Új privát üzeneted érkezett!

Most megint erőlködik valamin. Olyan mintha nyújtózna ilyenkor kitolja magát valahol néhány másodpercig, aztán vissza. Majd újra meg újra. Olyankor kis dudorok vannak a hasamon. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hű, én megint csak addig szeretném kibírni eső nélkül, míg hazaérek. Bár Laci Apu jön értem, mert lassan kezdek hazamotyózni az irodából. Ő a hűséges motyó hordozóm. :D
20150601134430

Nah, én léptem, mindenkinek további kellemes délutánt kívánok!
Cuppa!
Vendég

az idö itt is pocsék
most keltem fel aludtam kicsit
szegény apa meg ázhat a tetön :? :?

most rakatam be a rakott krumplit a sütöbe 5 körül jön haza
akik meloznak tudják hosszu lesz ez a hét mert a szombat is munka nap

én ugy várom már hogy tudjam mennyi táppénzt fogok kapni
ho vége van :? :?

tök sz@r a kedvem

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
Csak neked, csak most!

Kép
20150601134430

köszi
ari vagy
remélem otthon is van neted :D :D :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

Naná, hogy van. Gyengén függő vagyok :D
20150601134430

akkor jo nem sok idö van kettönk babyje között :)

Képimg][/url]
Kép
ronix

Hogy ti mennyit tudtok termelni :wink:
Tök jó olvasni milyen jól eldumiztok :D
Én babóm is sokat csuklik,és szokszor már úgy nyom hogy fáj.
Apa elment kölkökért,hazafele biztos nem lessz hiszti :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Krisi lehet, hogy már ki is aludta a reggeli hisztit!

Roni!

;)
20150601134430

Pesti utat én visszamondtam,már régen írtam hogy mennek majd az ovisok,de én inkább mégse megyek-már nehéz a pocó:máj.15-én mennek.Ezzel a két kis rosszcsontal Apa megy-remélem bír majd velük,én meg halálra fogom magam idegesíteni :?

Kép
Kép
Kép
kike

A reggeli hisztit biztos,most majd jön az itthoni hiszti :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

majdnem fázom be kéne füteni :roll:

mostanában rá vagyok kattanva a traubi szodára de nagyon :shock:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Timi köszi a listát! tök jó lett! Elkezdtem jelölgetni: akiket megtaláltam ma: Sziszka, Ibm, Kike, Csillala, Dodó, Patr, Kimma, Desviki, Magdolnam, Kriszti. Ennyi sikerült 8)

Visszaolvastam ám az elmúlt két napot, de hát elég rossz a memóriám.. :oops:

Marcsi: kitartás, reméljük hazajöhetsz majd egy kis idő után! Drukk +++

Muffin : kitartás! ++++++++++++

Titi: Velünk nagyon kedves volt és olyan türelmes az uh-on, pedig akkor jött vissza császárról! És mi még csak 2-szer adtunk pénzt és nem sokat! :roll: Kérdezgetük is és tök nyugisan válaszolt! Lehet h rossz napja volt! :shock:

Diétézok, hajra, a babára gondoljatok! :)

Roxin, örülök h otthon maradhatsz, csak így tovább!!
bencuri

kike ne aggodj mostanában én is sok mident le mondok de ez van

nálam a pici nem rég sétált ki a mamihoz (10-és 7 éves) olyan aranyosak :"anya te te feküdj majd mi mindent megoldunk"

Képimg][/url]
Kép
ronix

kész a kaja és eldugulok azt hiszem

Képimg][/url]
Kép
ronix

Édesek a gyerköced Roxin!
bencuri

Én meg a töpörtyűre :D :D :D :D :D :D :D

Nálunk klasz az idő, csak a fúj a szél, és tuti eső lesz később.
20150601134430

Csokis pudig, tejszinhabbal! 8)
bencuri

elvitték a lomomat :)
összesazedték azt is amit a köcsög c... szétszórtak :? , rendesek voltak..... sok fecni repült szerteszét....
muffin még nem jelentkezett?? :(

Kép
Kép
h. szilvi

holnap meg megpróbálom ezt a tanzumos izét beszerezni

Kép
Kép
h. szilvi

Bencuri!
Ismerlek!

