Hahó,
BÚÉK, kicsit ugyan megkésve. De mi is itt vagyunk, nagyjából változatlanul. Cicó megkóstolta a paprikás krumplit virslivel, imádta! Aztán másnap pirosat kakilt
Az evés változatlan, illetve az ízlésére nem lehetak valami büszke, mert jelenleg semmit nem eszik meg, ami zöld (eddig szerette a borsót, a zöldbabot, megette a spenótot, stb.) Most a nagy kedvenc a krumplipüré, meg egyébként is minden jöhet, aminek krumpli az alapja (vagy parizer, vagy virsli). A szalámi, a kolbász, bármilyen hús, minden jöhet, ls megkóstolta a tejet is, azóta a tejes kaja is jöhet, de persze csak nagyon módjával jön...szerencsére gyümit meg paradicsomot hajlandó enni. A mennyiségek változatlanok, kivéve anya lilahagymáját, amiből bármennyit meg tudna enni, csak nem kap bármennyit (apja mondja, le se tagadhatom, tegnap éppen főleg lilahagymát óhajtott vacsorázni, a csípős fajátból).
Menni még nem megy, aludni továbbra sem alszik, viszont dumál ezerrel egész nap. Iminek gratula a járáshoz, már mi is nagyon várjuk, de egyelőre piszokul óvatos a kisasszony, nem engedi el, amibe kapaszkodik, csak úgy közlekedik
Közben kinövesztette az ötödik fogát, most jön a hatodik. Az élet mostanában már nem olyan eseménydős, mint egyéves kora előtt. Egyéves mérés jövő kedden lesz, szerintem olyan nyolc kila körül lesz a kölkec, talán egy kicsivel több.
Ja, és ha meglátja a laptopot, amin netezünk, egyből követeli a babanetet
(addig mondogatja, hogy baba, baba, amíg meg nem látja a Nivea reklámot itt oldalt).
Vica, jobbulást nektek, remélem, ha végigmegy az a piszok vírus, nem mutálódik újra
A másodiknál már biztosan más, én még ezt persze nem tudom...Imi most jött rá szerintem, hogy a köpködés az milyen poén
Eddig kielégítette a dobálás is, most már új szórakozás után nézett. Cicó mostanság nem annyira köpköd, inkább kanállal dobál, meg a villával, mikor mi jön.
Ildikó, Áfonya,
a helyzet nálunk is hasonló, mint eddig. Cicó étvágya kiszámíthatatlan, bár vannak dolgok, amik szinte mindig bejönnek.
Yoan,
nem gondoltam, hogy itt találkozunk
Arra nem gondoltál, hogy Eszti ízlésében hasonlít a húgodra? Gyakran ilyen oldalra ütnek a kölkök, az enyim pl. kiköpött unokabátyó lányban.
Zulu,
8.2 (8.3) az teljesen oké. Enni meg úgyis eszik, ha kell neki, Annát én ezügyben nem félteném
Én azon imádkozom, hogy legalább eddig eljussunk mi is a súllyal...ki tudja...
Hopp, most látom, hogy Cicó meglelte az építőkockák között a tegnap este elrejtett darab korpás kekszét, és jóízűen elropogtatta...
Mennem kell...
Üdv
Kriszi