Új privát üzeneted érkezett!

Kacsa
Ha nem vagyok tag nem tudom megnézni?
Csak mert ez a főoldalra vitt :? :(

Térd és foltok kérdésében én is ezt érzem néha, h még azt hiszik verem ezt a gyereket :) neki is tiszta kék zöld a térde akkor mi lesz később.

Andy
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: puszi Daninak, szegénykém....

Anita
Dehogy ciki, ha érzékeny vagy rá.

Bridget te nagyon eltűntél...remélem jól vagy.

KépKép
KépKép
fleur

Flur!
Javítanád a táblát? Most vagyok a 13. ciklusnapomon. Csak gondoltam nem csinálok most vonalzót (talán kicsit babonából sem!)
Köszi!
Andy

Kép
oriandy

Bocsi a nevet elírtam: Fleur!

Kép
oriandy

Andy
Persze, bár nem ígérem, h most rögtön

Pár kép

Állok mindenhol :lol:
Kép
Kép
Kép
figyeljétek a lábtartásom
Kép
pipiskedek
Kép

Hátha én is tudok úgy aludni, mint a papagájok Kép

Rámolás a konyhaszekrényben
Kép

Hol vannak az emberek????!!!
Kép

Minden út a szárítón keresztül vezet
Kép

Fürdés, mint a nagyok
Kép
Kép

Ez egy kicsit régebbi, de nem édes???!!! Kép

KépKép
KépKép
fleur

Andy
Még volt egy kis időm, gyorsan javítottam
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
Nagyon szépen köszi!! Aranyos vagy! Igaz nem úgy gondoltam, hogy most rögtön javítsd, de rendes vagy, hogy megtetted!!
Andy

Kép
oriandy

Fleur!

Próbáld meg úgy, hgoy beírod a www.videoplayer.hu -t, utána jobb fent beírod, hgoy "kacsa0414" és kiválasztod a Tagok-at és Keres, majd ha kiad egy videót és katt a "kacsa14"-re, utána már elvileg kiadja mindet, de ha így se megy, akkor belinkelgetem, csak már nem tudom, hgoy melyiket láttátok + melyiket nem.

Lilla nagyon kis cuki! Látom, megy nagyon az állás!

Timi me anynira belejött már a járásba, hogy hip-hop ott terem, ahol nem is várnám. Az előbb is nem raktam karanténbe, míg pisilni mentem, ennek az lett az eredménye, hogy kvázi a bugyimba csimpaszkott, miközben pisiltem. :lol:

kacsa14

bellanita: Gratu!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

fleur: Köszönöm az üdvözletet! A vonalzóért is köszi!
PÉ-t majd pénteken néz a dokim. Aztán majd megyünk tovább. Remélem azért annyira sok beavatkozás nem kell, és hamarosan jön a babóka.
A te babócád rendkívűl édes. Gratu hozzá! a képek tündériek!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kacsa
Nagyon vizuális vagyok :lol: :lol: az jó lehetett :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Kacsa
Sikerült!!!!!! :lol: :lol: tündéri. A ruha leszedős a kedvencem. :lol: amilyen tudományosan szedi le a zoknikat....:lol: meg kell zabálni.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!
Most néztem csak a táblát

Kacsa!
Panka!
Utólagosan nagyon boldog szülinapot kívánok Nektek!!! :D

Panka!
Andy!
Előre nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!!! :D

Fleur!
Nagyon jók a képek! Nem semmi, hogy 7 hónaposan már így áll! Látom a "titulusát" is átírtad a vonalzón. :D

Dávidnak tegnap megvolt a 3 hónapos oltás. Estére hőemelkedése lett, adtam neki kúpot, szerencsére nem ment feljebb. 3 hónapos korára sikerült megdupláznia a születési súlyát. :D Egyre többet figyelget és imádja ha énekelek neki, ami az én hangomat figyelmbe véve nagy szónak számít! :lol:

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Még egy kép

Én már nagyon éhes vagyok... Kép

Kép
Kép
tina82

Tina!

Köszi!

Hát adj enni ennek az éhes kis emberkének!!! :)

Fleur!

Ügyi vagy!