Péntekig nem emlegetni édességet, mert megyek a védőnénihez, és nem akarok megint, hogy a vizeletemben cukrot találjanak.
20150601134430

Szilvi, nekem már többször bevált! Hétvégén is fájt a torkom és segítet!
bencuri

OKé , Viki! Csak zárójelbe most azon töröm a fejem mit kéne enni 8)
bencuri

az a baj a többi szopogatós torokfertőtlenítővel hogy nem lehet őket terheseknek szopogatni :D

Kép
Kép
h. szilvi

Hú tényleg mennyit tudtok irni.... pedig majdnem egész nap a gépnél vagyok! :) Most is csak leszaladtam a mosodába, hogy a 3 gépnyi ruhát átpakoljam a szárítóba (azaz a babaruhákat nem, azt itt fent kiteregettem) és raktam be még két adag babaruhát mosni! :) Meg felraktam a paradicsomlevest főni!! (krumplistészta már kész). Ma ha felhozom az utolsó adag ruhákat, akkor utána már nem akarok semmit csinálni!
Holnap meg aztán végképp pihi nap lesz! Főzni sem kell, mert szerintem marad holnapra.....a párom ugysem eszik holnap itthon, mert céges vacsi, és bowlingozás lesz. Ugyhogy melóból épphogy hazaér, lerakja a bicajt, zuhanyik, aztán "szalad" a városba. nem baj, egy kicsit legalább kimozdul ő is!

d.dodó

Szilvi!
Pont az a lényeg, hogy a tantumot lehet.

Viki!

Én melegszenyát fogok enni, bár kacérkodom a sárgaborsó főzi + fasírt gondolattal is, mert anyóspajti azt küld.
20150601134430

melegszenya nyammmiiiii :P
de nem eszek, múltkor miatta ugrott meg a mérleg............ felfele.... :evil:

Kép
Kép
h. szilvi

na végre sikerült végigolvasnom :lol: pedig csak egy napot hiányoztam :lol: :lol: :lol:
tegnap megrendeltük a padlószőnyeget, úgyhogy ha meglesz vehetjük végre a kiságyat is :wink:
alig várom már...

Babu!
Sajnálom a macskás dolgot, szeretm az állatokat de ilyenkor nagyon óvatos vagyok én is, a macsekokkal meg különösen kell figyelni :?
remélem rendeződnek azért a dolgok, tesód pedig megpróbál felnőtt modjára viselkedni :lol:
másképp nem lesz felhőtlen az elkövetkező időszak :?

Titi!
nem semmi a dokid hozzáállása :evil:
még szép hogy zsozsót nem adtál neki, majd talán ha helyrerázódik az agya :evil:

Kép
kimma

Marcsi!
Kitartást a kórházban, remélem hamar hazaengednek :wink:

Kép
kimma

Jelentem: én éppen séggel natúr túrót "nasizok"! És láss csodát! Nem is rossz így cukor nélkül... :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszta - csak így tovább!! :wink:
Vendég

lányok, ti aztán termeltetek mig nem voltam.

kicsit pihiztem az estére. megyünk kollégámékhoz, mert hozza a kajajegyem :D
aztán tudom hogy elnyulik mert nyusziapuval biztos söröznek majd egy kicsit.

pihi közben meg benyomtam egy kis nasit :D egy egész citromot. kicsit meg is viselt meg feszit a pocim. de nem tehetek róla, nem tudok neki ellenállni. 4-5 db-ot is meg tudnék enni, de tudom hogy utána kicsit feszít mindig a pocim.

csokispuding is jöhet, tejszínhab nem. azt nem igazán szeretem. jah és sárgaborsót se merj küldeni Viki!!!!!!!! azt visszaküldöm :D

de a paradicsomleves az jöhet bármennyi mennyiségben. habár a savamnak ma már adtam egy nagy adagot :lol: 8)

dodó! de jó neked, már te is babaruhát mosol. én talán majd júniusban fogok neki. addig fölösleges mert nem tudom a saját szekrényébe tenni az én kicsi fiamnak. :(

jó hogy elvitték a lomot igy is hogy szétkapták egy picikét... :( de hát ez ismerős. itt is mindig ez van. szépen kirakjuk a tömb elé, és egyből meglepik vagy huszan. és ráadásul amelyik csapat előbb jön az ott kotlik rajta, és ebből még nagy viták is ki szoktak alakulni.
meg az a szemét amit hagynak maguk után!!!! :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Wera: Pierre Cardin PS 627 (piros szürke színben) de azt hiszem úgy lesz, ahogy Kriszti írta, visszakérem a pénzt és az Elefániban még volt egy darab, azt félrerakták, holnap megpróbáljuk elhozni.

Én is rakott krumplit csináltam ma! :D
Vendég

Ma Dóri olyan mozgékony volt... egész nap ficánkolt (de én úgy örülök neki mert általában inkább lusti) csak most mikor a vásárlásból jöttünk, begörcsölt a hasam (pedig még fel sem emeltem semmit! Így mindent szegény férjemnek kellett felhozni a kocsiból.
Vendég

:lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
Vendég

Kata - megnéztem ebben a csepeli bababoltban és csak a 692-es modellt találom, de ez nem ugyanaz??? Nekem megszólalásig hasonlít.

http://www.gportal.hu/picview.php?prt=6 ... 52&index=2
Vendég

Jelentem kidolgoztam magam mára!

