Új privát üzeneted érkezett!

Nálam szerencsére csak karcolások lettek rajta, mert leesett. De a fenébe is! :( :)

Köszönőajesz most lett képlékeny. mindig találok vmi újat és jót :roll:

Egyenlőre úgy néz ki, h a gyerekek csokit kapnak, saját készítésű papírral;
férfiak kis üveg páleszt, term. saját címkével
és a nők képtartót, ami elvileg ültetőkártya tartó....

babszika

Hűűűűűűűűűűha...... nem semmi vagy......
Nálunk nem volt köszönőajesz..... tesóméknál tüllben volt csomagolva fürdősó. Unokatesóméknál marcipánfigura volt.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

tudod, a kreativitásomban élem ki magam :)
ha beleőrülök is megcsinálom, mert imádom :lol:

nekem most a virághagyma ötlött a fejembe. azt tök jól meg lehetne csinálni. :roll:

babszika

ÉS mit csinálnál a virághagymából????

(Az én kreativitásom =0)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

virághagyma betesz egy dobozkába pl., mellé használati utasítás (rögtönözve: 1. ültesd el; 2. öntözd meg, 3. a nyíló virág emlékeztessen ránk)

hirtelen nem is tudom, h pontosan milyen lenne, de tuti vmi ilyesmi.

babszika

Vagy a vacsi legyen zsíros kenyér...és mellé a hagyma szabadon választott.... :D :oops:
Vendég

Kép

babszika

bocsi, ez olyan tót vicc vót.... :oops:
Vendég

Nóri!
Ez nagyon jó volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babszi!
Tök jó ötlet :!: :!: :!: :!:

Mért nem ilyenekkel foglalkozol??? Elmehetnél valami rendezvényszervező irodához, ahol esküvőket szerveznek és ott aztán kiélhetnéd fantáziádat, csak győzzék megfizetni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!
azt hiszem, h ehhez is kéne vmi suli....
és nem is tudom, h hol kéne ehhez elindulni.

Amúgy anyósom egy időben akart rendezvényszervező céget csinálni, ahol én lettem volna a kreatív igazgató (ez jól hangzik így) :lol:

babszika

Basszus, az előb írtam egy csomót és úgy elszállt, mint a győzelmi zászló :cry: :cry: :cry: :cry:

Na szóval..... hát az tuti, hogy jól hangzik.....azt nem tudom, hogy kell-e valami iskola :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

lányok köszönöm a sok bíztatást!!!!!!!!!!

lenne egy kérdésem:nem kell valakinek ajándékba egy németjuhászkeverék kutyus?nagyon aranyos barátságos és játékos! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Körbekérdezek ismerőseim között :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

köszi zsuzska!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nincs mit!!!
Hogy vagytok???? Kicsi lelked???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kicsit jobb de még mindíg félek.egy hét idegeskedés,hogy megmarad e a baba! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát nem lehet egyszerű......olyan rossz, hogy ilyen dolgokon kell átmenned....úgy sajnálom :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

tényleg nem könnyű,de valahogy csak túlélem!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Pihenj és ne idegeskedj!!!
encike 2

encike próbálok ne idegeskedni de sajnos nem olyan könyű ám!
és te,hogy vagy?piri látom nem jött még?! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike: Te hogy állsz?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Nita:
Nagyon-nagyon-nagyon nagy drrrrrrrrruuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkokkkkkattttt küldök feléd, meg +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiákat!!!!!! Meglásd rendben lesz minden jövő hétre!!!!! Pihenj, ne idegeld magad (tudom, hogy nem könnyű, de most csak te és a baba számítotok! Gondolj erre!!)

