Sziasztok!
Fuuu,kicsit lemaradtam,jo sokat irtatok!!!
Nekem is van hordozokendom,de en meg csak a lakasban hasznaltam,aztan kimostuk es egy kicsit osszement,ugyhogy most eleg rovid lett.De szeretnek venni vmilyen kengurut,bar Nuncsi eleg jol elvan a babakocsijaban/autosuleseben,de azert szeretnem ha logna rajtam
Amikor meg szoptattam akkor eleg sokszor a cicin aludt el,es nem ebresztettem fel.O mindig felkelt ha bufiznie kellett,de volt hogy aludt reggelig.Mostanaban mar nem nagyon bufizik/bukizik,es eleg sokszor elalszik az utolso 5milin.Tegnap is 8:30kor bekabult es reggel 8:15kor kelt,jatszott meg fel orat aztan kajalt.Meg minig 220-akat adok neki,mindig megeszi.
Mostanaban az esti masszasnal teljesen be van porogve.Jar keze laba,kurjongat,ossze vissza forog,labat csocsalja.Aztan megyunk a kadba,mostanaban eloszor beultetem,ugy nezelodik, csuszkal,persze vegig fogom,azert meg ulni nem tud magatol.
En a johnson's bedtime olajat kenem ra furdes elott, es ennek a tusfurdojevel mosom.Annyira finom illata van.Mar irtam,de mi minden nap hajat mosunk a Babe koszmo elleni samponnal,annak is nagyon finom bodza illata van.Nekunk meg anno azt mondta a dokino,hogy mossuk minden nap.Mi mar megszoktuk igy,szereti is ha hajat mosunk.Viszont tegnap mit csinalt,nem hittem el.Mar mondtam a ferjemnek hogy majd egyszer meg szeretnem probalni hogy lenyomom a fejet a viz ala,hogy reagal.Erre tegnap mikor megforditottam hogy a kis popojat meg hatul is megmossam magatol haromszor is lemerult.Kerdezem tole mit csinalsz te kis rosszcsont,o meg csak nez ram es mosolyog, a viz meg mindenhol a csorog kis arcan.az lehet hogy vizibaby lesz mivel en 9 evig muugrottam,aztan 5 evig szinkronusztam,sot meg 6 honapos terhesen is pillangoztam, ossze-vissza forogtam a viz alatt.
Tegnap elott meg majdnem kiesett az autosulesbol.Elmentem zuhanyozni es leraktam a foldre az autosulesben a zuhanykabin ele.Latom az ajton keresztul hogy nagyon ficankol,kinezek erre latom hogy a fel teste log az ulesbol.A feje ott volt ahol elvileg a fenekenek kell hogy legyen.Persze amikor kerdezem,megint csak mosolyog.Nincs mese be kell kotnom.
Kepzeljetek,tegnap volt ez a hulye stipi-stopis reklam a tv-ben,es elkezdtem mondani Nuncsinek hogy stipi-stopi,de vagy 10x.Akkorakat hahotazott,hogy nem igaz.
Viszont Nuncsi is eleg nyugos mielott elalszik.Meg mindig nem alszik el csak ugy.
Kiveve ha el nem kabul kaja kozben vagy az autosulesben.
Eleg jol birja ezt a fogzas temat,nagyon folyik a nyala,es kicsit tobbet kell vele jatszani.Konkretan egesz nap
Kepzeljetek tegnap itt volt nalunk a ferjem 11 eves lanya.Hat Momoska az tuti hogy a te pici Alizod jobban,"szakszerubben" nyul a kis Boriszhoz,mint o.Szol hozza egy ket szot aztan inkabb nezi a tv-t.Egy honapja latta ot utoljara.Nekem ez nagyon furcsa,kicsit idegesit is.Pedig tokre varta hogy vegre megszulessen a kishuga,most meg nem is foglalkozik vele.Nuncsi meg ugy nez ra mintha vmi csoda lenne.
Lehet feltekeny es mivel nem jon tul sokszor igy nem tudja mit kell csinalni.Mi mindig hivjuk,de o szarik rank.Hat ez van.
Edina egyebkent ti mar meggyogyultatok,minden rendben?
Momoska aranyosak a kepek,emlekeztetnek arra ahogy en szeretgettem a kishugomat annak idejen.Meg most is ezt csinalnam,de mar nem hagyja
Nagyon jo tesverek.
Judit nekem meg azt mondta a dokino hogy minden szoptatas utan potoljam ha kell.
Olyan jo lenne meg szoptatni,legkozelebb majd vmit mashogy csinalok.Az tuti hogy tobbet fogok enni es inni.Lehet az volt a baj.De olyan hirtelen megcsappant a tejem,nem is ertettem mitol.
Nuncsi eppen kuszni probal.Hason fekszik a kisagyban a ket labat teljesen maga ala huzza,feltolja a popojat es eloretolja magat.Elegge kifarad,most elkezdett balhezni,mennem kell.
Mindenkinek szep napot!
Reka