Új privát üzeneted érkezett!

Gona

bogrács! :wink: :P Mi főtt benne??? 8)
Hogy vagy??

Kriszti :P

MArika

ügyi legyél!!!(én majdnem taccsoltam...végig a wc mellett ültem,nem mentem semmere :oops: )

Britta

izgi!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Még itthon vagyok. Ma megyek dokihoz. A holnapi naptól egyenesen parázok. Mindkettőt simán szültem, és attól félek, ha most meg kell indítani, akkor császár lesz a vége. Persze, tudom, akkor is az anyja vagyok. De ez nekem nagyon rossz érzés. Már tegnap óta többször is sírtam, mert nem bírom már a feszültséget. Az este óta minden gondolatom e körül forog. Éjjel sem tudtam aludni. Úgy látom, nem akar magától beindulni, csak azt nem tudom, miért. Pedig a méhszáj nyitva van 2 ujjnyira, a belső is(csak nem tudom, mennyire), és a méhnyak is már rövidebb. Nem tudom, mit mond ma a doki. Őszintén szólva már nincs energiám tovább húzni. Nagyon ki vagyok borulva.
Párom elintézte a holnapi napját, bár jó lenne, ha mégsem kellene addig várni.

Majd jelentkezem.

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Britta!
Azt hittem, már jó hírekre jövök....... :?
Nem segítettek ezek a viharos frontok sem?? Legalábbis itt nálunk jó kis vihar volt szombat este....De ma délutántól is mondja a hidegfrontot viharral, széllel....Szorítok!! Addig is mozogj, mozogj sokat!!!!!! Meg mondanám hogy szex, szex..........de ha apa nincs otthon...úgy kivitelezhetetlen! :oops:

Gona!
Mennyit is mondtál?? 48 kg?????? Úristen, és ehhez milyen magasság társul?? mert az én 173 cm-mhez a 65 kg ideális volt, ha én így lennék 48 kg, biztos anorexiásnak gondolnánk!
Émelygés?? Nálam még most is megvan! Szinte egész nap!
Ma hívom fel a dokit, hogy szerdán töltöm a 12. hetet, és mikorra menjek uh-ra. te mikor is mész? Holnap? Majd számolj be, mi volt!

Többieknek is puszi!!

D.

Kép

Kép
ditta76

Hát nincs itt nagy tolongás................. :roll: :roll:

Csak én kínlódgatok itt a melóhelyen........gyakorlatilag semmihez sincs kedvem........émelygek.........

D.

Kép

Kép
ditta76

Britta

jaj Te szegény.NAgyon rossz lehet ez a várakozás tényleg.Elhiszem hogy kiborultál!
De van egy jó hírem.GYerek még bent nem maradt.Kibujik,igy vagy ugy.. :wink:
Szoritok,hogy a hidegfront meghozza Bencét!!!
Egy kis melegvizes fürdőt addig is vehetnél! :roll: :wink:

Ditta

már 12 hetes vagy Te is??Aztamindenit milyen gyorsan megy az idő!!!
Ti már mondtátok a tesóknak a jóhirt???

Velem semmi ujság,nagyon fájnak a lábaim.Most pihizek.Jönnek a felhők,meg nagy szél kezd lenni,szal feltudtunk jönni a játszirol.Különben imádkozhattam volna Petrunak. :?

Többike?
Vendég

Sziasztok!

Ditta,
ááá, én nagyon pici vagyok (157 cm), ezért ideális nekem ez a súly. 12-26 éves koromig 42 kiló voltam, akármennyit ehettem, nem maradt rajtam semmi. Aztán most a 2. gyerek után maradtam 47 kiló, még ez is belefér, de amikor 50 voltam (már szülés után visszamászva) kisgömböcnek éreztem magam, nagyon rossz volt! Próbáltam keveset enni, de nem ért semmit. Szerintem az éjszakázás és a szoptatás tett be, mert aztán amikor annak vége lett, a kilók is lementek. Végülis a 45 kg is jó... :)

Engem is érdekelne, hogy nálatok a tesók tudják már a hírt?