Már nem emlékszem, hgoy azon hogy szedi a ruhát.
De most a legújabb, hogy teszi bele a kosárba, majd amikor mindet leszedte, akkor meg visszapakol a szárítóra. Legalábbis nagyjából ... :lol:

Lesz majd még sétálós-röhögős + hintázós videó is, csak fel kéne tölteni, csak olyan lassan tölt, hogy nincs türelmem nekikezdeni, mert lebénul tőle a gép pár órára.

kacsa14

Addig is, amíg lesz videó, pár kép tegnapról:

Anya is szülinapos volt tegnap:

Kép

Hintázok:

Kép

Homokozok:

Kép

kacsa14

Kacsa
Boldog Szülinapot neked utólag is. (28 a kedvenc számom! Apukám és én is 28-án születtünk. Sőt a párom Anyukája is----- de ő sajnos már nincs köztünk. :( )

Fleur
látom Lilla belead apait-anyait! nem semmi, hogy már áll! ügyi nagyon!

Oriandy
úgy sajnálom, hogy ilyen nehezen kecmereg ki Dani ebből a fránya betegségből. :evil: mielőbbi gyógyulást kívánok neki!

Tina
tényleg jó kis "vasgyúró" lett Dávid. :D

Képzeljétek Máté elkezdte utánozni amit mondunk. és már felismerhetőek a szavak: hami-hami (am-am) ebéd (ábéd) Péter (pety.) olyan kis édes. :D

amúgy meg készülök ezerrel a vizsgára. (április 29-ére kérek majd drukkokat.) a honlapkészítéssel meg szenvedek, mint a kutya. :evil:

Ja, aki emlékszik még Uniquera: a napokban írogattunk egymásnak privit. ma volt az első nst-je. megadtam a számomat neki, ír, ha megszületik Dávid, úgyhogy majd hiradózok. :lol:

Maci
hogy vagy? házügy? neked is hamarosan nst? vagy talán már volt is?

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Előre is bocsánatot kérek, nem sokat tudtam visszaolvasni. :(
Gratulálok a szülinaposoknak!
A képek nagyon jók!

Anita
Gratulálok, gondtalan kismamiságot! :)

Mi jól vagyunk, ma délután hívom a dokim, hogy mikor menjek NSTre. Őhuncutsága végigtornázza az egész napot, alig fér a bőrömbe. :lol:
Pénteken aláírtuk a házikó adásvételijét, most a hitelt intézzük. Ha minden jól megy, akkor június végén, július elején költözködünk. :) Oda már tervezzük a netet. :)
Rohannom kell közjegyzőhöz. :?
Amint tudok, jelentkezem. :)
Puszi!
Vendég

Fleur!

Itt van 2 videó: (tortás nincs, mert azt kamerával vettük és azt én nem tudom ide varázsolni)

http://www.videoplayer.hu/videos/play/157121
http://www.videoplayer.hu/videos/play/157133

Maci!

Grat a szerződés aláíráshoz!
Azért pindúr Titababával nem lesz könnyű a költözés! Lesz segítségetek?

kacsa14

Sziasztok!

Nem akarom elkiabálni, de azt hiszem Dani egyre jobban van!
Látszólag semmi baja az orrfolyáson kívül! Nagyon jó a kedve és kivánló az étvágya is!! A füle már nem folyik, de holnap még vissza kell vinnem a doktornénihez kontrollra. Meglátjuk, mit mond.
Amúgy pár napja elkezdtem érezni, hogy úgy szúrkál a jobb oldalon a hasam és a derkem is fájdogál, így ma csináltam egy ovu tesztet.... Ugyan nem lett még pozitív, de már 2 csíkos és csak kicsit volt halványabb a tesztcsík!!!! Tehát ha a jó isten is megsegít, nem kell orvosi beavatkozás tesókához. Dani betegsége így is elég csapás nekünk, legalább ezzel (a ciklusommal) legyen minden rendben!!!
Tehát szorítsatok!!!!! Ma vagyok a 16. ciklusnapon, tehát ha 2-3 nap múlva valóban poz lenne a teszt, nem is lenne olyan rossz ciklus ez!!
Na, majd meglátjuk!
Már arra is gondoltam, hogy mivel a bal petefészkemet műtötték a csokoládé cisztával, amikor ott kéne érnie a petécskének, akkor vannak a hosszú és eredménytelen ciklusaim. Talán a műtét óta az nem működik olyan jól, mint a másik... Vagy rosszul gondolom???

