Sziasztok!
Tiszta hülye vagyok! Olvastam Dorkáról totál berezeltem, hogy evett a gyönygyvirágból...
Gyorsan felhívtam szegény Andit, de szerencsére tudta, hogy nagyon mérgező. Nem is értem miért gondoltam, hogy nem tud róla...
Mindegy, az a lényeg, hogy már jól van Dorka.
Köszi lányok a drukkot, aranyosak vagytok.!!!!
Zsunak utólag is boldog szülinapot!
Griti írnál egy keresztnevet? Nem muszáj, ha nem akarod, csak úgy könnyebb.
Én 18.-ára vagyok kiírva, lehet, hogy tényleg találkozunk...
Kislányunk lesz, Nagy Nelly Száva a végleges döntés.
Sajna a fiúk ragaszkodnak a Nellyhez, lemondtam róla, hogy erőltessem a Szávát.
Mindegy a kisfiunk neve teljesen az én döntésem volt , Nagy Olivér Hunor lett és május 5.-én lesz 4 éves.
A becsült súlyt a számítógép számítja a sok ezer kismami adataiból, nem számít.
Nelly (de furcsa ) fejecskéje 85 mm volt a 36. heti Uh, viszont a combikája szép hosszú 69 mm.
Nekem nincs súly megadva, bár jó nagy darab vagyok, a téraránytalanság gondolom fel sem merül....
Szüléselőkészítőre nem hamarabb kell jelentkezni? Amúgy olyan HIHETETLEN élmény, hogy ihaj...
Megnéztünk egy szülést videón, egy picológustól lehetett kérdezni, beöltöztünk műtősnek és körbementünk a szülőszobán. Megnéztük hol kell jelentkezni, valamint egy kórtermet. Slusszpassz.
Pintyuska, neked nagyon megy az elárasztás, mint tudjuk!!!
A babaszobát hétvégére ígérte a EMBER, mert múlt szombaton lustiztunk, vasárnap kirándultunk.
A miniruhákat kiszelektáltam, a fürdetőszekrényben vannak. Majd ha lesz kedvem kiszedem a többit is.
Most szembesültem a ténnyel, hogy abnormális mennyiségű ruhája van a kicsimnek. Eddig is soknak tűnt a dobozok méreteiből ítélve, de hogy ennyi arra most döbbentem rá.
Nem baj nyitok Kriszti-turkálót Andink után szabadon.
Végül is kell az a sok ruci, Olivérnél mindig kifolyt minden pelusból az anyatejes kaki és megfogta a ruhákat. Büfi stb. sokx kell öltözni....
Csúnya a büdi baba!!!!!
Sok szerencsét a lakáseladáshoz és a vételhez!!!!
Nekem nem tűnt olyan veszett árnak a 34 M (bár kevésnek sem
), csak abból indulok ki, hogy itt az Akadémián vagy a Vezéren a régi angol típusú sorházakat hírdetik 35 körül. Na az felháborító. 20 éves házak és még csak nem is tégla...
amúgy a mosogatógépem besz....., fene vigye ezt a Jézuskát
Csak brummog, nem szívja a vizet, a tablettát szétáztatta és rászárította az edényekre.
NEKEM kellett elvégeznem a piszkos munkát őnagysága helyett. Csúnya gonosz, de kitolok vele, mert nem ússza meg a melót! Várom a szerelőt.
A jóslófájás milyen? Tisztára beképzelek magamnak mindent, nyákdugó meg ilyenek..
Megyek megebédelek másodjára, mostmár csak kb. negyedadagokat bírok enni egyszerre.
Csóki