Hahó!
Megemberelem most már magam és írok és bocsánat. Életjel, ha úgy tetszik
Ildi, Mira, jobban vagytok? Gyógyuljatok meg gyorsan!
Kicsit önzőzök, magunkól írok, jó?
Ma délelőtt lógós vagyok, úgy döntöttem, hogy pihenek és nem csinálok semmit. Miksa oviban van, Ede pedig alszik mellettem a babakocsiban. Vigyorog épp álmában
Vettem egy Kismamát meg egy Csodakertet, gondoltam, olvasok, de eddig neteztem
Mondjuk voltam már az oviban Miksával meg be is vásároltam. Délben pedig a szomszédasszony hozza el, mert nekünk pillanatnyilag egy kocsink van péntek óta, eladtuk az uram Passatját, és ha minden igaz, holnapra meglesz a másik kocsi. Még nem írtuk alá a papírokat, talán majd ma, és addig nem is akarnám elkiabálni, de majd mondom, ha meglesz. Jó kocsi lesz
Miksáék tegnap megint voltak úszni, tisztára oda van meg vissza, nagyon-nagyon tetszik neki. Az úszás is meg az egész körítés, az utazás, maga az uszi és minden. Örülök neki, mert mostanában úgy különben kicsit gáz a kölyök, épp készülünk szakemberhez. Nincs nagy baj, de úgy tűnik, van benne egy adag feszültség, amit nem tud levezetni egyedül. Ede is benne lehet, meg anyukám halála is, sőt, én arra is gyanakszom, hogy összeköti a kettőt, mármint anyu eltűnését Ede érkezésével. A bűnbak meg nagyjából én vagyok. Mások különben nem vesznek észre a gyereken semmit, aranyos és kedves, de itthon sokszor nem az, és tudom, hogy nagyon sok minden kortünet, de van, ami nem lenne az előbb felsorolt események nélkül. Naszóval Miksával ez van.
Edével ma megyünk féléves vizsgálatra. Forog, pörög, dumál, nevet, menne Miksa után, ha tudna (kicsit tud, 1-1,5 méterre elküzdi magát valahogy), ha Miksa foglalkozna vele... Szereti Miksa, meg büszke rá, időnként megsimizi, a kezébe is adom, mindig is szabadott neki hozzányúlnia, csak a kutacsát nem hagytam neki piszkálni, de valahogy nem tudja fölvenni vele a kapcsolatot. Sokszor nekem mondja, hogy "mama, mondd meg az Edének, hogy...", bakker, ez így nem maradhat. Ede néz rá várakozóan, meg nevet rá, Miksa meg észre se veszi. Vagy nem akarja. Azért néha lefekszik mellé, vagy hagyja magát, de gyorsan be is fejezi aztán. Ez is az egyik fő gondom. De amúgy megvagyunk, megy a küzdelem, meg nekem nagyon-nagyon hiányzik anyu, és nem vagyok annyira kiegyensúlyozott, mint szeretném, de igazából nem akarnék erre panaszkodni itt mindig. Még csak 5 hónapja, szóval ez normális, de szegények nem tudtok rá úgyse mit mondani.
Megint ide lyukadtam ki. Szóval Ede. 7 kiló fölött van, majd ma megmérik. 68-74-es ruhákat hord, és nagyon édes szerintem. Mostanra kifejezetten kiegyenszúlyozott lett, szóval okés kiskölyök.
Kajákkal sehogy se vagyok, se nem fogytam, se nem híztam. Ebédre gastroyalos egészséges, diétás kajákat eszem, de amúgy meg kilengek tejszeletekkel, ilyesmivel. Egyhét múlva kezdjük a hozzátápit, akkor elkezdek én is rendesen odafigyelni, mint annak idején Miksánál. Néztétek a Gastroyalnak az egész napos kajáit? 1300 froncsiért reggel, ebéd vacsi, és akkor nem lenne más választásom. Az uram szerint jó ötlet, ti miccóltok? A szétválasztásost néztem, szerintetek?
Keresek képeket: