Új privát üzeneted érkezett!

jó étvágyat, pusszantás
Vendég

Babszi: Megnéztem a rucikat a blogon (az összeset), gyönyörűek mind. A menyecske rucik között nem tudnék választani, de ez a kurtább jobban bejön nekem.

Hanna: Drukkdrukk neked májusra!

Nóri: Drukk a nyh-dhoz!
jaimee1

Jaimee anyu:nem felejtessz el sosem, olyan aranyos vagy!!!
Holnap megyek vissza uh-ra.

Kép
Vendég

ARIKON???eredmény???
Vendég

Jaimee!
Köszi, azt hiszem, h nekem is ez jön be jobban.
Ma már többször megnéztem és egyre jobban tetszik. :roll:

babszika

Sziasztok Csajok!

Bocsi, de szombat óta egyszerűen nem volt időm netezni. Otthon nagytakarítottam, főztem, mostam, vasaltam, pakoltam. Ma meg annyi meló volt eddig, h. áááááá :twisted: De most itt vagyok, szépen végigolvastalak Benneteket, és sajnos látom, h. Nitácskánál gondok vannak. :(
Nita,
remélem megnyugodtál egy kicsikét, és olyat ne is mondj, h. nem lesz több babád! Itt a babaneten is olyan sok "reménytelen" helyzetben lévő lánynak lett babája!! Neked meg már van is egy tüneményes babád, úgyh. tessék megnyugodni és még az sem biztos, h. nagyon nagy a gond. Azért drukkolok és küldök pozitív enerdzsiket is!!

Babszi,
nagyon csini menyecske leszel! Bálint el fog áááájulni! :D

Nóri,
De aranyos vagy, h. észben tartod a vizsgámat, de majd holnap nézik meg a csajok. :wink:
Ja, képzeld tegnap este csináltam kókusztekercset a holnap miatt :wink: Hozom bentre, mert már látom szervezkednek a Kollégáim. Gondoltam csinálok kis falatkákat, sajttálat, veszek füstöltsajtos pogit, kókuszos hasét ha esetleg a tekercsem nem jönne be. De Férjecske szerint ISTENIII! De szerintem elfogult... :wink:
Képzeljétek annyira édes volt a hétvégén. Volt összebújás szombat este, erre Drága megszólal, h. emeljem 'gyertyába" a lábam, mert az segíthet a babónak. :lol: Olyan jót mosolyogtam rajta, mert szoktuk nézni a született feleségeket, és az egyik részben volt ilyen szitu, szerintem onnan vette. Persze úgy tettem, mintha én nem is hallottam volna erről a praktikáról, hadd örüljön! :wink: :D
Vendég

Nitácskának:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nitacska: Annyira sajnálom a rossz híreket :cry: :cry: :cry: Azért reménykedem benne, hogy szerdára rendben lesz :roll: :wink:

Arikon: Drukk holnapra :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon:Férjecske egy született férj!Na, akkor holnap neked vizsga eredmény, nekem doki...és csupa jó dolog fog történni! :wink:
Élvezzük az utolsó napot...egy új fejezet kezdődik...
Ja és egyszerre leszünk babásak, tudtad?
8) 8) 8)
Vendég

Sziasztok Csajok,

Bekukkantottam, mizu, és látom, nagyban megy a visszaszámlálás: Babszikám, Sirki, Ti már nagyon a finisben, Nórikám, Te sem vagy messze :D

Nita, ne csüggedj, vagyunk itt jónéhányan, akinek még egy babánk sincs, sőt mi több, még megfogannunk sem sikerült egyszer sem :roll: Szóval sztem bízz a dokidban, ha sikerül megtermékenyülnöd, az már sokkal könnyebb lesz, hogy a baba megtartásának megoldására bukkanjon!

Zsuzska, mizu? Remélem, még nem jött meg - nagyon drukkolok!

Arikon, sok sikert holnapra - várjuk az eredményeket!

Nórikám, Arikon - majd jövök még fület húzni :)

Jaimee, tünemény a nagylányod - eszméletlen nagy haja van ;-)

Kép
bienvenue

Szia Bien!!!!4

Hogy vagytok? Mi van veletek?