Szép estét!

Kép
oriandy

Kacsa!

Timcsa egy tündér!!! Imádom, ahogy totyog!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Angie!
Szilárdkát az Isten éltesse az elsö szülinapján!!!!
Kép

Anita!
Nagyon gratulálok neked!!!
És kivánom hogy minden ugy alakuljon ahogy szeretnéd!!!
Boldog pocakos honapokat kivánok!!!
"És most már leveszem a szemem rolad és a kis spancilimat hesszelem"! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Fleur!
Nagyon komoly a harisnya szerkezet! :lol:
Édes nagyon nagyon!!!

Kacsa!
Nagyon cuki Timcsa!!
Boldog szülinapot neked is és utolag a kis Timcsának is!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Maci
örülök, hogy sikerült nyélbeütni a házvásárlást. nst-hez drukkolok.

Andy
végre jó hírek! :lol: mostmár csak pozitív dolgok jöhetnek! :wink: :D

Kacsa
jók a viedók Timcsáról!

Sziszkó! Boldog születésnapot kívánok Neked!

Kép

Kép
syrynx

kacsa14
Boldog szülinapot kívánok mindkettőtöknek! Kissé megkésve! :roll: :lol: :lol:
Vendég

Angie!
sok boldog szülinapot kívánok Szilárdnak utólag is.

Kacsa!
neked is utólag boldog szülinapot.

Fleur!
ügyes vagy és köszi h betetted a tesztjeimet a táblába.

Anikó!
köszi h rajtam tartottad a szemed :wink:
csak ezt e mondatot nem értem :oops: :shock:
"És most már leveszem a szemem rolad és a kis spancilimat hesszelem"!

Pendi!
Köszi én neked is ilyet kívánok!

Maci!
köszi szépen.gratulálok a szerződéshez és minden jót a házhoz.

Kép

Kép
bellanitta

Anita!

Azzal a mondattal Anikó asszem rám gondolt :) Anikó, jól tévedek? :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Anita!
Igen Évire! :D

Évi!
Jol tévedsz!! :lol:
Most rajtad tartom a szemem!!! :D

KépKépKépKép
aniko24

Brill!
A kis Eriknek kivánunk nagyon boldog elsö születésnapot!!!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Brill
csatlakozom az előttem szólóhoz. :lol: én is gratulálok a kis ünnepeltnek! Már régen írtál! azért majd tegyél képet! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Erik baba, és Sziszkó!
Nagyon nagyon boldog születsénapot kívánok Nektek, legyetek nagyon boldogok az életben! :D
Kép

Anita!
Gratulálok!Gondtalan hónapokat kívánok!

Maci!
Gratula aházikóhoz!De jó nektek, hogy sikerült találni megfelelőt!Jó költözködést, és kitartást a következő hetekre, már nem sok van hátra!Ki fog híradózni?

Syry!
Ügyes Máté!Drukkolo a vizsgához!

Bocsi, eddig jutottam, Emili 2 napra csak rajtam lóg, de szó szerint, nem játszik semmilyen játékával :roll: Én meg megfáztam, dögrováson vagyok, fáj a torkom, folyik az orrom... :evil: :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!!!
A Barátnőm ajánlotta ezt az oldalt/neki már van babája/,hogy látogassak el ide, mert sok hasznos infót megtudok ha majd babát szeretnék! És most eljött az idő..! :D Bár még csak 2 hete próbálkozunk a párommal, de remélem nem kell sokat várnom, hogy várandós legyek! :D !

Szilvi
szilvilike

Tina
Rászolgált :lol:
Édes lehet Dávid :) oltás :( de hát sajna ez előfordul. Látszik milyen jó húsban van :) cuki

Kacsa
Nagyon Kép így utólag is
A további 2 videó is nagyon tetszik.

Syry
Édes :)
Üzenem Unique-nak, hogy szorítok neki, várjuk a híreket róla.

Maci
Ház vételhez drukk. Húú már NST szalad az idő...azért majd gyere időnként.