Émelyegni már nem annyira émelygek, de ma például fejfájás volt és szédülés, és azért eszegetnem kell óránként-kétóránként, hogy ne legyek rosszul. Csütörtökön megyek dokihoz, majd mesélek.

Erika,
Ti oviból hazafele mentek játszizni?
Nálunk is rettenetes szél van reggel óta. Várjuk a vihart (amit beharangoztak, nem is locsoltam semmit!) de százágra süt a nap, 22 fok, isteni idő!
Bográcsban most gulyást főztünk (leves, marhahúsból), de szoktunk paprikáskrumplit, babgulyást, pörköltet stb.

Brigi,
hát most nagyon nehéz neked. :( Nálam mondjuk pont fordítva volt, a dokim akarta megindítani és én nem engedtem (2 ujjnyi méhszájnál) meg akartam várni, amíg indul a baba magától, a magzatvíz tiszta volt. Persze nagyon megviselte a családot az egész szitu, pont mint nálatok... (ráadásul lelkiismeret-furdalásom volt, mert énmiattam volt az egész, már rég túllehettünk volna rajta, meg féltem is, nehogy bajt okozzak a csökönyösségemmel) Reméljük, hogy minden szépen lezajlik nálatok is! +++++++++
Talán már most??? :lol:

Mária,
mi volt a terhelésesen? Remélem nem jártál úgy mint Rik. :P (nekem még ilyet sose csináltak, pedig két terhességen már túlvagyok)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Jaj, a lecsót kihagytam a bográcsozásból! Azt is szeretjük, de még mindig a kacsazsíros kenyeret kívánom koviubival (azóta se ettem, mert nálunk nem lehet finom ubit venni, anyukámat várom, ő szokott hozni! :lol: )

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

sziasztok!!!

Britta!
Sajnálom, borzasztó lehet ez a várakozás...
Ne félj az indítástól!
Nem lesz semmi baj!!!
Én nagyon drukkolok!!

Hát, a terhelés nagyon érdekesen zajlott...
Az első vérvétel simán ment, utána benyomtam a tejet és a zsemlét, majd egy óra múlva vettek ismét vért. Na, ott volt gubanc....

A laboros, aki megszúrt, elfelejtette levenni a karomról a szorítót+nem jól nyomta rá a papírvattát, miközben húzta ki a tűt.
Ebből az következett, hogy még a csempét is le kellett utánam mosni, a laboros ruhája is csupa vér lett.
Többen ájuldozni kezdtek körülöttem, szerencsére én edzett vagyok, szoktam adni is vért...
Eredmény holnap lesz, bízom benne, hogy jó.

hát, röviden ennyi...
Szép kis műsor volt!!!

engem egyre jobban aggaszt ez a nátha, ami már egy hete nem akar egy kicsit sem múlni....
Aggódom, mert én allergiás vagyok, csak eddíg nem viselt meg különösen, no meg persze tavaly szedtem a gyógyszereket is, amit most ugye nem lehet...
És azon aggódom, hogy ez nem is nátha, hanem allergia.
De akkor én befonom az amúgy rövid hajam, mert kezd elviselhetetlen lenni.
Folyamatosan már a könnyem is folyik, úgy nézek ki, mint aki legalább egy hete bőg...

Dokihoz szerdán megyek, majd megemlítem neki, de sok reményem nincs, mert a Ca-t sem szedhetem szerinte...
Vendég

Mária,
biztos jó lesz holnap az eredmény. Miért spriccelt a vér? De neked nem lett bajod? (nekem ezt még olvasni is rossz volt...)
Ja, én azt hittem, hogy cukros vizet kell majd vedelned. Ez a zsömlés verzió egész korrekt. :wink:
Én is jó ideje taknyos vagyok, ahogy felébredek, két másodperc múlva már ömlik is (de utálom!) Nekem is eszembe jutott az allergia (kimutattak nekem is egypárat már, de nem szeretem a gyógyszereket, inkább kínlódok, most meg ugye egyébként is mindegy) Ca-t miért nem lehet szedni?

