Sziasztok!
Krisztina, tényleg nagy dolog, amit végigcsináltatok, nagy kincs lesz a kis Eszter! A szüléstől tényleg nem kell félni, a vajúdáshoz egy jó trükköt tudok: megkapaszkodni bármiben és GUGGGGOLNI guggolni terperszben, amint jön a fájás, így rugózni, míg véget nem ér. Én ezzel szó nélkül végigcsináltam azt a bizonyos vajúdós szakaszt.. Utána meg már úgyis mondanak mindent! Aztán ahogy meglátod a kicsit, elfelejtesz mindent:)
Én tudom ám, hol van a Pléh Csárda, a Rákóczi utcában, jópofa helynek tűnik, még a tősgyökeres dunakeszi lakosok is a két legjobb között emlegetik..
Szóval: ügyesen! Majd jelezd, mi van veletek!
Varjúháj: reggel 9 óta készülök elindulni sétálni, és még nem jött össze: vagy elaludt a kicsi a játszószőnyegén, vagy már kitoltam a babakocsit, de közbejött egy barátnős telefon, s azalatt kint elázott a mózeskosár... Igazság szerint nem vagyok valami jó passzban, mintha minden energiám kiszaladt volna belőlem..
Lehet, hogy eddig tartottak a tartalékaim. Azért, ha erre sétálnátok, írjatok sms-t, hátha tudunk jönni!
Panndi, Varjúháj: A holnapi baba-mama klubbos happening reményeim szerint nem dől dugába.. Ha mégis, előre is bocsánat...
Mindenképp egyeztessünk reggel!
KICSIJUCI! Esztergom nagyon klassz kis hely, ha átmentek a hídon, jobbra van egy kis egyszerű hajó étterem, nagyon jót lehet rajta kajálni, sörözni, s közben a csodás esztergomi oldalban gyönyörködhettek!
Puszi a lányoknak!