Oriandy
Hátha ++++++++++

Szilárd és Erik a majdnem egyszerre születettek Boldog születésnapot kívánok nektek!
Kép

Anikó :) köszi

Bellanitta Szívesen :)

Szia Szilvike
Kép
Üdv köztünk, kérdezz bátran :)

KépKép
KépKép
fleur

Szilvi
üdv itt. :D (nekem is egy barátnőm ajánlotta anno ezt az oldalt. :wink: ) Egyesült Királyság------- húha, jó messze vagy. (bár volt már itt egy lány Japánból is. :wink: ) mióta élsz kint? mit csinálsz? Kívánom, hogy hamar jelentkezzen a baba. :D

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!
5 hónapja élek Angliában egésszen pontosan Dartfordban. Dartford kb. 45perc vonattal Londontól. Nagyon hangulatos kis város. Kb. két hét után sikerült munkát találnom itt, egy magyar csajszinál/ez mák mert az angolom akkor még nem volt túl jó/..!Takarítás vasalás. Aztán tovább ajánlott más családokhoz is, úgyhogy mostanra már elég sokat dolgozom,de egyáltalán nem megterhelő,mert nagyon tiszták,sokszor nem is tudom minek megyek,mert minden csillog villog....
Aztán a párom nemrégiben előrukkolt, hogy szeretne babát...! Ez nagyon jól esett,és boldog voltam, mert nagyon szeretem, de őszintén szólva megijedtem...hogy Én anyuka... ez nektek nem volt furcsa érzés? Nagyon várom már meg nehogy férre értsetek,szeretnék az lenni, csak azért felkellett dolgoznom.Boldog vagyok!!!!! :D

Szilvi
szilvilike

szilvilike
üdvözöllek én is! :lol: A nyugtalanságod szerintem teljesen rendben van. Én is szoktam ilyeneket érezni. Akárkivel beszéltem, mindenki beszámolt hasonló érzésekről. Azt mondja a többség, hogy a terhesség során fokozatosan kialakul majd az igazi anyaösztön. Tesóm is ez mondta. Pedig hidd el mindenki akarta a babócát. ez a többség szerint természetes érzés.
Vendég

Szilvi
párod magyar? hány éves vagy? az anyai érzés/ösztön fokozatosan kialakul (ahogy Pendi is írja. :D ) én sokat foglalkoztam gyerekekkel (babysitterkedtem külföldön + világéletemben óvónő akartam lenni, meg is tanultam ezt a szakmát/pályát, de csak 1 évig dolgoztam benne.) a lényeg: hiába voltam gyerekekkel, a saját az TELJESEN MÁS. semmivel össze nem hasonlítható érzés. :lol: :lol: :lol: kívánom, hogy mielőbb részed/részetek legyen benne. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Szia Pendi! Ezt jó hallani, hogy a többség így érez...és igen a barátnőm is ezt mondta, hogy a terhesség alatt kialakul az anyai ösztön. Különben már magában az jó érzés, hogy akit szeretek babát akar tőlem!! Remélem minél előbb betudok róla számolni, hogy összejött a baby! :lol:

Szilvi
szilvilike

Szia Syrynx. Igen a párom is magyar, ő tavaly májusba jött ide. Itt próbálunk szerencsét, eddig jól alakult minden. 27 éves vagyok, most töltöttem márciusba...
Hozzám eddig legközelebb a tesóm gyereke állt, és őt egyszerűen imádom..és pont abba gondoltam bele,hogy te jó ég akkor mennyire lehet szeretni, ha sajátja van az embernek!! Biztos fantasztikus érzés!!

Szilvi
szilvilike

szilvilike
Úgy gondolom, hogy fórumos társaim nevében is beszélhetek, és kívánjuk mindannyian a mielőbbi babásodást! :lol: :lol:
Itt nyugodtan kérdezz. Én sem rég jöttem ide, de nem bántam meg. Nagyon rendes embereket "ismertem" meg. Bármikor bármilyen kérdésem van, arra mindig választ kapok. :lol: :lol: Biztos vagyok benne, hogy te is csak jó tapasztalatokkal leszel gazdagabb. Minden jót! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm, h észben tartottátok Erik szülinapját!!! :D
...pedig igen "ritka" vagyok errefelélé.... (írásban mindenképp) :oops: :oops: :oops:

Bellanita!
Nagyon-nagyon gratulálok!!!
Látom a vonalzót... :wink:
Problémamenteset!!! :D

Kacsa!
Timcsa nagyon édes!!
Utólagosan is boldog szülinapot Mindkettőtöknek!!!