Brigi,
Máriának igaza van, nem lesz semmi baj, főleg hogy már kétujjnyira nyitva vagy, tehát igazából már beindultak a dolgok! Holnap megkönnyebbülsz (egy pár kilóval mindenképp)! :lol:

Na végre kezd beborulni már! Persze eső még sehol....

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

szia Gona!
[quote]A írta: laboros, aki megszúrt, elfelejtette levenni a karomról a szorítót+nem jól nyomta rá a papírvattát, miközben húzta ki a tűt.
Ebből az következett, hogy még a csempét is le kellett utánam mosni, a laboros ruhája is csupa vér lett.
Többen ájuldozni kezdtek körülöttem, szerencsére én edzett vagyok, szoktam adni is vért...
Eredmény holnap lesz, bízom benne, hogy jó.

hát ezért spriccelt...

itt is beborult, de még a szél is fúj........Bbbbbbbbbbbrrrrrrrrr
Nagyon!!

ez a zsemle+tel tényleg korrekt.
A doki szerint az eredmény ugyanaz...
Ha gond lenne, akkor jön a glukóz.
Vendég

tel=tej :oops:
Vendég

Ja, bocs, nem tudtam, hogy ha nem tesznek rá vattát, akkor spriccel a vér. Azt hittem, csak picit véres marad az ember keze.... Na majd csütörtökön én is bizonyíthatok a vérvételen! :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Meg az a szorítógumi is rajta maradt, és ez volt a fő gond...
Vendég

Sziasztok!

Mária!
Szerencsére akkor ájulás nélkül megúsztad! És ez a tej, zsömle variáns nagyon jól hangzik!! Nálunk miért nem csinálják ezt??????Utálom azt a tömény szirupos vizet!! :x
Mária, te mikor érezted először a magzat mozgást? Én már alig várom, hogy érezzem! És állítólag minél többedik baba, annál hamarabb jelez!
Ja, és hol is vetted azt a szupi babakocsit?? :wink:
Szóval én ezt néztem ki a neten:
Kép
Kép
Kép

Rik!
Nálatok már jelez a vihar?? Hát itt még süt a nap, de nagy szél van!

Gona!
Hát akkor így érthető a súlyod....És a párod milyen magas? Dokihoz holnap mész?
Én ma hívtam fel a dokimat, jövő hétőn kell mennem uh-ra.
Amúgy mi is sűrűn bográcsozunk, vagy csak grillezünk, sütkérezünk ezt-azt a kertben.

Britta!
Nem szeretnék találkozni a neeveddel itt még holnap reggel is...... :lol: :lol:
Remélem már a szülőszobán vagy!!!!!!!Drukk!!!!!!!!!

Na, mentem, kéne még a csajszival matekozni...........(persze tudom, hogy majd nem örül neki.....)

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Szia Ditta!

Én is mindíg ugyanezzel a babkocsival szemeztem itt a neten, aztán találkoztam a miénkkel...
ez Haberkorn, ugyanolyan, mint a PC.
Könnyű a váz, hihetetlenül könnyű vele közlekedni.
(Legalábbis a lakásban,máshol még nem voltunk.... :wink: )

Én ezt egy itteni bababoltban vettem, legutoljára viszont a Kikában láttam.
57000 volt ott az ára.

A magzatmozgást már a 16. hét előtt is érezgettem, de csak nagyon-nagyon ritkán.
A 14/15. környékén.
Csak az volt a gond, hogy nekem a méhlepény a mellső falon tapad, és ez nagyban tompítja a rugdosást a mai napig.
Vendég

Sziasztok!

Holnap már nem leszek itt semmiképp sem. Reggel 9 körül kell beérni a dokihoz. Sajnos, semmi sem segített beindítani a szülést. Most a dokin van a sor. Eddig bíztam. De már ennyi. Vagy így, vagy úgy, de holnap meglesz Bence. Legalább megkönnyebbülök. No meg a család is. Fiúk is egyre türelmetlenebbek.

Legyetek jók. Amint megszületik Bence, küldöm az sms-t Riknek!

Puszi:

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!