Zsu, Babszi:
Annak most örülni kell,hogy megjött, vagy sírni? Vagy annak örülünk,hogy magától jött meg, viszont sírunk,hogy nem lett baba? (Ezt most jól megaszontam! :lol: )

A zsíros kenyér lilahagymával esküvői főfogásként nem is olyan rossz! Lehet, hogy nagyobb sikere lenne, mint bárminek! :lol:

Kép
anda81

Sajna még tényleg nem jött, de mult ho 24.-én volt és eddig is mindig ua-on a napon jött, tehát még holnap jöhet. Sőt tuti, hogy jön, mert még vigyáztunk.
Képzeljétek a napokban beszéltem az egyik ismerősömmel és 8 hetes kismami. De ugy foganz, hogy a menszi után 5. napon. Ez tuit, mert utána valo napokon nem is voltak együtt. Pedig még később akarták a babát, sőt vigyáztak is, szoval mi igy mondjuk, hogy szolnokoztak. (kiszállásos modszer)
encike 2

Sziasztok Csajok!

Babszi,
Te tényleg jó lennél 'kreatív igazgatónak'. :) Állati jó köszönő ajándékokat találtál ki.
Örülök, h. kipróbálod a cickát, eddig mindannyiunknak segített. :wink:

A mensziseknek gratula, ill. "monnyon le"! :twisted: :D Mindenki válassza a neki megfelelőt... :wink:

Zsuzska,
a cickateát lehet ízesíteni, mézzel v. cukorral. Úgy sokkal jobb! Próbáld ki. :)
Vendég

sziasztok lányok,jóreggelt mindenkinek!
anda köszönöm a sok pozitív energiát remélem szerdára is jut belőle bőven!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bár tudom, hogy már nem kéne ide irogatnom. De azért hiányoztok ám :)
Nóri: hogy telt a szülinapod? ;)
Babszika: jobban vagy? Az ötleteid nagyon cukik :)
Én saját készítésű ültető kártyákat csináltam, préselt virágokkal. Nagyon örültek neki, volt aki visszament érte, mert ottfelejtette :)
És a legjobb a készülődés :)

Nitácska: nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. A legtöbb, amit tehetsz, hogy megpróbálsz a lehető legpozitívabb lenni. Tudom, könnyű mondani. Sok pozitív enerdzsit küldök én is :wink:

Judit
Kép
sonny

Szép napot mindenkinek!

Arikon: Kipróbálom, köszike.... eddig a cickát is és a palástot is magában ittam, de hát eléggé rossz ízük van :roll: :?

Sonny: Hogy vagytok???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska: köszi jól :) Ma megyünk UH-ra, már majd kibújok a bőrömből. Remélem minden rendben lesz...

Judit
Kép
sonny

Húúúúúúúúúú.... akkor +++++++++++++++++++++

Lesz kép is????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Remélem:)

Judit
Kép
sonny

Na akkor uh után gyere a hírekkel, hogy mi volt és ha van kép, akkor tessék nekünk is megmutizni, okeska???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Sonny!
Mi az, h nem kéne ide írogatnod???
Csak annyi az egyezmény, h a baba fejlődésével kapcsolatos dolgokat a másikban beszélik.
Látod, h Jaimee, Sirki is ír ide (aminek én személy szerint nagyon örülök)
Ültetőkártyának én is kitaláltam már egy csomó mindent, de nálunk nem lesz. Sajnos a családban ezer probléma van emberekkel és úgy voltam vele, h akkor ne az én ültetésem miatt vitázzanak, hanem a saját hülyeségük miatt. :roll:

Arikon!
Akkor lehet, h tényleg kellene vmit kezdenem a kreativitásommal?! :roll: Úgyis suliba akarok menni a baba mellett. Csak még azt nem tudom, h milyen iskola van erre, vagy egyáltalán hol kell keresni....

Enci!
Én egyre több olyan nőről hallok, akinek mensi ideje alatt van pé-je.