Nálam Niagara :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi, megnéztem a rucódat, nagyon csini - menyasszonynak és menyecskének is meseszép leszel :D Nóri, nekem Miskolcon van egy varrónőm, kicsit messze van, de szólj, ha érdekel :)

Kép
bienvenue

jajj, DRÁGA BIEN:ma reggelt "beszéltünk" rólad babszival priviben, hogy mi lehet veled...olyan jó, hogy jössz egy kicsit...nekem annyira hiányzik a sok régi arc....hogy vagy???Mizu veletek?Tesódék?
Vendég

Szia Nórikám! Nahát, ez a telepátia :D :D :D

Tesókámék köszi, nagyon jól, hétvégén is voltak itt nálunk, Kristóf maci már kész férfi :) Teszek fel róla képet mindjárt!

Hát, nálunk a helyzet változatlan, lassan kezdek eljutni a teljes nihil állapotába - ma pl. megjött, de már fel sem veszem... Ja, illetve van változás: máj. 1-i hatállyal felmondtam, nem bírtam tovább a családtagommal együtt dolgozni. Most itthon vagyok, mert nem kell bejárnom a hátralévő napokban. [size=9]Belecsaptam egy új üzletbe, már régóta rágták a fülemet, most beadtam a derekam. Nyugdíjkötvényekkel fogok foglalkozni, magánszemélyeknek és cégeknek is kínálom majd. Hiszek a termékben, hiszen pl. ezelőtt én sem tudtam, hogy mi, akik 2013. jan. 1 után megyünk nyugdíjba, a keresetünk 30%-ának megfelelő nyugdíjjal fogunk rendelkezni - akkor sem lesz igazán több, ha önkéntes nyugdíjszámlánk van... Brr.... De nem akarlak ezzel fárasztani Benneteket, akit érdekel, priviben szívesen írok róla/size]Szóval elkezdtem, meglátjuk.

Ja, és még egy hír: megvolt az öribaba projekt első lépéseként a pszichológiai alkalmassági vizsgálat, eddig jók vagyunk. Most lesz majd a környezettanulmány, aztán gyámhivatal, majd a tanfolyam - szóval telik az idő :)

Kép
bienvenue

Íme Kristóf, 5 hetesen:

Kép

Kép
bienvenue

Nagyon formás kispasi, tetszik! :wink:
Örülök, hogy már legalább ezen a pszihoizén túl vagytok és tiszta szívből kívánom, hogy ne kelljen végigjárni ezt az utat, hanem spontán babátok legyen!
Új meló és még tetszik is?Bien, ez tök jó!!!
Vendég

Nóri, az a helyzet, hogy megbeszéltük Jocival: akárhogy is alakul, lesz öribabánk is - alapból úgyis 3 gyereket szeretnénk :) Na jó, Ő egyelőre 2-t, de még dolgozom rajta :oops: 8)

Kép
bienvenue

Babszi,
gondolom, hogy izgulsz már, de meglásd milyen szép lesz az a nap... :D
Megnéztem a rucidat, és őszintén nekem mindkettőben nagyon csini vagy, és nem tudok dönteni! Mindkettőnek más a kisugárzása, szóval, nem is tudom, de az biztos, hogy akármelyikben is leszel, mindkettőben gyönyörű leszel!

Nóri,
drukk a holnapi uh-hoz!

Arikon,
neked pedig a vizsgaeredményedhez!

Zsu,
sajnálom, hogy megjött! :(

Bien,
örülök, hogy halad az örökbefogadás, örülhet az a baba, aki hozzátok kerül majd! :D
sirkici

Ja, és Bien,
nagyon aranyos Kristóf baba! :D
sirkici

Sziasztok!

Bocsi, de csak futólag tudtam átolvasni a mai napi termést!

Nita:
Bízz magadban! Már hogyne lehetne még babád! Tessék gyorsan elhessegetni ezeket a gondolatokat! Igazuk van a lányoknak, még egyáltalán nem biztos, hogy akkora a baj! Tudod, hogy veled vagyunk! Nyugodj meg!

