Új privát üzeneted érkezett!

Sirki!
22 nap????? :shock: :lol: nagyon közel van! tök jó! pedig még csak most lettél babás!

Köszi Pendi! :roll: remélem, h így lesz!

babszika

Ajjaj!
elloptam vki lapos... izé .... laptetűjét! :twisted: :lol: 8) :lol:

babszika

Babszem:az enyimét nyúltad le...ejnye, nem szép dolog... :D
Vendég

:oops: :oops: Kép

babszika

de legalább itt vagy :lol:

babszika

Ez neked való, te érteni fogod...vidéki lyány lévén!

Kép
Vendég

juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
Kép
ezt így korán reggel???
ez emberkínzás Nóri :lol:

babszika

Mondjuk éhgyomorra tényleg durva... :D
Vendég

A blogba nem tudok kommentelni, mert hülyül a gépem...de szerintem ez szebb ruha, nekem főleg az alján lévő megoldás tetszik (hogy olyan többrétegűnek hat).Csini és már minyáááá felveheted....az én ruhám még sehol, még el sem indultam nézelődni...pedig ideje lenne... :roll: :?
Vendég

Jaj, tökre örülök, h ezt mondod.
Mert bevallom őszintén, h eléggé elbizonytalanodtam mikor vásároltuk.

Mondtam Bálintnak, h hasonlítsa össze a kettőt (látott képet a hosszú ruciról) - mire közölte, h nem is emléxik rá.... kész voltam. Mondtam is, h ha a menyasszonyi ruhám is ilyen hatással lesz rá, hát akkor nagyon elb*szok vmit :lol:

De én is jobban érzem magam ebben a ruciban, csak attól tartok, h ez kicsit jobban látni engedi "nádszál alakom" :D

Háát, tényleg ideje lenne rucit nézni! Bár, megvan a kiszemelt, nem?

babszika

Igen megvan, de lehet jobban járnék, ha varratnám.Van jó varrónőd????Kéne nagyon.Mert szerintem negyed annyiból rámvarrja.Igen, tudod, az a fekete-fehér ruha.A nagyfaluba van, és 300.000,-.....hmmm...hmmm...szerintem kijönne 50-ből itthon.Nem?
Vendég

Ja, ha Bálint nem emlékszik a ruhádra, majd bevonuláskor kérdezz rá tőle, hogy:helló, honnan is ismerjük egymást?.... :D
Vendég

Hát, varrónő ismerősöm nincs.
Olyan van, aki esküvői ruha készítő konkrétan.
Ha gondolod, megkeresem a számát.

Várj, külön vonulunk majd be. Úgyhogy inkább majd melléállok és a kezemet nyújtva bemutatkozom neki :lol: :lol:

babszika

Kép

Na azt megjegyzné egy életre!
Szívesen venném a számot!!!!! :wink:
Vendég

Babszi:remélem nem túl extrém neki az elképzelésem...

Kép
Vendég

figyi!
ha az, hát akkor ez van.
de én úgy tudom, h bármit megvarr. végülis neki ez az üzlet.... még akkori, ha neki nem tetszik, vagy extrém, vagy azt gondolja, h ez neked nem állna jól

nekem is azt mondta anno, h bármit megvarr, csak képet vigyek.
sztem akár hivatkozz nyugodtam rám! (a b.nőm is ezt tette) :wink:

babszika

Mondjuk az nem érdekel, hogy mi a véleménye a ruhámról...nem lesz egy átlagos habos fehér, de az nem is állna jól nekem....Annyi, hogy fekete tüll-t kell szereznie.Van képem több is róla, úgyhogy sima ügy, a héten fel is hívom mindenképpen!Izgiiii! :wink:
Vendég

hát, ez az.
kit érdekel, h más mit mondd!
lényeg, h te jól fogod érezni magad benne!!!!!! :wink:

babszika

Az a büdös nagy helyzet, hogy már várom...ja és tegnap voltunk Gyulán, kinéztem a fát, ami mögül foglak lesni! :D
Minden megvan a lagzihoz?
Vendég

