És a hétvégénkről, hogy velem nevethessetek:
szombaton eldöntöttük, hogy veszünk egy digitális fényképezőgépet, ami kamerás is, mert nekünk a f.gépünk, és a kameránk is eléggé elavult, és most akció volt. Mg is vettük, Apa nekilátott, hogy föltelepti - mert rágtam a fülét, hogy én is szeretenék már feltenni nektek képeket! Hát, kiderült, hogy a mi Vista programunk nem kompatibilis a f.géppel... Úgyhogy Apa hívta az informatikus ismerősét, hogy akkor most mi van, és megígérte, hogy mahjd megnézi, ha lesz ideje, de állítólag nem esélytelen a dolog. Én nem értek hozzá
vasárnap Apa a f.géppel együtt beszerzett hajvágónkat kezdte nézegetni. Azt mondja, kimegy az udvarra, kipróbálja... Lillával mi kettecskén halat paníroztunk, nem is figyeltem oda. Hajvágót egyedül hogy tud kipróbálni
Aztán egyszer csak bejött... Nem tudom elmondani, mit gondoltam, de elég csúnyákat
Apa a homlokátókl, ahol a haja nőni kezd középen, kb. 4-5 cm-t tövig belenyírt a hajába
Úgy nézett ki, mint egy őrűlt. Meg se kérdeztem, hogy ez direkt v. véletlen, de az tény, hogy azt gondoltam, nem normális az én drága férjem.
Lilla sírógörcsöt kapott, úgy megijedt tőle, én is elbőgtem magam mérgemben, közben a halat a fritőzben felejtettem, a sírástól pedig kiesett az egyik kontaktlencsém, amit négykézláb kezdtem keresni a konyhában. Ja, Apát közben kizavartam, mert Lilla nem tudott megnyugodni a látványtól.
Végeredmény: k.lencse 20 perc tapogatózás és 3 pirosra sütött hal után meglett, Apa kopaszra vágta a haját a malőr után, ami egyáltalán nem áll neki jól, Lilla 1 óra múltán abbahagyta a sírást, mert Apa hajlandó volt baseballsapkában ebédelni, és megígértem neki, hogy keverek majd ki "hajnövesztő krémet", amitől Apa haja gyorsabban kinő. (Ez csak valami testápoló lesz, meg ilyesmi, csak, hogy a kis lelke megnyugodjon
Igen, ez egy kegyes hazugság.)
Na, ennyit a hétvégénkről
Most már csak nevetek az egészen!
Véda