Maci!
Ház!!!??
Eléggé le vagyok maradva a történésekben..., de sok boldog pillanatot Nektek! :D

Fleur!
Lilla továbbra is zabálnivaló!!! :D
Nagyon jók a képek!!! :D
Vagány a kiscsaj.... :wink:

Évi!
Szégyenlem, de nem tudok lépést tartani... :oops:
Ha van időd, írnál egy privit v e-mailt, hol is tartotok????
A PCO kiderüléstét még olvastam, bár nem reagáltam rá.... (és természetesen, ha ebben a témában tudok segíteni kérdezz, hátha van válaszom... )

Az új topiktagoknak üdv. és mielöbbi bebabásodást kívánok!!! :wink: :wink: :wink:

Puszó Mindenkinek!
Brill

Ui.: Én rengeteget fotóztam a talin, de sajna hibás volt a memóriakártya ami gépben volt.... :( Úgy emlékszem, 3 képet siketült megmenteni, amiket közvetlenül az érkezésem után készítettem... (Ezeket nagyon szivesen közzé teszem....)

Kép
brill

Erik és Sziszkó, kicsit megkéseve én is nagyon boldog szülinapot kívánok Nektek!!! :)

kacsa14

Sziasztok!

Évi!
Butaságot írtam, mert inzulin rezisztenciáról olvastam Veled kapcsolatban, nem PCO-ról... (mert PCO-d az nincs, ugye???) A félinformációk ugyebár.... :lol:

Kacsa!
Köszi. :D

Szép napot Mindenkinek!
Puszó
Brill

Kép
brill

Brill
képet tegyél majd a szülinaposról!!!!!!! :lol:

most jöttem a fűnyírásból. hulla vagyok. :?

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Erik baba:Sok-sok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :D
Kép

Timi baba: Neked is mindenféle jót kívánok az életben :D
Kép

Kép
narco

Angie es Brill! :D

Nagyon-nagyon sok boldogsagot kivanok a gyönyörü nagyfiaitoknak Szilardnak es Eriknek születesnapjuk alkalmabol!

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Anyukak! :D

Szeretnem a velemenyeteket a hozzataplalassal kapcsolatban. :roll: Ma voltunk a gyerekorvosnal es azt mondta a 4. honap utan kezdjek adni Davidenak almat, banant stb.
En viszont egy csomo helyen azt olvasom, hogy jobb varni a 6. honapig. Ugy terveztem, hogy majd julius körül kezdenem, de anyosom is okoskodik, hogy elöbb kell...szoval teljes a kaosz..

Ti hogy csinaltatok? :roll:

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc
van elég tejed? én 5 hónapos korában adtam Máténak először almát, gyümölcsös babyételt. (nálam eleve kevés volt a tej, napi 1-2szer tápszert is kapott, az anyatej mellé.) amíg lehet szoptasd! szerintem húzd ki a hozzátáplálást, amíg csak lehet! de majd a többiek is elmondják a véleményüket.

Kép

Kép
syrynx

Syry,

Nagyon köszi a valszt! :D Igen, van eleg tejem, csak azt kapja amiota megszületett. Heti 230-300 grammokat hizik, most kb.5300 gramm.
Szerintem is ha jol fejlödik a baba akkor varhatok a hatodik honapig vele.. köszi megegyszer!
Amikor megduplazza a születesi sulyat utana mennyit 'kell' hiznia hetente?

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc
foggalmam sincs, hogy a megduplázás után mennyit kellene híznia. (pl. Máté jóval később duplázta meg a súlyát mint a 6. hónap, de nem is csoda, hisz 3900 gr-al született.) Én csak a 6. hónapig figyeltem a súlyát utána már nem. 6 hónaposan lett mérve, utána meg 12 hónaposan. közte nem, de mivel szépen fejlődött nem aggódtam. :D szerintem ne aggódjál. ha most szépen hízik, várhatsz nyugodtan a hozzátáplálással. :D

Kép

Kép
syrynx

Jucmuc
annyi bizonyos, hogy a 6. hónap után már nem híznak olyan "rohamosan", mint az első hónapokban. :D

Kép

Kép
syrynx

Syry,

Ezer köszönet! :D

Kép
Kép
jucmuc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?