Este még mennünk kell a Corába, a nagymamámnak bevásárolni. Hát inkább ülnék itthon...

Wera, tök jók a pocifotók... :D

Kép
Kép
patr

Viki - most találtam rá arra a plédre amit hétfőn mutattál!!! Nálunk is lehet kapni, potom 3000 Ft-ért! Úgyhogy mindenképp küldj egyet! :wink: Priviben megbeszéljük! :)

http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=7564901
Vendég

Nah, úgy látom magamra hagytatok, úgyhogy megyek, összerakok egy túrógombocót. :)
Vendég

Wera! :D :D Hogy mozog! De éééédes! :D :D :D

Enyém is csinál ilyesmit, de mi kicsik vagyunk, ennyire még nem látványos!

Kata! lehet, hogy már írtad, :oops: de ebben a másik boltban ugyanolyan színű van, mint amit eredetileg is kinéztetek?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

wera!
Ha kész a túrógombóc, akkor küldhetsz nekem is! :lol:

d.dodó

én is túrógombit csináltam!!!!!
Nekem is elég aktív a bébim, pedig tök lusti szokott lenni.
Wera, mekkora poci :shock: :lol: olyan édes!
Muffin, tudni pontosan, hogy mit találtak? Kitartás! Sajnálom.
magdolnam

Sziasztok!

Voltam ma uh-on minden rendben van Dorkával a méretei pont megfelelőek, és mondta az uh-os orvos hogy nézzem meg milyen szép szabályos pofija van, igaz én nem sokmindent láttam belőle (2D).

Az orvosom is megvizsgált a méhszáj 2110 azt mondta hogy minden rendben van, azért én egy kicsit félek ettől az eredménytől, de azt mondta hogy ilyen idős terhesen már lehetséges. Remélem nem lesz semmi gond.

Ja a lepény I. fokban érett de állítólag ez is jó már ilyenkor.

MAjd legközelebb 36 hetesen kell már mennem NST-re.

Ja van egy kis folyásom is és kérdeztem de azt mondja, hogy ez még átlagos, terhesség alatt a folyás természetes, ja és azt is mondta, hogy ne ijedjek meg ha vizelettartási problémám lenne mert ilyenkor már előfordulhat, de még szerencsére ilyen gondom nincs.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik

Hát igen, jó nagy gömbim van már, az tuti! :lol:

Sajna ma jöttem rá hogy a fenekem/csípőm is hízott. Én kis naív, eddig azt hittem hogy nem :? . De egyébként a terhesfarim a hibás, mert azt már a 7. héttől hordom és nem érzem szűkebbnek, kivéve a hasamon. Alattomosan nőtt velem!! :lol: :lol: Szóval úgy esett le a tantusz, hogy ma belebújtam egyik kedvenc régi farimba, és éppencsak belefértem. Amúgy lógott rajtam, a nyáron már azért nem is nagyon hordtam. Hát most nem akart lecsúszni, bandázzsal eltakartam a cipzár-részét és abban mentem vásárolni. Remélem ettől tovább nem akarok szélesedni, mert akkor cserélhetem a ruhatáram... :roll:. Mondjuk, nem tudom min csodálkozok, mikor napi 2 kiló édességet fölzabálok! :oops: Más ennyitől már 150 kg lenne... :twisted:

Dodó - ok, 8 körül küldöm! :wink:
Vendég

Jeneik - örülök hogy mindent rendben találtak!!! :D Most már pihizz sokat, nehogy megadja magát a méhszájad! Egyébként én állatira parázok a vizelettartási mizériától, mert sokan mondták hogy ilyenkor már lehet. Remélem azért megússzuk és nekünk nem lesz! :wink: Folyás?! Pfff... arról ne is beszéljünk! Komolyan mondom, én már inkább menstruálnék rendesen, csak ez múlna el végre! Brutál!! (De az én dokim szerint is tök normális.)
Vendég

VidoKata!
Ma az én kis ördim is nagyon elemében volt!

Wera!
Tetsz a pocid!!!! A plédet megdumáljuk, bár lehet, hogy hétvégén még sem jutok el beszerző körútra, mert más programunk lett. De dolgozom az ügyön!!! ;)

JeneiK!
Grat a jó uhus eredméynhez!

Timi!
Nem küldök főzit! Megtartom magunknak mindet!!!!
20150601134430

Wera, azért én egy kicsit irigyellek.... a "nem hízásod" miatt. Én még a víztől is kb 1 kg-t hízok alapjáraton. :evil:
magdolnam

Túrógombócot én is kérek!!!! :(
Nem ér ilyeneket írni! :evil:

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Olyan sokat tudtok csicseregni, alig győzöm az olvasást!

KépKép
hene

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?