Új privát üzeneted érkezett!

Arikon: Ne haragudj, Neked is nagyon boldog szülinapot kívánok :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szülinaposoknak:

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
na jó, most az egyszer megbocsátok! :lol: :lol:

Nóri,
és mit kapsz????
Nekem az egészből a készülődése tetszik. Ahogy szervezkedik, utána jár, mert a 3 év alatt ez az első eset (leszámítva az eljegyzésünket), h. így utána jár az ajándékomnak és nem engem nyaggat, h. 'mit szeretnék kapni'. Tehát tök mindegy mit ad ajándékba, nekem már az is elég, h. ilyen nagy gondot fordít rá! :) Nagyon szeretem... :oops: :)
Vendég

Köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Arikon, Nóri! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK SZÜLINAPOTOKRA!!!!

Kép

Kép
Vendég

Arikon, Nóri! Szülinapotok alkalmából minden jót kívánok, teljesüljön minden kívánságotok!

Kép Kép Kép
datolya

Arikon,
hú, de izgi, nagyon kiváncsi vagyok mit fogsz kapni! Majd várom az élménybeszámolót!

Nóri,
persze tőled is, attól függetlenül, hogy tudod, biztos egy nagy élmény lesz, és a dokidtól pedig remélhetőleg a szép vastag nyálkahártya hirét kapod ajándékba! :wink:
sirkici

Sziasztok!
Én is csatlakozok a jokivánságokhoz a szülinaposoknak!

Elméletileg 2 napom van hátra a mensziig. Remélem megjön, utána megyek rákszürésre és eljött a mi időnk apával. Indul a project!!!!
encike 2

Encike: Hajrááááááááááááááá :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Apára fel :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon! És ezt innen kell megtudnom?!?:oops:

Isten éltessen sokáig, és természetesen Neked is küldöm a kisangyalt, tessék egyet kívánni!

( Öcsém " Jó étvágyat!" szokott! :roll: :) )
Vendég

sziasztok.drukkoljatok holnapra nekem!
szintén csatlakozok a jókívánságokkal

Sok Boldog Születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen holnap!

Kép Kép Kép
datolya

Nita: Nagy drukk holnapra neked+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon,Nóri!

Nagyon sok boldág születésnapot kívánok nektek!!!!

Kép
vedresandi

lányok köszönöm a sok drukkot.nagyon sokat jelent nekem,kicsit jobb a kedvem is! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Csajok!
Mégegyszer köszönöm Mindenkinek a szülinapi köszöntést!!! Olyan jól esik! :oops: :)

Bíbi, :lol: :lol: Jó fej az Öcséd!

Nita,
drukk Neked!

Férjecskétől a Jó barátok sorozatot kaptam meg. Örültem neki nagyon. Imádom ezt a sorozatot, annyit szoktam röhögni rajtuk! Azért készült ennyire, mert egy srác ígérte, h. segít megszerezni az összes évadot, de aztán felültette szegénykémet, úgyh. hétfőn rohangált utána. Az előbb pizzáztunk (szigorúan mirelit :lol: ), és szegénykém bedőlt az ágyba, mert hulla fáradt!
Nem is meséltem Nektek, h. van egy nagy hírem!!! Férjecskét kinevezték osztályvezetőnek, ami azért nagy szó, mert már évek óta várt erre. Rengeteget dolgozott érte, de mindig volt egy 'ismerős ismerőse' aki megelőzte. De most eljött az Ő ideje, egyelőre megbízottként, de amint megszül akinek a helyére ment, onnantól teljes jogú vezetőként. Úgyh. egész jól alakul az évünk, remélem a baba lesz a hab a tortán! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Szeretnék ajánlani nektek egy forradalmian új, és nagyon jó termékcsoportot, a mikroalgákat.
Jelenleg por, és energiaital koncentrátum formájában kapható.
Leírom, hogy eddig mik a tapasztalatok, miben segít:
-magas vérnyomás, vércukor szint normalizálás
- allergiák, ekcéma
- idegrendszeri problémák
- szív és érrendszeri problémák
- fejfájás, migrén
- bőr,köröm, haj problémák
- gyomorfekély és más gyomor, bél,-és emésztési problémák
- máj és vese problémák
- rákos megbetegedések
- ízületi, reumás problémák
- csontritkulás, érelmeszesedés
- teherbeesési gondok, nőgyógyászati problémák.
Ezenkívűl, ha foglalkozol a dologgal heti 2-3 órát, jelentős jövedelemre is szert tehetsz.
Bővebben a http://gyogyalga.gportal.hu címen tudtok olvasni róla, érdemes kipróbálni!!
nyusszancs

Arikon, gratulálok férjednek a kinevezéséhez, neked pedig még egyszer szülinapod alkalmából és kívánom legyen meg a hab is a tortán!

