Sziasztok!
Horoszkóposok:
Én nem hiszek benne. Az adott, hogy akkor hogy állnak a csillagok az égen, de hogy ez alapján milyen vki?? Na mindegy, ez az én véleményem.
Az én Dorkám elvileg Oroszlán, de olyan szelíd, mint a galamb, nagyon érzékeny, befelé forduló (mint én, aki mellesleg Bika). Andris meg halak ugyebár, de ő meg olyan néha, mint egy kisoroszlán.
Mellesleg, mostanában megint alig esznek. Saját tapasztalatomból tudom (kit a nagymamája a mai napig felhív néha, hogy ugye rendesen ebédeltél
), hogy már az asztalhoz való leüléstől elment az étvágyam, mert tudtam, hogy az lesz, hogy egyél már, vagy a fejedre kenem.
Már akkor megfogadtam, hogy én nem kínzom a gyerekeimet. Nem fognak éhen halni. Andrisra néha rájön a zabálás, de tegnap is alig evett. Én nem izgulok, tegnap én is alig ettem, nem volt étvágyam. Viszont Andris ma reggel bevágott egy egész kakaóscsigát, Dorka meg állítólag kétszer reggelizik az oviban. Közösségben állítólag amúgy is jobban esznek.
Persze Vitacolant kap azért mind a kettő. Az elején határozottan javított az étvágyukon, aztán gondolom hozzászoktak.
Solya, jut eszembe: nem akarod Sárát vmi közösségbe vinni? Egy volt osztálytársam München mellett lakik éppen, és ő viszi a kisfiát oviba, tőle tudom, hogy félnapos amarra az ovi. Egy fél nap mínusz egy gyerekkel szerintem elég regeneráló.
Orsoly!
OFF: Nekünk még csak most lesz az oszt. találkozó, valaki végre elvállalta a szervezést.
ON: Akkor ezért voltál képben a Sz. szép szemeit illetően
Jó szilvesztered volt? Nyugi volt, gondolom. Odahallatszott a tűzijáték?
Ági!
Szióka!
dr. Ambrus ugye fekete hajú és sűrű bajuszos? De lehet, hogy keverem, bocs. Akkor alig várod a Mikulást, ugye? Én Mikuláskor produkáltam két csíkot, hat éve. Küldtem is le D-nak egy jókora csokimikulást.
Nálunk is nagy hagyománya van a túlhordásnak, de csak az első babával, komolyan minden unokatesóm meg felmenőm így volt.
Fcsacsi!
Próbáld magad elfoglalni, akkor hamarabb múlik az idő, meg jót tesz a kedélyállapotnak is. (Úgy megkívántam a rakott krumplit.) Pénteken meg már 31-e lesz
Nem ügyel hétvégén a dokid? Aztán valahogy üzenj nekünk, jó?
a.