Lökött tyúk! :lol:
Hát, a zenénkkel gázok vannak

Ugyanis nekem minden mp3-ban van meg.
de nekem sima cd formátum kéne.
totál ki vagyok miatta.
már mára is kéne zene, mert jön a tánctanár....
:shock:

babszika

sziasztok,arik vagytok,hogy bíztattok,de eből jó nem lesz tuti!
szűlhetek én még valaha babát??????????? :( :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babszi:tánctanár????? :shock:
Vendég

Nita!
Nyugi!!!!!!!!
olvastam, h elég nehéz idők vannak most nálatok, de tessék megnyugodni!
beszélj a babácskádhoz, hátha csak rosszul látta a doki!

Nóri!
igen, lesz meglepi táncunk.... :lol:
a meglepi az lesz benne, h bénák leszünk :lol: :lol: :lol:

babszika

babszika én most nem tudok megnyugodni csak sírok és sírok.köcsög anyós még ki is akar minket rakni innen!
:cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Vendég

akkor viszont azt tudom javasolni, h sírd ki magad!!!!!
nekem ez mindig segít

de igenis van értelme élni!!!!!!!!!!!!!!! (olvastalak a másik topikban)
pl. mert van egy kisfiad!!!!!!!!

babszika

Nita:miért akar kirakni?És honnan? :shock:
Vendég

csnóri
Bocsi, hogy belekotyogok, de nem bírom ki szó nélkül a ruhád! Ez nagoyn jó lehet. Nekem teljesen felturbóztad a díváncsiságomat vele. Fekete tűll lesz benne? Hát az biztos, hogy egyedi lesz. Remélem majd mutatsz róla képet!

nita!
Azt hiszem, hiába mondanánk, hogy nyugodj meg. Tudom, hogy ilyenkor amikor fáj a lelked, nem könnyű. Nyugodtan sírd ki magad! Nekem a pszichológus mondta, amikor meghalt a húgom, hogy a könny az tele van stresszhormonokkal. Ha kisírod magad, akkor már kicsit könnyebb a testednek. De ne add fel!!!!!!Biztos vagyok benne, hogy lesz még babád! Miért ne lenne? Ott van már Máté is! Őt sem véletlenűl kaptad! Hidd el lesz kistesó. Most az a legfontosabb, hogy pihenj. Mi itt vagyunk!

babszika
Az MP3-ból könnyen lehet sima ct-t csinálni Nero-val. A párom már keni vágja ezeket, mert én is rendszerint nyösztetem az átkonvertálásokkal. Biztosan van a körnéyken valami számítógépes zseni. Szólj neki! De ha nincs, naogyn szívesen segítek. De csak este, mert akkor ér haza a Kedvesem!
Vendég

Pendi!
az a baj, h total commanderrel simán átírtam az .mp3-at .cda-ra, de a nero-m nem akarja kiírni cd-re így.
azt írja, h nem támogatott :(

a segítséget leeht, h elfogadom, bár még próbálkozom :roll:

babszika

Pendi:igen, fekete tüll lesz a szoknyában 90 %-ban.A felsője fehér fűzős lesz, pánt nélkül és síma hosszú abroncs nélküli szoknya.(kis átalakítással egyedivé téve) :wink:
Persze, lesz fotózás, majd hozok képeket! :wink:
Nita: :cry:
Vendég

UH ut atm 40 mm benne 14mm nykh-felső polusan egy 5x3mm haematoma,also polisan egy szakadozott szélű petezsák szerű képlet benne összeesett szikhólyag selythető.a bal oldali ov vetületében egy 11x11 cystikus képlet jobb oldali ov norm szerkes nagyságú douglasban folyadék nincs.hát ennyi a lényeg.
szerdán megyek vissza a dokihoz!
ez a státusz a doki irta!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

