meglátjuk mi lesz,nem is akarok addig ezen rágódni!

Olyan kajákról beszéltek itt állandóan,hogy csak folyik a nyálam!
Én a műltkori rosszullétem óta nem merek puffasztós dolgokat enni,pedig imádom,de annyira szarul voltam a bableves után,hogy azthittem belehalok!
És csupa ilyet írtok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amit imádok,de nem merem megenni!!!!!!

Na és még a Mc. hát végem van!
Megyek nézek valami hammot!!!!

Kép

Kép
ibm

Szilvi!
Nekem időjárás függő a kiscsávó. Szombattól keddig alig mozgott, most meg kis ördög motollát játszik. Vszínű, hogy nálad pont fordítva van.
20150601134430

eddig az is zavarta ha oldalra feküdtem most meg nem is reagál rá...ha végig húzom a kezemet akkor se, semmire se, néha érzek valami erőtlen rugást de szinte észre se veszem, hát nem tudom.... :?

Kép
Kép
h. szilvi

19. hét óta csak üt-vág :wink: , most meg......olyan fura....megunta?? :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi, ez nagyon babafüggő ahogy Viki is írja, de ha megnyugtat menj el a védőnőhőz és nézess egy szívhangot! szerintetk?
Mondjuk nekem soha nem csinált még ilyet a védőnő :evil:
bencuri

Nekem általában sokat mozog,de a múltkor volt hogy nem nagyon jelentkezett,meg is ijedtem,de minden rendben volt!
Ők is meglrzik az időt,nekik is van rosszabb napjuk van mikor lustábbak!
Igyál egy kávét vagy egyél csokit,igyál colat!!!!
Én azt szoktam,hogy a hátamra fekszem és várok!
Mindig beindul!!!

Ne izgulj,biztos minden rendben van vele!!!

Kép

Kép
ibm

Ami szerintem is mondjátok meg neki, h jobb lenne ha akkor jönne ha kicsit összeszoknátok! Engem pl. zavart, h az elején jöttek babátnézni és nem tudtam a szoptatásra figyelni, mert tudtam, h ott tobzodnak a másik szobába! Nekem elég lett volna, anyukám is! Nagyon sokat segített!
bencuri

Viki, jól hangzik a recepted, majd kipróbálom! :D :D
bencuri

Hát nekem is elég lenne!
Meg persze Apa!
Nem is tudom,hogy akkor ő mikor vegyen ki szabit,merthát ha már itthon van akkor 3-an legyünk!
Meg nekem ez tökre nem segítség!
Ha jön egy idegen én nemtudok nyugodtan dögleni az ágyban,mert úgy érzem nekem kell kiszolgálnom őt,nem fordítva!
Mondta segít főzni............

Na jólvan! Inkább befejezem jó???????????? :shock:

Kép

Kép
ibm

Nyugi Ami, találjatok ki valamit apával! Te vagy a lényeg, h tudjál piheni és beinduljon a tejed Áron babának! :wink:
bencuri

AMi!
Már meg van a válaszod a kérdésedre! Saját magad válaszoltad meg ;)

Csak tisztázzátok vele az elején. Hogy sértődés se essen, később mehet segíteni, de az első napokban nem hiányzik ő oda.

Viki!

Még nem volt olyan vendégem aki a leves elfogyasztása után ne kérte volnaa receptet. Tök hamar meg van, és mennyei.
20150601134430

ma reggel mikor vittem a kisfiut iskolaba- 8 lesz- valahogy szoba jott a kisbabak szuletese- van egy 2 eves occse es most anyukaja megint babat var- es megkerdezte hogy hogy szuletnek a kisbabak?
HAt azert rendesen kinban voltam a villamoson ulve hogy hogy is mondjam el neki. Visszakerdeztem szerinte honnan jonnek ki a babak, o ugye gyermeki logikaval mondta hogy a hason. Mondtam hat nehany kisbbat tenyleg ott vesznek ki, de akkor felvagjak az anyuka hasat picit, es jott a kerdes hogy de akkor honnan jon ki a tobbi baba?
HAt csak elmondtam neki, igaz sugva a fulebe, hogy ne mindenki minket hallgasson. neki csak annyi volt a reakcioja hogy blaaaaaaaaaa:)
Edes pofa. Regen is- 3tol 4 eves koraig voltam a babysyttere- tudott kinos kerdeseket feltenni, de akkor valhogy meg olyan pici volt, hogy ugy gyerekesen el tudtam neki mondani a dolgokat, de most azert mar sokmindent tud, mar nem is kisgyerek, de nem is nagyfiu...szoval most valahogy nehezebb vele beszelgetni, mert azt meg nem szeretem mikor az "ah csak egy gyerek" felszolitassal nem mondanak igazat vagy hulyegyerekesen magyaraznak a felnottek.
Hat azt hiszem ebben meg majd sokat kell fejlodnom:)

