Jaaj, csajok elment a jó hosszú hsz-om
Olyan sokat írtatok, h.nem tudtam egyszeriben lereagálni, kicsit visszaolvastam és elfelejtettem, h.akkor elszáll amit eddig írtam...olyan dühös lettem...na mégegyszer..
Gyö, örülök a munkahelyi dícséretnek..remélhetőleg anyagiakban is megnyilvánul majd.
Hajni, Joli (névsor szerint h.nehogy megsértődjetek
) vigyázzatok a pocikra..a baba természete szerintem kicsit lottó, nekem a két leányom kétféle, de méndkettő rossz éjszakás még most is, habár a kicsi mintha nyugisabb kicsit.
Dgabi, de jó h.szereted a munkidat...mit is csinálsz konkrétan? Ó, bocsi, újra pofátlan vagyok..nehogy megsértődjél rám, csak kíváncsi vagyok
Veroncit én is most választottam el a szopitól, két hete nem cicizünk de még mindig keresi, főleg éjszaka nehéz..már én is sírok néha, de ha már idáig jutottunk nem visszakozok..csak kegyetlen boszinak érzem magam..
CSgabi, te is szokás szerint rohanásban..vasárnap legalább pihizzél kicsit, vagy kirándulni..
Ibolyaaa, te elveszett barika, jó hallani rólad is..de tudom milyen elhavazva lenni, én is a tegnap készültem el a kerttel, benne van a krumpli, bocsi pityóka nálunk, murok, peterzselyem, hagyma, a virágaim, cukkini, uborkát és paszulyt csak Gizella névnap után teszek, mert hanem lefagy a késői fagyok alkalmával azt már tapasztaltam. Egy csomó virágot is ültettem, a ház előtt szokott virágom lenni mert szeretem mikor csodálják az utcáról
..micsoda híú perszóna vagyok, úgy-e? Az epresemmel nem haladok, még csak félig van kész..de ma vasárnap van, majd hétfőn folytatom..lehet h.babona, de vasárnap nem szoktunk nagyobb munkákat csinálni, hacsak nem életbevágó..
FErika, hogy bírsz ennyit csinálni? Én kinyiffantam volna eddig
..és kicsit irigylem a nyári terveiteket, én sose fogok oda eljutni, pedig álmodom róla...de ti megérdemlitek...használjátok ki és pihenjetek is kicsit..és élvezzétek egymás társaságát Csabival is..
Nusi, a kézpuffadáshoz nem tudok hozzászólni, nekem nem szokott..Zsigunak mit mondanak? tudnak már valamit? Ez alkalommal nem adnak neki egy kis betegszabit? h.egy kicsit ti is lehetnétek együtt..Lilkót elvinnéd kicsit anyukádhoz...csak ketten lennétek..mint régi szép időben...Mi a leányok születése után nehezen találtunk vissza egymáshoz Lórival, egészen át kellett értékeljek én is egyes dolgokat..úgy érzelmileg, mint "testileg" úgyhogy meg tudom érteni mennyire nehéz nektek is...szorítok nektek...
Többiek...CsufiKinga, Ildikó, AsztaKati, Tücsi, Erika, Oti, sőt Pentason Kinga...hogy vagytok? Gyerkőcök? Munka? Férjek
?
Elküldöm, mielőtt ez is elszállna..