Sziasztok!
Évi,mennék én
,de ugy vagyok vele mint az Anita
,gyerek nélkül mennék szivesen,mert igy félő,hogy Zéti kicsit megsinylenné
a találkozást.Majd hogy ha már nagyobbak lesztek és kimerészkedtek a jó időre akkor megejtünk 1-2 talit.
Kata,nagyon szép a képeket Marci,egyáltalán nem látszik már rajta hogy korababa.Biztos,hogy kell neki is egy pár hét,mire megszokja az új környezetét,addig csak szeretgessétek és dédelgessétek-ez általában használni szokott
.
Szandra,gyógypuszikákat küldök a Tami fejére.Remélem már sokkal jobban van.
Neked meg gratula,nagyon ügyi vagy a diétával.
Adri,kitartás!!!!Nekem már cirka a 32.héttől folyamatosan fájt a csipőm ,nyomta a gyerek a szeméremcsontomat-néha olyan voltam mint egy hadirokkant,ha feküldtem az volt a baj,ha ültem akkor meg az,de ha majd megszületik a kicsi akkor mindenért kárpótol
,a fájdalmak megszünnek és többet eszedbe sem fog jutni.
Anita,Anikó,azért nem maradtunk,mert a Gerinek mehetnéke volt
.Persze otthon már emlegette a Mónit,gondolom akkor jött rá,hogy mégis csak maradni akart.De jobb is hogy hazajöttünk,mert kb.11 óta elég sürün fáj a hasa,összegörnyedve közli,hogy fáj a poci.Azóra már járt itt a gyerekorvos is,aki szerint csak "gázos" a gyerek,-de szerintem más baja van.Reggel óta még nem evett normális kaját csak egy kis "kukit" amit vittünk magunkkal.A virslire reggel közölte,hogy rossz,a húsleves szintén és a turógombóc is
.Szerintem rossz a szája ize,és nála mindig igy kezdődik a betegség.Holnapra már menni fog a hasa is,és cirka 1 hétig nem fog enni egy falatot sem
Ja,azt nem is irtam,hogy belenézett a doki a szájába,persze "picit piros a torka" amire azonnal kaptunk gyógyszert
.Hát pihizik egy sort a mikró tetején
Persze Encsinek is folyik az orra már pár napja,tegnap már be is dugult és a torkát is fájlalta.Dehát ebben az időben nem csodálkozom,azt sem tudom néha mit is adjak rájuk.Az egyik percben 25 fok van megizzad,a köv.percben szélvihar van
.
Ugyhogy Anett köszönjük szépen a meghívást,de igy nem akarom elvinni,mert félek hogy megfertőz valakit.Főleg igy,hogy még azt sem tudom igazán,hogy mi a baja
Anikó,szerintem ne erőltesd a bilibe kakilást,mert csak az ellenkezőjét éred el vele.Ugy ahogy a Szandra irta,előbb-utóbb zavarni fogja.Amig meg az éjszakai pelusba csinálja még csak + pelust sem használtok el
Reménykedj benne,hogy mire az éjszakai pelust is elhagyjátok addigra megszokja,hogy a kaki is a wc-be való.