Babszi-Nóri:
Lassan-lassan eljön a nagy nap! Látom, hogy az előkészületek is felgyorsultak! Kívánom, hogy minden sikerüljön úgy,ahogyan ti szeretnétek! :D

Kép
anda81

Köszi lányok a bíztató szavakat,sokat jelentenek nekem! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Ez természetes. Gondolom,hogy fordított helyzetben te ugyanezt tennéd! Hát most rajtunk a sor, hogy átsegítsünk a nehézségeken! :D

Kép
anda81

köszi anda,igen én is ezt tenném.persze.de ez sohq ne essen meg senkivel se inkább!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaj, de jó, h jöttél! én meg nem voltam itt....... :cry: :cry: :cry:
Kristóf tüncibogár!
Örülök, h jól vagy, de piri monnyon le!
ezer kérdésem lenne.... minden érdekel, h tegnap mi történt veled, meg előtte, meg előtte, meg ..... :roll:

Sirki!
döntöttem és a hosszú bordó ruhát vissza is mondtam ma. Hátha ki tudja adni arra a napra még vkinek.

Köszi Anda! Kép

Zsu!
nálad is lemondhatna már pirkó! :evil:

babszika

Babszi,
szóval akkor eldöntött tény a menyecske ruha. Ebben is igazi királynő leszel, az egyszer biztos! :D
sirkici

igen, rövid lesz :)
jaj, olyan jó olvasni, h ezt írjátok.
komolyan mondom, h az önbecsülésemnek olyan jót tesz (mert akárhogy is, de nem álltam sorba érte) :roll:

babszika

Sziasztok!

Nitácska. Sok erőt!

Jaimee! Nagyon szépen köszi. Tündéri a kislányod. :wink:

Babszika! Nagyon szép leszel!!! :lol:
Már lassan vége a foginak. 28.-án indul a szuri. (extra adag. napi 3)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Húú, Hanna!
Akor csuriban most már mindenem!!!!!!!!!!

babszika

hana köszi a sok erőt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babszi! Te az esküvő én meg a teszt miatt parázok majd. :wink:

Nitácska! Bárcsak ne kellene. Szerdán mész dokihoz. Ugye?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

:lol: :lol:
de mindkettő jól fog elsülni!!!!! :wink:

babszika

hanna igen szerdán kora regel megyek a korházba a dokihoz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Christell és Klári baba holnap haza jöhet a kórházból.
Babuka jól van, jók lettek a vér eredményei és Christellnek pedig holnap lesz a varratszedése!
Tartsatok ki, holnap már Christell ír nektek!
Addig is egy kép a 3 napos Klárikáról nektek:
Kép
Üdv: Fecó

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Köszi Lányok a drukkokat! :wink:

Bien,
annyira örülök, h. írtál!! Nekem is rettentően hiányoztál! Pirit sajnálom :twisted: de annak örülök, h. elindult az öribaba dolog. Kívánom, h. egyszerre legyetek nagycsaládosok! :wink:

Babszi,
nekem is a rövid tetszik jobban, annyira nőies vagy benne! 27. nap...mennek a drukkok! :wink:

Nóri,
annyira szupi lenne ha igazad lenne, mert akkor a babáink szülinapja is egy napra esne! Az lenne az igazi boszorkányság!! :D
Nagyon szorítok, h. extra nagy méhnyálkahártyád legyen. Csuriban mindenem.
Az új fejezetről annyit, h. MÁR NAGYON VÁROM!!! De tényleg, mert bizton tudom, h. harmincason leszek anyuka és ki akarom élvezni minden pillanatát! :)

Hanna,
olvastam a privit, köszi! 28-ától drukk a szurikhoz. De ez tényleg extra adag, magadnak kell beadnod? Bocsi, ha butaságot kérdeztem... :oops:

Zsuzska,
nagyon sajnálom a pirit! Ugye nem kenődtél el nagyon!?

Nita,
örülök, h. megnyugodtál!!

Húúú, Csajok itt dörög, villámlik, ráadásul egyedül vagyok, várom Férjecskét. Remélem nem ázik meg nagyon. :roll:
Vendég

Szia Fecó, Klárika büszke Apukája!

Zabálnivaló, gyönyörű, édes picurka lányotok! Nagy-nagy gratula hozzá mégegyszer! :)
Vendég

Arikon barátnőmnek:

Csak annyi szépet és jót kívánok Neked, mint amennyit magamnak!