Bocsi, hogy megint regenyt irok, de olyan cuki volt a szitu.
Vendég

már mindent próbáltam.....nescafét amúgy is iszok minden nap kb 3-4et, nagyon szeretem :oops:
semmi nem érdekli......
megnézem mennyien vannak a dokinál, úgyis megyek Szolnokra....legfeljebb nem megyek angolra be akkor, úgyis hétfőn telt volna le az egy hónap, az a pár nap, nálunk a védőnőnek nincs olyanja amivel szívhangot tudna nézni.....
és segítségem sem lesz, max a párom, pár napra, de nem is baj :D anyósék messze laknak, anyukám nem él már.....úgyhogy minket nem zavar majd senki ha haza jövünk....

Kép
Kép
h. szilvi

szerintetek ez a hordozo nagyon lanyos? Kép
Vendég

Anyjuk!
A narancs unisex szín. Sztem.
20150601134430

itt dilemmazok megvegyem e....
Vendég

Szerintem nem és nagyon jól néz ki!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

mert a tipus miatt pont ilyen kene, ez a vazunkra csatlakoztathato
, viszont nem tudom, mi van ha nem talalok mar majd ennyiert kesobb?
Vendég

Anyjuk, szerintem a narancs jó fiúnak is!
Nekünk is narancs a babakocsink, most már végre, ha lesz időm lefotózom.

Nekem már egy egyszerű fürdés, hajmosás, körömvágás is akkor nehézségekbe ütközik! Tetőtérben lakunk, és a fürdőkád pont a ferdefalnál van! El lehet képzelni, hogy mászom ki-be! :D

Kép
Kép
patr

hat akkor szerintem megveszem
mert utana meg megutne a guta hogy miert nem vettem meg....
Vendég

a mi babakocsink is narancs-szürke, szerintem is jó

Kép
Kép
h. szilvi

Hú, Ti mennyit írtatok, amíg csak a boltba szaladtam el!
Meg is reggeliztem amíg visszaolvastam! Vettem pulykapárizsit, hát nem gondoltam volna hogy ennyire jól fog esni! Nagyon finom volt! :D

Ibm! Mond meg neki szerintem is nyugodtan, hogy akkor még ne jöjjön, csak később ha annyira akar!
Én is nagy dilemmában vagyok. Szemét dolognak hangzik, de már most úgy érzem, hogy anyósomra nem hagynám egy fél percre sem a babát. De párom miatt nem tudom mit csináljak, őt bántanám meg a dologgal. Azt tudja, hogy nem igazán bízok benne, de ezt az aggályomat még nem mondtam neki.

Úgy látszik, a babócák most élik az előapás korszakukat. Enyém is éjjelre beindul, csinálhatok bármit, de miután apa megbeszéli vele, hogy jó lenne mostmár hagyni kicsit anyát is aludni, meg mellé kicsit megsimizi, na akkor abbahagyja.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nyammmmmmmmmm, aszem megvan a szombati leves-receptem!!!! Köszi!
magdolnam

na lépek, megnézem a dokit, bár most hogy emlegettem hogy jól kics... velem fiam, mintha mocorogna :D nem baj, lehet jövőhéten úgyse tudnék menni, mert reggel már hőemelkedésem volt, a h... torkom.... :evil:
jók legyetek

Kép
Kép
h. szilvi

Kriszti!
Én is pupu párizsit nyomtam reggel :wink:
20150601134430

en is:)
bar nalam mindig is a favorit volt
Vendég

én kakaóscsiguszt!
kész a leves! :D
bencuri

Én puffasztott búzát reggeliztem :(

Megyek dolgozóba, jók legyetek itt a klubban!

Kép
Kép
patr

Én meg odaakartam rakni a paprikáskrumplit és képzeljétek van itthon kemény 3 szem krumpli,úgyhopgy elkell húznom a boltba!
Tök hülye idő van,hol beborul,hol süt!
Nem lesz ez így jó!!! :twisted:
Mikorra száradnak meg a ruhák!!!! :twisted:

Kép

Kép
ibm

Patr!
A pufi búza natúr vajkrémmel a legjobb!
20150601134430

Lányok, milyen finomakat főztök-esztek! Én meg az itteni menzára hagyatkozom...

Tegnap megkaptam a cukor-eredményem, 6,3 lett, de nincs hozzá tartomány beírva. Az éhgyomrinál ott a tartomány, és az 6,0 a felső határ. A dokim nem mondott semmit (ki se jött, csak a nővér hozta ki a papírt). Anyukám szerint esetleg visszafoghatnám a kókuszkocka-fogyasztást 8)
Hát ártani biztos nem ártana, mert most napi egy édesség lecsúszik!

