Jó reggel, Pocilakósok!
Sarmon: Köszi,van öröm-bódottá!
Adriana: Részvétem az éjjeli rosszullét miatt, sajnos most éjjel nekem is szerencsém volt hozzá. Borzalmas, talán rosszabb, mint a nappali, mert még amellett, hogy szarul van az ember, álmos és aludna, de nem tud...
Wááá!
De valamiért ma reggel nem voltam vacakul, meg is ijedtem kicsit, hogy kivanmáááá....na, aztán miután leszálltam a troliról, hogy sétáljak a melóhelyre...azóta köszöni a hányinger, jól van.
Zöldi, Nemlajos: Én majdnem bedőltem...
De aztán rájöttem, hogy áááh, itt nem lehet, ez nem valami vadorzók fóruma!
Timocska: De jó, hogy írtál!
Sajna én hajlamos vagyok nagyon nyuszi lenni, de azt hiszem, ezen tényleg változtatnom kell, különben akármilyen korán megyek, mindig én leszek az utolsó...
Én is sajnálom, hogy nem futunk össze, de aztán rájöttem, hogy ez azért van, mert pont 1 héttel voltál előttem UH-on, így szerintem mindennel 1 héttel előbb megelőzöl....
Zöldi: simán el tudom képzelni, amit írtál...
Amúgy tényleg lehet látni előbb is, kb. a 12-13. héten, ha a baba úgy fordul, védőnő bnőmet pont tegnap kérdeztem meg erről.
Csajok, tud valaki Budapesten elfogadható áron UH-ot végző helyet? Amiket találtam, az mind 10-12ezer pengő, az nekünk kicsit sok.
Férjemmel szeretnénk elmenni, annyira szeretné hallani a kis szivecskéjét ő is (és én is nagyon szeretném, ha hallhatná), és nem tudom, mikor van a köv. dokibácsis UH, és azt sem, arra el tud-e majd jönni...
Ja, és még egy kérdés by Zuram: ilyenkor a kismanó már úszkál valami lötyiben vagy oda van tapadva még valahova?