Sziasztok,
Timi az elet nagy problemai
Ha 40 fok akkor 1. verzio, ha szakad az eso vagy legkondis kocsi akkor 2. verzio
Es nallam volt 1 pelus mindig tartalekba, mindenre jo, betakarni, nyalat torolni....
Amugy Uhn minden OK, nyaki redo 1.5mm. Amin kicsit aggodok, hogy hetvegen himlojarvanyos varosban voltam. Igaz, hogy senkivel nem talalkoztam,aki beteg lett volna, de a para az megvan (nem voltam semmilyen himlos).
Aztan mikor megkerdeztem a dokit, hogy van-e a gyereknek orrcsontja, akkor azt mondta, hogy nyugi, van, es olvassak kevesebbet
. Na szoval ez hatott (valahogy ez a doki ert a nyelvemen, lehet mas torkat mar kette haraptam volna erre), ugyhogy most Gugli letiltva es megyek setalni
. Ha laz vagy kiutas van, akkor raerek idegbajt kapni, addig meg csak art a draga picurnak. Nyugisan pihent az Uh alatt, Adam erre csak CTG alkalmaval volt hajlando, ugyhogy remenykedek, hogy O nyugisabb lesz (Adam nem all meg 2 percre, csak reklamot nezni).
Citromos sztorihoz csak annyit hogy NE!!!. A babat nem zavarja a csuklas, csak az anyukat (engem is nagyon), legrosszabb esetben, ha gyerek nem sir, le kell rakni a kisagyba es akkor nem latod. Ha ezt gyerekorvos/vedono ajanlja, akkor gyorsan le kell cserelni (sztem), mert valoszinu, hogy mas teren se halad a korral. (mielott jonnenek a kovek, ez az en velemenyem).
Kriszti
Bababoltba en is imadok setalgatni (csak sajnos eleg draga setaloutca
)