Kép Kép Kép
datolya

Arikon!

Gratula a férjecskédnek a kinevezéshez! ÉS érezzétek jól egymást este :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csnóri Arikon!!

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Nektek! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Sajnos, csak most tudtam jönni, így talán ma már nem is olvassa a 2 szülinapos :cry:
De szeretném, ha tudnátok, h ma igenis eszembe jutottatok és habár nem tudtam jönni, de nagyon szép napot kívántam nektek!
Ezen felül azt, h a következő szülinapot már babával a kezetekben ünnepeljétek!!!!
Kép

Mi reggel óta rohangáltunk.
Bálintnak megvettük az öltönycipőt, a bordó inget, elvittük bevetetni a nadrágját, elhoztuk az autóját .... szóval, tartalmas napunk volt.
Fél órája értem haza, de Bálintot már útnak is engedtem, mert ment be éjszakára. :(

babszika

Arikon!
Férjecskédnek sok sikert kivánok az uj munkához!

Nyusszancs!
Még nem néztem az oldalt, de az alga gyerekeknek is jo?
encike 2

Sziasztok!

Arikon Nóri:

Születésetek napja vagyon, legyen nagy a vigadalom. Füled érjen boldogságban, pénzben (babócákban :D :lol: ) bokáig, s a jó Isten éltessen titeket jó sokáig! :D Kép Boldog Születésnapot mindkettőtöknek! :D

Kép
anda81

Nita:
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon fogok holnap rád gondolni!!!!!!!!!!!! Mennek a drukkkkkoooooooookkkkkk!!!!!!

Kép
anda81

Köszi csajok, aranyosak vagytok!!!

Kép
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Nita: Drukk+++++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi: Nem unatkoztatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mennyi mindent sikerült elintéznetek :shock: :shock: :shock: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok.azt mondta a doki,hogy mintha nőtt volna a petezwák,most 6 mm-es minden normálisnak mondható,de a bevérzés még mindíg megvan :(
jövőhét szerdán megyek vissza addig kiderűl hogy fejlődik e vagy mge kell szakítani a terhességet.!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Hát pihenj sokat, próbáld elterelni a figyelmedet és minden rendben lesz :!: :!: :!: :!: :!: :!:
((((((Nitacska)))))

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska megpróbálom de nem könnyű!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gondolom...... tuti, hogy minden másodpercben a pocilakón jár az eszed..... simizd, beszélj hozzá, hátha összeszedi magát és jövő héten már teljesen okés lesz minden :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nita,
ha már nőtt, fejlődött, akkor az jó jel, talán jövő szerdára már minden rendben lesz! Pihenj sokat, és gondolkodj pozitivan!
sirkici

csak az a bevérzés is eltűnhetne :!: [/i]

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike!
A termékek közül a Green Gold Solar algát fogyaszthatják már egészen picik is, persze itt azokra gondolok, akik már ehetnek mindenféle zöldséget, a Lunart, amit este kell szedni 7 éves kortól lehet fogyasztani, a Kineto és a Genio energiaitalokat pedig a magas természetes koffeintartalma miatt nem ajánlatos gyermekeknek adni.

Köszi szépen az érdeklődést, azért ajánlom figyelmedbe a honlapot, mert ez tényleg egy csoda dolog, mivel a párom belépett, és ezért kapott 20db terméket, adtunk a szüleinknek belőle, és ismerősöknek, akik betegek, és idősek, nagyon dicsérték, ezért merem bátran ajánlani.
nyusszancs

Nita, örülök, hogy fejlődött a babókezdemény a pocakodban! Ha bevérzés alatt a hematómára gondolsz, akkor azzal tudlak bíztatni ( már, ha ez neked bíztatás), hogy második fiamnál a tizennegyedik hétig véreztem egy ilyen miatt és gyönyörű egészséges baba lett az eredmény.
Pihenj, amennyit csak Máté hagy!