Drukkkkkkkkkkkkkk

Puszilok mindenkit!!!!!!!!!
Vendég

Brigi

drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Várom az üzit!

Marika

én is cukros vizet ittam anno,ez a zsemlés cucc szuper!!!
Irj majd az eredményrtől!!

Ditta

már jó egy órája zuhog az eső.Szél már alig van.CSak az hozta. :wink:
Babakocsi szuper! :wink:

Kriszti???
Vendég

Gona

igen hazafelé jövet játszizunk.De előtte hazaugrom enni. :wink:
Vendég

Bocsi csajok hogy ritkábban jövök de visszatértem a "rendes életbe"és annyi az elintéznivaló...ma is egész nap úton voltunk...anyuékhoz felugrottam 3 óránként szoptatni(a városközpotba laknak,szal tök jó :wink: )

Vasárnap voltunk a Camponában motorokat nézni,Mekizni,játszóházazni...kocsioban szuperul szoptattam :wink: már kellett a nagyoknak is a közös családi program,meg nekem is a kimozdulás...elég jövős-menős család vagyunk amúgy is :wink:

Brigi!
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sokat gondodlok rád,ne aggódj minden OK lesz!!!!

Mindenkinek puszi!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Britta, drukkolok holnap, bár még előtted az éjszaka, hátha elindul Bence kifelé.

Panny, jó vasárnapotok lehetett. Mi is szeretünk jönni-menni, csak az indulás nehéz. Ezek szerint Olivér meggyógyult?

Ditta, klasszak a babakocsik! Régi már nincs meg, vagy nagyon leamortizálódott?

Marika, Rik, Gona, puszi nektek is!

Ágica, hol vagy?

Kép Kép Kép
datolya

Csak beugrottam, majd holnap jövök.
Brigi Neked szeretnék csak minden jót kívánni holnapra!!!!
Vigyázz magatokra és legyél nagyon ügyes!!!
Várom a híreket!!
agica1027

Sziasztok lányok!

Brigi:
DRUKKOK MENNEK MÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Képzeljétek lányok, mind azon agyaltam, hogyan fogom elmondani a fiuknak a jó hirt, hogy kistesójuk lesz...Erre tegnap a nagyfiam azzal állt elém, hogy ő karácsonyra kistesót kér ajándékba,mert egyik meséskönyvében is a kisfiu azt kért a Jézuskától... :shock: :shock: :shock: Erre elmondtam neki, hogy a kistesója már bent van a pocakomban és pontosan decemberben fog onnan kijönni, ha minden igaz :lol: Erre ő annyira örvendett, elkezdett ugrálni örömében, meg gondolkozni, hogy akkor most mit is kell majd venni neki, ruhákat, játékokat, babakocsit... :lol: Szóval, ez a lelkesedés átragadt a kicsire is és most nagyon felvannak dobva a hirtől...Robi meg megy és mindenkinek újságolja, hogy az anyukája pocijában nő egy kisbaba és az lesz az ő ajándéka... :?
Anyósom ma reggel jótt, hogy vigye oviba és neki is elmondta, persze ő már tudja, de annyira lehangolta a kis drágámat azt hittem lenyelem keresztben :twisted: :twisted: :twisted: .Azt mondta angy pléhpofával, hogy ez még nem biztos, meg elkezdett vádolni, hogy minek mondtam el neki...Jól felidegeltem magam miatta ! :twisted:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Brigi, drukkolok!

Márti, sokszor a gyerekek már nagyon korán ráéreznek a dolgokra. Nagyon jó, hogy ilyen lelkesek. Az anyóspajtást meg popón kéne billegetni :evil: ! Az a Ti dolgotok, hogy mikor, milyen formában mondjátok el a saját gyerekeiteknek a kistesó érkezését.
Egyébként szép karácsonyi ajándék lesz! Én is hajtottam rá, de úgy néz ki meg kell elégednünk egy januári babával!

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok Csajok!!!

