Jelentem megjöttünk Pestről!!! És Briginek és Timcinek hoztam a megrendelt árnyékolót!!! ))
Csodás, klassz és fárasztó nap volt. Bálint nagyon jól bírta! Voltunk a Westendben a C&A-ban, ott kaptam két fölsőt, meg persze, Bálint két bodyt meg két napozót. Csak később lesznek jók. Jó nagy méretet vettem, h nyárra legyen jó. Ott van baba-mama szoba, megetettük, még bóklásztunk a Westendben, aztán vissza a kocsihoz, útközben vettünk egy nagyon jó napszemcsit nekem /VÉGRE!/, aztán ki Buy-Way-be, vagyis először az ott lévő Kikába, ott vettünk a lakásba képet, meg egy cuki vázát, Bálintnak egy jó nagy hálózsákot. Ez is csak később lesz jó. Ott is etettünk. Végül a Brendonba mentünk, ahol volt egy nagyon klassz akciós utazóágy és el is hoztuk. Hirtelen ötlet volt, de elég jó ágy, biztos beválik. Majd küldök róla képet. Meg onnan hoztunk még néhány apróságot. Reggel 3/4 9-kor indultunk, 6-ra értünk haza. Egy barátnőm is jött velünk, aki pesten lakik, igaz, csak a Westendig, de nagyon jó volt látni. Kaptam Tőle nagyon szép virágot meg egy klassz táskát!!! Nagyon tetszik!
Estére persze, halál fáradtak voltunk. Bálint jól tűrte, meg aludt is napközben, nem volt annyira nyűgös, nagyon ügyes baba volt. De azért persze, Ő is fáradt volt. Korábban is fürdettük.
Kérdés:
Az Uram már le is cserélte a járókát az utazóágyra. Szóval, ebben lesz majd egyszer-kétszer napközben. Szerintetek, ha utazunk valahová és este ebbe teszem le ugye aludni, akkor tud majd benne? Mármint, h előtte meg sokat játszik benne. Nem "keveri" össze a funkciókat? Vagy este úgyis olyan fáradt, hogy "mindegy", hogy mibe teszem aludni. Vagy hülye vagyok?
)) Kíváncsi lennék mit gondoltok.
Erika!
üdv közöttünk! Sztem mindenképpen beszélj az óvónővel, ha más nem telefonon, és a gyerekorvossal is. Nekik kell, h feltűnjön a dolog, rajtad kívül, ha van egyáltalán baj.
Mogyo és Falevél!
Csodálatosak a lányok!!!
Kriszti!
Ti is tündériek vagytok, szokás szerint!
Brigi!
Klassz lehetett a tegnapi nap! El tudom képzelni, h Bencének hogy tetszett!!!
))