Ibm, mindenki ugyanazt írta, amit Te is. Úgyhogy bátorság, már csak valahogy meg kell értetni vele, hogy ez most nem megfelelő időpont nektek! (meg az jutott eszembe, hogy hát nem az ő gyereke lesz, hanem a tiétek - akármilyen szakértő is a témában)

Csajok, tegnap annyira fájt este a köldököm egy óriási adag szőlő bekajolása után, hogy most alig merek enni. Nem tudom, meddig bírja a sérvem, már elég ronda. Úgyhogy most csak vizet iszom, reggelire meg csak egy kis joghurt + müzli kombináció volt a menű. És írjátok itt a fincsi kajákat!!!

KépKép
szkagi

Na elvonszolom magam a boltig!!!!!!!!!!!!
Vagy küld valaki krumplit????????
Ahogy pörögtem reggel,most annyira lusta vagyok!
Megmozdulni sincs kedvem!!!!
Fáj a fejem is,lehet,hogy eső lesz,azt mindig megérzem!
Na megpróbálkozom aztán jövök!

Addig sziasztok

Kép

Kép
ibm

Ami, ha segít rajtad, még 4 szem krumpli akkor ne menj! Mi is kifogyutnk!
Próbálom összerakni a lakást, de valahogy nem megy! Bence segít mégjobban felforgatni! Na de majd megtudjátok, ha ti is mindenhol egy játékba botlotok 1 év múlva
bencuri

Ami!
Sajna nincs krumplim a melóban! Otthonról viszont már megpucolva küldeném ;)

Ági!

Azt hiszem nekem 6,7 volt a felső határ a cukker vizsgálatnál.

Fú........, nálunk a munkahelyi menza tök gáz. :shock:
20150601134430

Szisztok!

Ami! Nem irigyellek!

Szilvi! Ne aggódj, tuti nincs baj. Csak lustizik egy kicsit. De tényleg nem gond, ha hallgatnak szívhangot, legalább megnyugszol.

Szkagi! A cukrod teljesen jó. Gratulálok! Sztem egy-egy kókuszkocka nem árt meg! :wink:

Ma sóskát csinálok krumplival meg rántott párizsival...Nyami!!

Utána meg mennem kell a védőnőhöz. Hát kíváncsi vagyok mennyit híztam megint. És még a leletemet is megkapom ma. Drukkoljatok, hogy ne találjanak benne semmit!

Megyek is, az ebédhez meg jó étvágyat!

sz.andi

Andi ++++++++++++++ :D
bencuri

Ági! Megijeszteni nem akarlak, nálunk 5,80 a felső határ. De látod mindenhol más a határérték.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
A hatáértéket úgy írtam, hogy nincs nálam a kiskönyvem. :oops:
20150601134430

Hú, köszi,
szóval akkor ehetek bátran? Csak a mennyiséget akarom kicsit visszafogni, mert a tegnapi kajatöltet túl soknak bizonyult. Alig bírtam ki, amíg a lányom leteszi a fejét este, már húztam is lefeküdni, aludni - ennyit az esti férjecskézésről...

Viki, nálunk ehető a menzakaja, de elhízni nem fogok ettől!

Kike, nálatok elmúlt a hisztiroham? Nálunk este már nyoma sem volt, és ma reggel egy kicsi angyal volt a lányom.

Képzeljétek, már alig bírok letelepedni a földre, amíg a lányom bilin csücsül. Állni meg végképp nem bírok. Csatlakozom az itt fáj - ott fáj anyaklubhoz én is!!!

KépKép
szkagi

Tyú, Kriszta, most olvastam a Te válaszodat! Nálatok ilyen alacsony a határérték? Akkor nálatok engem is diétára fognának????

KépKép
szkagi

ja, és ma van a szülinapom, és feketeerdő tortát kértem...

KépKép
szkagi

Ági!

Kép
20150601134430

Ági! Hát itt tuti! Ha annyira nem is szigorúan, mint pl engem. De én kiegyeznék a Te értékeddel is. :(

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!!!!!!

Én ma végre megcsinálom az almásrétest, ha nem is feketeerdő torta, fénypostázok Neked belőle! :)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kép

Boldog szülinapot!
bencuri

Megjöttem! Majd beszartam,úgy fáj a bal sarkam!
Levettem most a zoknimat,nem gyengén látszik a helye!
Tök dagi a bokám!
Nem bírok egész nap felpakolt lábakkal ülni!

Andi! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Ági! Tortát én is kérek,ja és almásrátest is!
Úristen! Micsoda finomságok!!!

Krumpli hazaért,úgyhogy köszi csajok! Bár a pucolt jobb lett volna,de mit csináljak ha Viki dolgozik! :roll:

Ági ezt neked küldöm:

Kép

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?