Márti, látod az élet szépen megoldotta, hiszen tényleg sokmindent megéreznek, mi meg cssak nézünk h honnét tudja?!Mi is próbálkoztunk, tudták is, mégis mikor jöttek a csíkok gondolkoztunk h mondjuk-e, mikor, ne kiabáljuk el.....Jöttek a gimiből haza délután és mintha azt kérdeznék h mi a kaja kérdezték h terhes vagy? Akkor nap csináltam a tesztet :roll: :roll: .Csak néztünk és mondtuk h igen.
Az anyósod elég bunkó volt :twisted: .Persze mindenki tudja h akkor biztos a bébi amikor a kezünkbe adják, no de ki bízzon benne ha nem mi!!!!!???

datolya
itt vagyok.azt hiszem most kicsit lustább napokat éltem át, még írni is
tré voltam :oops: :roll: .Olvastam minden nap, de írni........
mindenki itthon volt hétvégén, apának is könyörögni kell a laptopért...meg hétvégén sokkal lassúbb a net.nálunk is 3 gép megy olyankor.
Meg ugye hétvégén más a napirend, mert főzni nem 4-re kell olyankor.....
Vasárnap délután meg mi is kiültünk napozni kicsit-nagyon jó volt.

Ditta, Marika
nekem is gyengém a babakocsi, mindíg azokat nézegetem a neten.Mindkettőtöké szupi.
Nagyon nehéz jót ,praktikusat,meg még jó áron is kapni.Persze ez sokmindennel így van, de talán a kocsi árak szaladtak el legjobban az utóbbi években. Minden drága de ez egy elég nagy tétel, okosnak kell lennünk.

DatolyaMensi készülődik? Vagy talán????
:oops: Izgulhatunk most érted is :o .

Brigi ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Üdv mindenkinek, szép napot!!!!
agica1027

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Elsősorban Brigi neked!
Már nem olvasod, de nagyon-nagyon drukkolok mára!

Hidd el, szép nap ez a mai...
És nem lesz semmi gond!
Egy-kettőre a karodban tarthatod Bencét!!!!

Nekem a terh. cukoreredményem tökéletes lett, aminek nagyon örülök! Teljes vérkép és viz. vizsgálat is volt, sikerült ebbő is tökéleteset produkálnom!
Holnap reggel megyek védőnőhöz és dokihoz, remélem hasonló jó híreket kapok!

Mindenki vigyázzon magára!

Márti!
Anyós miatt részvétem! Ne hagyd a jókedvedet elvenni! Az a kisbaba igeni decemberben egészségesen a világra fog jönni!!!
(Az enyém is ilyen... amikor kiderült, hogy kinyílt a méhszáj, azon sápítozott, hogy pedig már úgy beleélte magát abba, hogy újabb kiunokája fog születni... :roll: :shock: :twisted: )

Gondoltam, majd én megmutatom neki!!!!

Puszi!
Vendég

ebbő=ebből
:oops:

Ígérem, megtanulok írni... :oops: :oops: 8)
Vendég

Datolya:
a lényeg, hogy jöjjön már a kisbaba :wink: mind1, hogy decemberi vagy januári.Nekem simán lehet novemberi is...mert lehet hamarabb születik.

Mária:
akkor neked is van egy diszpéldány anyósod :(

Ágica:
hát igen, valahogyan ráéreznek, nem buták ők :wink:

Most megint egy jó hirt kaptam. A legjobb barátnőm akivel együtt suliztunk általánosban és gimiben is és egy nap eltéréssel születtünk, 10 éve próbálkozik a babán és nem jött össze, azt mondták sosem lehet gyereke normális úton, és most beszéltem vele, babát vár .Mult héten volt dokinál, még csak petezsákot látott, de még korai is, mert csak 5 hetes terhes... SPONTÁN bebabásodott!!!
Ugy örülök neki!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Már órák óta csak Brigire gondolok... :)
Vajon mi lehet vele? Valószínűleg szül. :wink:

Ditta, Mária,
én már sokszor éreztem úgy, mintha érezném a babát. De tudom, hogy úgysem érezhetem.... hiszen ez még csak a 13. hét... :(

Kriszti!
Régen jártál erre. Mizujs?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Panni, melyik játszóházban voltatok? A Sárkányvárban vagy a Pán Péterben?

