Sziasztok,
Most én is kicsit éjjeli baglyot játszom, de azért közel sem vagyok olyan jó ebben, mint Bendor:-)vagy az este 10 óra még közel sem számit annak?
Még nem olvastam vissza teljesen, igy lehet nem vagyok mindennel és mindenkivel kapcsolatban képben, ezért előre is bocsi.
Pintyus: milyen házat néztetek ti?az az ár nagyon csillagászati. Tavaly egy kolleganőmék vettek ennyiért egy klassz házat, de az teljesen új épitésű volt . . . amúgy ti milyen árban keresgéltek?Szurkolok hogy megtaláljátok a megfelelőt és főleg hogy ne legyen vele sok munka, hisz neked már nem nagyon van erre időd és energiád. De engem is érdekelne, hogy mi a másik alternativa ha mégsem tetszik egy eladó ház sem?
Éva: nagyon jól nézel ki, szépen megnőtt a pocakod, örülök, hogy már jól vagy, és azért haladsz a pakolással is. Persze mindig van valami ami megkeseriti az ember életét, mint pl a mosógép, de ezen túl kell esni. Kitartás.
Bendor: még egy kitartás, és meglátod milyen klassz lesz a szinte új lakásban. Majd tegyél fel fotót ha már elkezdtek burkolni, igérem én is teszek fel majd a mienkről.
Jövő héten nálunk is elkezdik a burkolást. Ez a hét nem volt semmi. Múlt szombaton költöztünk ki, egyéként az anyósomék lakással nincs semmi gond, nagyon jó kis helyük van itt, szinte saját kis birodalmat kaptunk a házból, igy egy szavam sem lehet. Kedden kaptuk meg a lakást, bár nem teljesen üres állapotban, mert a bácsi fia, aki vele lakott elég érdekes módon gondolta ezt a kiköltözést. A bútorainak a 60 %-át otthagyta a szobájába és elköszönt. Amikor István rákérdezett, hogy ezekkel mi lesz, akkor közölte neki nem kellenek. Na gondolhatjátok, ezt azért nem hagytuk annyiban. Mondta neki István, hogy nekünk sem kell, és pakoljon ki, mert mi egy üres lakást vettünk. Otthagytak ezen kivül egy teli kamrát, és egy félig felszerelt konyhát, mármint szeméttel teli konyhát. Aztán végül is csütörtök délre sikerült mindent elpakoltatni velük. Szerdán a burkolók leverték a fűrdőszobában,wc-ben, előszobában és kamrában a csempét, járólapot. Csütörtökön volt a villanyszerelő, viz és gázszerelő. Pénteken kisimitották a padlót és a falat, ami most szárad és hétfőn kezdik a burkolást. Arról majd küldök képet. Én is nagyon kiváncsi vagyok. Ezzel kb szerda-csüt-re végeznek, utána héten jön a festő, ő kb 2 hét alatt végez és költözhetünk. Sajnos minden napra jut valami kellemetlen izgalom a felújitással kapcsolatban, de igyekszem nem nagyon mellre szivni.
Voltam hétfőn terheléses cukorvizsgálaton. Képzeljétek az éhgyomri cukrom 4,2 volt, a 2 órával későbbi pedig csak 4,1
Mikor 2 óra múlva visszamentem kérdezte a nő, hogy érzem magam, mondtam nagyon éhes vagyok
hát ez látszott az eredményen is. De hál istennek tényleg jól vagyok, ahogy ezt az eredményeim is tükrözik. Remélem ez igy lesz a terhesség végéig, és a szülés is simán megy majd.
Pintyus, Éva ti voltatok már ezen a vizsgálaton?
Zsu: nagyon édes a kicsi lányod, egy tündérke.
Olgi: örülök, hogy jobban vagytok és csináljátok csak szorgalmasan a tornát.
Panka: kiderült mi baja volt Emilinek?Esetleg csak az időjárás miatt volt ilyen kedvetlen?Vagy csak anyahiánya volt szimplán?Emili nagyon édes a képeken, már várom hogy megismerjem élőben is. Na majd a talin, ami nálunk lesz . . .
Aliza: ti akkor most hirdetitek a lakást?Hol, mennyiért és mekkora?Már ha nem vagyok túl indiszkrét . . .
Kezdek álmosodni, mára ennyi voltam, jó éjt és kellemes vasárnapot!
Anita
ui: ja csinéltunk két különálló listát a férjemmel, az egyetlen közös név a Brigitta volt. Madai Brigitta. Nem hangzik rosszul, de kicsit el vagyok szontyolodva, hogy mennyire nem egyezünk ebben a kérdésben . . .