Tegnap délután 6kor Szabi beájult és reggel 6-ig nyomta.
Persze a kötelező megszakításokkal, de akkor sem vagyok hozzászokva, hogy egy gyerek a mi tetőnk alatt 12 órát aludjon.
Nati eljutott odáig beszédben, hogy telefonál a barátnőjével. Megbeszélték irodalmi élményeiket - Thomas nincs nekünk könyvben, ellenben szomszédékkal. Nati ezt nagyban nehezményezte.
Miután percekig beszélgettek, kész harc volt visszaszerezni a kagylót. Jajgatott, hogy elvesszük tőle.
Timo,
Szabi minden 3 órában kaját kér.
Nati olyan 1,5 évesen szokott le róla, kb 2 évesen az éjjeli ébredésről.
Nekem vannak elég hangos napjaim.
Igaz, olyankor Natit próbálom megakadályozni jobbnál jobb dolgokban. Szabi az összehasonlítás miatt még nem jutott el odáig, hogy hangosan rászóljak. De már nála is érik!
Cumiról leszoktatás:
Szerintem tisztességtelen.
Dana,
Nem sok látványos dolog történik igazán velünk.
Szabi kommunikációja megragadt ott, hogy ha lát öt km-re egy kutyát, akkor fennhangon elkezd ugatni.
Én meg csak reménykedem, hogy hamarosan változik, mert Natival annyit kell beszélni, hogy estére legszivesebben beköltöznék egy hangszigetelt szobába. Most általában autókat személyesítünk meg és már mindenféle oldalról megvilágítottuk, hogy hiányzik némelyiknek a kereke, szomjas vagy épp megy a garázsba. Ahogy nő, mintha egyre többet kéne vele foglalkozni.
Levesen és főzeléken kívül szerintem mindent oda lehet adni neki, hogy kézzel megegye.
Szöszi a rizzsel is remekül boldogul.
Csimpilimpi,
Arra se nagyon van energiám és időm, hogy a kimosott ruhákat kiteregessem, van, hogy csak másnap kerül föl a szárítóra, miután egy napig aszalódott a mosdókagylóban. Tv-t nem nézek, így vasalás akkor kilőve. De mennyi időt megspórolok azon, hogy inkább tárolom őket! Így sokszor inkább vasalatlanul kerülnek vissza hordva a szennyestartóba.
Fehérváron, az egyik barátnőm tett egy megjegyzést a házakra. Szép, nagy házak, egész újak. Itt a milliomosnegyed! Miután furcsán néztem, megmagyarázta. Mindenkinek milliós adósságai vannak, és többnyire nincsenek kihasználva a házak. Teljesen igaza van a finn rokonoknak!
A kajalistát én is sokszor meg akartam csinálni, de valahogy mindig csak a fejemben jegyzetelek. Aztán persze elfelejtem.
Orsi,
Nem vagyok olyan szerencsés, mint egyesek, nálam nagyon hamar jelzett Szabi. Bleee.
Volt azért 2,5 menstruáció, és kb időre jött. Akkor még nem tudtam, hogy a szopi teljesen megbolondíthatja a mensit, úgyhogy amint késett, az első gondolatom az volt, hogy terhes vagyok.
???
Mazsi,
Éjszaka át nem alvás? Kb 3,5 éve. Már a terhesség alatt sem nagyon ment.