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok!

Sehol senki?

Nóri!
Mesélj!!!!!!

Nita!
Látod, fejlődött!!!! Tessék megnyugodni és nem fészkelődni!
Most csak magadra és a babára koncentrálj!
Tudom, h ez nehéz lesz, főleg, h ott a Máté, de csak pár nap és meglásd, nem lesz baj!

Zsu!
A feri nálad mit mutat pirossal előre?

Rólam annyit, h magam is meglepődtem, de ma piri beköszöntött. Évek óta nem jött meg 28 napra magától..... ki tudja miért, most mégis. Talán pé-m azért nem volt, h rövidebbre állhasson be a ciklusom és majd mostantól lesz szép pé-m :lol:
De Bévinek megígértem, h cickát fogok inni 14 napig, úgyhogy pének lennie kell! :wink:

babszika

Babszi: Mire gondolsz??????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Megnéztem a görbéd.
és ok, h most piri van, de 11. naptól miért piros megint?

babszika

Babszi: Én is iszom a cickát..... elég rémes íze van... de a célért mindent!!!!!
Meggyógyultál?????
Hogy haladsz a kódokkal???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na látod ezt nem is vettem észre.... fogalmam sincs :roll: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kódok nem mennek, de remélem, h majd ott előjönnek, ahogy eddig is.
Az a baj, h vannak kódok, amik hetente változnak.... ilyen faszságot!!! :evil: :x :evil:

A gyógyulás lassan jön, Bálint szerint a hetet még itthon kéne töltenem.... hát, nem tudom. Pénteken már mennék.

babszika

Hát nagyon muszály menned?????? Nem tudsz otthon maradni még a héten???? azért az elég ciki lenne, mikor rádjön a szapora kiszolgálás között :roll: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

utálok beteg lenni és itthon ülni!!!!! Kép

abban viszont igazad van, h ott gázosabb lenne. nem is a szapora miatt, hanem mert ott az óriási hűtőpult... lehetetlen elkerülnöm. :?
nem tudom, h mi legyen.

babszika

Hát én is nagyon útáááááááááááááálok beteg lenni..... szerencsére nem is nagyonszoktam..... 5 éve nem voltam betegszabin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viszont szerintem várd meg a jövő hetet és akkor menj, amikor már 100%osan tudsz ott lenni :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hát, majd még eldöntöm. :roll:

babszika

Babszi, tényleg maradj otthon! Fiamat ma elvittük oviba, délben már telefonáltak is, hogy megint bágyadt és fáj a hasa. Inkább maradj otthon két nappal tovább, minthogy visszaess!
Ja, és a menzim nekem is megjött ma pont 28 napra, ami már rég nem volt.

Kép Kép Kép
datolya

Hétvégi tervek????
Kutyuli jól van????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Datolya: Jobbulást fiacskádnak....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Datolya!
Gyors gyógyulást!
És gratula a 28 naphoz.... már ha ezen van mit gratulálni :( :) (nekem is kettős érzéssel jár)

Kutyuli ma kihozott a sodromból, mert szemtelenkedett és az új telefonom bánta. Persze, nem is kiabáltam vele, csak nem szóltam hozzá..... 1 órája folyamatosan bújik hozzám :)

Hétvégén nem tudom, h mi lesz, bár Bálint csak vasárnap szabad, úgyhgoy sztem az esküvői hercehurca folytatódik. Maradék meghívó kiosztása, esetleg kösziajesz vásárlás és készítés.....

Ja tényleg Pendi!
Rájöttem a zenére, de köszi!!!!!!!!

babszika

Húúúú..... telefontéma ismerős..... ano mi is elől hagytuk és elorozta a kis drága és hát apró darabokra szedte..... és persze ez is új volt :roll:

Olyanok, mint a gyerekek.... ha rossz fát tesznek a tűzre, egyből hízelegnek :roll: :roll: :roll: :roll:

Mi lesz a köszönőajesz???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?