babszika
Csak szóljál nyugodtan. Írhatsz privit is, de ha kell, megadom az email-címemet, és megoldjuk! mindent a cél érdekében! Az esküvő egy nagyon fontos dolog! Én tudom! NEkem is az volt! :lol: :lol: :lol:
Párom 6-ig dolgozik, és utána ha kell még megoldjuk. :lol: :lol:
Neked mikor lesz fenn a menyassznyi ruhás képed? Ez olyan izgi! Általatok szinte újra átélem a sajátomat! :lol: :lol: :lol: :lol:
csnóri
Ez mostmár egyre jobban felcsigázott! Biztosan nagyon vagány menyasszny leszel! :lol: :lol: már alig várom a képeket! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Babszi:és ha mindenki kap egy vókment a bejáratban?Az úgy nem jóóó? :lol:
Vendég

csnóri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez jó volt!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P
Vendég

Nórikám!
és miylen matrica legyen rajta? :lol: :lol: :lol: (tudod, mint a pöttyös)

Pendi!
a blogomban fent van a ruhám :roll:

babszika

Babszi: :lol: :wink:
Vendég

babszika
Bocsi, de akkor nem jó helyen keresem! Bénázok itt. :roll: :roll: :roll:
A kis koszorúslányt látom, és a te menyecskeruhádat. AMi meg kell hagyni nagyon csini! Aranyos azzal a kis kabátkával! És olyna szép alakod van hozzá! :wink: :lol: :lol: Most az írigység beszélt belőlem! :oops: :oops: :lol: :lol:
De bocsi a menyasszonyi ruhát nem találom. pedig már régen is néztem a blogodat. :cry: :cry: :cry: és nem emlékszem, hogy akkor is megtaláltam volna. :roll: :roll:
Vendég

Lehet lapozni a blogban.
alul ott van, h következő
vagy önmagában ránézhetsz a ruhákra. azt meg a bal oldalon a kategóriáknál találod. :wink:

babszika

babszika
Azt hiszem kavinktont kell szednem. :oops: :oops: :lol: :lol: Megtaláltam! :lol: :lol: Pedig láttam ám már a múltkor, csak kihagy az agyam. :oops: :oops: :roll: :roll: Tényleg nagyon szép ruha. Annyira szép azzal a ráhajtott szoknyadíyyzel! És olyan szépen visszaadja a nőies vonalaidat! Csinos leszel nagyon! És ne aggódj amiat, hogy a párod mit szól hozzá! Szerintem csak dadogni fog tudni! :lol: :lol:
Vendég

Pendi!
gyanús vagy te nekem, h ismered a párom :lol:
mert ha ideges, akor szokott néha kicsit dadogni :lol: :lol:

babszika

Babszi,
hát igen, már tényleg nem sok van hátra! De neked sincs sokkal több az esküvőig! :lol:
sirkici

:lol: igen sirki! és már tűkön ülök :lol:

babszika

babszika
:lol: :lol: :lol: :lol: A párodat nem ismerem, de a pasik általában ilyenek. Láttam már pár esküvőt. És mind egy szálig, a hős vitéz férfiakból, dadogós kis nyuszi lett. De ilyenkor olyan édesek!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

Babszem:és felveszed Bálintod nevét?
(P...i Bálint...nem lenne rossz!) :wink: 8)
Vendég

Igen, felveszem a nevét.
Nem akartam elhagyni az apukámét sem, de a kettő együtt hosszú (a keresztnevem ugy önmagában hosszú).
Volt egy olyan lehetőség régebben, h a férj neve és az apa kezdőbetűje... az tetszett volna, de azt meg eltörölték. :? :evil:

Így marad csak a Bálintté.
Bálinttól megkérdezték, h felveszi-e az enyémet, de láthatóan felháborodott a kérdésen és mondta, h neki megfelel a saját neve :lol: :lol:

babszika

Én is felveszem a drágámét, sokkal szebb nevem lesz! :wink:
Vendég

nekem is tetszik a Bálintté, de sajnálom az apukámét :roll:

babszika

Babszi:Ugye fel vagyok mentve, hogy erre reagáljak??? :evil:
Vendég

persze, akartam is írni, de nem végül jobbnak láttam nem megemlíteni

na, megyek ebédelek.
majd jövök még :roll:

babszika

Vissza: Fogamzás