Kép

Kép
Vendég

Kedves Nórikám!

Tiszta szívből nagyon boldog szülinapot kívánok és hogy a vágyaid, álmaid mind teljesüljenek!!

Kép

azért remélem Norbiddal nem estek ilyen túlzásokba.... :D de gondoltam, h. mosolyt csalok a szívedbe, remélem sikerült.
Kép
Vendég

Nóri,
köszönöm a jókívánságot...és ez a nyussz egyszerűen IMÁDOM!! No meg nyeltem egy nagyot... :wink:
Vendég

De drága vagy, a felét Nektek kell összehozni! :wink: :D

Kép
Vendég

OKé! Akkor lesz egy saját ovis csoportunk! :D
Vendég

Ma csak 10ig leszek kb, megyünk intézzük a hivatalos dolgokat, tudod,... szoríts nagyon, mert ha ma meglesz az aláírás...akkor sínen vagyunk!!!
Ja persze otthon beszart az új gépünk, még nincs egy hónapos......MERT HÜLYE AZÉRT NEM VAGYOK... :evil:
Szóval holnap már biztos vagyok. :wink:
Vendég

Óóó, de kár!! :(
Nagyon szorítok!!!!! Ezen a napon muszáj, h. minden sikerüljön!!! Dokihoz hányra mész?

ezt az idézetet most kaptam a nőivonaltól, gondoltam útravalóul megírem Neked:"Mit mondhatnánk e szép napon Neked olyat ami kedves? Legyen boldog ezekután minden perced. Gond és bánat messze elkerüljön, legyél a legboldogabb Te ezen a földön!"
Vendég

15.20, jajjj, na még ott is izgi lesz!De a nyálkahártyámmal megdumáltam, hogy vastagodjon, ma kapok egy jó kis tüszőrepit, este szülinapos keksz és szerelemgyerek fog születni januárban!
Nagyon szép üzi, én is kaptam valamit, de még nem olvastam....Nálatok akkor ma "lájtos" nap lesz?Evi-ivi?
Vendég

Sziasztok szülinapos lánykák :)

Sok-sok szeretettel köszöntelek Titeket, és aztán ügyesen fújjátok el azokat a gyertyákat ;)

Kép Kép

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

Nóri: NAgyon boldog szülinapot kívánok Neked :!: :!: :!: :!: És drukk a dokihoz++++++++++

Arikon: Mikor lesz eredmény :?: :?: :?: :?: :?:

Sirki: Ez van :roll:

Bien: Hajrá örökbefogadási procedúra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratula pszihodokihoz :!: :!: :!: :!: :!: NAgyon édes Kristóf baba!!!!

Hanna: Drukk a szurihoz+++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

NagyRékának boldog szülinapot kíván Jaimee és KisRéka. Ezt nem hagyhattam ki. :D Kép
jaimee1

Zsu:köszönöm szépen! :wink:
Sonny:neked is, és imáááádom a pandákat! :D
Vendég

Nóri és Arikon,
NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK NEKTEK!!! :D
sirkici

Jamiee,
:lol: :lol: Kösziiiiiii!!

Nóri,
15.20-tól mennek a drukkok!!!
Ne is mond!! Már annyira készülök. Megvettem a falatkákhoz valókat (még kaviárt is) :oops: Remélem értékelni fogják az igyekezetemet és degeszre tömik a hasukat! :D
Amúgy nagyon be vagyok sózva, mert Férjecske napok óta kirohangál a telefonjával a teraszra sutyorogni (próbáltam hallgatózni, de semmit nem tudtam meg... 8) :D )

Sonny,
Köszönöm én is, és ez a panda!! :)

Zsuzska,
valszeg délután jönnek a lányok az eredményekkel.

Sirki,
Köszi aranyos vagy, h. gondoltál Ránk! :)
Vendég

Sirki:nagyon köszönjük! :D
Rékus:akkor valami nagy meglepi lesz...kérek beszámolót! :wink:
Én már tudom, hogy mit kapok...kiszedtem belőle...illetve kitaláltam, kész volt a lelkem...de én belelátok a gondolataiba néha....vagy csak boszorkány vagyok?! :wink: :lol: 8)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?