Itt vagyok megint, csak jött értünk a férjem, elmentünk egy picit a hotelbe.
Köszi lányok a gratulációt!
Még nem viszi túlzásba a sétálást, egyszerűbb mászni, de ha felállítom, és hívom, akkor két-három lépéssel jön!
Kicsit részeges még, de majd belejön.
Próbálom majd fotózni!
Manó: gyönyörűséges Bende! Tényleg, egyre szebb!
És nem volt sok!! Megvettétek neki a napszemcsit? Mi nemigen használjuk, mert állandóan szedi le magáról...
És a sapkát is, leveszi és rágja, aztán meg elhajítja. Már kettő szépet elvesztettünk.
Hát, fürdőrucit nem vettem, de amúgy sem nagyon szoktam levetkőzni, a vízben a régi volt rajtam, amiben úgy nézek ki mint Pamela Anderson, de sebaj, takarom magam mindig.
Diéta nekem sem ártana...
Timcike: remélem kapsz egy újat, és azt jobban el is tudod majd adni! A végén Te jársz majd jól ezzel a széttöréssel!
Ha Atticy megáll már magától, akkor szerintem neki sem kell sok, és elindul!!
Úgyhogy készülj!
Emőke: akkor Nektek sem a legjobbak az éjszakák!
Már nem is emlékszem, hogy milyen egy jót aludni, estétől reggelig, és gyanus, hogy nem is fogom még egy jó ideig megtapasztalni!
Noémi: Nagyon szépek vagytok Bálinttal a képen! (ez kimaradt az előbb)
Andi: Ti is szépek vagytok!
Boldog szülinapot, azt hiszem ezt nem írtam még!
Szuper volt amit bemásoltál, jókat mosolyogtam rajta!
Ja, és ügyes Petike a puszival! Aziz most kezdte, persze nem cuppan, inkább olyan mintha meg akarná enni az arcunkat. De mindig akkor csinálja mikor bújik hozzánk, ezért gondoljuk, hogy ez a puszija.
Erika: nagyon tündéri Józsika, olyan nagyfiús a képeken!! A lányod meg gyönyörű, és látszik, hogy nagyon szereti az öcsijét!
Képzeld nálunk is most jelentkezett ilyen pelenkadermatitisz. Mondjuk szerintem nálunk a tengervíztől, most reggelre vettem észre. Tiszta piros, és sír ha hozzáérek. Szerintem ezért sírt éjszaka is. Anyum nevelt kisbabájának volt, és ő kamillás vízzel mosta le minden pelenkázáskor, meg sudokrémmel kente, így én is ezt teszem. Remélem hamarosan megjavultok, meg mi is.
Teszek majd képeket, csak még kicsinyíteni kell!
K.