Erika,
már csak 1 napod van. Mi a helyzet? Érzések?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Gona, szerintem az a baba lesz, hidd el! Én az elsőt már a 13. héten éreztem.
Már én is nagyon kíváncsi vagyok, mi lehet Brigiékkel!

Kép Kép Kép
datolya

szia
Orgona lehetséges hogy érzed már a mozgását mert 3-ik babánál elméletileg lehet már érezni.meg attol is függ hogy hogyan helyezkedik el.
Brigire én is sokat gondolok

Kép
e.andrea

Gona!
Szerintem is simán érezheted a baba mozgását...

Britta!
Remélem, már babázol!+++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!!!
Először is :Brigi hírek!!!!!!!!!!!

Első üzi:
"a doki befektetett a kórházba.Nem történt inditás,most várunk.Jövő szerda előtt nem csinálnak semmit.Bence nagyon jól érzi magát a pocakban,majd jelentkezem,puszi!

Második üzi:Most volt itt a doki.Utána nézett és kiderült,5 nappal el lett számolva az idő.20-ra módositotta a dátumot.Ettől függetlenül bent kell maradnom.Majd meglátjuk mi lesz pusz Nektek.

Szal Brittának drukk mehet tovább.Asszem a Bencus magátol kibujik jövő szerdáig,nemigaz Csajok??!! :lol:

Márti

megoldodott az ügy!!Azért ezeknek a gyerekeknek van beleérzőképességük! :wink:

Gona

baba lesz az,hidd el!!!!!
Én Petrát már a 14.en érztem.Pedig "csak" második gyerek volt!!!

Datolya

nem jött meg igaz???Érzések??

Nekem sincs emmi sem még.Néha jön egy kis mensis érzés,de elmulik... :roll:
40.nap előtt nem tesztelek!! :lol: :lol:

PAnny
jó kis napotok volt!!!
Huh,ha leirnám hogy Petrust millyen helyeken is szoptattam(pl. próbafülke,Otp...).Engem nem zavart sehol.Ha éhes hát egyen. :roll: :lol:

Kriszti???

Ági

csak pihizz,minden mást hanyagolj!HA kell minket is!!!!(de aztán ha jol leszel ne kimélj minket!!!!!! :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Hát akkor Brigi nem könnyebült meg, de jófej ez a doki, nem erőszakos. Legalábbis nem akarja mindenáron megindítani. Azért nem irigylem Brigit ezért a kórházasdiért. :( (Az elsővel engem is bent akartak tartani, mondván vagy aznap vagy másnap meglesz a baba, mondtam, hogy szó se lehet róla, és indultam haza főzni :lol: pedig jó messze lakunk...)

Jövő szerda még nagyon sokára lesz!

Erika,
az opt-s szopit nem irigylem, ott olyan fafejek vannak, nem? Egyébként én sem vagyok szégyenlős, és különben is a gyerek az első! :wink:

Köszi csajok, majdnem meghatódtam, hogy írjátok már a baba lehet! Én csak a 17-18. héten éreztem az első kettőt, de mivel nagyon ismerős az érzés, annyira hasonlított! :lol: Akkor mostantól már jobban figyelek!

Márti,
nem semmi volt anyósod reagálása, és ezt a gyerekek előtt??? Hát tapintatból nulla, az bizti. De látom a többieknek is vannak jó anyós-sztorijaik! :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Rik, ha tényleg csak a 40. napon tesztelsz, akkor kitartásod jeles! Szerintem (na meg a tesztek szreint) nem vagyok terhes, bár még piri sem jelentkezett, terhességi tüneteket pedig simán produkálok. Majd meglátjuk...
Köszi brigiről a híreket! Az jó, ha Bence jól elvan bent, de szegény Brigit nem írígylem. Nagyon nehéz lehet neki a várakozás, úgyhogy még több türelmet és kitartást kívánok neki!

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok!

Mária!
Örülök a jó eredménynek!

Márti!
Anyóssal ne törődj!!!!

Datolya!
drukkolok!!

Ági!
Én is azt mondom,PIHI!!!!