Anda!
Nekem mindig megjön rendesen, csak még 28 napra nem jött meg. Nálam akkor kell majd örülni, ha 28 napos ciklusom lesz (bár a 30 is jó volt), peteéréssel és mindez rendszeresen. Bár, leginkább annak örülnék, ha mielőbb babám lenne :roll:

Én ma is kicsit jobban vagyok, de úgy néz ki, h tényleg maradok a héten, mert nagoyn lassan haladok a gyógyulás felé.
Azt gondolom, h valszeg még a baleset miatti dolgok hozták ezt ki. Hiszem, h lelki okai is vannak, ha az ember beteg lesz. :(

babszika

Babszika: ok :) nem tudtam az egyezményről, bár logikusnak tartottam eddig is :)

Az ülteltőkártyákról: hát kb 100 oldalt igénybe vett nekem is, mire kitaláltam a legjobb felállást, de tudtommal senkinek sem volt baja.
Ami a betegséget illeti: szerintem is sokkal lassabban gyógyul az ember, ha valami stressz vagy bánat éri. Úgyhogy adj időt a szervezetednek, és próbálj meg olyan elfoglaltságot találni, ami boldoggá tesz! És ha süt a nap nálatok is, akkor nyisd ki az ablakot :) Engem ezek az illatok ilyenkor mindig megnyugtatnak.

Puszi nektek!

Judit
Kép
sonny

Igen, az ablaknyitással én is így vagyok.
Ráadásul 240x240-es teraszajtónk van és csak úgy dől be a napsugár!
Bevallom, h én már egy ideje fél órákra kiülök a teraszra és csak sütettem a pofim, meg a lábszáramat szoktam, h átmelegítsen teljesen a napocska. :roll:

babszika

Babszi: Hogy én hogy irigyellek a terasz miatt?????? UGye nem baj?? Na de én meg majd ha már lehet, lent fogok tanulni takarón a Duna-parton :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sonny: Tessék ide irogatni!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!
Ne irigyelj!
Hiszen te meg a Dunánál tanulhatsz! :lol:

babszika

Képzeljétek!
Rászántam magam és holnap megyek 3. napi hormonprofilra. :roll:

babszika

Húúúúúúúúú Baszika!
Hajrá!!!! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!
Te hova jársz????? Bálintod mit szólt hozzá??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A MÁV-ba járok. Vagyis már nem is tudom, h mi a neve ... :oops:

Bálint még nem tudja.... sztem nem is úgy reagálná le, ahogy gondoljuk.
Nem vágná, h ez azt jelenti, h újra belevágunk. Csak akkor fogná fel, ha a szájába rágnám :lol:

babszika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor nagy papírra nagy betűkkel írd ki neki, hogy már pedig most indul a bébibumm!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mindjárt felhívom és elmondom, h mit mondott. :wink:

babszika

Babszi!
Végre sikerült betöltenie a blogotokat a gépnek.... nagyon dögös a menyeckerucid... és tényleg dögös lesz Bálintos is :lol: :lol: :lol: :lol: És nagyon helyes pasi :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Okes, kíváncsi leszek rá nagyon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na, már itt is vagyok.
Nem tudtam vele beszélni.... :(

Köszönöm a dícséreteket!
Azt meg a nevében köszi, h helyes! :lol:

babszika

Affene...... biztos elfoglalt szegény :roll: :roll:

Hát pedig olyan kiváncsi vagyok, hogy mit fog mondani :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hogy repül az idő.... egy hónap és te is feleség leszel..... született feleség :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

NA, visszahívott!

Naná, h nem vágta le.
De édes volt, mert mondta, h vigyázzak magamra és ha kell, akkor elkísér. :lol:

Aztán mondtam neki, h tudja-e, h mostanában miért nem voltam ezen a vérvételen.

Mondta, h persze, mert nem akartunk bébit (vagyis csak én)

....

Akkor??? - kérdeztem :roll:

Na, ekkor levágta és tökre örült. Mondta, h mindent megtesz, h mégtöbbet lehessen velem, h érezzem, h mennyire szeret és már alig várja, h jöjjön a babánk. Édespofa volt! :)

babszika

Jaaaaaaaaaaaaaaj de édes.........ittenem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát egy tündérpofa a te Bálintod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg..... nem is emlékszem már...... nászút??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát úgy néz ki, h Harkányba mehetünk az esküvő utáni kedden és vasárnapig kaptunk ott egy lakást.
Sajnos pénzünk nem marad másra, de ennek is örülünk. :)

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?