Sziasztok!
Ma voltam dokinál, eddig ok minden. Levi 1680 g, több, mint fél kilót hízott 3 hét alatt. A combcsontja pedig 6 cm. És ismét megmutatta, hogy tuti fiú lesz! Akkora kukaca van...
Ja, és nem volt vizsgálat, csak uh, ott ellenőrizte a belső méhszájzárat, az teljesen zárt. Úgyhogy nem tudom, c hányas vagyok, de remélem, maradt a 2100.
Ja, és Babóca 30 hetes és 6 napos, úgyhogy a vonalzóm valahogy nem jó!
Joli
Bencussal én is a Péterfy terhesrendelésére jártam, ott találtam meg az orvosomat anno. De vele rengeteg gond volt a terhesség alatt (mármint Bencével), és mivela régi dokim átment a város túsló végére, nem tudtam követni. A mostani terhesrendelés meg már közel sem az, mint 2és fél éve volt. Ezért mentem át magánba! Bencussal olcsón megúsztuk, Levivel sajna így, de ha a kettőt átlagoljuk,... (meg gyököt vonunk, meg reciprokkal szorzunk)
Nagyon jó volt a sztori! Apának is elolvastam, ő is jót kacagott!!!
Inerke
Hol vagy, vagytok??? Minden rendben?
Patrícia
Az nem normális, hogy gyökérkezelés után fáj a fog! Menj vissza előbb, mert lehet, hogy benne hagytak egy ideget!
Csajok
Az Auchanban 1000 Ft-ért van Nívea babasampon, és babasampon+fürdető, és 1 pár zokni összecsomagolva! Nekem Bencével nagyon bejött a Nívea, igaz, csak 1,5 éves kora után használjuk. Előtte a gyógyszertári volt!
És mi a röhej az egészben: apa olyat vett, amiben rózsaszín a zokni!!!
Nagyon vágyna már egy kislányra, dehát mi már csak fiúkat tudunk!
Pusziu: Noémi