Erika!
Drukkolok!

Gona!
Ez szupi,hogy már érzed!

Panni!
Reméllem már meggyógyultatok!
Azért néha irj,ha időd engedi!
Vendég

JÓ ÉJT!

Évi!HOL VAGY???????????????????????????????????
Vendég

Rik megy a druk hogy ne jöjön meg

Kép
e.andrea

jó reggelt Nektek is !!!!

Örülök h Briginél nem avatkoztak be drasztikusan :lol: , amúgy meg sajnálom szegénykét mert már annyira kivolt :cry: .
De tudjuk még senki nem maradt benn.Bence meg a szép időt várja!!

Rik++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Marika, örülök a jó eredményednek!!!Jól vagy?

Évi hol vagy?????????????

puszi Mindenkinek!
agica1027

Sziasztok!

Elore is bocsi az ekezetek miatt, de a parom tegnap ujravette a rendszert es elfelejtette visszatenni a karaktereket :evil:

A tegnap anyosom megint "remekelt", de erdekes olyankor teszi amikor nincs ott a parom .Kezdte kerdezni, hogy de akkor megtartom a babat? mintha mar nem mondtam volna neki vagy 10X. Hogy neki akkor azt mondtam, hogy tobb gyereket nem akarok...Ezelott 4 eve, frissen szules utan, persze, hogy igy gondolkodtam...De akkor is, mar ennyire megjegyezni ezt a dolgot ...Most azert nem fogom elvetetni a gyereket mert ezelott 4 eve azt mondtam, nem kell tobb gyerek!Mind ezen a mondaton lovagol... . Kezdte ecsetelni nekem, hogy mennyire nehez lesz 3 gyerekkel stb...ne bizzak az allam tamogatasaban, mert a gyereket en kell felneveljem nem az allam...ilyeneket mondott.Azt hittem kirakom...Mikor meseltem a paromnak, azt mondta, ha megegyszer ilyesmivel jon szoljak neki.O majd rendbe teszi .
Ja es a konyv, amiben a Robi latta a kisfiut aki karacsonyra kistesot kert, az ove volt.Fogta magat es amikor nem vettuk eszre betette a szatyraba es elvitte... :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

datolya:
te mar teszteltel, ahogy olvasom..Nem volt tul korai meg, azert nem mutatott semmit?

Rik:
drukk, hogy piri ne latogasson meg egyhamar!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Márti!
Húúúú, ilyenkor nagyon megkönnyebbülök, hogy az én életemből kimaradt az anyós-téma......... :shock: :shock:
Hát én ilyen nőtől megőrülnék........Ne foglalkozz vele, engedd el a füled mellett!
Tök jó, hogy a gyerekek jól fogadták!! Nálunk is nagyon várják, főleg Veronika!
A másikon láttam a babakocsit, hát nekem is jó lenne ilyen adakozós barátnő!! :lol:

Brigi!
Kitartás!! Már csak ketten jöttök ki a kórházból!

Rik, datolya!
Piri mondjon le.........!! Szorítok!

Ági!
Te jól vagy?? barnus remélem már nincs!! és émelygés?? Nálam még mindig! :?

Na, kéne dolgozni is....(vagyis próbálok úgy csinálni...... :lol: )

D.

Kép

Kép
ditta76

Szia Ditta!

Hogy birsz dolgozni?En meg a haztartast sem tudom rendesen vezetni a rosszulletek miatt :cry: :cry:

igen, nagyon rendes baratnom van.A Huni szuletesekor is felpakolt rendesen.Kisagyat hozott meg hozza 3 rendbeli agynemut...A ruhakrol, meg pelenkarol, cumisuvegrol ne is beszeljek. Neki is 2 fia van es mar fel eve probalkoznak a 3.baban de meg nem jott ossze :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ditta
Jól vagyok, csak nem szabad kimondani :wink:
Barna nincs, pihenek.Házimunka nagymamásan.Azért nem élünk koszban és kaja is van mindíg, de ezeket a dolgokat 1.5-2óra alatt megszoktam csinálni zsinórban, most mer egész nap betart. :oops:
De mire jönnek haza minden rendben van. Apával hetente 1-szer nagybevásárolunk,aztán szépen abból gazdálkodok.Csak apróságokat kell pótolni ha valami extra kaja kívánság közbeszól. A mindennapi dolgokból tudom mi kell 1-2 hétre, régóta így vásárolok.Nem beszélve arról h egy kis faluban élünk ahol a kisboltok 1.5-2-szer drágábban árulnak mint a multik! Meg az idő...Amíg dolgoztam sem értem rá , most meg félnék is járogatni :roll: .

