Sziasztok!
Kicsit eltűntem, el voltunk havazva, aztán meg net nem volt két napig. Rájöttem, hogy kissé netfüggő vagyok!
Brinza! Akkor nagyon jól alakul az alvásotok!
Most hétvégén mi is el voltunk kényeztetve: 9-kor alvás, utána 4 körül egy szopi, és tegnap fél 8, ma 7-kor kelés! Nálunk ez a csúcs! Jobban is érezném magam, ha férjem nem horkolta volna végig az éjjelt.
Nekem van olyan ismerősöm, akiknél 10 hósan jött az első fogacska. Azt hallottam egyébként, hogy a masszívabb babáknál lassabban jön, mert erősebb az íny is. De ez megint csak általánosítás. Nálunk is még mindig csak kettőnél tartunk, pedig iszonyatosan meg van duzzadva a felső ínye. De már nagyon régóta. Ahhoz képest, hogy az első kettő viszonylag hamar kibújt, most három hónapja semmi.
Remélem, nincs semmi gond Rebekával! Rájöttetek, hogy mik azok a karikák?
Anikó! Most nézem a vonalzódat, hogy Alexandra is már milyen nagylány!
Olyan, mintha csak pár napja született volna.
Nyafi! Nagyon ügyes Abigél a forgással!
A második uszis kép az már nagymedencében van?
Prampram! Én is Halász Domonkoshoz jártam az újpesti Sztk-ba! És járok most is, pedig már elköltöztünk, és nagyon messzi van. Ennyire bejött nekem.
Nőgyógyászatra nem kell beutaló!
Nekem csinált a Halász is ultrahangot, de más is a kórházban.
Makkmarci! Hasfájás!
Kitartás, a harmadik hónapban állítólag megszűnik egyik pillanatról a másikra!
Trimi! Huh! Én nem mertem a nem fejést, kétszer begyulladtam, úgyhogy ha nem kelt, akkor pumpáltam ezerrel. Hogy a végén már hogy utáltam!
Viszont most van egy csomó fagyasztott tejci, perpillanat használom a kajája készítéséhez.
Heni! De jó, hogy jelentkeztél!
Nagyon édes a kisfiad! És ügyeske is! Nem semmi méretekkel rendelkeztek Ti is!
Fogacskákkal hogy álltok?
Ahol ketten vagytok a képen, az a Ti konyhátok? Nagyon klasszul nézhet ki!
Na befejezem, mert megyünk sétálni, aztán vendégeskedünk!
További szép napot mindenkinek!
Dolli