Hányinger, émelygés még van,de nem annyi. Igaz már tudom mit nem bírok és azt igyekszem kerülni.

Mikor mész ultrahangra? Gondolom már nagyon várod!!!!
Mennyit híztál? Én 65.5 voltammikior kezdtem, most 67 vagyok.62-63szoktam lenni, de ősz óta szedtem az elevitet megszakításokkal és pár kiló feljött.
:oops: :roll: A doktornőm mondta h lehet kicsit több feljön tőle, de majd szoptatáskor lemegy....
Pénteken megyek vér-vizelet vizsgálatra.Van egy csomó beutalóm!

Most megyek, körbenézek, mi van a nagyok szobájában...

Jó munkát!
agica1027

Sziasztok!

Itthon vagyunk,Petra bteg lett.Fülfájás,náha,láz. :evil:
Mindjárt megyünka dokihoz!

DAtolya

miértteszteltél ilyen korán???
Várj kicsit,az kora volt!!!

Ági

nagyon jó hir!!!!
HAsználod még a golyókat?? :oops: :roll:

Ditta

jaj,Te csaj,tényleg szar lehet igy dolgozni.HOgy lehet odafigyelni???

Márti

oh,asszem kezet fogatnak a felmenőink. :evil: Ugyanezeket halljuk mi is.CSak nem nekünkközvetlen,hanem gyereken keresztül.(mert ugyebár ő mondta neki,hogy anyáék szeretnének tesót)
NA én ilyen anyós nem szeretnék lenni!!! :? 8)

Gona

megvolt az UH,vagy ma lesz?? :shock: Nem vagyok most képben valahogy! :oops:

Kriszti??????
Évi??????
Gira????OLYan régen irtál!!
Vendég

Sziasztok!

Most egy időre elköszönök tőletek.
Most jöttem meg a dokitól, sajnos be kell feküdnöm a kórházba, holnap reggel.
A méhszáj tovább nyílt, már 2110-es.
Nem tudom, hogy mennyi időt kell benntöltenem, remélem, nem sokat.
Doki szerint egy hét minimum, de inkább több.
Az is lehet, hogy a 36. hétig már nem engednek ki.

Mindenkinek kívánok minden jót!

Drukkoljatok nekem, hogy Zsófika minél tovább akarjon még benn maradni!

Puszi: Marika
Vendég

Márti
Hát.....erre a drága anyósra nem lehet mit mondani....csak gondolni, no de azt durván!! :twisted:
TE KLAPTÁL BABAKOCSIT????Tök irigykedek ha igen!!!!!!

Rik
Golyó már nincs, bogyó van :oops: teszt++++++++++++++++++drukk kibírod 40 napig???

datolya piri??? Vagy a teszt volt korán? :wink: :shock:

Sokat gondolok Brigire................
agica1027

Marika!!!!!!!!

Nagyon -nagyon vigyázz magatokra és ne idegeskedj!!!!!!!!
Picurodnak mindene megvan, most vigyázz rá nagyon!!!
Kívánok sok erőt és türelmet az elkövetkező hetekhez!!!

Pihenj és minden rendben lesz!

Drukkolok neked 1000-el!!!!!!
agica1027

Agica, ezt a babakocsit kaptam a baratnomtol.Egy ismerose terhes lett es a ferje hamar elszaladt oromeben, es vett neki egy babakocsit, aztan kiderult, hogy ikrei lesznek, nem jo a babakocsi :lol: Igyhat atpasszoljak nekem, bontatlanul.Meg dobozban van...
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?